Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
crack nincsen hozzá????
nem indul el egyik módszerrel sem
Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
- magyar vonatkozás pedig azért van a játékban, mert magyarok is komolyan résztvettek a készitésben (eddigi trd2-3-ban még magyar nemzetiséget sem lehetett választani, thx2codesuckers)
- finomitanám a véleményemet: vannak élvezetesen árkád versenyek és van szörnyen szar, árkádfos, ahol az irreális fizika/viselkedés eltapossa a játékélményt. sajnos, ebbõl több van 😞 gfx továbbra is sux 😊 kiváncsi lennék x360on milyen a frameráta ...
Forza.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Kicsit durva kocsi <#eljen>#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Bár a kormányom egy haveromnál van már jó régóta, így csak billel tudtam megnézni, de szerintem annyira nem gáz (bár bõven lehetne jobb). Kormánnyal kimondottan élvezetes lehet, hisz billel is csak az a bajom, hogy nem tudok rendesen korrigálni, emiatt kicsit nehéz egyenesbe hozni az autókat. FFB-vel, online, marha nagy feeling lesz. (Mondom ezt úgy, hogy az LFS az abszolut kedvencem, én voltam a 46., aki anno regisztrálta magát a weboldalukon) 😊
Ráadásul szerintem a default setupok se túl jók, bár nem értek hozzá túlzottan, de amikor átállítottam valamit, akkor nagyon komolyan megváltoztak a menettulajdonságok, szóval a setupos rész nem csak dísznek van.
A legrondább hiba a túlzott fékhatás, a vizes aszfalton kb. 50 méterre a kanyartól állóra fékeztem az autót, pedig amikor elkezdtem fékezni még azt hittem el fogok szállni a túl rövid féktáv miatt...
Nyilván ezt is meg lehet szokni, csak nehogy az utcákon is ilyen késõn akarjak majd fékezni a pirosnál... 😊
Amúgy a grafról már sokan elmondták a véleményüket, nos mivel én elsõsorban nem játékra használom a gépet, így a videokártya "csak" egy 7600GST (igaz, húzva + Core2Duo most éppen 2.1Ghz-en és 4 Gbtye ram), így aztán a felbontást lejjebb vettem 800*600-ra, de szvsz így is félelmetesen jól néz ki a játék (pedig 21"-os a monitor), és így legalább szépen röccenésmentesen szalad. Szóval akinek CRT monitora van, az nyugodtan játszhat akkor is, ha nincs atomerõmûve, 7600GST-t már 20K-ért lehet venni.
Dirt csak Rallye kieg lenne mellé😊
Azthiszem feladom úgy kb 20 gépújraindítás után,nem jön össze.Legalább egyszer elindulhatott volna,hogy megtudjam milyen is.
Most 640*480-ban csapattam 22"-os lcd-n.. ah, ritka ronda, de legalább gyors. 😮)
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Azután jo lett a hang!
Gerzson, neked meg köszi!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
És melyik módban?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Nem gyenge. 😊
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Az aláíráomban ott a konfigom, minden High-ra van tolva, reccenésmentesen fut, az Ultrán csak állóképeket produkál :-)
Viszont nincs idõm próbálgatni, lehet, hogy lenne olyan, amit fel lehetne tolni Ultrára, késõbb elszórakozok vele.
Ennyi, nagy játék, Mediumon gatyát fel kell kötni.
Amúgy bármikor indítom, csekkolás után simán elindul, nem kell újraindítgatnom a gépet.
Mellesleg azt hittem jó gépem van......
Úgy tûnik, havonta lehetne bele alkatrészt cserélni.
Errõl ennyit...
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Ezt az új SF "mûveli", a következõ DT verzió vagy a pro valszeg orvosolja.
Ja és nincs a gépemben semmilyen optikai meghajtó, és természetesen Daemon Tools 4.091.
nekem sehogy sem akar elindúlni,
valaki segítsen
please
Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit