Colin McRae: DIRT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Na ja, csak megint varni kell 3 evet, mire valaki kiad egy "autos" "rallys" jatekot, amirol megint kiderul, hogy nem lesz az, maskeppen fogalmaza az egesz evtizedben egy darab azaz 1 darab rallis jatekot birt kipreselni magabol a jatekipar ez szomoru 😞
ja a nevet mindenki tudja 😊 es hiaba barmilyen jo, uj palyak hijan megunja azt is az ember. De figyeld meg, tuti lesz mod hozza egy even belul 😊

szerintem

De ezt a játékot árulják is!!!Nemkevesebb mint 13e ft-ért.Ezt ne felejtsük el.

malter
a reagálás viszont az enyém,problemo?
JAG1
Petíciózzatok, meg hisztizzetek, én jól elszórakozom ezzel a gémmel. Leszarom, hogy mennyire élethû, meg hogy kéne a bal hátsó terelõszárnyának az alsó csavarját ábrázolni. Megyek vele, oszt jóvan...
Ha megunom, letörlöm...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Láttad a mondat elején a SZERINTEM szót. Az nem objektív vélemény, hanem az ENYÉM.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

alma2
Bizakodom abban, hogy egy modder csapat, csinal ebbol egy autos jatekot, most megneztem egy par palyat tenyleg igen csinosak es jol oltozzetek na meg hangulatosak.
De ezek a sinautok, amik ra vannak ragasztva az utra legyen barmilyen feluletu, a mindent megallito fekek egy pillanat alatt, a kezifek szinten ami satura allit el kell felejteni minden autos vezetoi tudasat az embernek, hogy kepes legyen jatszani illetve a palyan maradni. De ha sikerul, eleg volt hozza kb 20 perc jatek 😊 akkor zsinorban lehet nyerni... csak az also sort csinaltam vegig, ott is ahol, nincs ellenfel mert akkor tetu lassu.
Kellene egy peticio, kar lenne elpazarolni ezt a sok szepen megcsinalt autot es palyat erre a "fizikara" viselkedesre ami jelenleg van.

szerintem

Devil_Gy
nekem hasít csak a haveromnak x800 van.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Nállam 1024es felbontásban,minden high-en akadásmentesen fut.
A gépem:AMD x2 4200+@2700MHzm,voltmodos 7900gt (720/1700) 1 giga ram
Sajnos tudomásúl kell venni,hogy aki akar új gamékkal játszni,áldozni kell a pc-re,vagypedig konzol.
Ez a konfigom bõ 1 éves

HunnernesKonge
Nem. Ez van sajna
Devil_Gy
sm2.0 ás kártyákkal 1általán nem lehet életet csikarni bele??

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

nem tudom.nekem teccik a game.tier8nál vok és most kezd nehezdni.pro ba nem tom nyomni mert billel esélytelen igy marad ami alatta van vagy amatör szint<#idiota>.de az az 1000lovas celica felejthetetlen élményt add<#circling>
HunnernesKonge
X800 XT PE-ben nincs Shader Model 3.0 támogatás ezért nem fut
nálam megcsinálja a security-t, aztán megy mintha minden ok lenne, el is kezdi tölteni, task managerben látszik is hogy ott van a dirt (igaz kb 50 megát foglal csak) de egyébként semmi történés, csak várok várok várok...vmi ötlet? a gépem P4 2,8 Northwood, 2Gb memo, ati x800 xt pe

lvl 50 R6L1 armsman/R6L8 infi/farmer necro/R8L6 spiritmaster/bot shaman/R5L7zerker/gimp hunter/R3L5 healer Albion/Merlin Midgard/Guinevere

nálam 2800+ amd64 bit 7600gt 1,5 giga rammal proci videokari huzva egy minimálisat 640*480 full low grafikán, sound megintcsak minimum jáchatatlanul akad ott ahol több versenyzõ van.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

w77d
Geforce 7900Gt(512megás), AMD Athlon 64X2 4200+ Dual Core, 2Gb memória mellett 1024x768 medium grafon szaggat, hát ez vicc! Sztem itt valami nincs jól optimalizálva!

crazyclone
vetem ki nagy szar...mármint a colin nem a kártya ...ennél jobb AGP s kártyát nemfogok kapni csak ha a colin heyett az egéssz szekeret kivetem arrool pedig szose lehet amugy sincs pénzem rá van elég SM2 esen játszhato gamma azokkal még egy darabig elszorakozok...

fery02
Tapasztalt valaki olyat, hogy a demó futott, a teljes meg nem? Mert ha nem, akkor reménykedek 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

a 9600 gyenge már nekem is ez volt sm 2.0 tud ehez pedig SM3.0 kell én GF7600gt re váltotam hasit vele<#circling>
Shader Model 3.0 suxx
crazyclone
ha azt az errort kapom mint a demonál az azt jelenti h nem elég neki a gépem..deh ebbe mi nem elég?....ATI Radeon 9600pro 256mb AMD Athlon 2500+ 1280 RAM

w77d
sztetek mitõl van, hogy döccenés nélkül fut a gém, repesztek a pályán, egyszer csak megáll a kép kifagy a hang, majd kb 12 mp múlva továbbmegy a játék, de onnantól sokkal lassabban, akadozva mint eddig?

Skynet
No egy újabb bug...Az egyik hegyi csapatásban lecsúsztam a szerpentinrõl,két résszel lejjebb...Visszarakott de nem oda ahonnan lecsúsztam hanem ahova lecsúsztam..Kiírta hogy 20. vagyok de az idõm 26mp-el jobbmint az elsõ helyezetté..beértem elsõ lettem 25 mp-el..😊
Nekem a menüben a profil jóváhagyásnál akad meg, csak forog az a karika, nem megy tovább. AMD Athlon X2 4200+, Geforce 7600 GT, 2 GB RAM. Van valakinek ötlete?
cs, éppen ez volt nekem is... Tegnap toltam 4ig <#buck><#buck>, ma meg nem volt hajlnadó elindulni. Sajnos csak a reinstall segített <#szomoru1>, tolom is tovább 😊😊

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

devil8
hát akkor gépcsere...csak még kell pénz NEM IS KEVÉS <#vigyor2>

scorpeeon
Sajnos a minimum szintet sem üti meg egyik alkatrész sem, kevéske hozzá.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ajem kisa
Csere (proci, vga...)A procid gyenge, a videokártya is kevés, ráadásul nemtámogatja az SM 3.0-t...512 is harmat ehhez a játékhoz! 😞
Vagy konzol!

De van csak az drága😊gondolom tudod mire értem😊

devil8
Sziasztok!
Nincs valami megoldás arra, hogy
2800-as Celeronon
512mb RAM-al
Ati Radeon 9600 Family-vel
menjen a DIRT?

Mert leszedtem, csak gyenge hozzá a gépem a rendszerigényhez! <#schmoll2><#szomoru1><#rinya><#rinya>

svani
Sziasztok!
Az miért van,hogy tegnap felraktam a játékot,ment rendesen,ma viszont nem akar elindulni.
PS valami kódot kér.Daemon a legújabb,All Options on.

malter
thx valoban segitett,erre nem gondoltam volna😊<#eljen>
Cápafogxy
Hogy kell beállítani controlls-ba a sensityv dolgokat, mert nekem most minden kocsi túlkormányzott.

hen-tes
Ez tényleg így van! Hiába tûnik folyamatosnak 25-30 fps-sel a játék, 35-40 fps-sel mint ha egy másik játékkal játszanál.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Vedd lejjebb a felbontást meg a részletességet, akkor is ha folyamatosnak tûnik a játék, és jobb lesz. Nekem legalábbis sokkal jobb lett ettõl az irányítás, már nem rángatja úgy a kormányt, mint korábban, bár természetesen még lehetne rajta javítani, de így már nem vészes, nem kacsázok ide-oda, amióta levettem.

Pro Am fokozatban legalábbis már én is tudok nyerni, a legnagyobbat még nem próbáltam.

ajem kisa
Az 1.1-es patch-et, amit régebben belinkeltem, "Divers bugs sont corrigés par cette mise à jour qui revient sur des problèmes tant techniques que de gameplay et intègre notamment la gestion des 5 axes du volant Thrustmaster RGT Force Feedback Pro."---Azaz, (elvileg javitja a játékmenetet (?), meg a "Thrustmaster RGT Force Feedback Pro" kormányt is támogatni fogja ez a javitás!
Ide ez volt irva, lehet van más is benne, kitudja? 😊

hen-tes
Ehh. így belegondolva még nem is lehet õket szidni, mert pénzért csinálnak ekkora gépigényt és nem azért mert bénák.. 😄
Pénzért bárki bármire ugye..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

én meg sose néztem fps-t,de röccenéstelenül fut ultrán minden..na...optimalizálatlanság vagy csak pénzéhes szerzõdések a gyártókkal,hogy atomgépet vegyünk..hívhatjuk akárminek
zoloka22
ezen nem megy mi?

zoloka22
CPU tulajdonságai:
CPU típusa AMD Athlon XP, 2000 MHz (15 x 133) 2400+
CPU alias Thoroughbred-B
CPU stepping B0
Utasításkészlet x86, MMX, 3DNow!, SSE
L1 kód gyorsítótár 64 KB
L1 adat gyorsítótár 64 KB
L2 gyorsítótár 256 KB (On-Die, Full-Speed)

CPU fizikai információk:
Tokozás típusa 453 Pin PGA
Tokozás mérete 4.95 cm x 4.95 cm
Tranzisztorok száma 37.6 millió
Gyártási technológia 6Mi, 0.13 um, CMOS, Cu
Processzormag mérete 84 mm2
Magfeszültség 1.50 - 1.65 V
I/O feszültség 1.6 V
Tipikus teljesítmény felvétel 44.0 - 64.0 W (órajeltõl függõen)
Maximális teljesítmény felvétel 48.5 - 74.3 W (órajeltõl függõen)

Skynet
Optimalizálásból nulla...😊
Itt irogatnak c2d-sek gef8800-kal 25-30 fps-eket fullgrafin...
Most vizuáltam nállam full grafin 1024*768 szintén 25-30 fps (minden ultra,on,stb) egyemberes versenyeken, csapatversenyeken árnyék medium tükör kikapcs és 20-25 fps....Mindez egy 3500+ (nem x2,nem húzott)-n 7900gs-el (rivatunerezve)...Mókás hogy ilyen kb 100ezres értékkel nagyobb gépeken épphogy jobban fut😊
zoloka22
Hi all!
Én meg se probálom felrakni a teljes game-t mert a demo se indul el a gépemen.
Windows hibával leáll és azt írja a jelentésbe hogy nem megfelelö a gépem a futtatáshoz. ugyhogy magyarul beszívtam a faszt a játékkal vennem kell egy uj konfigot.

Amint a kép is mutatja, hiába tudja a processzorom a SSe-t meg a seseset.. meg kutyaf*sza emesét meg a tudja a fene mi ez a sok baromság amit valami hülye kitalált hogy pénzt húzzon belõle,... a játék fagy<#gunyos1>
ennyit ér az egész
Atika :o)
Sziasztok ez a game csak SM 3.0 tudo grafkartyan hajlando elindulni?

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

hen-tes
De hát látod itt is írták, hogy sse2-vel is megy.

HunnernesKonge
Én meg jövõ héten fogok szobelizni szoval hagy legyek még lustább ty 😊

Amugy tényleg azért irtam sse3-t mert 2-3 helyen is olvastam (különbözõ forumokon hogy az kell, elõtte az sse2-t terjesztettem 😄 )

hen-tes
Colinokban mindig darálni kell a billentyûkkel, úgy lehet igazán jókat menni. Haverom vágja nagyon, van olyan pálya ami tartja a világrekordot, elvileg.. 😄 Úgy pörögnek az ujjai, hogy nem tudom követni.

malter
"Pozitív: Gyönörû grafika. Szerintem korrekt irányítás bill.-el. jó törés modell."
hát ha ez korrekt akkor nem tom mi nem az,én szanaszét állitgattam mindent,de 100m-ert nme tudok egyenesen menni se kormánnyal se billel egyfolytában kacsázik,valami nem koser
JAG1
Pedig te még lendületbe vagy, szal csinálhatnád. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

hen-tes
Figyeld a hangsúlyt, és a szmájlit .. :d
Ha ennyire segíteni akarsz, csinálj egy faq-t, mert aki nem fog visszaolvasni, az úgysem fogja észrevenni a baták nagy betûidet. Sajnos ez van. Inkább próbálj összehozni egy faq-t, mert az tényleg többet segítene. Én most érettségiztem, hadd legyek lusta, szóval ne mond, hogy csináljam én.. 😄

HunnernesKonge
3 helyen olvastam hogy SSE3 kell neki, de akkor legyen igazad.
Ilyenkor tudsz jönni okoskodni de mikor 10percenként jön valaki sirva hogy miért nem megy neki akkor sehol nem vagy mi?

topik -fav