4307
  • gericooper
    nekem is az van és nem indul, de ha van olyan ember aki tudna sergiteni és ne azt mondaná el 6 oldalon keresztül hogy elindult meg muilyen jó, ez a topik azért is van , hogy másoknak segítsen az ember,.....szal pls
  • Csirkeh
    Basszameg letöltöttem a Properes változatot is, az is ugyan úgy egy kalap szar. Indítás után kibasz a windows-ba.
    El se hiszem hogy ez megy valakinek mert driver meg directx is a legujjabb van mindenből.
  • gericooper
    ne maradjak ki a jóbol
  • gericooper
    tudnátopk segiteni akkor ??
  • chase
    Legújabb hivatalos driver van fenn (Catalyst 7.5).
  • gericooper
    melyik driver a jóó a legujjab és honnan tudnám leszedni
  • razz
    én leszednék egy drivert
  • razz
    tier11.de MÉG 10 KOCSI HÁNYZIK ÉS PÉNZEM ALIG VAN. nem tudom hogy lesz meg.van esetleg valaki akinek mind megvan?
  • gericooper
    szevasztok!!
    légyszives segitsetek mer nem tudom elinditani a game-t, hogy mit csináljak, és hogy szóval mindent ,.....ezre köszönet
  • chase
    Olyant nem csinál a game senkinek sem, ami a #1406-os postban belinkelt videón látható?
  • stupido
    Ezer hála!
  • donpedro
    Kb. fél oldallal ezelőtt válaszoltam ugyanerre valakinek, íme:

"Vedd lejjebb a felbontást meg a részletességet, akkor is ha folyamatosnak tűnik a játék, és jobb lesz. Nekem legalábbis sokkal jobb lett ettől az irányítás, már nem rángatja úgy a kormányt, mint korábban, bár természetesen még lehetne rajta javítani, de így már nem vészes, nem kacsázok ide-oda, amióta levettem."

Akkor segített, és mivel a te géped se sokkal jobb, mint az enyém, így valszeg neked is fog.
  • stupido
    Hi!

Kérdésem a következő:

A kormánymozgásra későn reagál a játék(demo). MIért van ez?
  • uHs Gerzson
    Colin McRae: Dirt - The Rally
  • ACE
    Válaszolok magamtól, fel kell tenni Daemon-Tools-hoz az új beta SPTD drivert, már jó is :P
  • JAG1
    Lol viccelsz?
    Nézz körbe rendesen, mert akad bőven...
  • Evogordon
    agp vga-k amik támogatják az sm3.0-át: 6000-res 7000-res nvidiák, x1000-res atik.
  • theodor
    Itt kezdődik a probléma.
  • theodor
    Csak nem tudsz olyan AGPs kátryát mondani, ami SM 3.0- ás lenne.
  • Beers
    Mellesleg egy valamire való agp-s kártya jóval drágább, mint a pci-e-s változata!
  • ACE
    Patch felrakása után nálam DVD lehúzással sem megy, másnál sem?
  • jedimarsi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagy Sz@r az egész játék, megicsáltam mindent amit írtatpk (új deamon tools,hozzá az a kieg,1.1 patch meg minden amit leírtatok,kipróbáltam safe mod-ba is de mindig ugyan az : a Dirt.exe hibát észlelet azért leállt ha lesz crack avgy valami amivel ezt biztosan meg lehet oldani szóljatok lécci e-mailom: [email protected]
  • theodor
    Mellesleg mondanom se kell, hogy valami ATI 9250 vagy milyen fostalicska kártyával.
  • theodor
    (hever)LOL haver
  • theodor
    Hát ja. Idióta hever is bement a boltba, hogy neki gép kell és vett egy AGP-s gépet (múlt hónapban) mert ő nem várja meg míg leszállítják az alkatrészeket, meg úgy szarabb mondja ő. LOL.
  • arty
    ilyenkor viszaolvasol
  • vezérszuszu
    letöltöttem felraktam és nem megy vmi emulotion gondja van ilyenkor akkor mi van?
  • hen-tes
    Nincs hozzá még crack.
  • vezérszuszu
    Sziasztok vki egy crackel megdobna?
    Nem indul a game, gondolom ez a baja!
  • bon
    Várd meg míg feltörik, vagy inkább vedd meg a boltba.
  • daneelolivaw
    hali!
    olyan verziót töltöttem le, amiben nincs crack, se cd-kulcs, csak mountolni kell, de így sem működik, emulation software észlelve, aztán lehet checking discleni, ahol mindig ugyanazt az eredményt kapom, vagy beírni a cd-kulcsot...ami nekem nincs... mitévő legyek?
  • fery02
    Valahogy jelzi a játék career módban, hogy pl. egy versenyt milyen nehézségi szinten nyerünk meg?
  • JAG1
    A franciák amúgy is idióták. :-)
  • JAG1
    Ez igaz, de van demo. Letöltöd, megnézed és eldöntöd, hogy kelle e. Nagy zsákbamacskát nem vettél...
  • gplay
    igaz.
  • gplay
    OTT A PONT.
  • donpedro
    Nekem egy bajom van, az hogy egy rakás berögzült reflexet ki kell kapcsolnom ahhoz, hogy viszonylag gyorsan végigmenjek a pályákon. Ilyen pl a féktáv, vagy említhetném az ellenkormányzást, ha túl erőszakosan fordulok rá egy ívre, és korrigálni szeretnék, akkor erre az egyetlen működő lehetőség, hogy elengedsz mindent, kormányt, pedálokat, stb, és hagyod, hogy magától beforduljon. Ha megpróbálsz belenyúlni, tuti az árokban végzed.

Egyszerre kell küzdenem a pálya és a saját ösztöneim ellen...
  • ajem kisa
    Az teljesen rendben van, igazad van, undorito dolog, hogy "ha akarsz játszani, akkor vegyél uj konfigot is..." hozzáállás, de mint mondtam ez olyan, mint minden más üzletág, hogy "fejlödés, javulás...nagy szavak, de hidd el, hogy itt rengeteg ember, ha megkérdezed milyen géped van? azt válaszolja, hogy dell, vagy intel, vagy ilyenek... És milyen proci...stb, gőze sincs, csak a boltos aztmondta, hogy jo...:(
    Ilyen embereknek eladhatod ha uj, a celeront is (elis adják) baromi drágán!
    Sajna ez van itt, ök teljesen másként gondolkodnak, mondjuk ugy, hogy ha te rakod össze a géped (ahogy én is), mintha az lealacsonyito lenne, mert nem "bolti"...Tiszta hülyék!
    (Fr.o.)
  • theodor
    Csak van rengeteg tisztességes ember aki eddig megvette a játékokat de még mindig AGP-s géppel rendelkezik. Én sztem azért nem valami pozitív hozzáállás ez a lentebbi réteghez.
  • ajem kisa
    Ebben azért nemvagyok biztos, én külföldön élek, és itt nagyon sokan lecserélték, mert kijött a vista, hiába van a gépében dd2, pci-e, de lecseréli, mert olyan hülyék hozzá (a boltos meg adja alá a lovat, hogy öreg az már, lekell cserélni...nálam is probálkozott, és maradt a netröl rendelés, mert nagyivben tojtak arra, hogy csak 1 dolog kellett volna nekem...), és megveszik az 1000-> euros pc-ket, mert azon vista van...
    De hihetetlen miket vesznek a "parasztok"!:(
    Jah havi bér min 1000 euro, igy lehet...
    Tehát a kodmaszterszet nemhiszem, hogy azokat az embereket lötte be célnak, akik "zeraw"-rol töltik le a játékokat, hanem azok, akik megveszik, és lássuk be, hogy a mai fizu mellett még 10.000 Ft is néha számit!:(
    A dual core, meg a többi dolog persze, hogy üzlet...(befejeztem:))