4307
  • lee56
    Olyan kedvesen kérted, szerintem biztos kapsz

PS: Kéne egy főmunkaidős modi ide :)
  • JAG1
    Azt tudtad, hogy aki egynél több felkiáltó és vagy kérdőjelet használ az buzi?
  • JAG1
    400MHz DDR2
  • szalkai dávid
    Valaki írjon már le nekem 1 cd keyt mert lehet hogy amit én töltöttem le az nem jó

kössz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • AntiHero
    Mivan ebbe a topikba csak idegbetegek írnak? Nem igaz eggyik el megy jön a másik:S:S:S:S:S:S
  • szalkai dávid
    mi az az user te hülye???????????????????????????????
    lehet hogy tok neked választ adni
    írj vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • hen-tes
    p4 athlon ? olyanról még nem hallottam. :S
  • szalkai dávid
    NEM TOM MI A BAJA OK!!!!!!!!4
  • szalkai dávid
    csá valaki írjon hogyha tud segíteni a colin dirt nem indul el ahogy itt írták a fórumban úgy írtam ki dvd-re. miután beírom a cd key-t utána erort ír ki. a gépem P4, athlon 2.2ghz, geforce 7600 gs 256mb,
    1gb ram ddr2 400mhz. lehet hogy a proci a baja? majd írjatok.
    kkkköööööööössssssssszzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • samsung123
    hali! van arra valami mod hogyha sok autó ellen megyek ne szaggasson a játék(tudom uj gépen kivül) tehát valami mod hogy butítsa le az ellenfelek autóját pl árnyékok tükröződések
  • zolo

Végre egy kis csönd :))
  • Mayday
    Azt meg tudjatok-e mondani, hogy ha 1.1-es peccset es krekket "kiszedem" az iso-bol, ugy rafer mar egy Dual Layer lemezre?
  • AntiHero
    Nem a topik a gáz hanem " JAMES FRENCIS G " a gáz.
  • AntiHero
    Pont hogy az Nvidia csinál most szar drivereket már megbocsás!
  • Balumann
    Veled ellentétben semmire. Pápá!
  • Microcosmos
    Kultúra
  • chalezlopez
    Szóltam modiknak. Ez a topic nagyon gáz...
  • totya4
    Nem mutattad meg a mamának tuti.
  • JAMES FRENCIS G
    a vistán még erősen bétás a ati driver úgy hogy azzal egy fél év múlva kitörölheted a popód
  • JAMES FRENCIS G
    lehet hogy 1-2 directx 9 es gamenál jobb de majd nézzök má meg a lost planetná directx10 faszopókám +vistán mit ér a szaros ati kaki
  • JAMES FRENCIS G
    én olvasok tesztet te fasszopó köcsög
  • JAMES FRENCIS G
    te meg mire vered a nyálad az a vgat szerintem húzd le a wc én és törd keté
  • Balumann
    ja elkéstem. nem frissítettem miután visszaolvastam és mielőtt megírtam az üzenetet ^^ Még jó hogy nem is raktam fel a 7.6-os drivert (éreztem vhogy hogy nem jó)
  • Balumann
    Van 1-2 tippem, ami esetleg segíthet:
    -Ha használsz valami skinező programot, vagy menüprogramot a windowshoz akkor kapcsold ki (windowblinds, object dock, stb. (bár object dock nekem is van, és nem zavar))
    -Próbáld meg leveni a Catalist-ban az ilyen beállításokat, mint antianalising, anistrophic szűrés, stb.
    -Telepíts fel egy kicsivel korábbi catalyst drivert. Én a 7.3-ast raktam fel, és mellé Ati Tray Tools-t, evvel tökéletes működik.
    -Esetleg még a hagyományos windows reinstall szokott segíteni ilyesmikben. (korábban azt írtad, hogy nem indul, arra főleg megoldás).

Ha ezek közül egyik sem segít, akkor sztem hardveres hiba lesz.
  • aya
    tedd vissza a 7.4 -7.5 drivert és utána jó lesz!!!
    nekem is ez volt a baj a 7.6-os driverrel.
  • Balumann
    Nah kipróbáltam a játékot. Grafika tényleg lenyűgöző, nálam 1024-be, medium beállítások, 2x anisztropikus szűréssel nagyon szépen fut (nem állítottam át, csak a felbontást).
    Valamiért nem engedélyezi a force feedback-ot, pedig a kormányom olyan (eleve a kormányra nem tom állítani, csak keyboard van ott). Irányításnál betudtam állítani a kormányra, és nagyon jól irányítható a játék. Hangulata is nagyon jó, menüje nagyon tetszik a játéknak.
    Ja és először érdekes módon nem indult el az autó, bejött a játék, és bármit nyomtam akár kormányon, akár billen, nem reagált semmi (még menü gomb se). Aztán újra indítottam játékot, kormányt ki-be dugtam, és jó lett.
  • lee56
    Hát, ha más játék nem panaszkodik akkor valószinüleg a dirt-el lesz a baj, patch-el próbáltad?
  • Mentol
    Kézzel hideg/langyos a VGA és a proci hűtője.
  • Mentol
    CoD:UO, Company of Heroes megy rendesen. Hűtést nem tudom. Mivel mérjem le?
  • Mentol
    Elvileg minden alapon megy. Nem tuningolok, mert nem értek hozzá...

• lee56
    Nem tuningolsz véletlenül, a hűtés müxik rendesen a videokarin meg a procin, más game nem hibázgat?
  • Mentol
    Na, ezeket a képeket sikerült csinálnom a játékból:

• bobcsapat
    Sziasztok!

Sajnos még mindig nem tudom betölteni a kimentett állásokat! "AUTOLOAD FAILED" Aki találkozott már ezzel a problémával az légyszi írjon... Előre is köszi!
    Lehet hogy azért mert nem a RELOADED verziót "vettem meg", hanem a CLONE verziót??
  • zolo
    "Save corrupted"-re nem tud valaki megoldást?
  • chaostoki
    Benézek a fórumba hátha irnak az emberek vmi okosat az exe hiba megoldásáról, de csak egy csomó paraszt szapulja egymást meg verik magukat , hogy 100e forintos videokártyájuk van. Jellemző Ezért utálok magyar szervereken játszani, mert ott is csak a másik b*sz*gatása megy!
  • Balumann
    atyaég
    Dobd ki az ablakon azt szerintem, úgyis van már jobb annál ^^, mindenki jobban jár (sztem te is, hátha megjön akkor az eszed).
  • Balumann
    Nemsokára én is kipróbálom a játékot! Nem szeretem annyira az autós játékot, de ez jól nézett ki videó meg képek alapján. Kiváncsi vok!
  • AntiHero
    Ezt ha nekem írtad akkor kereshetsz magadnak sírhelyet..
    Másik minek csinálsz 8 hozzászólást egymás felé(1ben is leírhattad volna)?
    Olvasni kéne teszteket kis csicska azután okoskodni kártya téren.
  • Mentol
    Semmit nem ír ki. Elkezd tölteni, elsötétül a kép (örülök), aztán visszaadja a windózt...
  • totya4
    Szerintem mutasd meg édesanyádnak hogy miket írogatsz itt, hátha jó útra tud téríteni.