52
  • Tom aHawk
    #52
    Nekem is tetszik a sorozat csak sajnos a Jó barátok színvonalát nem sikerült elérni. :(
    De azért így is egy nézhető pihentető (közepes) sorozatott hoztak össze.
    A legnagyobb fájdalmam a sorozattal kapcsolatban, hogy Joey poénjait (bénázásait) saját maga lövi le, amit a Jó barátokba általában Chandler szokott.

    A „bukás” meg szerintem érthető, hisz (valószínű) mindenki egy Friends „Light” kiadásra számított, de csak egy Joey „Light” lett belőle. (Mert sajnos Joey sem hozza azt az IQ harcos formáját amit a sorozatba megszokhatunk és sajnos az életvitele sem hasonlít a sorozatbelire)

    De azért ha valaki, egy könnyed (nem gondolkodtató) 25 perces pihenésre vágyik annak szerintem tökéletes választás.
  • Lac072
    #51
  • izsook
    #50
    Szerintem jó a sorozat Én angolul néztem először és teccet magyarul is megéri megnézni, mert egy-két jelenetnél a szinkron miatt másképpen hozzák ki a poénokat.
  • amdrula
    #49
    Mindkettőre, de elsősorban a hangokra.

    Amúgy tuti nem tudok mondani olyan szinkront :D
  • craesh
    #48
    na mi a helyzet?
  • winnie
    #47
    egyszerűen csak szubjektív vélemény. valaki szerint elsőrangú, valaki szerint pocsék. (mondjuk azt nem tudjuk, hogy a fordításra vagy a hangokra gondolt-e)

    nyilván ő is tud mondani olyan szinkront, ami szerinte jó és a többség szerint gagyi.
  • Kelta
    #46
    azért ez egy kicsit tulzás..
    bár tény nem ez a legjobb magyar szinkron..
  • amdrula
    #45
    Láttam TV2-őn egy Joey részt, a szinkron szánalmas. (eredetiben megnéztem már a két évadot)
  • startmenu
    #44
    Az biztos hogy sokkal gyengébb a jóbarátoknál, de én függő vagyok, szóval minden részt megnéztem
  • winnie
    #43
    valakinek amerikai, valakinek a brazil és valakinek a német sorozatok. (marad kanada és ausztrália és ki is fújtak a sorozatgyártó nemzetek)
  • Kelta
    #42
    Na, még egy nagyon okos, és müvelt hozzászoló..egyszerüen imádom öket.
    Be büfögsz ide értelmetlen mondatot, és ettöl nagycsávónak érzed magad, vagy mi??
    totál értelmetlen a mondatod.
    amerikai szemét? mért az olasz film nem? vagy a kinai? vagy az orosz? vagy a magyar? német?? az alapján döntesz hogy amerikai?????
    komoly nagyon komoly..
  • mezeimodell
    #41
    Megint egy amerikai szemét, bravo.
  • immovable
    #40
    Ez a wanek gyerek mekkora egy...
    A természetfilmek szted hány részből állnak? (persze vannak egy részesek is) Tehát azokat a természet filmeket sem szereted ami több részen át mutat be egy témát!
    Te egy megkeseredett ember vagy az tuti! Sajnállak!
  • winnie
    #39
    számodra elképzelhetetlen, hogy valaki nem néz sorozatokat? Mi olyan hihetetlen ebben?

    hogy lenne elképzelhetetlen. én nem nézek természetfilmeket, de nem is jelentem ki, hogy a "természetfilmek gagyik" és inkább azt nézd neked az való. mivel nem nézem őket, nincs infóm róluk.

    minden gondolatod a sorozatok körül forog? Más alternatívát el sem tudsz képzelni?

    ugyan már. te vetetted fel a sorozatokat.
  • winnie
    #38
    senkio nem háborodott fel, csak a kíváncsiság mozgatta meg az embereket, hogy miképp lehet azzal ekvivalens állítást tenni, hogy "nem szeretem a filmeket".

    mindenesetre kaptunk egy fura általánosítást, semmi magyarázatot/érvelést, egy "nézd azt, neked az való" beszólást és egy gyors távozást, hmm.
  • Cat #37
    mert hülyeséget mondasz, azért. Olyan, hogy SOROZAT mint műfaj, nem létezik: van benne scifi, dráma, vigjáték stb. Ilyet egyszerűen nem lehet kijelenteni akkor, ha amúgy filmeket rendszeresen nézel.
  • galocza
    #36
    az első pár rész döcögős, de aztán belehúznak és egész tisztességessé válik.
    jóbarátokhoz nincs értelme hasonlítgatni, én igazából a csatornát sem értem, hogyan vártak ahhoz hasonló sikert: gyengébb írás, gyengébb karakterek és vendégszereplők - mindezzel középszert illett volna célozni és azt még túl is szárnyalták.
    összességében: én jól szórakoztam, a vártnál jobban teljesített és sajnálom, hogy megölték a sorozatot. kis utózönge-nosztalgia friends ügyben.

    ps: én sem szeretem a sorozatokat.
  • wanek
    #35
    Részemről befejeztem ezt a topicot. Leírtam a véleményemet a sorozatokról. Csak azt nem értem, hogy miért háborodik fel valaki azon, ha más nem szereti és nem nézi a sorozatokat. Mintha kötelező lenne ezeket lesni...
  • wanek
    #34
    "te ellenben elmentél kicsit a sértegetés felé." - ez még viccnek is rossz.
  • Kelta
    #33
    Nos, winnie nem helyettem reagált, csak ö értette mire célzok, te ellenben elmentél kicsit a sértegetés felé.
    Winnie pontosan értette, hogy hol és mért sántitanak az érveid, már ha voltak, én nagyon sokat nem vettem észre.
    De egy fontos dolog, én a sorozat ellenességedre kérdeztem rá, ellenben te rám támadtál, ahelyett hogy válaszoltál volna...ennyi.
    Azt irod a sorozatok igénytelenek. ez valami kinyilatkoztatás?? honnan veszed ezt?? mi alapján döntesz ha nem nézed öket??? vagy kizárolag rosszakat nézel?? és az alapján döntesz?? honnan veszed a bátorságot hogy lefikázd pl: az elit alakulatot?? az is sorozat, és a legjobbak közül való...ha neked nem tetszik, nem gond..de mi alapján huzod le??? hm?? ha nem láttad?? ha láttad és nem tetszett..az ok..de a te dolgod, személyes..
    Biztos van film, müsor, természetfilm, ami neked nagyon tetszett... ird ide a cimét...fogadjunk lesz egy jó csomó ember aki azonnal fujolni kezdi, hogy milyen rossz...
    érted valamelyest miröl irok??
  • wanek
    #32
    TV-ben 1 filmet sem nézek, ugyanis ami esetleg nem B/C kategóriás hulladék, azt már rég láttam, pontosabban meg is van. Ha mégis nézek, az az HBO, ahol közben nincs reklám, és szinkronosan megy az a film, amit egyébként már szintén láttam, de eredeti hanggal.
    "a kérdés az, engem ez érdeklne, hogy a sorozatellenesség mit takar?" - annyit takar, hogy értelmesebb dolgokkal is el tudom tölteni az időt.
  • wanek
    #31
    Az előző a #26-ra ment.
    "nyilván sportműsorokból is vannak gyengék, vannak kutyaütő természetfilmek és szellemtelen vitaműsorok." - ez vitathatatlan, de de még mindig sokkal érdekesebb és értékesebb számomra, mint egy bárgyú sorozat.
  • winnie
    #30
    szeretek reagálni:)

    viszont, ha a reklámokra céloztál, akkor nem értem. hiszen a sorozatok nézése nem függ össze a reklámokkal. a többség itt az internetről szedi a teljesen reklámmentes sorozatokat (magyar felirattal) - viszont, mondom, ez alapján az érvelés alapján a filmes műfajt is meg kéne lövöldözni, hiszen, míg egy hazai ker. tévén egy sorozat alatt 1 reklám van, addig filmeknél ez a szám 3.

    a kérdés az, engem ez érdeklne, hogy a sorozatellenesség mit takar? azt hogy az utóbbi x évben nem néztél egy sorozatot sem? (mert akkor ez azt jelentené, hogy a mosatni helyzetről ben tudsz annyira) - vagy csak annyit, hogy próbálkoztál, de egy rész után beintettél a kísérleti alanyoknak?
  • wanek
    #29
    "nem hiszem, hogy ez számítana. ha öreg vagy, akkor az onedin családon vagy a kórház a város szélén vagy a kojak-en nőttél fel és tudod, hogy életképes a műfaj. ha fiatal vagy, akkor pokemont vagy egyéb trendibb cuccokat nézhetnél - a sorozatok nem korosztályfüggők." - számodra elképzelhetetlen, hogy valaki nem néz sorozatokat? Mi olyan hihetetlen ebben?
    "de ebből viszont az jön le, hogy nem szereted a zsákbamacskát, ezért lehet a sorozat a műfajod." - minden gondolatod a sorozatok körül forog? Más alternatívát el sem tudsz képzelni?
  • wanek
    #28
    Bár nem tudom, hogy miért te reagáltál erre, számomra nincs logikai bukfenc.
    ""lúzer, nézz sorozatokat, te alacsonyabbrendű vagy, az való neked." - prejudikálás, vagy mi:)" - ez egy kicsit kifacsart "logika", nem? Valami olyasmit akarsz belemagyarázni, amit nem állítottam. Nem szép dolog. Moderátorként pláne nem. a "Természetesen te nézzed csak, neked valók a sorozatok." - megállapítás csupán arra vonatkozott, hogy ha valaki rajong az igénytelenségért, annak a reklámokkal teletűzdelt sorozatok megtekintése ideális elfoglaltság.
  • bunny
    #27
    TELJES 2. évad???? Wow, na erre kíváncsi leszek.
  • winnie
    #26
    tartom, hogy ha a filmek bejönnek, akkor egy sorozat is bármikor bejöhet. 5-ből minimum egy. olyan nincs, hogy egy műfaj totálisan homály.

    Valószínűleg nem egy korosztályba tartozunk, ezért elképzelhetetlen számodra az, amit írtam.

    nem hiszem, hogy ez számítana. ha öreg vagy, akkor az onedin családon vagy a kórház a város szélén vagy a kojak-en nőttél fel és tudod, hogy életképes a műfaj. ha fiatal vagy, akkor pokemont vagy egyéb trendibb cuccokat nézhetnél - a sorozatok nem korosztályfüggők.

    Filmeket szoktam nézni, de már nem moziban. Túl sok "zsákbamacska" filmet láttam már moziban, ami sem a ráfordított időt, sem a mozijegy árát nem érte meg.

    de ebből viszont az jön le, hogy nem szereted a zsákbamacskát, ezért lehet a sorozat a műfajod.

    TV-ben sportműsorokat, természetfilmeket és politikai vitaműsorokat nézek, a 2 legnagyobb kereskedelmi csatornát pedig egyáltalán nem nézem, mert irritál az a "szellemiség", amit sugallnak.

    én először is (amellett, hogy nem nézek tévét - heti max 1-2 óra) nem csatornát nézek, hanem műsort. (értsd: annyira nem akarok zombi lenni, hogy kedvenc műsorom van egy csatornán és nem kapcsolok oda, mert az rtl-en van) (meg hát a többi kereskedelmi csatorna is nagyjából ugyanazt a szellemiséget sugározza, max nem a kommersz, hanem a rétegigényeket elégíti ki pénzhajhászás céljából)

    másodszor pedig a fiktív műfajról írtam, de nyilván sportműsorokból is vannak gyengék, vannak kutyaütő természetfilmek és szellemtelen vitaműsorok.
  • winnie
    #25
    vélemény tiszteletbe tartva, érdekes, de szémomra akad benne logikai bukfenc

    Ha valami nagyon buta volt, az a hozzászólásod. Azt hiszem, hogy itt kizárólag te általánosítasz, mert sem könyvekről, sem filmekről nem írtam, csak és kizárólag a sorozatokról.

    szerintem arra célzott, hogy műfajt általánosítottál. ez olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy a könyvek sz*rok:)

    a fajta "húzzuk, mint a rétestésztát" stílust/irányzatot jelenti, amit rühellek. Gyakorlatilag nem szólnak semmiről, csak önmagukért vannak.

    hmm, mint a filmek. a sorozat egy sztorit mond el 42 percben (szigorúan) - a filmet ellenben húzzák, mint a rétestésztát, mivel az 90-150 perc.

    Ha kihagysz akár több részt is, semmi gond, hiszen nem maradsz le semmiről. Győzike/Mónika/Balázs/stb. show színvonal.

    ez természetesen nem igaz, hiszen rengeteg olyan sorozat van, ahol nem érdemes kihagyni. eleve itt az általánosítás hibája, hiszen vannak 1 rész - 1 sztori sorozatok és vannak szerializált drámák (nevezzük így)

    Természetesen te nézzed csak, neked valók a sorozatok.

    no, látod, ez viszont azt mondja. "lúzer, nézz sorozatokat, te alacsonyabbrendű vagy, az való neked." - prejudikálás, vagy mi:)
  • 1Obi1
    #24
    Akkor még nem ismered a lostot, ami egy hihetetlenül cool sorozat.Ha abból kihagysz egy részt elveszíted a fonalat.
    Egyébként sztem nagyon erőltetett a sorozat.Joey jó volt, de a jóbarátaival.Egymaga KEVÉS.
  • wanek
    #23
    Valószínűleg nem egy korosztályba tartozunk, ezért elképzelhetetlen számodra az, amit írtam. Filmeket szoktam nézni, de már nem moziban. Túl sok "zsákbamacska" filmet láttam már moziban, ami sem a ráfordított időt, sem a mozijegy árát nem érte meg.
    TV-ben sportműsorokat, természetfilmeket és politikai vitaműsorokat nézek, a 2 legnagyobb kereskedelmi csatornát pedig egyáltalán nem nézem, mert irritál az a "szellemiség", amit sugallnak.
  • wanek
    #22
    "filmeket, könyveket,hiszen általánositasz, és ez önnmagában nagyon értelmetlen és buta." - Ha valami nagyon buta volt, az a hozzászólásod. Azt hiszem, hogy itt kizárólag te általánosítasz, mert sem könyvekről, sem filmekről nem írtam, csak és kizárólag a sorozatokról.
    "A sorozat szó nem egy stilust vagy irányzatot jelez." - dehogynem! Pontosan azt a fajta "húzzuk, mint a rétestésztát" stílust/irányzatot jelenti, amit rühellek. Gyakorlatilag nem szólnak semmiről, csak önmagukért vannak. Ha kihagysz akár több részt is, semmi gond, hiszen nem maradsz le semmiről. Győzike/Mónika/Balázs/stb. show színvonal.
    Természetesen te nézzed csak, neked valók a sorozatok.
  • ayden
    #21
    hát ha tényleg minden nap adnak le egy részt akkor az a 43 ami van nem fog sokáig tartani:)

    Részemről az egyik legjobb sorozat volt, kicsit furcsáltam is mikor kiderült hogy ancsiban nemkapós, pedig kb nekikvaló, meg nekem:)
  • Seaweed
    #20
    Nagy Jobaratok fan vagyok ..de ebben a sorozatban kizarolag Drea de Matteo er egy miset meg (Apaaam micsoda teste vaaan!)
    (Mar a jobaratokban is ruhhelltem Joey-t...HBO-n szoktam mezni..de ugyanolyan idiota mint volt...)
  • schrank
    #19
    ja az ilyen idióták szoktak előhozakodni egy film hallatán az IMDB-s fasságaikkal nehogymá az IMDB-s ...zik mondják meg mi jó film és mi nem
  • Kelta
    #18
    szerinted..de asszem az ilyen humort nem a te fajtádnak szánták, mert ez neked ugyis magas, valszeg mint a humor általában.



    akyyy: arra hivatkozni hogy amcsiban bukott valami??!! háát nagy érv!!!!te minden filmröl ugy alkotsz véleményt hogy amcsiban mi volt vele????
  • BlackVoid
    #17
    Mar reg megy es tok szar! Le kene mar szokni arrol, hogy valami akkor kerul a TV-be, ha vmelyik fos ker. csatorna elkezdi nyomatni.
  • Lazarus
    #16
    IS???
    Megközelíti a jóbarátok színvonalát btw ^^
  • akyyy
    #15
    rókabőr a köbön, én se naon szeressem ezeket a sorozatokat....
    "1 millió dollárt kereső színészek letették a lantot, elegük lett"

    ezek szerint mégsem, amugy érdekes, tudomásom szerint amcsiban is nagyott bukott a sorozat...
  • mikloss
    #14
    "Joey nem ad a kajájából!" kedvenc beszólásom! :D amúgy nagyon jó kis sorozat torrentről le lehet szedni szinte az összes részt...
  • Kelta
    #13
    Nem nagyon értem amit irsz.
    A sorozat szó nem egy stilust vagy irányzatot jelez.
    akkor te ebböl kiindulva mindent utálsz a földön,
    nem?
    filmeket, könyveket,hiszen általánositasz, és ez önnmagában nagyon értelmetlen és buta.