13
  • lancelot28
    Mondd Kedves !

Nem nézel Te túl sok Scientificen-t ? vagy kémfilmeket, az azokban látottak nem a valóságból valók..........
  • Neerpelt
    HAHA!
    És ha pont terroristák töltik le? :D:D:D
    Akkor meg minek kutat szerencsétlen USA? :D:D NYOMORULTAK :D:D
  • kev
    Ne használj proxyt..ennyi.
  • Mike
    "Az új eljárás" vicces, milyenúj eljárás? az hogy több proxyra vannak szétszórva a csomagok? ez bizony nem új
    ellenben a szabadon letőlthető tetszik
    most már csak az a kérdés megbízom-e Herr Pfitzmann-ban, nem-e dolgozik a rendőőrségnek, kémelhárításnak, és nem-e az adataimra vadászik, persze álcázva
  • Sir Quno Jedi
    A lehet azt jelenti, hogy lehet, ha csinálnak neked végtelen számút! Vicces.
  • senoy
    A hivatalos oldal szerint sokat,foleg csucsidoben.
    A server alacsony savszele miatt.

"amellyel elvileg végtelen számú proxyszervert lehet egymás után kapcsolni"
    A poen,h elore definialtak az igy osszekotheto szervereket.En legalabbis nem tudtam benne uj lancot letrehozni.Igy tulajdonkeppen nem sokat er,az egesz.
  • BlueGold
    És mennyit lassit ez a módszer a bögészésen?
  • Gregorius
    Szeretem, ahogy az órajelek növekedése semmilyen hasznos tényezővel nem jár, csak hogy egyre több biztonsági szoftver futhat pro és kontra egy állomáson úgy, hogy ne romoljon nagy mértékben a hasznos teljesítmény.
  • HUmanEmber41st
    Ha igaz az, h akár több ezer proxin szórja szét az adataidat.. sose szedik össze..
  • norti
    HMm... én egy hamadik lyukra gondoltam akkor... :DDDDDD
  • irkab1rka
    Nanmost ezt már ismerjük peer2peerben van egy ilyen. Wareznet vagy mi az isten volt a neve. Olyan mint egy botnet, csak önkéntes alapon meg.

Namost két dolognak van az univerzumban tökéletes "lyuk alakja" (hehehe, bocs, nem lehetett kihagyni).
    Az egyik a fekete lyuk, a másik a security hole ;)
  • Caro
    Erre már rég van biztonságos megoldás(TOR network), akit érdekel látogassa meg az EFF oldalát.
  • metaljesus
    naja, mi van akkor ha szépen csendben pont ez a progi gyűjti össze hogy mikor és mit csinálok, aztán küldi tovább a kíváncsiskodóknak??
    a kötözködők kedvéért: nem azt mondom hogy a német prof valami szupertitkos kémhálózat tagja, hanem hogy mindent fel lehet törni, és mivel ez csak egy tesztverzió, a hozzáértőknek lehet hogy nem okozna túl nagy gondot.
    egyébként maga az ötlet tetszik, főleg ha nálunk is bevezetik a hasonló idióta szabályozást...