Játékzenék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ha nem az akkor is köszi 😊
te nem játszottál a StarCrafttal?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
by the way: mi van a StarCraft zenékkel amit kértem? <#smile>#smile>
majd kiderül...
valami link esetleg?
Splinter Cell 1 credits dalt, meg a Bond játékok zenéit?..A Nightfire megvan! Engem a From Russia With Love, és az Everything or Nothing zenéi érdekelnének..meg akkor az SC1 zenék..Ha valaki adna egy támpontot a keresésre, megköszönném😊
A Burnout zenék megvannak..Az új TR zenék is jók még..Szintén begyûjtve..tényleg a Hitman 2és 4 zenéi se rosszak, akkor majd idõvel azt is bekellene szerezni, de elsõ a Bond, és az SC! 😊
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
need the music :_(
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Kérni fogom a modikat, hogy rakják bannerbe..
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Because cheese...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Lordz of Brooklyn - Lake Of Fire
Amúgy a joak zenében(is) sztem: Mafia, Operation Flashpoint, NFS3
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Fallout2
Pirates of the Caribbean
Summoner
Uplink (na ennek a zenéjét nem találtam sehol 😞
Halo
Quake2
UT2004
Warhammer 40000: Dawn of War
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C