Colin McRae: DIRT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1:14.10 imprezával.

KattKatt
De mért NEM MEGY a Colin?????? Mikor lesz faq? Ezen mér nem megy core 2 duo, 7600 GST, 2gb ddr2? Felraktam a legújabb direcx 9c-t a legújabb hangkártya drivert és a 94.24-es Nvidia drivert.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

Shan
Nem mondtam, hogy az jó játék volt, csak nekünk a kolinok közül....na ezt hogy magyarázom ki. Na mindegy azzal játszottunk sokat. Idõdöntögetõs, asztalcsapkodós, szappantartós meccseket... 😊))
uHs Gerzson
Azok High beállítások voltak.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

arty
Shan: pont a legrosszabb colinnak lett volna normális kormányos támogatása? abban volt a legrosszabb a szappantarto feeling 😞 fel se emlegesd h volt colin3 😄

sumi: egyrészt SM3 kártya kell neki, de abbol sem elég akármilyen ... 😞 azaz, nem sokat érsz vele, ha el is indul, diavetitésnél jobbra ne számits 😞 és ezt értsd 640x480,LOW beallitasokra.

Forza.

Lui76
Majd kipróbálod ....
Én nem ismerem a min configot követelményét ,ha nem teljesíti papíron sem akkor nem nem sok esély van.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

sumi
Üdv.

Csak 1 kérdés..:van rá esély hogy a fullt,mi is tudjuk (pl..ati 9550)majd használni??Gondolok,arra hátha úgy készitik el,hogy ne keljen mindenkinek gépet cserélni??!!

Köszi....

Shan
Nos, leteszteltem kormánnyal....Hát, elég szomorú vagyok, bíztam benne, hogy ha jó bill-el, jó lesz kormánnyal is, de sajna számomra irányíthatatlan. Eccerûen nem tudok egyenesen menni...Úgy leng az autó, mint egy hatosfogatú hintó...ehhhh.kár érte...

Na mindegy. A kolin marad billentyûzetes játék...bár, ha jó emlékszem, a 3-at elég sokat toltuk kormánnyal, mintha ott jól megcsinálták volna...
Lui76
De most akkor hogy csináltál múltkor 40-50 FPS-t ???
az milyen beállítással volt?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Hmmm szépek a képek, nálam is valahogy igy néz ki, csak akkor én is képeket látok 😊)

hen-tes
Jahjó, azt hittem van valami új fps mérõd.. 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

arty
1 fps-en áll a számlálo, de kb. 5 mp telt el, mire ugrott egyet a kép ... 😊 ezt könnyü lemérni, számolsz magadban 😄 (najo, lehetett 4 és 6 mp is, ennyi pontatlanság belefér)

Forza.

hen-tes
Hogy tudsz tized FPS-t mérni? :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

arty
nekem ultrán 0.2 fps, 5 másodpercenként rajzol ki uj képet ... bug! 😄

Forza.

Prince of Máté
Na akkor most énis kipróbálom ultrán!<#idiota>

hen-tes
Egy ilyen kártyán? D:

uHs Gerzson
Na akkor az eredmények.

Beállitás: Ultra

1280*1024: 19-21 Fps
1024*768: 23-25 Fps

Képek:

sry a nagy képekért de jpg-ben csunyák lennének a képek.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

arty
1.) HDR
2.) blur
3.) az egész kép olyan homály

ez igy együtt, kikapcsolhatatlanul - najo, blur-t ki lehet 😊

Forza.

uHs Gerzson
Majd este kipróbálom, és berakok képeket.

thomasthomas
Hi!

valaki megpróbálná azt, amit a #622-es üzenetemben írtam???....amúgy a játék vezetése nem billentyûhöz, hanem kormányhoz lett szerintem kialakítva....

Lui76
Egyébként a post process mit is csinál ?
mindenhez nem értek 😞

Lui76
de hiába ha a vga miatt nem megy jobban 😊
- nézd Gerzson egymagosa egy rendes VGA-val tud teljesíteni .Ha cpu limit lenne ugyanugy kb 30-al
kéne totyognia ...

arty
én abbol, h mindkét mag 80-90% on jár a játék alatt, arra következtetek, hogy mindkét mag jol ki van használva...

viszont, abbol, h hiába butitom, az FPS nem nõ, a vga limitjére kell gondoljak 😄

sztem ha az összes post process effektet kikapcsolnánk, lehet menne a mostani fps háromszorosán 😞 vagy legaláb egyesével lehetne kikapcsolgatni 😞 de nem ... 😞 cmasters 😞

Forza.

Prince of Máté
hát azért nem mondanám hogy felesleges, ez még csak demo, a teljes majd kihasználj a két magot<#alien2>

Lui76
Ez is azt mutatja hogy felesleges a két mag !
Nekem egy mag 2400Mhz mindössze. Hasonló FPS (
még kevesebb a gyengébb 7800Gt-m miatt)

Hát igen az nvidia hozta a formáját 94.24-el se indul. ( fakk yú <#eljen><#violent>nvidia)
Prince of Máté
Pont idõben jött ki, június van 😄

Én kiváncs leszek hogy elindul-e a 94.24-es nvidia driverrel.
arty
1.09 alá nem tok kerülni az aszfaltos pályán 😞 de legalább Colin-t már csunyán elverem 😉 a rally pályán pedig 3.10 a "csucsom"

a "hardware_settings_config.xml" fájlban állitgatva, nekem ez adott kis +sebességet:
<shadows enabled="true" size="64" maskQuality="1" />

ha a mask quality 0, akkor még randább lesz az árnyék, de még gyorsabb is 😊 + LOW beallitassal az a "64" eredetileg "1024" lenne 😊

Forza.

arty
kijött az uj ATI driver, végre elindul nálam is (catalist 7.5)
(screenshotok topikba tettem fel pár képet KATT)

Sztem nem lett rossz, de lehet csak az ocska TRD-k/colin5 miatt érzem jonak 😄 A grafika pofás, de lassu. Érezhetõen a post processing visz el mindent, mert hiába butitom, nem gyorsul és pl a HDR kikapcsolhatatlan 😞 még az iniben turkálva SEM megy 😞

1280x1024/medium beallitasokkal 30fps körül megy a gépemen, a két mag fullra ki van terhelve, de az vga egyértelmüen kevés neki... (x2 2650mhz a64, 2g ram, 1950pro 256rammal)

A játék végre kapott egy kis szim utánérzést, bár a (EVO-s) rally továbbra is a leggyengébb része lesz a játéknak: homokot+rally-t nem képes programozni a codemasters 😞 Buggy nem rossz, bár fura, h nem tapad meg a kerék SEHOL, még ami utnak tünik ott sem... szépen deformálodik a kasztni, kihat a kocsi viselkedésére is, korrekt ütközésvizsgálat.

A legjobb sztem aszfalton a Subaru 😄 Nem szim, de nagyon jo, árkádos az irányitás, jol tapad, ahol kell. A kasztni eszméletlen szépen törik, nagyon kihat a kocsi viselkedésére! Wow! és a Korlát, ahogy deformálodik... szenzácios! 😊 A fém csapodik fémhez hang pedig fenomenális. Van rendes belsõ nézet is, végre már akinek ez kell 😊 Én motorházrol nyomom.

A gépigénytõl eltekintve lenne benne potencia, de félek a további javulás a pro szim modban nem következik be. Mindenesetre, ha sokat lhet menni aszfalton, akkor a fullt is játszom majd 😊 Nagyon pozitiv csalodás!

Forza.

Lui76
Jó akkor csak graf kraft kell mégiscsak 😊
Nem veszek énse két magost ...

uHs Gerzson
Minden maxon van és 40-50 fps még neten is, offline 60 fölé is megy.

Lui76
off : hogy muzsikál a 8800-ad a sandi proccal?
Ugye ezzel is szuper minden?
Milyen fps-eid vannak itt colinban?

uHs Gerzson
Én neten EVo-val 2:59 mig subaruval 2:56-s köröket tudok menni ha nem megyek valaminek neki 😊

grayfox
ez minden autós játékban így van 😊
amúgy teljesen jó idõket lehet menni keyboarddal is. Jó kis játék, kár, hogy a rallyhoz köze sincs ^^ (0fizika)

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Nortai
Megy minimumon jol! Még ugy is szép 800x600ba 😊

Nah mentem pár kört... elmegy... Fékezések kicsit nagyoltak (nem csuszik a murván), bár lehet én vagyok hülye ehez?! EVO-s pályán hát ott 3:02 a world rekord, azt se EVOval menték! 😄 Én párat mentem edig(5x) 3:10volt a legjobb idöm, lassu tütü egyenesbe, meg a fékezés... áhh

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Nortai
nah most tökltöm le! megnézem mien! remélem elfog futni! És ha irányitás tetszeni foga kkor mehet komolyaban is a dolog! 2. után a 4-nek volt jo az irányitása szerintem! 05-t az 3. részhez hasonlitott, az vmi ratyi volt! 😄

nah idöket lehet össze hasonlitgatni a világgal, lassan lesz Dirt is, max 4-nél találtok meg hungarynál:
http://www.bhmotorsports.com/competitions/

"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"

Nos akit még érdekel az elõrendelés és nem tud konkrétumot annak egy link: Colint rendelsz verdát kapsz

uHs Gerzson
Aki nyomja neten az Gerzson.hun megtalál 😊

Csak külföldrõl lehet elõrendelni azt hiszem.
De sajna pontosat nem tok mondani, mert a link ahol láttam most nem akar menni. 😞

Evogordon
De ez az amazon kûlföldi az nem baj? :S

Tudtommal pl.: amazon.com (Ha elõrendelet akkor kapsz 10 bonusz kocsit a játékban)

Evogordon
Hol lehet elõrendelni a játékot?

Nem akarok vitatkozni és nem szeretném sz@r dobálás lenne a belõle, DE itt sem jelent teljes fordulatot egy pillanatnyi gomb lenyomás.
Használtam már kormányt. Réges-régen mikor még... 😄 Na jó néhány éve a MBWR-ben nyomtam kölcsön teszkós occsó kormánnyal. A minõsége tényleg hagyott kívánni való maga után, de így is ég és föld volt a külömbség. Bár az sem volt éppen szim.
Tehát tényleg nem akarok viatakozni, de nem szabd már meg légyszi, hogy én mi alapján alkotok véleményt, ha nem ismersz.
Ha pedig olvastad a hsz-em akkor ott benne volt az ok miért nem kormánnyal játszom. Ha lesz azzal nyomom.
De ahogy olvasgattam itt-ott a demo kormánnyal élvezhetetlen. Ha tévedek akkor ez van. <#idiota>

alma2
Mint idaig minden mas autos jatekban, akar a RBR-ben is. Egy pillanatnyi billentyu lenyomas, nem azt jelenti, hogy tekerje ki teljesen a kormanyt, mint itt most, hanem csak finoman elfordul.
Szerintem az orszag 95 %-a meg anno billentyuvel tolta a colin2-t az meg rohadt jo volt 😊

szerintem

Shan
Billentyûn hogy állítod be, hogy csak felet kanyarodj?
Egyébként gplay védelmében elmondanám, hogy az elõzõ részek billentyûzettel is rohadtszarok voltak...szerintem.

mindenjót.
alma2
hasznalj elobb kormanyt, utana alkossal velemenyt egy autos jatek iranyitasarol...
Bar heccbol kiprobaltam ezt is billentyuvel, az hogy vagy ki van tekerve teljesen vagy semmi, ilyen benan megoldva meg nem lattam egy autos jatekban sem. Bar lehet, hogy lehet allitani ezt is, nem neztem utana, de ketlem.

szerintem

ajem kisa
Na hali.
Már néhány napja én is tolom a demot. Véleményem szerint az irányítással nincs semmi baj. Nem szimulátor, de szerintem egy jó arányt találtak az árkád-szimulátor viszonyban. Graf egyszerûen aláz. Nálam 1024x768x85, mósön blúr off, az a multiizé 2x, árnyék médium, V-sync off minden más max megy 30-45fps között döccenés mentesen.
Mikor elõször raktam fel és játszottam úgy tûnt mintha a Subaru sokkal részletesebben, élethûbben meg lenne csinálva, majd idõvel jobban megnézve már inkább a fény viszonyok számlájjára írom a külömbséget. Teszem ez annak tükrében, hogy egy alkalommal mikor megpörögtem az EVOval lassításban néztem és az elõrõ koccok miatt egyenetlen ajtókon gyönörûen "hullámzott" a fény az egyenetlenségegmiatt.
Eszméletlen milyen jól meg van csinálva a futó mû is. Nekem nagyon tetszik.
Hozzá teszem nem ismerem túlzottan az elõzõ részeket.
RBR nagy kedvencem lenne, ha lenne kormányom, de mikor lesz végre kijátszom. <#idiota>
Egy valami zavar csak DIRT vs. RBR viszonylatban. Az RBR-ben voltak kátyúk, nyomvájúk. Itt nincs pedig sokkal fejlettebb technika van alatta.De ezenkívûl igazából szerintem az év legjobb Rally játéka lesz, hacsak idõközben nem lesz RBR2 <#vigyor> Na akkor lenne ez egy már-már tökéletes év. Nem beszélve, ha a NFS köv. rész is jó lesz.
A vége kicsit off, ezért bocs.
Konfigom alul.(Asszem😄)