Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P4 3.0HT, Radeon X1950Pro 512MB 8xAGP, 1GB DDR400, XP Pro, DirectX rendben, legújabb driverek rendben, szûz XP install megvolt. Ezt csinálta a demoban is és most két különféle release is. -safemode-ban ugyanez van, hardware_settings_config.xml törléskor dettó. AA és AF beállítások különféle variációival ugyanez.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
SSE2 kell, sluszpasz.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Akkor kiegésziteném a listát:
Minden SSE3-t támogató processzor + a ClawHammer magos AMD 64 4000+
És a játék mégis megy...
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Akinek ezt írja ki az frissítse a hangkártya driverét!!!
Ha valakinek így sem jó akkor van még egy módszer ennél a hibánál de akkor
elindul igaz de sajna nem lessz hang a játékban!!!
A módszer az, hogy az eszközkezelõben jobb egérgombbal rákattintatok a hangkártya által feltett eszköz eggyikére(például Soundblaster X-fi), majd megkeresitek a tulajdonságok fület és ott rámentek a keverõeszközök menüpontra. Az ott található keverõeszközre rákattintatok majd jobb oldalt a tulajdonságok gombra mentek, és a bejövõ menüben letiltjátok a keverõeszközt. Gép újraindítása, és mehet a játék, sajna hang nélkül !!!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
a graf korrekt, de egy atomreaktor kell, hogy elinduljon és legalább a nasa egész hálózata, hogy minden effektet használni tudj...
vannak benne teljesen fölösleges játékmódok...
az irányítás rosszabb, mint valaha... és ez teljesen tönkreteszi a játékélményt... szal egyszerûen sz*r... uninstall kb. 30 perc után...
Nekem miután elindul a játék még mindig kiírja, hogy autoload fail, data file corrupt!
Valaki tudna segíteni !!
Már a qrvára unom hogy nem tudom tolni a játékot!
HEEEEEEEELP!!!!!!!!
Tehát:
Negatívumok: A kocsit nehezebb megborítani mint a demoban. A terepjáró irreálisan nagy dõlést kibír. Valamint a magas építésû jármûvek mozgása kicsit esetlen, érdekes.
Pozitív: Gyönörû grafika. Szerintem korrekt irányítás bill.-el. jó törés modell.
Személyes véleményem: Nagyon jó és hosszú játék. Pro szinten képtelen voltam nyerni. Vért izzadva voltam második. ProAm. szinten már tudok nyerni, de néha nehezen. A pálya ismerete nélkül játszani nem egyszerû. Volt, hogy az elején 5-6 mp elõnyömbõl a célban már csak 4ezred volt. Kipróbáltam a Champion részt. Nos egy brit rallyval kezdtem volna, de ProAm. szinten képtelen voltam a dobogó közelébe menni ezért ezt egyenlõre hanyagolom. <#vigyor>#vigyor>
Ja és miután felraktam a pecset azt hittem guta ütést kapok. Megint felrakta a Protektoros rendszerét. 😄 Utálom a SF-t. A másik egy olyan pályán amit tized magammal már mentem Micsu L200-al ott mentem pecs után egy Corsával. Sajna második alkalommal nem ment a FRAPS, de érezhetõen belassult a gém ua beállításoknál. Érdekes. De azóta nem volt ilyen gondom.
Az elindításról. Nálam miután Démon frissítés volt minden gond nélkül megy.
Röviden ennyi.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
1.Daemon Tools 4.09 feltelepít
2.Bemountolod a Daemonba a mds file-t
Mds filet innen lehet szerezni ha valakinek nincs.
3.Install
4.kész az install.
5.elindítod az ikonnal amit az asztalra tesz
6.ír valamit angolul mindig a yes-re mész és újraindul a gép
7.Safe móddal indítod (Startmenü-> Codemasters.....ott van)
Checkeli a lemezt és aztán belép
A procitól menne, de függ attól is hogy milyen videokártyád van
- ATi Radeon x1300, x1600, x1800, x1900, x1950
- nVidia Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800
Ezeket írják, bár én úgy emlékszem mintha a 600-ban is lenne Shader model 3
Nem indul el valamiért a gama😞 pls hlp
Nem a védelemmel van valami mert ott végigmegy a csik és el is fogadja.
De utána nem történik semmi.A futó folyamatok között ott van a dirt.exe de nem történik semmi. van valami tipp?
A configom:
p4 3,2 ghz (Utasításkészlet x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3)
msi 7900 gt
2Gb ram
winxp sp2
szerintem mennie kellen nálam a config miatt .
elõre is köszi
Masreszt meg mindenkiek ajanlom (akinek lassu) hogy szedje ki a hdr-t a
saves\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml -ban nekem nagyon megdobta a sebesseget.<#fogmosas>#fogmosas>
És biza kicsit sokkal több olyan gamer van aki jobban szeret csapatni,élményrallyzni mint szimulációzgatni így a játékosokért címü versenyben bármily hihetetlen kötvehinném hogy az rbr lenne a dobogó legfelsõ fokán....
Ez a játék némi szimu elemmel megfûszerezett arcade rally-s cucc amivel a nemszimulációbuzik tökéletesen el tudnak szórakozni.
Amúgymeg a tökéletes szimuláció és arcade közti keveréket továbbra sem sikerült megoldaniuk abban számomra még mindig a WRC széria (1-2 részét leszámítva) a csúcs...
Rbr meg marad annak a jópár embernek akik inkább a szimut részesítik elõnyben...

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Bár úgy emlékszem Bartonnal nem megy :S
Valami ilyesmit kell neked is majd látnod, és az
instructions sorban kellene ott lennie annak hogy SSE2
ha nincs ott akor nem fog menni 😞
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
az tud sm3 at
ha valaki jácott a splinter cell double agentel az hasonlítsa össze a két gamet és mondja meg meik a gépigényesebb
mert az elindult vele lazán
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
pécé - péespé - ikszbokszháromhatvan - emdéá (windóz mobil)
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A Lost P. pedig egyazegyben a beállitásoknál felismerte, és a mozgatás teljesen olyan volt, mint konzolon, játék közben kiirta, hogy "B" gomb...stb...😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?