4307
  • malter
    thx valoban segitett,erre nem gondoltam volna:)
  • Cápafogxy
    Hogy kell beállítani controlls-ba a sensityv dolgokat, mert nekem most minden kocsi túlkormányzott.
  • hen-tes
    Ez tényleg így van! Hiába tűnik folyamatosnak 25-30 fps-sel a játék, 35-40 fps-sel mint ha egy másik játékkal játszanál.
  • donpedro
    Vedd lejjebb a felbontást meg a részletességet, akkor is ha folyamatosnak tűnik a játék, és jobb lesz. Nekem legalábbis sokkal jobb lett ettől az irányítás, már nem rángatja úgy a kormányt, mint korábban, bár természetesen még lehetne rajta javítani, de így már nem vészes, nem kacsázok ide-oda, amióta levettem.

Pro Am fokozatban legalábbis már én is tudok nyerni, a legnagyobbat még nem próbáltam.
  • ajem kisa
    Az 1.1-es patch-et, amit régebben belinkeltem, "Divers bugs sont corrigés par cette mise à jour qui revient sur des problèmes tant techniques que de gameplay et intègre notamment la gestion des 5 axes du volant Thrustmaster RGT Force Feedback Pro."---Azaz, (elvileg javitja a játékmenetet (?), meg a "Thrustmaster RGT Force Feedback Pro" kormányt is támogatni fogja ez a javitás!
    Ide ez volt irva, lehet van más is benne, kitudja? :)
  • hen-tes
    Ehh. így belegondolva még nem is lehet őket szidni, mert pénzért csinálnak ekkora gépigényt és nem azért mert bénák.. :D
    Pénzért bárki bármire ugye..
  • xido
    én meg sose néztem fps-t,de röccenéstelenül fut ultrán minden..na...optimalizálatlanság vagy csak pénzéhes szerződések a gyártókkal,hogy atomgépet vegyünk..hívhatjuk akárminek
  • zoloka22
    ezen nem megy mi?
  • zoloka22
    CPU tulajdonságai:
    CPU típusa AMD Athlon XP, 2000 MHz (15 x 133) 2400+
    CPU alias Thoroughbred-B
    CPU stepping B0
    Utasításkészlet x86, MMX, 3DNow!, SSE
    L1 kód gyorsítótár 64 KB
    L1 adat gyorsítótár 64 KB
    L2 gyorsítótár 256 KB (On-Die, Full-Speed)

CPU fizikai információk:
    Tokozás típusa 453 Pin PGA
    Tokozás mérete 4.95 cm x 4.95 cm
    Tranzisztorok száma 37.6 millió
    Gyártási technológia 6Mi, 0.13 um, CMOS, Cu
    Processzormag mérete 84 mm2
    Magfeszültség 1.50 - 1.65 V
    I/O feszültség 1.6 V
    Tipikus teljesítmény felvétel 44.0 - 64.0 W (órajeltől függően)
    Maximális teljesítmény felvétel 48.5 - 74.3 W (órajeltől függően)

• Skynet
    Optimalizálásból nulla...:)
    Itt irogatnak c2d-sek gef8800-kal 25-30 fps-eket fullgrafin...
    Most vizuáltam nállam full grafin 1024*768 szintén 25-30 fps (minden ultra,on,stb) egyemberes versenyeken, csapatversenyeken árnyék medium tükör kikapcs és 20-25 fps....Mindez egy 3500+ (nem x2,nem húzott)-n 7900gs-el (rivatunerezve)...Mókás hogy ilyen kb 100ezres értékkel nagyobb gépeken épphogy jobban fut:)
  • zoloka22
    Hi all!
    Én meg se probálom felrakni a teljes game-t mert a demo se indul el a gépemen.
    Windows hibával leáll és azt írja a jelentésbe hogy nem megfelelö a gépem a futtatáshoz. ugyhogy magyarul beszívtam a faszt a játékkal vennem kell egy uj konfigot.
  • Csirkeh
    Amint a kép is mutatja, hiába tudja a processzorom a SSe-t meg a seseset.. meg kutyaf*sza emesét meg a tudja a fene mi ez a sok baromság amit valami hülye kitalált hogy pénzt húzzon belőle,... a játék fagy
    ennyit ér az egész
  • Atika :o)
    Sziasztok ez a game csak SM 3.0 tudo grafkartyan hajlando elindulni?
  • hen-tes
    De hát látod itt is írták, hogy sse2-vel is megy.
  • HunnernesKonge
    Én meg jövő héten fogok szobelizni szoval hagy legyek még lustább ty :)

Amugy tényleg azért irtam sse3-t mert 2-3 helyen is olvastam (különböző forumokon hogy az kell, előtte az sse2-t terjesztettem :D )

• hen-tes
    Colinokban mindig darálni kell a billentyűkkel, úgy lehet igazán jókat menni. Haverom vágja nagyon, van olyan pálya ami tartja a világrekordot, elvileg.. :D Úgy pörögnek az ujjai, hogy nem tudom követni.
  • malter
    "Pozitív: Gyönörű grafika. Szerintem korrekt irányítás bill.-el. jó törés modell."
    hát ha ez korrekt akkor nem tom mi nem az,én szanaszét állitgattam mindent,de 100m-ert nme tudok egyenesen menni se kormánnyal se billel egyfolytában kacsázik,valami nem koser
  • JAG1
    Pedig te még lendületbe vagy, szal csinálhatnád. :-)
  • hen-tes
    Figyeld a hangsúlyt, és a szmájlit .. :d
    Ha ennyire segíteni akarsz, csinálj egy faq-t, mert aki nem fog visszaolvasni, az úgysem fogja észrevenni a baták nagy betűidet. Sajnos ez van. Inkább próbálj összehozni egy faq-t, mert az tényleg többet segítene. Én most érettségiztem, hadd legyek lusta, szóval ne mond, hogy csináljam én.. :D
  • HunnernesKonge
    3 helyen olvastam hogy SSE3 kell neki, de akkor legyen igazad.
    Ilyenkor tudsz jönni okoskodni de mikor 10percenként jön valaki sirva hogy miért nem megy neki akkor sehol nem vagy mi?

topik -fav
  • chase
    Erre a hibára született már megoldás? Vagy ez csak egyedül nálam van?

P4 3.0HT, Radeon X1950Pro 512MB 8xAGP, 1GB DDR400, XP Pro, DirectX rendben, legújabb driverek rendben, szűz XP install megvolt. Ezt csinálta a demoban is és most két különféle release is. -safemode-ban ugyanez van, hardware_settings_config.xml törléskor dettó. AA és AF beállítások különféle variációival ugyanez.
  • hen-tes
    Ne írj már Ekkora baromságokat. :)
    SSE2 kell, sluszpasz.
  • uHs Gerzson
    kihagyták :(
  • Baggio73
    Tényleg kihagyták azt az opciót, hogy egy gépen többen indulhassunk championshipet, vagy csak vak vagyok!?
  • Eagle16
    Na akkor meg barton magos procikkal nem megy és kész...(aki régen intelt vett bartom helyett az örüljön velem :D)
  • scorpeeon
    Akkor hogy van az, hogy az én SSE2 procimmal is elindul? :)
  • arty
    baromság, h csak SSE3 alatt megy

SSE2 kell neki CSAK
  • Aragorn10
  • HunnernesKonge
    Akkor passz. Örülj neki :D

Akkor kiegésziteném a listát:
    Minden SSE3-t támogató processzor + a ClawHammer magos AMD 64 4000+
  • Aragorn10
    Ja és igen az enyém clawhammer magos úgyhogy biztos, hogy nem tudja az SSE3-at !!!
    És a játék mégis megy...
  • Aragorn10
    Lehet de akkor a Cpu_Z rossz mert az nem írja ki, hogy van benn :):):)
  • HunnernesKonge
    Ha nem ClawHammer-magos 4000+ van akkor pedig van benne SSE3 támogatás
  • Eagle16
    Akkor rosszul tudod, mert abban már van SSE3 is...de ott a lista amit linkeltek...
  • Aragorn10
    Ha valakinek hibát ír ki elinduláskor és a hiba okaként a "CTDPROXY.DLL" fájlt jelöli meg a windows akkor ott soundblaster driver hiba van!!!!!
    Akinek ezt írja ki az frissítse a hangkártya driverét!!!
    Ha valakinek így sem jó akkor van még egy módszer ennél a hibánál de akkor
    elindul igaz de sajna nem lessz hang a játékban!!!
    A módszer az, hogy az eszközkezelőben jobb egérgombbal rákattintatok a hangkártya által feltett eszköz eggyikére(például Soundblaster X-fi), majd megkeresitek a tulajdonságok fület és ott rámentek a keverőeszközök menüpontra. Az ott található keverőeszközre rákattintatok majd jobb oldalt a tulajdonságok gombra mentek, és a bejövő menüben letiltjátok a keverőeszközt. Gép újraindítása, és mehet a játék, sajna hang nélkül !!!!
  • Aragorn10
    Érdekes mert nekem csak SSE2-t támogatja a 4000+-os AMD-m és mégis elindul a játék !!
  • Zsolt01
    | #1383 - nVidia Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800 !!!
  • tzsoltika
    nvidia GeForce FX5200 Ultra 256mb-os. Menne?
  • Finkoo
    azt hittem már nem tudja a codemasters alulmúlni önmagát, de most sikerült...
    a graf korrekt, de egy atomreaktor kell, hogy elinduljon és legalább a nasa egész hálózata, hogy minden effektet használni tudj...
    vannak benne teljesen fölösleges játékmódok...
    az irányítás rosszabb, mint valaha... és ez teljesen tönkreteszi a játékélményt... szal egyszerűen sz*r... uninstall kb. 30 perc után...
  • spae
    Hali!
    Nekem miután elindul a játék még mindig kiírja, hogy autoload fail, data file corrupt!
    Valaki tudna segíteni !!
    Már a qrvára unom hogy nem tudom tolni a játékot!
    HEEEEEEEELP!!!!!!!!
  • gplay
    Megosztanám veletek néhány benyomásom a játékról.

Tehát:
    Negatívumok: A kocsit nehezebb megborítani mint a demoban. A terepjáró irreálisan nagy dőlést kibír. Valamint a magas építésű járművek mozgása kicsit esetlen, érdekes.
    Pozitív: Gyönörű grafika. Szerintem korrekt irányítás bill.-el. jó törés modell.

Személyes véleményem: Nagyon jó és hosszú játék. Pro szinten képtelen voltam nyerni. Vért izzadva voltam második. ProAm. szinten már tudok nyerni, de néha nehezen. A pálya ismerete nélkül játszani nem egyszerű. Volt, hogy az elején 5-6 mp előnyömből a célban már csak 4ezred volt. Kipróbáltam a Champion részt. Nos egy brit rallyval kezdtem volna, de ProAm. szinten képtelen voltam a dobogó közelébe menni ezért ezt egyenlőre hanyagolom.

Ja és miután felraktam a pecset azt hittem guta ütést kapok. Megint felrakta a Protektoros rendszerét. :D Utálom a SF-t. A másik egy olyan pályán amit tized magammal már mentem Micsu L200-al ott mentem pecs után egy Corsával. Sajna második alkalommal nem ment a FRAPS, de érezhetően belassult a gém ua beállításoknál. Érdekes. De azóta nem volt ilyen gondom.

Az elindításról. Nálam miután Démon frissítés volt minden gond nélkül megy.

Röviden ennyi.