4307
  • hen-tes
    Nyugi, nem is a te neveddel adják ki. :D
  • Suri hun
    Tegnap megnéztem a játékot kb 10 percnél nem volt tovább a gépemen. Nem tudom, ezt hogy gondolták. Az egész játék egy vicc ezek nem hallottak még a fizikáról esküszöm még a NFS-be is majdnem több van mint ebbe. A grafika nem rossz de a gépigény irreálisan magas. Én Colin helyébe megtiltanám hogy ezt a szemetet az én nevemmel adják ki.
  • Ombika
    Lehet jolmegy 640/480-ba!! :)))))))))))
  • Beers
    Sehogy!
  • Tompie
    Inkább azt mondjátok meg, hogy írjam ki DL-s DVDre! :)
  • totya4
    Egészen biztos hogy a hibás user te vagy, egy teljesen tökéletlen és teljesen hülye, hazug semmirekellő alak.
  • SötétBarom
    nekem 3000+on egy giga rammal 7600gtvel mediumon teljesen jó.. Lehet hogy a hiba a user... :|
  • JAG1
    Fogd már fel, hogy ez csak üzlet, semmi más. Arra megy ki az egész, hogy vegyél új gépet.

Semmi köze a konzolnak ehhez...
  • n3whous3
    Csak egy "kicsit" erős gép kell hozzá, hogy hozza azt a szinten mint egy konzol :)
  • SötétBarom
    Futhatna simán PC is -.-
  • n3whous3
    Azért tud valamit a kis kib* konzol, ha azon símán fut az egész (és elvileg pár év múlva ezt is bőven felülmúlja az akkori felhozatal, miután kitanulták a konzolok képességeit...)
  • totya4
    Ne aggódj, ez ilyen. Normális rendszeren, normális graf kártyán játszhatatlan a tiednél erősebb kártyán is. Ráadásul a kis felbontás miatt ocsmány is.
  • n3whous3
    Ezzel szemben a nálam tiszteletet tett új(abb) játékok többsége majd max grafikán jól megy... (Stalker,Oblivion,TDU...)
  • n3whous3
    Fú ecsém, asszem kicsit elszámolták magukat a Colin fejlesztői.

Komolyan kezdek félni a PS3 és X360 tól. Ugyanis, ha az ottani grafikai tudást minden esetben átteszik a konverzióra, akkor megintcsak szart se ér a gépem.

Nem tudom mennyire van okom felháborodni, de egy 3000+-os gépen, 1 giga rammal és 7600GT-vel 640x480 minimumon SE lehet játszani ezzel.

Vagy csak a demót b*szták el???
  • oneal1
    hali!

Van valami cheat a játékhoz??
    Ha nincs küldene valaki egy állást a végéről?
    megköszönném!!

mail: [email protected]
  • Tompie
    Hogy lehet kiírni? Mert nekem DL-es lemezre se engedi mert hogy kevés a lemezen a hely, kb olyan 50Mb hilyán.
  • AnonymouS
    Lol, nagy idióta voltam, csak egy entert kellett volna nyomnom a custom beállítások felett... most működik tökéletesen, szinte mindent nyerek azonnal. A wheel saturationt le kell venni rendesen és akkor nem olyan hiperérzékeny, most kb 75%-on van nekem, a többi beállításon kicsit finomítittam csak.
  • AnonymouS
    ok, ez most megnyugtat :D
  • samsung123
    szia nekem is ilyen kormányom van mindent felismer rajta és FFB is kintünő. ugyhogy mennie kellene elvileg neked is.
  • uHs Gerzson
    Nekem ezzen a beállításon a legkényelmesebb :)
  • ajem kisa
    Oké, thx!:)
    Jobb lett a verda, de valami nemjo mindig!:(
    De azt majd megprobálom jobban személyreszabni!;)Thx
  • uHs Gerzson
    Még feldolgozás alatt lévő eredmény.
  • ajem kisa
    A pályaeredmények kiirásánál mit jelent az, hogy TBC?
    Van a sorszám pl. 433, és én (tbc)...de az én idöm jobb a 433-astol...?
    Valaki elmondaná?
    Kösz
  • uHs Gerzson
    A gond ott van hogy a játék lassan reagál a kormány mozditásokra így tényleg joval nehezebb bármit is csinálni.
  • AnonymouS
    köszi, hát nem jött be :)
  • Ombika
    Olvastam mar beallitast,de az vmi felelem szar volt! Az si idegesit,hogy mintha nem kezelen csak a 200 fokos kormanyt es elejen kicsit huzza vegen meg gyorsan a kormanyt!! Szal passzolom! :( Billel meg elvben nemfogom vegigtolni,hulye lennek!! :)
  • uHs Gerzson
    Én fél óra alatt tudtam annyira beállítani hogy elfogadható legyen de aztán inkább hagytam a francba és elmentem RBR-t nyomatni
  • Ombika
    En meg kurvara nyomnam,de hiaba allitgatok szar!! :(
  • uHs Gerzson
    Én már lemondtam róla :)
  • Ombika
    Kormanyra meg mindig senki?
  • berczely
    Nah megszereztem nekem ultra-n megy simán!!Nagyon jó játék!!
  • uHs Gerzson
    Nálam az szokott a gond lenni hogy a kormány mellett egy joystick is be van dugva és ha nincs kihuzva akkor nem is tudom használni a kormányt, csak egy ötlet :)
  • AnonymouS
    nem :) na mindegy, próbálkozok, csak sikerül valahogy
  • uHs Gerzson
    Akkor nálad tényleg nagy gond van :) joystickot használsz?
  • AnonymouS
    fenn van minden hozzá...
  • uHs Gerzson
    FF csak akkor tudod a játékban beállítani ha felrakod a kormány progiját.
  • AnonymouS
    szuper... a Profiler fenn van neked? Egyébként érdekes, hogy a menüben a control customize-nál be tudom állítani a kormány gombjait, de a force feedbacket már nem lehet bekapcsolni és a játékban nem működik egyáltalán semmi. Azt hiszem a controlsnál lennie kéne egy wheel presetnek, de nekem csak keyboard van.
  • uHs Gerzson
    Nekem az van és minden simán megy.
  • AnonymouS
    igen
  • ajem kisa
    Patchet felraktad?