32
-
#32 csá felraknátok nekem a fifa 2005 előreis köszi -
#31 a grafika kissé idejét múlt de megállja a helyét az átlag kategoriába , meg hát ugye phantasyból sohase elég xD -
#30 hát télleg egy cseppet lotr szaga van D: -
#29 Egész csinos... szép nagy hentelésekkel az emberméretű fenyők világában. -
#28 Az armies of exigo egy remek kis játék és ezt nem csak azért modnom mert magyarok készitették! Egyébként én is nagy Warcraft rajongó vagyok mapaság is játszok vele neten (főleg a mod-jaival).
Hát ez a játék elég felemásra sikeredett, ott cseszték el hogy csak a Cossacks2-ben lévő sprite motort használták fel, ami mapapság nem túl jó (pl. World in Confict mellet). Szeretnem kéne ezt a játékot mert az általam imádott (és félig már ismert is) csapat készitette a GSC. Akiktől nem sok rossz játékot kaptunk még, csak olyan remekeket mint a Cossacks széria bár reménykedünk egy Stalkerben is... -
#27 Ez szar gagyi randa szar csunya szar hangulattsalan:) szar -
Indigo #26 Látom közöd sincs az exigo-hoz... gondolom mert soha nem játszottál vele... de akkor meg nem kellene ócsárolni... Warcraft klón, az igaz, de egyáltalán nem "gagyi"... -
Lordboxi #25 az armies of exigo szerintem nem több egy borzalmasan gagyi warcraftklónnál. -
donatus13 #24 jaja meg graf is azért jobb -
Indigo #23 Szerintem meg nem. Az Exigo ennél ezerszer hangulatosabb. -
zachi #22 kicsit hasonlit az armies of exigo-ra -
donatus13 #21 jónak igérkezid de mikor nagy varázsvilágba megláttam tankot kicsit furcsálottam:D -
Mihail #20 A játék nagyon jónak igérkezik, de a demo iszonyat bugos és nem lehet menteni sem.. szóval még várni kell amíg valami élvezhetőt összehoznak a fejlesztők. Van már patch is a demóhoz, de nekem elveszi a hang egy részét :) -
#19 2. kép: A Pelennor-mezei ütközet.
3. kép: Entek, Gandalf és Legolas társaságában.
5. kép: Mumakil-ok, avagy Hannibál hátulról, a hegyeken át támad.
6. kép: A szörnyűséges Balrog.
7. kép: A holtak serege a zsákmányolt hajókon, Minas Morgullal a háttérben.
A többi annyira nem jellegzetes. :D -
#18 Szerintem meg csak egy BFME koppintás lesz... -
#17 Harry Kóklert azért nem kellett volna említeni... -
szurka #16 meggyőzött -
Cassell #15 Engem a képek a Kohan 2-re emlékeztetnek az jó kis stratégia volt egyedi ötletekkel. Mondjuk ilyen rpg-rts ötlet volt már egy-kettő még anno a Birthright de azóta a Spellforce 1-2 is ilyen elgondolással készült. -
#14 A screenshotok és a trailer alapján igen szép a játék. Este ki is próbálom a demóját.
Mindenesetre a honlapjuk blizzardi igényességű, le a kalappal. -
Psyho06 #13 kell egy nehezebb játék az öreg rókáknak is,meg jó az újdonság -
Morden23 #12 RTS-RPG?
Csak nehogy sokat akarjanak markolni, aztán a végén keveset fognak. A két stílus külön-külön sem a legkönnyebb téma, hát még az RPG. Főleg, ha tényleg RPG-t értenek alatta. -
Indigo #11 Ez is sorozat lesz, és ez csak az első része... Kinyalhatják... -
Lordboxi #10 Fallout 3 at akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
LowEnd #9 Naná.... majd baldur's gate-et...
Hol vagytok nagy RPG-k? Ó-jaj!!! -
meráni #8 most szedem le a demó bétát, és hát... pont a minimum sysreq-es gépem van...
egyenlőre nem nagyon hiszek a scrrenshotoknak, majd meglátjuk. de nagyon tetszik az egész elgondolás, és az egész játék. -
JeD #7 A "szerepjatek" alatt itt is Diablo-t ertenek, vagy szo szerint kell erteni?
Bar, a kepeket elnezve azt hiszem koltoi kerdes volt... -
Indigo #6 pffffffff... -
#5 Amugy már régota van beta demo: http://hardwired.hu/cgs.php?id=46
(letöltés/beta)
ui: bár lehet hogy van már valodi demo is -
gyuri12 #4 huhh most játszottam vele és nagyon jó!
innen töltsétek le a bétát! :http://www.heroesofae.com/en/?page=mirrors jó szórakozást!:) -
Black Bird #3 Szerintem pont nem szép. Vegyenek rá Unreal 3 motort! -
gyuri12 #2 húúúú ez nagyon jónak ígérkezik! ha ezt elszúrják,akkor megeszem a kalapom!...és még szép is...
-
InvisibleWings #1 Jónak igérkezik, csak győzzük kivárni!