4307
  • JAMES FRENCIS G
    Zolo
  • JAMES FRENCIS G
    Zolo
  • JAMES FRENCIS G
    na de tényleg melyiket javasolod jobban
  • JAMES FRENCIS G
    kösz zolo a segítséget
  • AntiHero
    aha! YASU
  • Bacsa11
    hy all!Letöltöttem a játékot felraktam és inditás után kiirja hogy hiba és hogy ujra inditsam...Én csináltam rosszul valamit?
  • uHs Gerzson
  • SD456
    Hy all!

Ma megjött az új gépem. Hát mondanom se kell megy max-on a játék. Nagyon jó a game!

Bye all!
  • AntiHero
    Semmi gond
  • Sland
    sorry :(
  • AntiHero
    vótmán
  • Sland
    Hogy kapcsoljuk ki a HDR-t (angol)

LINK!!!!

• hen-tes
    Najó de egy ilyen kártyát vétek nem húzni.. :D
  • JAG1
    Itt egy összehasonlító táblázat.

[csakhogynekilegyenigaza] :-D
  • Sland
    Ilyen mod nekem is kéne :P Szívesen leesnék a Pikes Peaken a nagy szakdékba :)
  • JAG1
    Ha húzod akkor igen. :-)

[nemvitatkozik]
  • hen-tes
    De a gs közel van hozzá és állítólag jól húzható!! :D
    [nem hagyja magát]
  • zolo
    Na x1950 pro dualt véletlenül se vegyél, nagyon nem éri meg az árát.
    Ez a teszt mindent elárul arról a kártyáról...
    HA sok pénzért akarsz VGA-t venni, akkor olvasd el ezt a tesztet, és vegyél 8800GTS-t vagy X2900 HD :DDD
  • JAG1
    Az a 7900GT, nem a GS...
  • hen-tes
    1950pro és a 7900gs nagyjából egy szinten van, ha jól tudom. :o
  • arty
    mintha csak én irtam volna a hsz-edet :D
  • arty
    mondod ezt egy sm3 képes 7900gs tulajdonosaként, amit csipőből lefejel egy 1950pro, azonos áron... sztem nemcsak az ATInál vannak gondok :D de tod mit? vegyél dx10es 8500/8600gt-d drágán, ami lassabb mint a dx9es ATI-k ...

kisa: de, könnyen kijátszhato, én is haladok benne, pedig napi 10 perceket tologatom :)
  • SötétBarom
    Ami még engem zavar, hogy a nehézséget nem lehet részenként állírani.. Én pl szívesen nyomnám úgy, hogy a mechanical damage maxon, terminal damage-el, viszont az Pro szintidőket nem tudom megfutni gamepaddel.. =(

Ami még zavar, hogy nagyon rosszul skálázható a grafika.. Pl miért nincs draw distance??? Na mindegy, amúgy jó gém csak ez a pár apróság.. Talán majd a peccs..
  • hen-tes
    Ha már ilyen lángelme vagy, akkor tudhatnád, hogy már felvásárolta az AMD az Atit..

És lehet, hogy neked vicces, hogy szenvedőben van az Ati, de hidd el, ez csak nekünk vásárlóknak rossz.
  • Balazs15
    az ati az kaki az még jo pár év lesz mire fog tudni sm4.0 át ha addig nem vásárolja fel az nvidia:D
  • hen-tes
    Használd a "válasz erre" gombot!! :@

És ne mond azt, hogy ezzel nem akartál válaszolni semmire, mert akkor semmi értelme nem lenne a kommentednek önmagában. Légyszi.
  • JAMES FRENCIS G
    de a x1950pro dula 1gb az nem tud Shader Model 4.0 át
  • peter01
    Nekem meg csak azzal van gondom hogy nem idul ...
  • gplay
    De gondolj bele milyen lenne akkor a gépigény. :D
    Nekem a nagy bajom a MI-vel van. Egyszerűen szar. Egy vonalban megy vonatban az összes és kész, ha elé kerülsz vagy megáll vagy kilök. Ja és persze, te nem tudod olyan egyszerűen kilökni, mert akkor is te pördülsz meg. Mintha mindíg ő lenne a nagyobb járművel és lepattansz róla, pedig nem.
    De összességében nagyon tetszik.
  • ajem kisa
    Megvettem eredetiben a lemezt, nincs is hozzá szériaszám, csak felrak valami védelmet, és ennyi! Egy fél ora után 5%? Ez remélem nem lesz hamar kijátszhato játék...
  • wander01
    áhh, egyszerüen imádom ahogyan a kormányon érezni hogy éppen milyen felületen megyek. meg ahogy porosról ráér az ember aszfaltra és felkeményedik a kormányzás, iszonyat nagy feeling :))
  • zolo
    Sajnos nagyon látszik, hogy hol van a pálya mellett a választóvonal , a vonalig szép a játék, a túloldalán pedig undorító pixelhalmaz. Főleg a sivatagos pályáknál látszik , nagyon ratyi, pedig amúgy jól néz ki, csak ez ront kicsit az összképen.

Pedig Rally Raidben dakaros verdákkal mijet lehetne kóborolni a nagy sivatagos völgyben.(valamilyen Lake a pálya neve, de nem jut eszembe)
  • bala1
    Találkozott már valaki olyannal,hogy ha egyszer kilövöd,vagy kifagy a game,visszaesik az fps?mert nálam ez történik,és csak reinstall segít.
    A patch-et is felraktam de ugyan az történik.
    valaki???
  • JAG1
    Túl gyorsan mentél és meggörbült a tér-idő kontinum, aminek az lett a következménye, hogy a fa nincs is ott... :-)
  • wander01
    lehet messze van a fa? egy idö után mindenképpen visszarak... :S
  • SötétBarom
    PL pikes peaken lerepülök az erdőbe, és mielőtt elérne a kocsi egy fát, visszatesz az útra, az autó meg sértetlen..
  • wander01
    megnyugtatlak nincsen senkinek. komolyan...
  • CoD23
    hali
    segítene nekem valaki ??
    honnan tok szerválni keyt ??
    mert azt hiányolja , ha van valakinek az küldje már el lécci priviben
    előre is thx
  • wander01
    kérdés te mit szoktál müvelni a játékban mert én jopárszor láttam szétesni a verdát a seggem alatt :) bár én a motorháztetőn szoktam ülni, és verseny közben inkább azon vagyok hogy minnél elöbb visszakerüljek az utra...
  • SötétBarom
    Üdv.

Lenne kérdésem. Létezik már olyan mod, ami meggátolja az autó automatikus resetelődését? Hogy ha már elb*sztam, legalább lássam hogy zúzódik porrá.. De nem. Kocsi repül 2m, hopp damage nélkül újra az úton :S

Ha még nincs, remélem egyszer lesz..