4307
  • bon
    Ez hardveres funkció, vagy tudja a kártya procija vagy nem.
  • Dj Toto
    a64 4200+ @ 2800mhz, 7600GT, 1gb ram és 800*600 mediumon 2 szeres simitással gond nélkül megy
  • JAMES FRENCIS G
    nem lehetne a x850xt nek a Shader modeljét beprogramozni3.0 ra
  • zolo
    Nem fog menni, mert nem tud SM3-at a VGA-d.
  • JAMES FRENCIS G
    ja még 2gb ram kingston
  • YencY
    Tapasztalt valaki olyat, hogy gamepaddal nem lehet egy idő után irányítani? Ki kell lépni a játékból és újra kell indítani. Van erre valakinek vmi ötlete?
  • zolo
    Nekem is ez volt, innen az sg-ről szedd le, és az már menni fog.

"6600 Le lehet vele játszani." Az Le a videókártyához tartozik :)
  • JAMES FRENCIS G
    mert nekem mindenféle képen kéne hogy elinduljon
  • JAMES FRENCIS G
    hello megy a Colin dirt ilyen configon:Amd athlon 64 3500+,Gigabyte k8nf9 ultra alaplap,550w táp,Saphire Radeon x850xt 256mb gddr3 ram
  • latyak19
    {akai 180 perces } de ha nem éerted tudok egy ertelmezöszotárt ajánlani.
  • Attlen
    Hello Colin McRae DIRT CLONE ugye ugy kell hogy daemon tools 4.09-el bemontolni és all options és megy? mert nekem 4.08 van de amikor telepitem a 4.09 azt irjaki internal setup contact error ez mitől van?
  • scorpeeon
    Le lehet vele játszani? Ez nem egy magnókazetta! :)
  • latyak19
    Colin McRae DIRT CLONE nekem ez van nálam megy nekem 3000+ AMD 512 DDR 6600 Le lehet vele játszani.
  • w77d
    Dual layer DVD
  • uHs Gerzson
    Én amióta kikapcsoltam mitfárert azóta van nekem is ez :D
  • latyak19
    ez nagyon jooooooo teccik.
  • oneal1
    hali!
    wanadoo-n találtam 2 verziót melyiket szedjem?

Colin McRae DiRT PROPER SFCloneDVD-iTWINS
    v
    Colin McRae DIRT CLONE
  • scorpeeon
    Próbálta már vki kiírni ezt a játékot? Tömörítve pont 4,5giga körül van, de egy picivel több ezért pont nem bírom kiírni :(
  • messmann
    Szóval a sfdrvrem.exe -t. hogyan tudom visszaállítani a meghajtóimat? Valaki segítene?
  • JAG1
    Szarul mentél, és átpártolt máshová...:-)
  • w77d
    Köszi, van
  • PunkZoli
    azmilyen hogy meghalt a mitfárerem? :D vagy nemtommivan, mert a kocsiban nem öl mellettem mostmár senki:D azokon a mapokon se ahol eddig volt:D
  • messmann
    Sziasztok, a gondom a következő: elindítottam ezt a starforce removalos exe -t, de eltüntette a cd meghajtómat is, amit most nem látok, pedig szeretném. mi a megoldás?
  • donpedro
    Látva az itteni hozzászólásokat, egyre jobban örülök a 21"-os CRT monitoromnak. Duplán megéri, hisz a videokártyán is spórolok.

Azért, hogy ne legyen nagyon off, nekem az a furcsa érzésem támadt, hogy ahogy haladok előre, úgy lesz egyre könnyebb a játék... Bár én még csak tier 5-nél tartok, lehet, hogy a bonyodalmak később jönnek. Mindenesetre most először fordult elő, hogy első nekifutásra World Record közelében teljesítettem egy három perces rally szakaszt, ahol korábban még nem jártam. Jah, és a Corr versenyeken is hasonló a helyzet, korábban sokat küszködtem vele, most meg simán nyerek akár Pro Am fokozaton is.

Asszem ez azt jelenti, hogy lassan sikerült kikapcsolni a reflexeket.

A játék elindításával kapcsolatban még annyit (hátha segít valakinek), hogy bár nekem anno elsőre elindult, de másodjára már nem. Azóta minden alkalommal indítás előtt a következő módszert alkalmazom: unmount és újra mount, és/vagy kikapcsolom az emulációt, ha addig be volt kapcsolva, vagy bekapcsolom, ha ki volt kapcsolva. Ennek látszólag semmi értelme, de mégis, a dolog működik, eddig mindig sikerült ezzel a technikával elindítani. Szóval akinek hosszas lemezellenőrzgetés után kiírja, hogy nem megfelelő a lemez, az próbálkozzon ezekkel, hátha. Persze az SPTD 1.47, illetve a Daemon 4.091 alapfeltétel! (Yasu nálam nincs, tehát az nem feltétlenül kell.)

Ha hibaüzenet van, az más tészta, akkor valszeg a konfigod nem elég.
  • Csirkeh
    Uninstalláltam.. majd 1-2 év mulva visszatérek rá
  • Prince of Máté
    Sajna én sem tudok 1280x1024ben játszani, pedig 19es LCD-n csak úgy szép...
    Tedd be 1024x768-ba és MultiSamplingot 4x-esre, és úgy se olyan rossz.
  • AntiHero
    Ini átírásával esetleg? már ha van benne .ini
  • AntiHero
    Inkáb vettél vólna egy G25öt. Vagy az már van?
  • Csirkeh
    Esküszöm ez egy hulladék... nem is értem hogy engedhették így kiadni...
    mert még ha az ember tényleg bamba volt és nem nézett utána hogy drivert frissítsen... de ez.. ez már mindennek a teteje...
    szégyen. 7900gt-re aztmondja hogy nemelég
  • Csirkeh
    Hehh elindult a progi.
    A gyökér én voltam mert már kitalálták a bajra a megoldást, csak az X-Fi drivert kellett frissíteni...
    Na igen csak miután elindul a játék a Geforce 7900Gt-re azt meri mondani hogy nem elég jó és nem tudok vele 1280x1024-be játszani, holott egy 19-es TFT monitor csak úgy tud szép képet mutatni.
  • w77d
    nah gyerekek megrendeltem a 8800gtx-et péntekre itt van aztán game!!!
  • thomasthomas
    Hi!

Hát szerintem nincs olyan nagy gépigénye....minden ultrán(egy darab custom),multisample 4x(ez a legnagyobb)...1024*768-as felbontás és a 23 fps alá sose megy sehol......érdekes hogy 1280*1024-es felbontásnál 1-2 fps -sel megy.....a patcheket telepítettem idáig csak az intro-t láttam lényeges változásnak......
  • marco2
    Nekem is ilyen procim van és nem indúl lehet ez lehet a baj?
  • gericooper
    AMD Athlon 64 3000+ , SSE2 támogatás Geforce 6600GT , 1GB DDR,
  • AntiHero
    Olvastam itt régen hogy nem fut 6600Gtén (meg más 6600on se) Ezt kijavították már?
  • gericooper
    Chase vegyél fel msn-en [email protected]
  • JAG1
    Azért kérdezik, mert vannak procik, meg VGA-k, amivel nem megy a gém.

Írd le milyen a konfigod...
  • chase
    Minden más le volt már írva korábban ugyanitt, csak lapozz vissza sztem.
  • gericooper
    de a vga-al nincsen bajom, csak hogy checking disc ezt irja ki és azt irja hogy valami deactived, nem indul
  • chase
    Ha nem árulod el, hogy milyen VGA-d van, akkor nem tudjuk megmondani neked, hogy melyik a legújabb driver hozzá.