248
-
#128 google a barátod..
Az LCS, a Liberty City Stories, kizárólag PSP-re és PS2-re jött ki.. -
#127 kár hogy csak az első zene, meg a vége, a játék közben sokkal jobb zenék vannak :(
de a credit zene az is tetszik
köszi...
ha esetleg találsz még megköszönném...
GTA: LCS? az melyik része? -
#126 Itt van két zene Tron 2-ből -
#125 Nah keresem a Tron 2 zenéjét.. Addig is valaki tudna adni egy linket a GTA: LCS zenéihez ? -
#124 de most basszus:
1, zanzarah zenéje nem kell
2, PoP: Sands of Time zenéje már egy éve megvan
3, WW-jé úgy szintén
4, Beyond good and Evil megint nem kell
5, nekem a Tron 2.0 kell... -
#123 Nézted a tásoldalakat is? Mert ott is lehet a játékzenéket letölteni -
#122 kérlek segíts nekem a tron 2.0 zenéjét megszerezni! -
#121 játékkal játszottatok? és utána megnéztétek a filmet, vagy fordítva?
a film király, de a játék még királyabb, egyébként a játék szerintem a film után játszódik!
mert például Tron már csak egy kód a játékban! Míg a filmben egy egészen masszív kis program! -
#120 jaja nincsen fent, megnézem a Soul Seek-en.. amúgy nálam nem ment, de a DC++ állítólag bármit megtlál sztem azzal is érdemes kezdeni valamit... -
#119 itt én csak a zanzarah zenéit látom :-/ -
#118 áhhh, értem már
by the way, nincsen fent
nem tudnád megszerezni nekem? -
#117 ezen a rohadék szemét linken úgy, hogy rákattintasz az mp3-ra..http://gh.ffshrine.org/soundtracks.php -
#116 Zanzarah hidden portal
Ezen az oldalon lehet néhány jó játék zenát találni
(remélem már nem volt az oldal berakva) -
#115 ezen a rohadék szemét linken hogy a fenébe lehet megnézni hogy milyen soundtrackek vannak?
segítsen már valaki mert halálra idegesítem magam rajta
u.i.: kéne a Tron 2.0 zenéje! -
#114 kösz. -
#113 csak külön külön -
#112 egyet haggy kérdezzek még meg le lehet egyszerre az albumot tölteni valahogy vagy csak külön külön? -
#111 megvan de köszi azér
-
#110 A Főcím zene benne van ? MErt ha nincs és kell, azt eltudom küldeni külön... -
#109 mert a többi ilyen háttérzaj...
-
#108 mert ? -
#107 az is...
Bár össz vissz csak kettő hallgatható szám van benne... -
#106 Akkor nagggyon király legyen.::D -
#105 már csak a doom 3 zenéje kéne...
Naggyon király volna...
-
Nah írtam a modiknak... -
#103 KÖCCE!!!!
Hálám örökké üldözni fog... -
#102 Hát bocsesz, a Soul Seek ezeket adta ki.. Amúgy eccer nasszem néztem a haveromnál, de gyáltalán nem fogott meg... amúgy grat a ték-hez... -
#101 GTA 1 Music -
#100 váááá
jézusom, ezek borzalmasak :-/
te tényleg nem játszottál a StarCrafttal :-/
pedig az nagyon zsír kis stratégia, minden stratégiai játékot lepipál szvsz -
#99 sztem naggyon kirrályok a játékzenék töbsége legalábbis amikkel én jáccok...
Ami nagyon tetszik az a Hitman sorozat zenéje (Jesper Kyd)
De amit nem találok az a GTA 1 ben lévő zenék...
-
#98 Na ezt szedem énis ;DDD -
#97 íme -
Cat 02 #96 én is de ez jó hidd el :) -
#95 Nope, mindenki mondja milyen fajin játék, de még nem nem nagyon akartam kipróbálni, mivel idegenkedek is a startégia játékoktól... -
#94 nem baj
ha nem az akkor is köszi :)
te nem játszottál a StarCrafttal? -
#93 I know, i know..:)
már töltöm fel, bár szerintem nem az lesz amit keresel... -
#92 szerintem jó lenne a topic Fido4life, csak nagyon merész topicot nyitottál, mivel te vagy a témaindító ezért mindenki tőled kéri majd hogy szerezd meg nekik a zenét... pedig szerintem simán lehetne népszerű topic...
by the way: mi van a StarCraft zenékkel amit kértem? -
#91 köszi :DDD
majd kiderül...
valami link esetleg? -
#90 nah találtam hálom Starcraft zenét, de midegyik ilyen techno borzadály, nem tudom hogy te arra gondolsz e :S -
#89 Nekem az eddigi felsoroltakon kívül még tetszenek a Burnout zenék, a Splinter Cell zenék, és a Bond játék zenéi is! Tényleg valaki nem tudja, hogy lehetne megszerezni a
Splinter Cell 1 credits dalt, meg a Bond játékok zenéit?..A Nightfire megvan! Engem a From Russia With Love, és az Everything or Nothing zenéi érdekelnének..meg akkor az SC1 zenék..Ha valaki adna egy támpontot a keresésre, megköszönném:)
A Burnout zenék megvannak..Az új TR zenék is jók még..Szintén begyűjtve..tényleg a Hitman 2és 4 zenéi se rosszak, akkor majd idővel azt is bekellene szerezni, de első a Bond, és az SC! :)