4307
  • arty
    trackmanianal se törtek fel pecset. csak kijött egy uj verzio, teljes jatekkent(!) és azt nyomták fel rld-ék ...
  • DnAJr
    nemtom mert azt hol lehet megnézni procim: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 1.81GHz
  • Balumann
    Milyen vga?
  • DnAJr
    Nem értem egyszerűen nem akar elindulni megpróbáltam már minden verziót 1.1 patch és crack:nem megy, 1.2 patch és crack:nem megy, all emulations on/off:nem megy egyszerüen mindig azt kapom végül h a rendszer hibát észlelt pls segítsetek...
  • Balumann
    Remek, lementettem a patchelés utáni indítófájlt mielőtt visszacrackeltem 1.1-re, erre kitöröltem. Így mostmár nem tom megpróbálni se, hogy elindul-e, daemonnal meg ilyen kijátszókkal. Valaki feltudná rakni esetleg a patchelés utáni indítófájlt? :S
  • Balumann
    Nálam tökéletes az irányítás kormánnyal. Billentyűzettel is játszható, bár kormánnyal ezerszer élvezetesebb (mégha nehezebb is).
    Azért van 1-2 autó aminél a kormánnyal szinte lehetetlen pályán maradni ^^
  • Balumann
    Miért? Én 1 példát tudok, hogy csinált patchez is cracket; Trackmania United.
    Viszont több esetet nem tudok, a starforce-t mindig később törte fel, és addigra már jött ki patch, eleve ahhoz készített cracket. Van olyan starforce 3 vagy starforce 4-es játék, amelyiknél a törés után jött patch, és nem csinált?
    Meg szerintem erre nagy igény van, és ezért megcsinálja ehhez is! Bízzunk benne.
  • blory
    Nalam is elso re mikor full grafal inditotam el iranyithatatlan volt de lejjebb vetem a grafikan s mar egesz jo, de olyan mind a Colin 2 amilyen volt nem lesz.
  • Ombika
    Akkor gyakorolj meg,mert kormannyal vigan jo!
  • w77d
    vedd lejjebb a grafikát és máris irányítható
  • Danecay
    Hi!

Lehet már játszani ezzel a játékkal, úgy értem, jött már ki valami mod vagy valami ami javít valamit az irányításon, mert alapból, számomra bill.-el és kormánnyal is irányíthatatlan.
  • arty
    arra várhatsz ... sf4pro, a pecseket nem fogják törögetni ... :)
    RLD nagyon kevés játéknál tör pecset külön, más pedig nam nagyon tud sf4-et felnyomni :)
  • Balumann
    Kipróbáltam, hogy 1.1-el crackelem vissza (miután 1.2-re patcheltem). Elindítom, és mostmár azt sem engedi megnyitni, amit már elkezdtem újra, azt pedig már megnyitottam párszor :P (most 3 corrupted savegae van már ott).
    Egyik az 100%-os mentés, mert azt akarom használni, én csak úgy játszogatni akarok a pályákon, mert nem minegyik verseny módot szeretem. DE nem megy, úgyhogy várok egy 1.2 cracket.
  • Balumann
    FIXES
    --------------------------------------------------------------------------------------------

PATCH 1.2:

* Fixed a bug where some saved games were being corrupted during the save process. Saved games are only usable by the PC and user that created them.

* Includes a new set of leaderboards. These are separate to the existing leaderboards which will remain visible for people playing version 1.0 or 1.1.

* Also includes fixes of patch 1.1

PATCH 1.1:

* Fixed a bug where entering the options menu inside the game with no active sound card present would cause the game to crash.

* The game will now display an error message and prompt the user to quit the game when graphics settings are set beyond their hardware capabilities.

* Fixed an issue where on rare occasions vehicle's bonnets/wings would be invisible on entering a race.

* Corrected the minor miss spelling of Portuguese in the game.

* Fixed a bug that caused the game to crash when regaining focus from another application, or the desktop.

* The sound mixer now defaults to SOFTWARE, for improved game performance. D3D and OPENAL are still available, for higher quality.

* Increased maximum Head-cam movement speed by 50%

* 5 axes mode support for Thrustmaster "RGT Force Feedback Pro" wheel

* Fixed a bug where Force Feed Back on controllers would stop working after the user returned focus to the game.

* Fixed a rare bug where it was possible to drive your vehicle before the start lights had gone green.

* Ultra graphic settings modified slightly to be usable with hardware of today.

* Improvements in performance of both internal audio, and external OpenAL drivers
  • Prince23
    Akkarom írni 1.2
  • Prince23
    Na az 1.0 patch csak a mentéseket rendezi el??? Remélen nem, há nehogy már 50 Mb erre menjen.
    Mit javít amúgy a mentéseken kivül? (amúgy ez engem egyáltalán nem érint, a mentéseimmel nem voltak gondok, csak az Introval, meg egy idő után belassulatak a fizikák/gravitációk/hangok rajta)
  • FLeT
    nekem az 1.0-ás verzió van fenn...és azzal is működik a carck! Sőt nálam a mentés problémák is megszűntek...(Még rendszer újrarakás is volt és azután is jó volt a mentés)
  • Balumann
    Az 1.2 -es patch javítja ki a mentés problémákat. De ez amit belinkeltél, ez az 1.1 -es verzióhoz való crack, ez nem segít a mentésen :/
  • FLeT
    csá nép!
    Ha vkinek lenne még problémája a mentés betöltésénél aakor szedje le ezt a cracket!!!Crack
  • Balumann
    Nemhiszem, sztem itt is kikelene tiltani a meghajtókat, stb..
    Minek szarakodjak, ha úgyis 1-2 nap és lesz crack biztos? :)
  • gplay
    Tényleg azzal még nem próbáltam. :D Kösz az ötletet.
  • grebber
    Daemon Tools Pro nem eszi meg?
  • w77d
    nah akkor még én is várok :D
  • Balumann
    Hoppá még nicns crack 1.2 -höz. Patcheltem, de akkor még várhatok vele úgylátom... :D
  • w77d
    hmm.. más? aki nem eredetivel játszik, azoknak tényleg nem indul??
  • gplay
    Nagyszerű. Mióta feltettem az 1.2-es pecset azóta nem indul el. :( Utálom a StarForce-t.
  • w77d
    még egy kis optimalizálás nem történt?? nem vett észre véletlenül valaki olyat, hogy a patc után gyorsult a game??
  • ajem kisa
    Én eredetiben vettem meg, és mikor elöször hallottam a mentésbajokrol, csináltam egy biztonsági másolatot rola, és 2-3 nap után "korrupt" volt a profilom:S
    Azota sem tudtam semmit csinálni, mindig korrupt volt, most felraktam a pecset, felülirtam a mentéseket, és most jolett!:D
    Nemkell ujrakezdenem, mert 89%-nál voltam, és nemlett volna türelmem hozzá megint!
  • Balumann
    Jeeeeeeeee!!
  • Prince of Máté
    mentések megmaradnak?
  • ajem kisa
    Nekem jo lett!:)
  • Prince of Máté
    1.2 patch :)
    örülhetsz baluman, elvileg kijavították a mentést!
  • gabesz752
    Na egy szónak is száz a vége. Ma lecseréltem egy Gainward 8600Gt 256mb ddr3-ra, ráfizettem 12000-et, és szó nélkül kicserélték.
    Így a játék is jobban szebben megy.
    Az effektek érdekelnek, csak szerintem a murva csillogása már túlzás, olyan mintha víz lenne rajta, de nem :S
  • bala1
    1.2 patch: http://www.gamershell.com/news/40340.html
  • Balumann
    Jaa, hogy ez a különbség a crossfire és sli között, értem :|
    Nincs harag.
  • w77d
    hát hogy jól azt megkérdőjelezném, nálam is szaggat néha full beállításokkal
  • grebber
    Igen az SM3.0-ás.
    A dx10-es karik tudják csak a SM4-et!
  • Djemba
    akkor tuti fog menni rajta jó
  • V43 1105
    Szerintem 4.0-át tud, de nem biztos...
  • Djemba
    Nvidia Geforce 7600 GT 256 Mb agp ez tudja az s.m 3.0???? jó kártya a játékhoz???