4307
  • shad0w
    az intoleráns még enyhe kifejezés volt rám nézve... teljesen ki tud akasztani h minden második hszben azt kell olvasni h jajháténnekemnemmegyénnemértem... érdekes én minimum 30-40 emberről tudok (valószínűleg sokkal többen vannak itt csak őket nem ismerem) akik feltették ezt a rilízt és kivétel nélkül mindenkinek működik. te meg legalább el tudtad indítani a játékot, most meg vmiért szar lett, de nem sírsz itt 20hszen keresztül h hülyeköcsögsztárforsz mekkora egy szar mert nem engedi h játszak a warezzal... hát tényleg micsoda szemétség...
  • donpedro
    Rendkívül okos megjegyzés volt, csak azt felejted el, hogy 100%-ig ugyanaz a megoldás, amit te használsz, másoknál pont nem működik. Nálam például anno elsőre ment, azóta viszont hol elindul a játék, hol nem. Most éppen nem megy, pedig tegnap meg sorra döntögettem a rekordokat. Én elindítottam már emulation off és on módban is, de most épp egyikben sem indul.

Lehet, hogy nem az emberek hülyék, hanem a Starforce szar és te vagy intoleráns...
  • zolo
    Csinálsz egy képfájlt, és már nem is kell a dvd-t betenni, simán indul a jéték, és még a multi is megy....
  • shad0w
    komolyan mondom nem értem mit szenvednek itt sokan a warez játék elindításával, nem létezik h ilyen szerencsétlenek legyetek. leszedtem a Colin.McRae.DiRT.PROPER.SFCloneDVD-t, felraktam a legújabb daemon toolst (nyilván a hivatalos oldaláról letölthető), emulationnál all options onra, feltelepítettem és azóta is hibátlanül működik mindenféle crack és serial nélkül... komolyan mondom aki ezt a játékot nem képes elindítani az nem érdemli meg h éljen...
  • teputele
    Az életbe nem fogok Starforce-os játékkal játszani , egyszer próbáltam 2 hét alatt gallyra vágta a DVD olvasómat ,inkább ne játszak soha mint hogy ezt a védelmet feltegyem a gépre , ez egy merénylet a játékosok gépe ellen. Ne sírjatok ha 2-3 hét esetleg 1 hónap múlva oda lesz a DVD meghajtótok.
    Ha valakinek gondja van :
    Starforce
  • csoola
    nekem meg inkább tulkormányozza, de az idegesit nagyon h PRO szinten sincs rendes fizika, hiába csuszik a kamaz fél km-t ugyis vissza borul:D
  • zolo
    Na igen, nem könnyűek először a pályák... Régebben Gerzson tett be egy billentyűsök számára (szerinte) megfelelelő beállítások, most azt használom, és azért ha nem hibázok , akkor jó helyre szoktam kerülni, de néha becsúszik egy-két repülés :DDD

Tényleg, nem lehet valahogy elmenteni a replayeket?
  • donpedro
    Setuppal ez is javítható, bár én sem értek hozzá, de én addig variáltam a camberrel, amíg sokkal jobb lett. Most egy picit alulkormányzott a járgányom, de szvsz billentyűzetre pont így jó. Így nagyjából az első 20-ba bármelyik bármelyik pályán beférek, bár az első helyre egyelőre nem nagyon látok esélyt. Ahhoz nagyon meg kéne tanulni a pályákat, arra meg nincs időm.
  • zolo
    Amikor kéri a Protection system telepítést, akkor yes.Utána gép újraindít, 4.09-es daemonba képfájl be, daemon ikonjára jobb gomb-->emulation-->all on , és már mehet is.Ha elsőre nem megy, akkor retry-->check disk.
  • csoola
    meg még fel is telepitettem
  • csoola
    nekem sem indult elsöre, letöltöttem a legeslegujabb daemont és voi la, már indult is
  • KranaZoli #1695
    Értem Én, hogy akinek megy, azt baromira nem érdekli, hogy Nekem nem :)

De Nektek, akiknek fut a game, hogyan sikerült rábírni, hogy elinduljon?!

Mert már megnéztem pár oldalt, de semmit nem találtam róla :( Csak a kilőni a Daemon-t. De szerintem ezt megtettem.

Nem találok kulcsot, meg semmi hasznos infót....

Lehetséges, hogy várni kell még egy kicsit, hogy kijöjjön vmi újabb tört verzió :)
  • zolo
    Rakjál újra windows, nézd meg mi foglalja le a gépet,tegyél új drivert,stb. ,nem a játékban van a hiba:

A64 3800+, 768mb ram ,7600Gs, minden medium,egyed ül reflections low,HDR on,1024x768, és hibátlanul megy.

Nekem egy problémám van, rali autóknál a túl hirtelen kanyarodás, de már kezdem megszokni...
  • Aspyrin
    Well, nálam el sem indult (a64-3200, 1gb ram, xp), legfrissebb nvidia driverrel.
  • kill3r21
    Nekem fullon megy....1920*1080....mondjuk nem Pc-n futtatom :D:D
  • KranaZoli #1691
    hi!

Lelkem legyne rajta, visszaolvastam pár hozzászólást!!! De csak kérdéseket láttam :(

A játék indítása nem megy Nekem sem :(

A letöltött verzió nfo állományában az van, hogy csak mount, install és play.

Erre elindul a védelem sw, amire ha NO a válaszom akkor kilép, ha igen, akkor meg nem jó a CD és kér CD key-t.

Legyenszíves valaki, aki tudja a megoldást, vagy vmit rosszul csinálok ossza meg Velem.
    Próbáltam Daemon-al is és Alcohol-al is.

Azért még bújom a hozzászólásokat!

Köszi, KranaZoli
  • donpedro
    A játék jobban néz ki 640*480-ban, mint a legtöbb autós játék kétszer ekkora felbontásban, de te inkább nem játszol mert elveid vannak... Te tudod.

Autós játékokban célszerű egyébként is mindent a legkisebbre venni, hogy ne legyen controller lag, hacsak nincs valami erőgéped. Én egy 7600GST-vel tolom, és nagyon jól szórakozom, vezetés közben egyszerűen nincs időm a pixeleket számolgatni.

Persze ha TFT monitorod van, az más tészta.
  • jodamester
    Balle! Elég gázos ez a game! 1024-ben mediumon is szaggat mint disznó:5-25 fps. Ha mindent low-ra,vagy off-ra teszek akkor is van baja-főleg a tülekedésekben: 15-35fps.
    konfig:x2,7900gs-húzva,2giga mem
    Mi a fax kell ennek? Mondjuk magasabb grafon elég büntetősen nézki-8800gtx-en talán elmegy..
    Úgynézki szedhetem le, mer 800x600-ba inkább soha.
  • buldozer99
    Pedig elhiheted!(Már az az AMD proci is gyengus a játéknak!)
  • KisPaksi
    Mrt mondja azt mindenki hogy szar az ATI Radeon 9600??? Nekem az van 256mb-os de eddig egyszer nem volt hogy ne induljon el...kiír vmi olyat hogy nem 3.0 vmi a kari...ezért nem kompatibilis és nem indul a gépen! Pedig mindenem megvan... ASUS K8N alaplap, AMD 64 3400+, 1756mb RAM...meg az ATI vid kari...jah meg Vista Ultimate van fent...nem tud vki vmi javítást hogy induljon nekem is? mert nehezen hiszem hogy ennyire elavult a gépem...:S:(
  • razz
    ha minden jol megy holnap belevetem magam a multi mokába az uj procimmal.3400p4 tom nem csucs de 2600celeronnál csak jobb nem?:)
  • latyak19
    1463-as hozzászolás
  • DeathJr
    jóvanna honnan tudtam volna??? ezé kérdeztem...
  • reaper4
    :D
  • JAMES FRENCIS G
    kismazsi Saphire Radeon x850xt 256gddr ramos kártyám van azon nem megy akor egy 9600 on hol élsz te
  • DeathJr
    ok hogy megy de 9600-on elindul???
  • JAMES FRENCIS G
    hy eVGA PCIe 8800GTS 640MB ezen megy full maxon a colin dirt
  • DeathJr
    AKkor 9600-on felejtős??:S
    mert aztmondja a haver hogy neki a 6600gt-n megy mint állat. pedig hiába sh3-as az a kari nem sokkal de sokkal jobb:)
  • fery02
    úgytom legalább 3
  • DeathJr
    Sziasztok lenne egy kérdésem.
    A játéknak milyen Shader Modell kell???
  • ajem kisa
  • buko20
    hello.lehet láma kérdés de hogy lehet kikapcsolni benne a HDR-t??
  • Bacsa Szabolcs
    sziasztok
    valaki már letöltöte a sg.hu-ror a demoját a játéknak???
  • donpedro
    Hehe, most először néztem meg a multiplayer részt, erre kiderül, hogy nem is vagyok messze az elejétől. Gyorsan mentem két Crossovert, hogy legyen fent valami időm, és első nekifutásra a 8. helyen landoltam Canberrában (1:09 a 307-essel), és a 13. helyen Avelsbachringen (1:02 a Delta S4-gyel), utóbbi azért érdekes, mert most mentem másodjára a Delta S4-gyel (még csak tier 5-nél tartok a carrer módban), ezen a pályán meg először ezzel a járgánnyal. Ráadásul nekem nem volt meg a Demo, szóval még csak nem is ismertem annyira a pályát. Büszke vagyok magamra. :)

Ha jól láttam, akkor mindkét pályán második vagyok a magyarok közt, marha jó. :)) (bocs, ezt meg kellett osztanom valakivel, és a barátnőm nincs itthon) :)
  • w77d
    na gyerekek megvan a 8800gtx-em! így máris jobb a játék! visszavonom amit az irányíthatóságról írtam, íg már egésu korrekt, hogy nem akad, pedig 1280x1024 ben futtatom minden ultrán, és az nvidia progi lehetőségei is maxon(élsimítás, mipmapping, stb...)
  • zolo
    Ez jó kártya, nyugodtan vehetsz ilyet.Ha nem akarsz ennyit költeni, akkor 320mb-osat vegyél.
  • hen-tes
    Ez így van.. valaki a demoval nézte, ott sem ment még csak 1 giga fölé sem a memória igény. Egy két pályán talán több, meg ha nagyobbak a extúrák.. egye fene.. 2 giga. De annak elégnek kell lenni.

A nagyobb felbontás pedig a vga memóriáját eszi tudtommal.. :|
  • donpedro
    Inkább defraggal próbálkoznék, 2 gigánál többet akkor sem feltétlenül használna a játék, ha 4 gigád lenne. Csinálj egy töredezettségmentesítést, de előtte szabadíts fel jó sok helyet a vinyón, mert különben semmi értelme.

A virtuális memóriát meg állitsd mondjuk 2048-2048-ra, vagy ha van szabad helyed, akkor lehet nagyobb (min-max ugyanakkora legyen)

Ha mér leszedted a játékot, akkor sztornó
  • AntiHero
    6600GT is megy nekem.. (igaz 25-5fps között mozog) szval játszhatatlan.
    (minden low, + HDR off)
  • ACE
    Na kipróbáltam leszedtem mindent LOW-ra, így is ugyanazt csinálja, sza'l részemről uninstall, mert játszhatatlan így... Majd következő javításnál talán felteszem újra...