Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
sumi: egyrészt SM3 kártya kell neki, de abbol sem elég akármilyen ... 😞 azaz, nem sokat érsz vele, ha el is indul, diavetitésnél jobbra ne számits 😞 és ezt értsd 640x480,LOW beallitasokra.
Forza.
Én nem ismerem a min configot követelményét ,ha nem teljesíti papíron sem akkor nem nem sok esély van.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Csak 1 kérdés..:van rá esély hogy a fullt,mi is tudjuk (pl..ati 9550)majd használni??Gondolok,arra hátha úgy készitik el,hogy ne keljen mindenkinek gépet cserélni??!!
Köszi....
Na mindegy. A kolin marad billentyûzetes játék...bár, ha jó emlékszem, a 3-at elég sokat toltuk kormánnyal, mintha ott jól megcsinálták volna...
az milyen beállítással volt?
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Forza.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Beállitás: Ultra
1280*1024: 19-21 Fps
1024*768: 23-25 Fps
Képek:
sry a nagy képekért de jpg-ben csunyák lennének a képek.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
2.) blur
3.) az egész kép olyan homály
ez igy együtt, kikapcsolhatatlanul - najo, blur-t ki lehet 😊
Forza.
valaki megpróbálná azt, amit a #622-es üzenetemben írtam???....amúgy a játék vezetése nem billentyûhöz, hanem kormányhoz lett szerintem kialakítva....
mindenhez nem értek 😞
- nézd Gerzson egymagosa egy rendes VGA-val tud teljesíteni .Ha cpu limit lenne ugyanugy kb 30-al
kéne totyognia ...
viszont, abbol, h hiába butitom, az FPS nem nõ, a vga limitjére kell gondoljak 😄
sztem ha az összes post process effektet kikapcsolnánk, lehet menne a mostani fps háromszorosán 😞 vagy legaláb egyesével lehetne kikapcsolgatni 😞 de nem ... 😞 cmasters 😞
Forza.
Nekem egy mag 2400Mhz mindössze. Hasonló FPS (
még kevesebb a gyengébb 7800Gt-m miatt)
a "hardware_settings_config.xml" fájlban állitgatva, nekem ez adott kis +sebességet:
<shadows enabled="true" size="64" maskQuality="1" />
ha a mask quality 0, akkor még randább lesz az árnyék, de még gyorsabb is 😊 + LOW beallitassal az a "64" eredetileg "1024" lenne 😊
Forza.
(screenshotok topikba tettem fel pár képet KATT)
Sztem nem lett rossz, de lehet csak az ocska TRD-k/colin5 miatt érzem jonak 😄 A grafika pofás, de lassu. Érezhetõen a post processing visz el mindent, mert hiába butitom, nem gyorsul és pl a HDR kikapcsolhatatlan 😞 még az iniben turkálva SEM megy 😞
1280x1024/medium beallitasokkal 30fps körül megy a gépemen, a két mag fullra ki van terhelve, de az vga egyértelmüen kevés neki... (x2 2650mhz a64, 2g ram, 1950pro 256rammal)
A játék végre kapott egy kis szim utánérzést, bár a (EVO-s) rally továbbra is a leggyengébb része lesz a játéknak: homokot+rally-t nem képes programozni a codemasters 😞 Buggy nem rossz, bár fura, h nem tapad meg a kerék SEHOL, még ami utnak tünik ott sem... szépen deformálodik a kasztni, kihat a kocsi viselkedésére is, korrekt ütközésvizsgálat.
A legjobb sztem aszfalton a Subaru 😄 Nem szim, de nagyon jo, árkádos az irányitás, jol tapad, ahol kell. A kasztni eszméletlen szépen törik, nagyon kihat a kocsi viselkedésére! Wow! és a Korlát, ahogy deformálodik... szenzácios! 😊 A fém csapodik fémhez hang pedig fenomenális. Van rendes belsõ nézet is, végre már akinek ez kell 😊 Én motorházrol nyomom.
A gépigénytõl eltekintve lenne benne potencia, de félek a további javulás a pro szim modban nem következik be. Mindenesetre, ha sokat lhet menni aszfalton, akkor a fullt is játszom majd 😊 Nagyon pozitiv csalodás!
Forza.
Nem veszek énse két magost ...
Ugye ezzel is szuper minden?
Milyen fps-eid vannak itt colinban?
amúgy teljesen jó idõket lehet menni keyboarddal is. Jó kis játék, kár, hogy a rallyhoz köze sincs ^^ (0fizika)
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Nah mentem pár kört... elmegy... Fékezések kicsit nagyoltak (nem csuszik a murván), bár lehet én vagyok hülye ehez?! EVO-s pályán hát ott 3:02 a world rekord, azt se EVOval menték! 😄 Én párat mentem edig(5x) 3:10volt a legjobb idöm, lassu tütü egyenesbe, meg a fékezés... áhh
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
nah idöket lehet össze hasonlitgatni a világgal, lassan lesz Dirt is, max 4-nél találtok meg hungarynál:
http://www.bhmotorsports.com/competitions/
"Ember küzdj és bízva bízzál! De ha nem megy, legalább engem hagyjál!"
De sajna pontosat nem tok mondani, mert a link ahol láttam most nem akar menni. 😞
Használtam már kormányt. Réges-régen mikor még... 😄 Na jó néhány éve a MBWR-ben nyomtam kölcsön teszkós occsó kormánnyal. A minõsége tényleg hagyott kívánni való maga után, de így is ég és föld volt a külömbség. Bár az sem volt éppen szim.
Tehát tényleg nem akarok viatakozni, de nem szabd már meg légyszi, hogy én mi alapján alkotok véleményt, ha nem ismersz.
Ha pedig olvastad a hsz-em akkor ott benne volt az ok miért nem kormánnyal játszom. Ha lesz azzal nyomom.
De ahogy olvasgattam itt-ott a demo kormánnyal élvezhetetlen. Ha tévedek akkor ez van. <#idiota>#idiota>
Szerintem az orszag 95 %-a meg anno billentyuvel tolta a colin2-t az meg rohadt jo volt 😊
szerintem
Egyébként gplay védelmében elmondanám, hogy az elõzõ részek billentyûzettel is rohadtszarok voltak...szerintem.
mindenjót.
Bar heccbol kiprobaltam ezt is billentyuvel, az hogy vagy ki van tekerve teljesen vagy semmi, ilyen benan megoldva meg nem lattam egy autos jatekban sem. Bar lehet, hogy lehet allitani ezt is, nem neztem utana, de ketlem.
szerintem
Kamion...hmmm...
Már néhány napja én is tolom a demot. Véleményem szerint az irányítással nincs semmi baj. Nem szimulátor, de szerintem egy jó arányt találtak az árkád-szimulátor viszonyban. Graf egyszerûen aláz. Nálam 1024x768x85, mósön blúr off, az a multiizé 2x, árnyék médium, V-sync off minden más max megy 30-45fps között döccenés mentesen.
Mikor elõször raktam fel és játszottam úgy tûnt mintha a Subaru sokkal részletesebben, élethûbben meg lenne csinálva, majd idõvel jobban megnézve már inkább a fény viszonyok számlájjára írom a külömbséget. Teszem ez annak tükrében, hogy egy alkalommal mikor megpörögtem az EVOval lassításban néztem és az elõrõ koccok miatt egyenetlen ajtókon gyönörûen "hullámzott" a fény az egyenetlenségegmiatt.
Eszméletlen milyen jól meg van csinálva a futó mû is. Nekem nagyon tetszik.
Hozzá teszem nem ismerem túlzottan az elõzõ részeket.
RBR nagy kedvencem lenne, ha lenne kormányom, de mikor lesz végre kijátszom. <#idiota>#idiota>
Egy valami zavar csak DIRT vs. RBR viszonylatban. Az RBR-ben voltak kátyúk, nyomvájúk. Itt nincs pedig sokkal fejlettebb technika van alatta.De ezenkívûl igazából szerintem az év legjobb Rally játéka lesz, hacsak idõközben nem lesz RBR2 <#vigyor>#vigyor> Na akkor lenne ez egy már-már tökéletes év. Nem beszélve, ha a NFS köv. rész is jó lesz.
A vége kicsit off, ezért bocs.
Konfigom alul.(Asszem😄)