4307
  • theodor
    Mé a fél világ agp-t használ de a kódmaszterz-t ez nem nagyon érdekli.
  • Arlen
    Supported Graphics Cards
    ----------------------------

- ATi Radeon x1300, x1600, x1800, x1900, x1950

- nVidia Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800
  • Arlen
    azért ez lol sztem. az a kártya nem éppen a gyengébbek közé tartozik még most sem.
  • Bagoly81
    - HDR durva kiirtasa a shaderekből, sokkal jobb sebesség. Ki kell csomagolni a Dirt/postprocess folderbe RAR file
    hdr off

árnyékok kilövése ezis sokat segit gyenge gépeken
    document/alluseres/codmaster/dirt/hardversettings/hardware_settings_config.xml

keressétek meg a shadows részt és a macskaköröm közé irjátok be hogy false igy kell kinéznie kb
    <shadows enabled="false"

igy nekem csunyácskán is de jáccható

• HunnernesKonge
    Esetleg linket?
  • Bagoly81
    hwsw n találtam egy filet amivel a hdr t kilehet kapcsolni a francba sokat segitett, söt nekem még jobban is tetszik hogy nem csillog minden
  • razz
    nem tudom akinek nem teccik menjen x pand rallyzni.ott a másidik pályánál tovább nem jutottam.na má tier9né vok colinba 33/46verda de nem tom hogyy lesz meg az öszes mert zsém má alig van.
  • Bagoly81
    hdr -t hogyan lehet kikapcsolni?
  • Bagoly81
    aztnemértem ha többen vagyunk egy pályán mért öli meg a gépetemet
  • djcom
    Az én configom 3 éves, most cseréltem VGA-t, és hasít vele mint állat.
    Nem kell PCI-E-s config, amíg kiadják AGP-be az előző generációs csúcskártyákat.
    Amúgy meg összehasonlítottam a gépemet egy ugyanilyen VGA-val, Dual Core procival,DDR-2 Ramokkal,PCI-E rendszerben, semmivel nem megy lassabban mint a PCI-E.
  • alma2
    Na ja, csak megint varni kell 3 evet, mire valaki kiad egy "autos" "rallys" jatekot, amirol megint kiderul, hogy nem lesz az, maskeppen fogalmaza az egesz evtizedben egy darab azaz 1 darab rallis jatekot birt kipreselni magabol a jatekipar ez szomoru :(
    ja a nevet mindenki tudja :) es hiaba barmilyen jo, uj palyak hijan megunja azt is az ember. De figyeld meg, tuti lesz mod hozza egy even belul :)

• Scapolite
    De ezt a játékot árulják is!!!Nemkevesebb mint 13e ft-ért.Ezt ne felejtsük el.
  • malter
    a reagálás viszont az enyém,problemo?
  • JAG1
    Petíciózzatok, meg hisztizzetek, én jól elszórakozom ezzel a gémmel. Leszarom, hogy mennyire élethű, meg hogy kéne a bal hátsó terelőszárnyának az alsó csavarját ábrázolni. Megyek vele, oszt jóvan...
    Ha megunom, letörlöm...
  • gplay
    Láttad a mondat elején a SZERINTEM szót. Az nem objektív vélemény, hanem az ENYÉM.
  • alma2
    Bizakodom abban, hogy egy modder csapat, csinal ebbol egy autos jatekot, most megneztem egy par palyat tenyleg igen csinosak es jol oltozzetek na meg hangulatosak.
    De ezek a sinautok, amik ra vannak ragasztva az utra legyen barmilyen feluletu, a mindent megallito fekek egy pillanat alatt, a kezifek szinten ami satura allit el kell felejteni minden autos vezetoi tudasat az embernek, hogy kepes legyen jatszani illetve a palyan maradni. De ha sikerul, eleg volt hozza kb 20 perc jatek :) akkor zsinorban lehet nyerni... csak az also sort csinaltam vegig, ott is ahol, nincs ellenfel mert akkor tetu lassu.
    Kellene egy peticio, kar lenne elpazarolni ezt a sok szepen megcsinalt autot es palyat erre a "fizikara" viselkedesre ami jelenleg van.
  • Devil_Gy
    nekem hasít csak a haveromnak x800 van.
  • SzZs
    Nállam 1024es felbontásban,minden high-en akadásmentesen fut.
    A gépem:AMD x2 4200+@2700MHzm,voltmodos 7900gt (720/1700) 1 giga ram
    Sajnos tudomásúl kell venni,hogy aki akar új gamékkal játszni,áldozni kell a pc-re,vagypedig konzol.
    Ez a konfigom bő 1 éves

• HunnernesKonge
    Nem. Ez van sajna
  • Devil_Gy
    sm2.0 ás kártyákkal 1általán nem lehet életet csikarni bele??
  • razz
    nem tudom.nekem teccik a game.tier8nál vok és most kezd nehezdni.pro ba nem tom nyomni mert billel esélytelen igy marad ami alatta van vagy amatör szint.de az az 1000lovas celica felejthetetlen élményt add
  • HunnernesKonge
    X800 XT PE-ben nincs Shader Model 3.0 támogatás ezért nem fut
  • Arlen
    nálam megcsinálja a security-t, aztán megy mintha minden ok lenne, el is kezdi tölteni, task managerben látszik is hogy ott van a dirt (igaz kb 50 megát foglal csak) de egyébként semmi történés, csak várok várok várok...vmi ötlet? a gépem P4 2,8 Northwood, 2Gb memo, ati x800 xt pe
  • Bagoly81
    nálam 2800+ amd64 bit 7600gt 1,5 giga rammal proci videokari huzva egy minimálisat 640*480 full low grafikán, sound megintcsak minimum jáchatatlanul akad ott ahol több versenyző van.
  • w77d
    Geforce 7900Gt(512megás), AMD Athlon 64X2 4200+ Dual Core, 2Gb memória mellett 1024x768 medium grafon szaggat, hát ez vicc! Sztem itt valami nincs jól optimalizálva!
  • crazyclone
    vetem ki nagy szar...mármint a colin nem a kártya ...ennél jobb AGP s kártyát nemfogok kapni csak ha a colin heyett az egéssz szekeret kivetem arrool pedig szose lehet amugy sincs pénzem rá van elég SM2 esen játszhato gamma azokkal még egy darabig elszorakozok...
  • fery02
    Tapasztalt valaki olyat, hogy a demó futott, a teljes meg nem? Mert ha nem, akkor reménykedek :P
  • tibiszabo
    a 9600 gyenge már nekem is ez volt sm 2.0 tud ehez pedig SM3.0 kell én GF7600gt re váltotam hasit vele
  • theodor
    Shader Model 3.0 suxx
  • crazyclone
    ha azt az errort kapom mint a demonál az azt jelenti h nem elég neki a gépem..deh ebbe mi nem elég?....ATI Radeon 9600pro 256mb AMD Athlon 2500+ 1280 RAM
  • w77d
    sztetek mitől van, hogy döccenés nélkül fut a gém, repesztek a pályán, egyszer csak megáll a kép kifagy a hang, majd kb 12 mp múlva továbbmegy a játék, de onnantól sokkal lassabban, akadozva mint eddig?
  • Skynet
    No egy újabb bug...Az egyik hegyi csapatásban lecsúsztam a szerpentinről,két résszel lejjebb...Visszarakott de nem oda ahonnan lecsúsztam hanem ahova lecsúsztam..Kiírta hogy 20. vagyok de az időm 26mp-el jobbmint az első helyezetté..beértem első lettem 25 mp-el..:)
  • Ipk18
    Nekem a menüben a profil jóváhagyásnál akad meg, csak forog az a karika, nem megy tovább. AMD Athlon X2 4200+, Geforce 7600 GT, 2 GB RAM. Van valakinek ötlete?
  • c3124c
    cs, éppen ez volt nekem is... Tegnap toltam 4ig , ma meg nem volt hajlnadó elindulni. Sajnos csak a reinstall segített , tolom is tovább :):)
  • devil8
    hát akkor gépcsere...csak még kell pénz NEM IS KEVÉS
  • scorpeeon
    Sajnos a minimum szintet sem üti meg egyik alkatrész sem, kevéske hozzá.
  • ajem kisa
    Csere (proci, vga...)A procid gyenge, a videokártya is kevés, ráadásul nemtámogatja az SM 3.0-t...512 is harmat ehhez a játékhoz! :(
    Vagy konzol!
  • Scapolite
    De van csak az drága:)gondolom tudod mire értem:)
  • devil8
    Sziasztok!
    Nincs valami megoldás arra, hogy
    2800-as Celeronon
    512mb RAM-al
    Ati Radeon 9600 Family-vel
    menjen a DIRT?

Mert leszedtem, csak gyenge hozzá a gépem a rendszerigényhez!
  • svani
    Sziasztok!
    Az miért van,hogy tegnap felraktam a játékot,ment rendesen,ma viszont nem akar elindulni.
    PS valami kódot kér.Daemon a legújabb,All Options on.