4307
  • berlinboy6329
    Ember,szoktál te olvasni...Tudsz egyáltalán?Épp hogy a HD2900XT jobb DX10-ben és csak jobb lesz a későbbi drivereknek köszönhetően.Ezt a viselkedést meg be lehet fejezni,már igen nagy a pofád kis szaros létedre.
  • JAMES FRENCIS G
    ilyen kemény vagy
  • ajem kisa
    Te ki vagy amugy? Egy igazi b**ko?
  • JAG1
    Nyughass...alreg.
  • JAMES FRENCIS G
    te mé vagy fönn ilyen sokaá anyádat szoptad vagy mi
  • JAMES FRENCIS G
    mi az ányádat ugatsz csicska
  • JAMES FRENCIS G
    előre kell gondolkodni

• JAMES FRENCIS G
    leht hogy pár direct 9 gamenál jobb de directx 10 gameknál lehúzhatod a WC-n
  • JAMES FRENCIS G
    ne ugas kutya hát ha szerinted a 2900hd jobb mint a 8800gts 640mb asus akkor te hölye vagy
  • peter01
    Kiírja hogy a dirt.exe hibát észlelt ezért leáll?
  • JAG1
    X1950Pro, naná, hogy tudja...
  • Bandy
    tudja a kártyád az sm3-mat? mert ha nem akkor ez a bibi
  • Mentol
    Először feltettem a CLONE verziót. Elsőre elindult, de csak nagy szürke háromszögek mozogtak a menüképernyőn.
    Ekkor alkalmaztam a RELOADED cracket, és már el sem indult.
  • meril
    Meg is crackelted?:)XD
  • AntiHero
    Szerintem add nekem a géped:) Amúgy nem tom:D
  • Mentol
    Na, hali!

Szerintetek mi lehet a gond akkor, ha el se indul game. Pontosabban elkezd tölteni, fekete kép, aztán se szó se beszéd kilép(leáll).
    OFF: ugyanezt tapasztaltam a CallofJuarez esetében is.
    WinXP, Catalyst 7.6, X1950Pro, X2-4200+, 1GB ram

Én valami drivergondra tippelek, szerintetek?
  • bobcsapat
    Sziasztok!

Sajnos még mindig nem tudom betölteni a kimentett állásokat! "AUTOLOAD FAILED" Aki találkozott már ezzel a problémával az légyszi írjon... Előre is köszi!
  • 00 Blue 00
    hmmmm...
  • peter01
    http://pcguru.hu/pcguru/cikkek.php?cikkid=5604&nev=Colin_Mcrae_Rally_DIRT_-_remek_eladasi_statisztika
  • WanWan
    Hát leszedtem a demót... el semi indul a gépen, merhogy rákattintok, azt nuku... csak 99%-on használja a procimat, és persze ettől belassul a gép...
    ezért meg nem fogok gépet fejleszteni, annyira meg nem érdekel...
    szal szerintem a Codemasters valamit nagyon elrontott... vagy a játékot konfigurálta nagyon rosszul, ha meg így akarták, akkor meg üzleti szempontból volt rossz döntés
    hát ez van... sztem a következő colinnak nem lesz ennyi a gépigénye, ezek után.
    Sztem ezt seki nem veszi...
  • bobcsapat
    Helló mindenki! Visszaolvastam, de nem találtam megoldást erre "autoload failed". Valaki help. Kössssz...
  • spidey
    A tököm kivan ezekkel az "SM3.0 nélkül nem" játékokkal. Tényleg gépet kell fejleszteni...grr.
  • Nashville
    ...azt még kihagytam, de gondolom nem muszáj 4.09- es Daemon- ba betölteni a telepítéshez.
  • Nashville
    Bizos jól szedtem le, mert akkor kicsomagolásnál crc hibát jelzett volna (sfv is rendben találta). Egyébként kétszer is kicsomagoltam, mert dvd- re írás után is tettem egy próbát. A progi azóta sem települ fel, talán majd, ha újrarakom a rendszert megoldódik a problema.
  • Blackhunter
    Hello !
    Legyen szives valaki aki wanadoo-rol töltöte le a játékot vegyen föl msn-re mert kéne hozá olyan crack amivel megy elöre is thx az msn:[email protected]
  • totya4
    Aha :)
  • Neoncsoves
    JAMES FRENCIS G, nem gáz, de szvsz az ATI 2900HD jobb lett mint a 8800GT... nem tom miért kell fikázni más gépét mert neked apuci anyuci kinyalja a segged, egyébként is menjél csicsikálni
  • chalezlopez
    Jah, meg akik online gaméba lehentelnek mindenkit a-z-ig.
  • AntiHero
    nemtom:) A gazdag anyu apu által finanszírozott izomgépes gyerekeket hívják így:)
  • totya4
    Ez a "vérpistike" elnevezés honnan ered? :)
  • AntiHero
    Mi van vérpistike nyári szünet van? Éjfélig fentlehetsz:D
  • Maximus4
    OFF
    Miért kell leszólni más gépét?Kicsit lehetnél kuturáltabb.(Ja és engem ne csírázz mert úgy p...án váglak,hogy még az is hülye lesz akihez becsöngetsz)és jó lenne ha nem offolnád szét a topikot.
    ON

• JAG1
    És most arra vered? :-D
  • JAMES FRENCIS G
    +a Medal Airbornét meg a GTA 4 et!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • totya4
    Nagyon kis gennyedék hülyegyerek lehetsz ha ilyen helyen mer a pofád nagy lenni. Feltehetőleg anyuci mindjárt elzavar aludni :)
  • JAMES FRENCIS G
    alig várom ezzel az NVDIA szörnyeteggel a cod4 et
  • JAMES FRENCIS G
    kibontalak
  • JAMES FRENCIS G
    mit szólsz bele csira
  • Maximus4
    Ne verd a nyálad és jó lenne használnád a "válasz erre" opciót
  • JAMES FRENCIS G
    most vettem kishaver Asus 8800GTX et kishaver elbújhat mellette a szaris 2900Hd