4307
  • Balumann
    Sztem 1,5 gigánál többet nem használ ki senki/semmi
  • Ombika
    Tavaly 1 giga,mar akkor is keves volt!! off vege!!
  • donpedro
    OFF:

Már nem azért de 2 éve az 512 számított nagyjából alapnak, tavaly már inkább az egy giga, idén pedig már inkább a kettő.

2 éve két giga memória még bőven 30-40e Ft körül volt, márpedig egy alapgépbe ez sehogy nem fért volna bele...
  • Ombika
    Ez okorseg,nezd meg arakat!!
  • lee56
    jah, 2 éve ujgazdagéknál esetleg
  • Ombika
    Fejlodunk!! :))

2 giga mar kb 2 eve alapnak aszamit minimum!!
  • samsung123
    de látom 4 giga ram már kezd alap lenni sajna:(, hova jottottunk
  • samsung123
    én most tuneszoltam 4000 amdmet(egy mag) 3000mhzra csak ebbe a nagy melegbe fagy nagyobb mehzhn, de ramok plusz pakolgatásásval elérhetó hogy sok kocsinál se szaggsonm mondjuk nekem 2 giga van és iyg is szaggat)
  • ElekAdam
    császtok!!!
    letöltötem a dirt RELOADED változatát. faszán megkrekkeltem de valami enter key-t kell beírni!! valaki segítsen lécci. naon fontos
  • Balumann
    Az maga a starforce védelem, amit a gépre is feltesz ha feltelepíted a játékot. Azért kell újraindítani, mert annak szüksége van valami jogokra, amt csak újra indítás után tud elérni (akkor indul el), vagy vmi ilyesmi. Elég szemét egy védelem. Ha nekem eredetibe lenne egy starforce -s játék, azt akkor is crackelném, nekem ne telepítgessen ilyeneket a gépemre :@
  • Prince23
    ja és kéri, hogy indítsa e újra a gépet, mikor rákatt duplán.
  • Prince23
    Hy
    Van a dvd-én egy Protect (Starforce) ikon. Az mi? kb 130 kb-ot foglal.
  • w77d
    nekem akkor szűnt meg az a "többen vagyunk, akadunk" jelenség, amikor megvettem az új procim, és megtoldottam a rendszert még két giga memóriával!
  • Gabesz amd64
    nemhiszem h lehuzza más program,winfos az XP és friss...

nekem minden más pályán jól megy,csak azon a pár pályán ahol több kocsi van egyszerre :S

amugy Neked mennyi a 3dmark 06-od?mennyit értél el?
  • Gabesz amd64
    hát nem crossfire,mert az az AMD-nél van :D

amugy a másik 8800GTS haveré csak probálgatom...

tudom h kevés és ezért fogok váltani a Phenom-ra...

• w77d
    az biztos hogy driver hiba, nehogymá egy 8800gts ne indítsa el :)
  • Pepsi Twist
    HEHE konfigom lenn látjátok és láss csodát a VGA SM 3.0 tud és mégis az a baja hogy nincs SM 3.0
  • mzsbrt
    nálam sem megy .egyébként jó ???
  • gwslol
    lol A minimum gépigény:
    Windows XP operációs rendszer
    DirectX 9.0c driver
    3.0GHz-es Pentium 4 vagy Athlon 64 3000+
    1GB memória
    GeForce 6800 vagy Radeon X1300 videókártya
    DirectX kompatibilis hangkártya
  • Balumann
    De neki ha jól láttam ég sincs :P
    Codemasters forumán már olvasgattál, h van-e valakinek ilyesmi problémája? Én szerintem a vga -d miatt van.
  • w77d
    :D
  • oniel
    mert süt a nap ,jó idő van! :DDD
  • Szabó Péter

De miért nincs felhő az égen nekem???????????
  • Prince23
    Gyenge a karid.:D
  • w77d
    nem
  • gwslol
    Bazze gépem: intel pentium4 2.8GHz/ 1.25gb ram/ ati radeon 9600 Ez elég?
  • w77d
    elég lassan, kb a min és a medium graf beállítások között vagy
  • Prince23
    OK
  • burg3r
    csáó
    csak azt szeretném megkérdezni hogy az alábbi konfigon hogy menne ez a game?
    thx
  • Prince23
    Ahogy mondod... SM 3.0 alatti VGA-val ne is álmodozz, h el fog e indulni.
  • gwslol
    Your grapihics card does not support shader version 3.0, the game will nut run on this machine. Nah gondolom ez azt jelenti h nem fog elindulni a game :D Igazam van?
  • Balumann
    még nem próbáltam. crackeltem, és kitöröltem az 1.2 -es patch utáni indítófájlt, úgyhogy nem tom kipróbálni, gondolom újra kéne telepítenem. Ha nem jön crack 1.2 -re pár napig, akkor újra telepítem, és megpróbálom daemonnal.
  • arty
    és az 1.2 elindul a clone imidzsel? vagy az uj sf már átverhetetlen?
  • DnAJr
    egyszerűen nem értem mivan feltettem a clone verziót és teljesen ugyanaz az eredmény mint a reloadedmél... drivereim teljesen ujak
  • DnAJr
    jólvan szerintem most lehet meg fogom oldani mert visszaolvastam rendesen és észrevettem hogy itt a többségnek cloneverziója van ami "elvileg" egyből elindul ugtyhogy most szedem léppen a clone-t meg látjuk h mi lesz...
  • Balumann
    Ha felpatcheli 1.2 -re, de 1.1 -es cracket használ, akkor is elindul a játék (teszteltem). /az már más kérdés, hogy olyan mintha nem is patcheltem volna /
  • w77d
    félre ne érts, nem akartalak én baszogatni, csak elcsodálkoztam, hogy nem tudod mi van a gépedben! ha baszogatásnak vetted, akkor elnézést kérek tőled. A procinem okozhat ilyen hibát, csak legfeljebb szaggatna a játék. Próbáld meg mindenből a legújabb drivert föltenni, de ne béta drivert, nekem sokszor az volt a baj játékoknál, hogy béta driverem volt, azt nem igazán ment a dolog! még annyi, hogy az 1.2 patch még nem rendelkezik töréssel, tehát ott valószínűleg az alap játék crack fájlával akarod felülírni, ami nem igazán fog működni! az 1.1 patch után sem kell crackelni, csak szimplán a már crackelt Dirt-re felrakod. Ha ezek után is rendszerhiba, akkor még egy nagytakarítást is kipróbálhatsz a windowsba, esetleg vírusra is gyanakodhatsz. Hát nem tudom, elég tág a kör ami okozhatja, azért kitartás
  • DnAJr
    a vga kártyám PixelShaders 3.0 tehát nem ez a baj nem a b*szogatás kell hanem a segítség... a 2 ghz lehet a baj??
  • gabesz752
    A procid is 2ghz-en fut
  • w77d
    nem tudod milyen vga-d van? ecsém te sem vagy hardcore gamer