4307
  • ajem kisa
    A vga nem támogatja az SM 3.0-t...:(
  • LaliPapi85
    Hi ! Lopez, én így csináltam most ahogy le is írtad és nekem nem indul el, kiírja, hogy hibát észlelt és leáll, ezt írja a dirt.exe-re ha ugye elindítom. kevés hozzá a gépem? AMD proci 3.2+, 1GB memória, 128 Mb ATI RADEON 9600 XT videókari legújabb catalyst drivert leszedtem hozzá, vagy nem jó neki a 4.09 es daemon? ezekkel rendelkezem és nekem nem akar így elindulni.
  • chalezlopez
    Telepíted a játékot. Felrakod az 1.1 patchet. A crackelés pedig a végén. Ennyi.
  • Bandy
    hát waze ezt irányitani kormányal is nehéz.... állandoan vagy balra vagy jobbra indul el, mindig ellen kell kormányozni. Van valakinek momo force kormánya? az milyen kormánybeállitásokkal nyomja?
  • LaliPapi85
    Sziasztok ! Letöltöttem a Reloaded változatot és a segítségeteket szeretném kérni, hogy mik a helyes lépések, vagy mit kell csináljak, hogy elinduljon a game?! Ugyanis rengeteg hozzászólást olvastam, hogy egy csomó emberkének nem megy. Ugyhogy vki aki tud segíteni írja le nekem pls, hogy pl. melyikkel megy daemonnal vagy alcohollal, melyik verzió stb, hogy én is értsem. Köszönöm előre is.
  • bdani92
    A HDR-t h a faxba lehet kikapcsolni??? (nekem nem eredeti a game :S)
  • ajem kisa
    Elsö héten 500.000 eladott darabszám...
  • ajem kisa
    Ezt a dolgot kivesézték páran, ha visszaolvasol, sem tudsz me semmi konkrétat, mert nincs rá magyarázat, de ajánlottak az uj driverek (vga, dx9...)!
    Vagy az is lehet, hogy a konfigod nemelég hozzá...stbstbstb...
  • peter01
    HELP!!!
  • chalezlopez
    Változatosság kedvéért pár kép, minden full 1280, kivétel árnyék médium, multisampling 2x. FPS bal felül.

• wander01
    sztem a srác 7300GS 256-ra gondolt :)
  • Ombika
    Ebbol is latszik utalom az ATI-t!! :))
  • ricsa008
    THX
  • JAG1
    Olvass vissza úgy 20 hszt...
  • ricsa008
    hogy lehet ezt kiírni DL lemezre se Neroval nem megy se Alc120%-al?
  • totya4
    Felraksz mondjuk egy frapsot és látod a sarokban, azt jelenti hogy a rendszered hány kép/mp-el tudja a játékot futtatni. 25 felett kell lennie hogy ne lásd szaggatottnak (eltekintek azoktól akik gyenge gépük miatt az 5fps-t is folyamatosnak látják). Gyakorlatban jó ha ez az érték 40 felett van. Itt alább nemrég írta valaki hogy ez a Dirt annyira szarul van megírva, hogy még 25 fps felett is szaggatott, ilyesmit éreztem én is. :)

Jelent továbbá First Person Shooter-t, egy személy nézetű lövöldöző kategóriát.
  • JAG1
    Frames Per Second, azza a képet másodpercenként hányszor frissíted.
  • szabike
    figyeljetek már, mi az fps?
    elég kezdő vok a téren és nem tom mit jelent?
  • peter01
    Van 1 olyan problémám hogy ha el akarom indítani a colin-t akkor pár másodperc feketeség, aztán hibát észlelet ezért leáll 1.1-es verzió, a hibaüzenet technikai részleteinál pedig egy .txt-t hiányol a temp mappábol. A demo is ugyanezt csinálta.
  • wander01
    lan-ban probálta már valaki? eléggé el van cseszve, csak hillclimb meg rally van, és nem lehet egy pályán tolni ketten vagy hárman... csak az állapotjelző csíkon látszik a másik játékos. pedig egy crossover-t vagy valamit nagyon nyomnánk... ehh, ez elég gáz...
  • kaposi1
    Sikerült már összehangolnod a gépet meg a tv-t.?
  • samsung123
    na én ezen a jtákon azt figyeletem meg hogy 25-28 fps-en is szaggat, míg a
    TDU 20-25 fps már foékonynak tűnik, (pedig az eberi szem 24 kocka/frémnél
    már folyamatos képet lát) Colinak minimum 30-35fps kell neki hogy döccenés mentes legyen, hihetetlen. ugyenez figyelhető meg CS- nél is ott minimum 60-70 fps kell de monjuk az fulll netes játék és ezt meg is értem, de Colinnnál nem:(
  • ajem kisa
    Töltsd le a demot, és megprobálhatod, de igencsak harmat a memod hozzá(meg a VGA is);)!
    A 8800 as széria is kevés FPS-t produkál a többi játékhoz képest...
  • n3whous3
    Nézd meg a korábbi hozzászólásomban a gépemet. Na azon se megy minimum grafikán normálisan (14-15 FPS)
  • szabike
    hát azt én is tudom, szeretnék is rá beruházni, csak azt szeretném tudni, hogy addig elindulna-e amíg nem veszek?(mert még nem telepítettem fel)
  • JAG1
    Hát a ramod igencsak kevéske...
  • szabike
    figyeljetek már, szerintetek elindulna nekem minden lowban, legkisebb felbontáson:pentium 3000, ati x1300, 512mb ram?
  • w77d
    hehe
  • JAG1
    9500 sincs, még csak a 8-as szériánál tart az Nvidia.
  • Ombika
    Jo teny ,de most 9500 vagy kitudja mit akart irni ,vmi szart ezen a lenyeg,ennek a gamenak 8800 kell minimum!!
  • JAG1
    Nem a két éve érdekelne, hanem, hogy nincs 9300-as Nvidia vazze...
  • SötétBarom
    Ööö télleg elég durva a hardverigény, de mint mondtam nálam megvan az átlag 20+ fps, egy viszonylag átlagos gépen, mediumban.. Ennyi. Ez biztos zavar sok embert de nem tok micsinálni
  • totya4
    Nem engem sértettél meg, hanem mindenkit, akit lehülyéztél "user hiba".

Az nem baj, ha egy játék orbitális hardverigényű, de akkor legyen olvasható és elérhető a tényleges hardverigény, azaz ne hazudozzanak.
  • SötétBarom
    Neharagudj. Megyek és elásom magam. Nem akartalak megsérteni. ^^
  • Ombika
    Tulzas volt csak,akkor is ratyi!!
  • JAG1
    Két éve 9300?
  • Tompie
    Igen fel. De jó.
  • Ombika
    CSodalkozol ,h kesobb fordul ember az a vga mar 2 eve is szar volt!! :))
  • Trucker39
    Egyáltalán nem volt semmi hibaüzenet, csak kértea következő .cab file helyét és csak lemezt kellet cserélni. Ugye a DVD-ket felcímkézted? Mindkét lemez címkéje: DIRT
  • Tompie
    Az installálás végén neked is kiírja hogy rossz kötet van a meghajtóba? és ha beteszem az 1. DVD akkor nem nyivákol:)