52
  • winnie
    rossz emlékeid vannak róluk?:) (pedig folyamatosan fejlődnek - és igazából fura az utálat. ez olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy utálja a filmeket, pedig olyan nagy a választék, hogy nem lehet ennyire általánosítani:)

igazából elég racionális választás a nézésük, hiszen az egyetlen értelmes tévés műfaj (a tévéfilmeknél oka van, hogy nem moziba kerülnek) - és sokkal kevesebbet csalódik bennük az ember, plusz nem kap zsákbamacskát.

ha moziban nézel egy filmet, akkor vagy jó lesz vagy rossz. ha sorozatot nézel (feltéve, hogy racionális vagy és olyan sorozatot nézel, ami tetszik), akkor viszont szinte biztos, hogy jót kapsz. (ha rosszat, akkor többet nem nézed azt a sorozatot, nyilván.)

mondjuk a zsigeri utálat is csak addig tart, szerintem, amíg rá nem döbben az ember, hogy nem is ismeri a sorozatokat. szinte biztos, hogy az antisorozatosoknak elég 5 vagy 10 sorozat első részét megmutatni és abból minimum egyre (de olykor többre is) rá fogják mondani, hogy "ez állat, ezt nézni fogom."
  • wanek
    Zsigerből utálom a sorozatokat, egyiket sem nézem.
  • schrank
    azért a cikkíró egy icipicit elfogult mettlöblan és eniszton iránt mert ennyi erővel lehetett volna csendlör sorozatot is forgatni aminek sokkal jobb sztorija lenne mint ennek
  • adam012
    nemazért de én idáig is néztem a HBO-n:DDD
    nemmostkerült magyarországra:D
  • juzosch
    Én is imádom. Bár a Jóbarátok szintjét nem éri el, de még így is kiemelkedik a mezőnyből. Bár néha már kicsit sok a Joeyságból. Azt sajnálom, hogy ígéretük ellenére egy jóbarátokos szereplő sem vendégszerepelt. Az eléggé feldobta volna a sorozatot.
  • winters123
    de csak a ti kedvetekért
    egyik kedvenc sorozatom. Nem mindig vicces de ha leül az ember akkor tök jól érzi magát tőle amikor nézi.
  • winters123
    feelgood egy sorozattípus. szakszó ha úgy tetszik
  • pauly
    szerintem nem az a baja,hogy nem értette mit jelent...
  • irkab1rka
    "és hasonlóképpen nem mozizott Matthew Perry "
    A bérgyilkos a szomszédom 1-2?

Amúgy a Joey-t nem ugyanazok írják, mint akik a másikat.

'Agyhalál' mit nem értessz abból, hogy fílgúd a javából? :DDD Szélesítsd a látóköröd sztem
  • agyhalál
    Feelgood van a javából???
    Magyarul is menne, nem?
  • Kelta
    Az egyik legjobb kis röhögös sorozatnak tartom.
    Amcsiknak nem nagyon jött be, ott(hülék azok) le is álltak vele a 2. évad vége felé...szerencsére az HBO végig adja :)
    nekem nagyon bejött, föleg Bobby :)
  • winters123
    egyik kedvenc sorozatom. Nem mindig vicces de ha leül az ember akkor feelgood van a javából :)