13
-
lancelot28 #13 Mondd Kedves !
Nem nézel Te túl sok Scientificen-t ? vagy kémfilmeket, az azokban látottak nem a valóságból valók.......... -
Neerpelt #12 HAHA!
És ha pont terroristák töltik le? :D:D:D
Akkor meg minek kutat szerencsétlen USA? :D:D NYOMORULTAK :D:D -
kev #11 Ne használj proxyt..ennyi. -
#10 "Az új eljárás" vicces, milyenúj eljárás? az hogy több proxyra vannak szétszórva a csomagok? ez bizony nem új
ellenben a szabadon letőlthető tetszik
most már csak az a kérdés megbízom-e Herr Pfitzmann-ban, nem-e dolgozik a rendőőrségnek, kémelhárításnak, és nem-e az adataimra vadászik, persze álcázva -
#9 A lehet azt jelenti, hogy lehet, ha csinálnak neked végtelen számút! Vicces. -
senoy #8 A hivatalos oldal szerint sokat,foleg csucsidoben.
A server alacsony savszele miatt.
"amellyel elvileg végtelen számú proxyszervert lehet egymás után kapcsolni"
A poen,h elore definialtak az igy osszekotheto szervereket.En legalabbis nem tudtam benne uj lancot letrehozni.Igy tulajdonkeppen nem sokat er,az egesz.
-
BlueGold #7 És mennyit lassit ez a módszer a bögészésen? -
#6 Szeretem, ahogy az órajelek növekedése semmilyen hasznos tényezővel nem jár, csak hogy egyre több biztonsági szoftver futhat pro és kontra egy állomáson úgy, hogy ne romoljon nagy mértékben a hasznos teljesítmény. -
HUmanEmber41st #5 Ha igaz az, h akár több ezer proxin szórja szét az adataidat.. sose szedik össze.. -
norti #4 HMm... én egy hamadik lyukra gondoltam akkor... :DDDDDD -
irkab1rka #3 Nanmost ezt már ismerjük peer2peerben van egy ilyen. Wareznet vagy mi az isten volt a neve. Olyan mint egy botnet, csak önkéntes alapon meg.
Namost két dolognak van az univerzumban tökéletes "lyuk alakja" (hehehe, bocs, nem lehetett kihagyni).
Az egyik a fekete lyuk, a másik a security hole ;) -
Caro #2 Erre már rég van biztonságos megoldás(TOR network), akit érdekel látogassa meg az EFF oldalát. -
metaljesus #1 naja, mi van akkor ha szépen csendben pont ez a progi gyűjti össze hogy mikor és mit csinálok, aztán küldi tovább a kíváncsiskodóknak??
a kötözködők kedvéért: nem azt mondom hogy a német prof valami szupertitkos kémhálózat tagja, hanem hogy mindent fel lehet törni, és mivel ez csak egy tesztverzió, a hozzáértőknek lehet hogy nem okozna túl nagy gondot.
egyébként maga az ötlet tetszik, főleg ha nálunk is bevezetik a hasonló idióta szabályozást...