4307
  • JAMES FRENCIS G
    hagyukmá hirosimát még paks sincs meg
  • JAMES FRENCIS G
    erre a fos ati szégyenére vered magad
  • grebber
    Én a sfclone-os verziót irtam ki az lazán ráfért Duplarétegűre!
  • jimbo5
    Itt egy videó tőlem (igen, hang nincs, mert nem tudom hogy kell Fraps-ban..):
    DiRT döci
    Én azt mondom, hogy a fizika rendben van!
  • zolo
    Biztos volt már a kérdés, de FAQ hiányában nem akarok visszaolvasni...

Új rendszert tettem, Xp-ből Vista lett, de a mentések kellettek, ezért kimásoltam őket.MOst hogy visszatettem Save Corrupted fogad.Nem akarom újból az elejéről kezdeni...Van megoldás?
  • Blackhunter
    HELP!
    KIIRJA AZT H EXE. HIBA ÉS NEM TOM MIÉRT AZÉRT MERT NEM LENNE JO A CRACK ???
  • Blackhunter
    köcci hálám öröké üldözni fo
  • bon
    wanadoo oldalról az egész programot, vagy innét csak a cracket: link
  • Blackhunter
    pls add meg h honnan tudnám leszedni mert most nem tok semmival se játszani pls
  • Blackhunter
    meg tudnád adni h honnan tudnám leszedni ???
  • bon
    Már régóta van hozzá crack.
  • Blackhunter
    Csá nem tudha valaki lesz-e valaha hozá crack probáltam vissza olvasni de nem ir rola semit ugy h inkább megkérdezem
  • bon
    Szedd szét két lemezre. Korábban már leírták, hogyan kell.
  • Bandy
    lehet hibásan szedted le, probáld még egyszer letölteni. Nekem is volt már ilyen akkor mikor valamit szarul szedett le. Vagy esetleg csomagold ki újra hátha a kicsomagolásnál volt a gond.
  • spidey91
    HELP!
    Ki szeretném írni NEroval a RELOADEd verziot de azt irja hogy nagyobb mint h ráfér a Dual Dlayer lemezemre

Ilyenkor m mit lehet csinyi?

Hogy irjam ki?
  • Nashville
    Valakinek ötlete #2037- re? Csak nálam probléma?
  • Ev1L
    Tsáó! Vidd végig saját erőből.:)
  • Tockos
    Helló!Lenne egy kis gondom letoltottem a 100 százalékos save-t.Bekopíroztam oda a hová az infoba lett írva.Mégis mikor indítottam a gamét Corrupt savegame files" üzenettel ír ki é egy új profilt kell alakítanom,és így nincsenek meg az autók és a pályák sem pedig már nagyon szeretném látni a tobbit is.Valami otletetek nincs a problémámra?
  • Ombika
    Minel tobbet nyomatok egyre jobban tettszik,sok mindenre figyeltek,iranyitas megszoka ember turheto,grafra profi es vegre nemcsak rally ,hanem sokretu a jatek!! Szerintem eladhatova sikerult,kiveve gepigeny,de nalam ilyen gond nincs !! :)
  • latyak19
    sziasztok egy kis segitség kellene hogyan lehet letörölni a dirtet sehol nem találok uninstalt .elöre is köszi
  • jimbo5
    Na közben kipuhatoltam, hogy valószínű a hibák oka az "új" Daemon Tools, ami kellett a Crack nélküli futtatásához a játéknak...
    Na mind1, a játék eszméletlen jó, én klaviatúrán nyomom! Szerintem egész jól lehet nyomulni így is, és én a fizikát inkább dícsérem! Nem tudom akiknek nem tetszik mivel játszanak, de a visszajátszásokban nagyon ütős ahogy vágódik a kocsi! Nekem ennél jobb nem kell!
  • JAG1
    Jahh, sajnos mem...
  • jimbo5
    Sziasztok!

Csinálja másnak is a DiRT-ből való kilépés után hogy megszűnik az optikai meghajtó a windows számára létezni, és a Windows Media Player is teljesen belassul? Mit nem csipáz a Windows a játékon?

otisz007: Tudtommal a X800GTO nem tudja a játék futtatásához szükséges Shader 3-as technológiát.
  • otisz007
    SZIASZTOK!!!!!!!
    hA VALAKI LENNE ÉS SEGÍTENE NEKEM IS NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM...
    .....felraktam a gépemre amin van( 3,8 gh proci ati RX800GTO 1GB ram) megvan a 4.09 daemon tools is hozzá felraktam a játékot és csak annyit csinál hogy betölt és aztán semmi vagy kérné a pasch kódot ami nekem nincsen vagy mit kellene még csinálnom vagy nem elég jó a gép ehez a game hez???.....
    ...előre is köszönöm!!!!
  • Bandy
    iagazad volt vezethetőbb lett thx :)
  • Bandy
    hmm elképzelhető... Mindjárt ki is probálom köszi a tippet :)
  • Nashville
    ...amúgy volt a gépemen BricoPack Vista Inspirat Ultimate 2 progi, amit leszedtem mostanában, mert gondok adódtak a videok lejátszásánál. Nem tudom, hogy annak maradéka bekavarhat é...
  • Nashville
    Geforce 7600 GS, amúgy a minimum és az ajánlott gépigény közepén helyezkedik el a gépem, elvileg mennie kéne a gaménak is nemhogy a telepítésnek.
  • Trucker39
    Milyen VGA karid van?
  • Nashville
    Hellotok!
    Nekem már a telepítés elején adódnak gondok. Szerintetek mi lehet a gond? Itt egy screenshot: http://www.kepfeltolto.hu/?img=2r46
    Visszaolvastam egy kicsit de nem láttam hasonló problémát.
    Előre is kössz!
  • chase
    Tier7-ig végigcsináltam career módban, mindengyik 10 pontos, rengeteg pénz, sok autó. Most elindítom, hogy folytassam és "Corrupt savegame files" üzenettel kezd. :(
  • donpedro
    Sokszor volt már szó róla, hogy a kormánymozdulat akkor késik, ha szebb grafikát akarsz, mint amit a géped elbír. Nekem 800*600-ban teljesen folyamatos a játék, 28-30 FPS környékén mozog (C2D 2.1Ghz-en, 7600 GST húzva, 4 Gb Ram), DE az irányítás ugyanolyan mint neked. Ellenben ha leveszem 640*480-ra, akkor azonnal megszűnik ez a késés, és teljesen jól irányíthatóak a verdák.
  • Bandy
    hát nekem késik a reakcio a kormánymozdulatokra :) mintha 1 másodpercet késne... kurvára zavaro :P
  • LaliPapi85
    aham értem
    akkor nekem karcsú a karim hozzá nah hát ezt is megéltük :) akkor be kell újítanom. köszi a segítséget, jó szórakozást annak akinek fut :) thx Kisa meg aki még segített ciao all
  • djcom
    Az új ATI drivert nehogy feltegyétek.
    Én is megszívtam, feltettem és 8 FPS-t esett.
    Aztán rollback driver...
  • djcom
    Alapbeállításokkal nyomom vele és tökéletes.
  • bdani92
    Jah köszi (a semmit) meg van :D
  • ajem kisa
    A dobozon az áll min.proc. pentium 4 3Ghz vagy athlon 3000+
    1 Gb ram, és nvidia 6800, vagy ati X1300...
    de ez szigoruan csak a minimumhoz elegendöek, nekem x1650 pro van, de csak 1024ben low-on megy (néha lemegy az fps...)!
  • LaliPapi85
    Kisa, akkor nekem nem is fog menni ezzel a kártyával? ezért adja ki az exe-re ezt a hibát? biztos hogy nem vmi más van a dologban? milyen kártya kell neki akkor minimum vagy amivel elfut szerzek olyat max :)
  • ajem kisa
    Belsö nézet, a haverok beszéltek mellettem, kicsit nehéz volt igy vezetni...:)