Colin McRae: DIRT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen az autó fizikája? az addig oké hogy csilivili szar a graf 😄 de az autó fizikája?
uHs Gerzson
És a full 11GB helyet vissz el 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Pár kép:

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

HY!
A játék Rar fájlokban 5 GB Kicsomagolva viszont 8,5GB!<#wow1>

uHs Gerzson
nincs, nekem is azt csinálja elöször hogy azt mondja rossz de egy második inditásra simán elindul.

Na akkor azért nem megy... Kár, akkor nekem sem fog, nekem is Barton van 😞 már a demo sem ment. megyek inkább LFSezni 😊

Ok!!!Megvan elindult!Nem kell letiltani a lemezeket!Vinyorol iditod...Daemon 4.0.9-el.Az elõzõ daemont töröld,mert nem telepiti rá!!!
milyen az autó fizikája?
A Daemon 4.09HE van fenn.
Van annál újabb?
eZo
Amd 3200+ @ 2.2GHz, Barton, L2 512Kb

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Nekem sem indul, pedig alapbõl nincs a játékgépemben semmilyen optikai meghajtó😞
Az összes többi SF game megy, ez sajna nem😞
Pf...
milyen procid van? Barton magos pl?

eZo
Hihetetlen.. "amd 2800+ 7600gt" és megy, nekem 3200+,7600GT,2x1024Mb ram, és nem indult el a demo !
Most akkor hogy is van ez a processzor dolog?
Min. "Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Daemon Tools 4.09-cel ha mountolod, nem indul ?
Hát nem indul😞
Mi a fuck van daemon tools-al,hogy nemtudom feltelepíteni??

Hello!Valakinek van ötlete ,hogy inditsam a játékot?Köszi!
Ha Alcohol-al mount-olom és installálom akkor van esély az elindulásra?
Daemon tools-ot nem tudom feltelepíteni mert hibát ír ki rá:internal setup error,contact support<#nemtudom>

grebber
Van itt esetleg olyan szerencsés akinek netán a demó nem akarodott elindulni viszont a full meg megy ??

Next PC upgrade: 2022

uHs Gerzson
Én kormánnyal nyomom így tudom milyen <#idiota>

Aki úgy érzi, h könnyû a game, az dugja be a kormányát..Sírni fog mediumon 😊
LOL kicsit hosszú lesz a Career mód <#idiota>

A kockák jelentik a Tier-eket, egy kockában van hogy csak 1-2 verseny van, de sokban 3-4-5-6 is lesz, legnehezebb fokozaton el fog tartani 2-3 hétig mire végigtolom, amúgy ahhoz képest hogy arcade, sztem nagyon élvezetes lett a játék. Ajánlom mindenkinek próbálja ki.

Mellesleg egy tipp: Nálam is akadt HIGH-on, le kell venni az árnyékokat (SHADOWS) Medium-ra és jól fog menni a game
repvez
Szerintem rosszab lett mint a demo.A demoban igaz full lowon,de elindult 16080x1050-en a full viszont ezen a beállitáson olyan homályos képet adott a menübe hogy el se lehetett olvasni és a játék kb 2 mp alatt váltot egy képet.
Mindez 4000+x2, 1GB800Mhz és 6600GT konfigon
VRSDM
az a baj hogy az átlag fejlesztõk elveszik a játékosoktól a kedvet, régebben vettél egy csúcs videókair és ki sem használta semmi sem... emlékszem a voodoo2-esem mikor az volt még az ász. utána évekig nyúztam és semmi sem akadt rajta...
most meg fél év alatt leköröznek, és ez nem azért van, mert annyival jobbak a játékok, hanem mert ennyivel trehányabbak a fejlesztõk
vagy csak erõsen kitömök a hw-s esek a pénztárcájukat -.-

u dont have to listen anybody else but me

uHs Gerzson
Úgyan olyan gyors a teljes mint a demo, de a menü gyorsabban megy, és elég király eddig a játék <#eljen>

Daemon 4.09 van a gépen. letiltottam a DVD írót eszközkezelõben és elindult ! <#vigyor>
ugyanolyan felraktam vista 64 bitre(akadt a menûje) most telepitem xp re de vistán nekem akadt
1024 médium alatti beálitással amd 2800+ 7600gt ,12 giga hely kell a játéknak

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Hát amíg nem lesz hozzá *reccs addig nem fogok tudni vele nyomulni <#shakehead>
Aki próbálta megmondaná hogy optimaliózáltak e rajta vmit, vagy ugyanolyan mint a demo?
grayfox
Hát akkor csak az x2-vel lehet a gáz. Nézd meg a configom.. csak 256-os kártya 2gb ram stb. de ment a demo 30-40fps-el highon. 1380x720.
igaz élsimítás nem volt bekapcsolva, árnyékokat levettem a legnagyobbról egyel kisebbre, minden más maxon.

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Evogordon
Nagyon fasza a gamma 😉
Tegnap megijedtem hogy nem indúl a játék erre nézem és nincs a daemonba az image fileja 😄

uHs Gerzson
hát nekem van 1 magos procim és 2gb ramom és elég jól megy a játék, szóval egy kicsit fúrcsa hogy 2* gyorsabb gépen úgyan azt produkálja a játék.

<#szomoru1>

Maxtreme
Pedig sajna nem javították ki 😞
Én tegnap este próbáltam. Egyedül a menü lett gyorsabb, a game maga maradt ugyanolyan fos lassú 😞

jakewyler
nem

ati 9600 on (256-os)elindul ? 😊

CalebJoe
Ezt írta az egyik gyerek az nforce fórumon:

DEMO version
with 5600+ AMD X2
4Gb DDR2
X1950 XTX 512Mb
Around 30Fps normal....15-20 FPS dune buggy game
1024*768

Nekem is 15-20fps-t proddukált a demo, ha ezt nem javították ki a full-on akkor felejtõs a játék, a tököm fog játszani 20fps-sel.
A teljesítményen javítottak a demohoz képest?
Mert a highdetail autómodelleken, és a speciális AA-n kívül más dolgot nem igazán láttam, ami annyira enné a gépet, de mégis le kellett vennem eléggé a grafikai minõséget, hogy szépen(30FPS+) fusson.
hen-tes
Khm..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Willi Betz
Bemountoltam de ugyan ugy kiírja,hogy error. Most ilyenkor mivan? Kell neki a legújabb Daemon tools?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

hen-tes
Nah megy a játék, csak a legújabb daemon kellett hozzá.
Egy kört mentem eddig, de nem rossz. 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

szoval vista 64bit en gyorsabb lehet a játék? mint xp--n ?

Ok, abbahagyom😄 sorry
remélem az érettségi is ilyen jolfog menni <#mf2>

hen-tes
És baromi régi, és rohadtul offtopic, szóval hanyagoljuk!

Ne zaklass ibolyán keresztül, mert zaklatol. Mér mondod aztat hogy te ilyen meg olyan sitesekkel lejösz. Asszed menõ vagy vagy sztár vagy? Gecibe se vagy sztár bazd meg, Ózdon vagy menõ de nem itt.Ózdon jáck a hülyét ne itt Ózdon lenn a sintereknél.Olyan vagy mint egy pitbull bazd meg. Nemértem meg aztat hoyg tudtál felcsinálni. Nem tudtál ki elégiteni.Sinbter vagy. Szopd ki a gecimet.

Mónika te😄

Ezt mindenki nézze meg aki nem látta nagyon vadállat.
jah megvárom énis mig kiprobálom. de ez most ajándék...

borsodi vámpir teee...

hen-tes
Ezt fejezzétek be, haverokkal ne fórumozzatok, hanem menjetek ki az utcára egymás péniszén rágódni, köszi.

de amugy hogylehet ez? én karácsonyra vártam....

Sintér, a fa**od nem áll fel de a pi**mat ki**tad. Pitbull kutyákkal jössz. Monika te kiez? Tiszta szégyen ez a nõ. 😄