4307
  • wander01
    hát végülis holtjáték 3%, saturation 51%, linearity 0.30, a többit nem bántottam. igy nekem most élvezhető, sőt, de sokat szenvedtem vele
  • AlieN911
    Yee Épp ezt akartam kérdezni... Megosztanád velem is?
  • wander01
    na véééééégre sikerült beállitanom a g25-öt rendesen. most érezni is a verdát meg még irányitani is lehet. azota nem tudok lekattanni a játékrol :P
  • fery02
    Nekem is 6600 GT-m van, és nagyon szépen, játszható sebességgel fut a játék....legalapabb grafikán. :) De sajna csak akkor, ha egyedül vagyok a pályán :(
  • ajem kisa
  • rvn
    Valakinek még jelentkezik olyan h kb minden második töltésnél ugy beakad h nem lehet mit csinálni
    1 percenként ad egy képet mikor iraja azokat h pl legmagasabbs ebesség meg hasonlók...ha igen akkor tudott valamit vele csinálni??? én már a patchet is próbáltam de semmi
  • zsolt1019
    tud valaki segiteni nem tudom elinditani a clin mcrae dirt
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    Valaki tud nekem segíteni,hogy állítsam be az analógós gemepadomhoz az irányítást,mert nagyon hirtelen kanyarodik és szinte irányíthatatlan.Köszi
  • hen-tes
    Úgy esetleg nem jó, hogy tömörítve írod ki? Sokkal kisebb.
    Bár nem tudom, hogy úgy már ráfér-e..:D
  • AlieN911
    KÖszi.Az lesz ugyis...:) Csak azt nem tudom h. a DVD irom tud 2 rétegüt eee... majd meglesem..
  • JAG1
    Ezt kerestem, de nem leltem. :-)
  • JAG1
    Teszt...
  • hen-tes
    És hogy el is hidd: teszt.
  • uHs Gerzson
    guru3d.com Itt néz meg pár tesztet.

• hen-tes
    8800.
  • uHs Gerzson
    Miért nem telepited és probálod ki hogy jó? :)

Amugy van 2 rétegű dvd ami 8.5gb nagy.
  • JAMES FRENCIS G
    hali volna egy kérdésem az lenne hogy melyik kártya a jobb a SAPPHIRE X1950PRO DUAL 1GB Full vagy a 8800GTX geforce
  • AlieN911
    Hali!
    Leszedtem a gamet, 8,2GB a képfájlja... Ezt hogy irjam ki? Egyáltalán megéri? Jo játék lett?
  • gericooper
    szevasztok!!
    akinek 6600 GT vga van, és nem meri felrakni a gamet, mer nem fog menni, én mondom minen olyan embernek mert nekekm is olyan vga van, biztosíthatom hogy menni fog vele a game és gyönyörűűű szal nem is értem hogy miért nem irták a 6600 gt bele....
  • CoD23
    hali
    nem állítana össze valaki 1 FAQ-t??
    mert szereintem nem ártana
  • buldozer99
    Mi a problémád van azzal a proci-val?:S
  • AntiHero
    FAQ vagy valami lehetne.....
    Szar mén visszaolvasni ám...
  • ajem kisa
    Basszus, most elinditottam a demot, és mivel nemtudtam irányitani az autot a x360 karral, és miután nézegettem azokat a videokat, amiket feltöltöttetek, kiprobáltam ujrbol, és ujbol, de egyszerüen nemtudtam irányitani! Aztán (ennyi idö elteltével) benéztem az opciokba, és mit látok? "Effects Strength"! Levittem a minimumra, és egyszerre olyan lett (majdnem) az irányitás, mint amire számitottam, igy már elsö lettem a murván is, és az aszfalton a subaruval egyik ivböl a másikba keresztbe tudom terelni a verdát, hihetetlen néha, és most nagyon elgondolkodtam, hogy megvegyem-e, a játékot...;)
  • chalezlopez
    Most mi bajod a kis 35K-s procimmal? Így tuningolva kb olyan gyors mint a Core 2 Extreme X6800 200K-ért, alapórajelén. Na, hát ehhez kell a 8800GTS.
  • theodor
    Logika Logika
  • hen-tes
    Használd a válaszgombot. :S
  • theodor
    Csak azt nemértem, hogy ilyen kártyához, hogy lehet ilyen procit venni. Nem akarlak fikázni, de akinek ilyen kártyája van annak már van egy durva processzora is hozzá.
  • theodor
    Fizikailag képtelenség, hogy elinduljon :)
  • Attlen
    Ne ne is probáld el se fog indulni..
  • tugyiti
  • scorpeeon
    Én azt mondom h elég lesz az hozzá :)
  • scorpeeon
    De kész vagy te :)
  • chalezlopez
    C2D @3150 MHZ + 8800GTS elég hozzá hogy jól fusson maxon 1280-ba??
    Ne anyázzatok, nem véletlenül kérdezem, mert most tervezem 'megvenni'...
    És ne azt mondjátok hogy töltsem le a demót, mert qvára nincs humorom hozzá!

Előre is THX!
  • Skynet
    Nekem elég sűrűn baxaxik a gamepaddal,főleg azt vettem észre hogy ha bármit elállítok a menüben és utánna játékot indítok akkor....De volt ritkán hogy anélkül is:)
    De sokkal jobban idegesít hogy csak billel tudom a menüt vezérelni és odakel hajolni mindig....
  • pirosBoci
    gerzson te voltál online ranglistán az elsö? ha igen akkor grat grat
  • zolo
    Hány éve?
  • zolo
    Ez Dj Totonak ment volna. 1.1-gyel játszok.
  • JAMES FRENCIS G
    vagyis el kell adnom pedig80000 né vettem
  • zolo
    Hát ez így elég soványka, nekem is mediumra van állítva minden a reflections kivételével, ami low,multisampling 2x és megy 1024x768-ban, és csak akkor lassul be picit, amikor 5+ autó van a pályán,rallyn meg hasonlókon egyáltalán nem akad akkor is cask az elején , és nem zavaró, simán lehet menni. A gépem pedig:

a64 3200+ @2000mhz,7600Gs(DDR2),768mb ram

James Frencis G: Nem
  • chadi
    Hi all!

Nem indul el valamiért a gama:( pls hlp
    Nem a védelemmel van valami mert ott végigmegy a csik és el is fogadja.
    De utána nem történik semmi.A futó folyamatok között ott van a dirt.exe de nem történik semmi. van valami tipp?
    A configom:
    p4 3,2 ghz (Utasításkészlet x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3)
    msi 7900 gto
    2Gb ram
    winxp sp2

szerintem mennie kellen nálam a config miatt .
    előre is köszi