4307
  • ACE
    Na ne idegesíts, 1024-ben játszom, és annak bőven elégnek kell lennie, és itt már sokan mások mondták hasonló géppel hogy tökéletesen megy...
  • Bacsa11
    értem és azalatt mit értessz hogy YASU??
  • Aspyrin
    Minimum 6800gt kell neki.
  • Beers
    Manapság már nem árt a 4G, főleg nagy felbontásoknál :(!
  • hen-tes
    Akkor esetleg próbáld meg internet explorerben..
  • ACE
    Hátja, nemtudom még mennyi RAM kéne neki... De csak bizonyos pályarészeknél csinálja és mindig ugyanott, idegesítő...
  • csoola
    már jo a yasu ehhez a fos védelemhez is? de amugy semit nem csinálok cask inditom és megy...
  • jedimarsi
    igen ez nekem is m,egvan de ha nem 1000szer kattintottam a dowloadra akkor 1szer sem. valami gond lehet a netemmel vagy a firefoxal és ezért kértem segítséget am kössz h lehülyéztek . . . mindenki magából indul ki . . . normálisan kértem segítséget az a hülye aki ezt nem bírja elviselni és ezzel rád célzok AntiHero . ..
  • Sunyi RóKA
    tud nekem valaki segiteni elinditani mer nekem nem megy pls
  • ajem kisa
    ez?:)
  • AntiHero
    márpedig az vagy....
  • jedimarsi
    Deamon tools főoldalát meg nem akarja rendesen behozni onnan letuudánm tölteni de vmi baj van vagy a netemmel vagy az oldallal vagy a firefox-el nem tudom nah mind1
  • jedimarsi
    olyat találtam ahol fent volt de leszedték . ..
  • jedimarsi
    kössz a segítséget google-be kerestem és használható letöltést nem találtam nem vok hülye!!!
  • ajem kisa
    Ehhh
  • Sland
    google
  • jedimarsi
    Valaki adjon légyszi egy linket ahonnan le lehet tölteni a Yasu 1.05-öt!!Előre is kössz
  • csoola
    sztem ha tölt akkor swappol, nem? ahhoz akkor még memo kell... bár ahogy látom neked igy is van:P
  • ACE
    Skacok, miért csinálja a gém hogy minden High-on, kivéve a Shadow medium-on, és az alábbi konfigon így a pályák egyes részeinél mintha töltene, beakad pár másodpercre, és utána megint jó, mit kéne még leszednem? Nemigaz hogy lehet ekkora gépigényű játékot kiadni...
  • ajem kisa
    Valamit nemjol csináltál, olvass vissza, és csináld ugy, ahogy leirták páran, és jo lesz...
    Key nemkell egyáltalán a játékhoz, még az eredetihez sem!
  • arty
    nem kell kulcs

akkor kéri a kulcsot, ha nem eredeti lemezzel nyomod és nem sikerül elrejteni e tényt a védelem elől

olvass vissza, mit kell csinálni a tökéletes emuláciohoz/átveréshez
  • devil8
    amikor belépnék kéri, és így nem tudok játszani!!!
    Akinek van az PLS adjon
  • csoola
    dede legalább 17
  • AntiHero
    az minek?
  • devil8
    Sziasztok! Nincs valakinek Colin McRae DIRT-hez authentication key-e????
  • AntiHero
    11gb 273mb
  • Speedway
    mennyit foglal ez a gém??
  • Pepsi Twist
    megveszed!!! -.-
  • bsyrex
    segíííííííítség!!
    Már 2 falyta Dirtet szereztem be meg minden olyan progit amit kell de mindig chekkel a game és nem akar futni!!!
    Mit tegyek...valaki aki tud valami okosat az létszi segítsen!
  • bala1
    Találkozott már valaki olyannal,hogy ha egyszer kilövöd,vagy kifagy a game,visszaesik az fps?mert nálam ez történik,és csak reinstall segít.
    A patch-et is felraktam de ugyan az történik.
    valaki???
  • AlieN911
    Igy van..Látom teis nyomod:) (Bár én még warezzal..de majd..meg nem is megy jol..:(()
  • AntiHero
    Inkább TDUzzál:D
  • AlieN911
    Mekkora egy rakás .... Na legalább felszabadul 19GB..
  • AntiHero
    Alaplapod miatt sztem..
  • AlieN911
    Hali! NEm akar elidnulni!! Felraktam, kért vmi keyt.. felraktam 1.1et.. SPTD, daemont, yasut, nem indul...Ujraraktam, yasuval hibát észlel, yasu nélkül is hibát észlel... Volt már valakinek ilyen??
  • JAMES FRENCIS G
    na ezen van shader model 4.0
  • JAMES FRENCIS G
    eVGA PCIe 8800GTS 640MB
  • JAMES FRENCIS G
    A 8800GTS 640mb tud Shader model 4.0 át
  • ajem kisa
    Srácok!
    Kiprobáltam multiban is! Mondjam azt, hogy jujj dejo?
    A f**t! OLYAN ÁLLAT :D
    Áááá, megéri!
  • csoola
    hmmm... hát ez most sok-sok játék után még mindig tetszik azért, de ami nekem nem jött be az az irányitás, meg az h még kamazzal is csuszok fél kilométert odlalon a lejtön keresztebe, és ahelyett ha fizikának megfelelöen borulnék meg bukfenceznék pár egészségeset, fogja magát és az ellentétes irányba feláll a gép... nah ez szurja a szemem nagyon, amugy az irányitást ha sokáig b@szogatjátopk lehet jobb lesz nekem kedvem még nem volt hozzá, meg esetleg ha soakt variáltok a verdákon akkor is jobb lesz... de ami bejön nagyon az az élmény maga, a graf, az h a citrom C4-est két perc alatt alvázig bontom, meg ilyenek:D