4307
  • totya4
    Az iro progiban engedni kell a túlírást, de még így is lehet hogy némely meghajtó egyszerűen nem hajlandú túlírni.
  • TomBond
    Kétrétegű lemezre próbáltam kiírni!
    Milyen progival írtátok?
    Reloaded-es verzióm van ami 8.01 Gb (lemezkép). Ennek ugye elvileg rá kéne férnie a lemezre de mégse fér rá, ha bemountolom a daemonnal akkor is 8.1 GB.
    Nem értem.
  • Balumann
    Dupla rétegűre írd ki, vagy 2 sima DVD-re. Ehhez itt találsz egy bigyót ami segít 2-é osztani ha jól látom: link
    [Colin McRae DiRT DVD9-2-2xDVD5 CONVERSION] Nem tom mit csinálhat 1 KB-os mérettel.
  • grebber
    Nekem duplarétegű lemezre simán kiment.
  • TomBond
    Van valaki akinek sikerült kiírnia dvd-re? Nálam a Nero azt írja hogy 56 MB-al több mint amit fel tud írni a lemezre.
  • arty
    800x600 low, de kihagytam h 4xAA (enélkül kb nézhetetlen a kép lcd monitoron)

7300gt-men 800x600/1024x768 low ment, de ott az AA teljesen felejtős volt :(
  • Bagoly81
    érdekes..

athlon 64 bit 754 es 2800+ ddr1 1,5 giga ram agp 7600gt. ez a konfigom volt.
    vettem egy asrock hibridet ... igy van egy indel core duo 2160 7600gt agp meg 1 giga ddr1 es ramom.

és iszonyat sokat gyorsultak a játékok többek között a drit is

a régi koniggal full beálitással jáchatatlan volt (képregény..)
    a proci cserével meg fullban is majdnem 25 fps gyári vid kártya tuningal. jah és az első pályán cerrierben
    szoval jobb proci sokat számit azt hittem az athlon kihajtja valahogy a 7600 gt de hogy igy nézem közelsem.
  • berczely
    Én a játéban beállítok mindent maximumra élsímítást nem a control panelban hanem a játékban állítom!!Bőven elég annyi teljesen jó sima minden úgy is!Am csak 1024x768-ban tom tolni mert kicsi a TFT monitorom.Elég régóta megvan anno amikor vettük még a 15-ös is drága volt!
  • w77d
    hányszoros élsimítást és af-t használsz? én a legalább 8xq élsimítást és a 16af-et veszem maxnak minden más beállítás full mellett
  • Elmör
    "videokártyát állított a codemasters vezetőinek a fejébe" - erről van szó! Elcseszték az optimalizálást, de nagyon. Képzelheted, hogy én is mennyire örültem, amikor a jelenlegi konfigommal (bár nem annyira durva mint a tiéd) csak mediumon tudom futtatni és hiába veszem le a felbontást 1024X768-ra a 17-es LCD-n(800X600-at azért mégse) meg rakok mindent mediumra, akkor is akadozik néha, főleg, ha nem egyedül megyek a pályán. Pedig tetszik a játék, talán az eddigi legjobb CM rally lett.
    Majd talán a következő!
  • berczely
    Ez hihetetlen!! w77D nem lehet hogy nem fut maxon neked!!Nekem fut és gyengépp a gépem vista ultimate van fent!Ott valami mással lesz a gond nem a konfigoddal!
  • sumi
    Üdv..

tegnap este összerektam az új teknikát:
    asrock 775i65G
    3.2 proci nem cerka
    1giga ddr
    leadtek winfast a7300 gt tdh

800x600 ban nekem +felelően fut..
  • Gear
    Engem meg az bosszant hogy abszolut netudom futtatni, Az intro ill a logo eleje bekúszik - codemasters logo első 1 cm-e - és ott leakad egy ismétlődő hang kiséretében. Kitaskolva betudom zárni.Érdekes mert a demo ment/gép alkalmas a futtatásra/.
  • w77d
    engem azért úgy bosszant, hogy nem tudom teljesen maxon futtatni! a 35 fps-hez le kell vennem az árnyékot mediumra! asszem eleget költöttem gépre, hogy szépen maxon fusson dehát kituggya
    mind1, 2hét múlva megveszem a mostani gtx-em párját, hogy ne legyen egyedül, aztán akkor leírom a végeredményt! Ha akkor sem fut minden maxon, akkor meg úgyis hallotok rólam a hírekben a "videokártyát állított a codemasters vezetőinek a fejébe" című rész alatt
  • Prince23
    nekem a 7300 gt-ém 1024x-ben lowon jól fut....
  • grebber
    800x600/LOW-ot tud csak a 7600GT ? Szomorú :(
  • arty
    a64 x2 4200+@2540mhz, 2g ram

de ez ugyis vga limites (meg ugy kb. minden konzolátirat mostanában)
  • grebber
    Milyen vas társul a 7600GT-d mellé? Mert én is ideiglenesen 7600Gt-t veszek!
  • arty
    jahogy vista ... :)

baluman: attol függ, milyen perifériáid vannak :) ha kevés a vga memoriád, alig van külsö/integrált perifériád, akkor akár 3.5gb is látszodhat :D

ms jol alánkrakott a 32 bites vistával :(

ON: miota 7600GT-n nyomom a játékot és 800x600/LOW-on kell játszanom, valamiért nincs akkora indittatás tolni neki :D ebből arra következtetek, hogy eddig a csillogás vett rá a játékra ... pedig még lenne 2 TIER :)
  • Balumann
    32 bites rendszer nem is tud 3 gigánál többet kezelni,tehát 32 bites vista esetén eleve nem is lehetséges. Ilyen hülyeségeknek nem kell bedőlni, másfél gigával már tökéletesen használható.
  • Prince23
    A Vistához min. 4 GB kell a ramból, vmi ilyesmit halottam.
  • w77d
    nem értem.. nekem amíg 2 giga volt bent beszaggatott ha többen voltunk a pályán, vettem még két gigát és folyamatos 35-40 fps! lehet hogy csak a vista lassítja 2 giga alatt??
  • arty
    sőőőt ...

verseny közben. ez alá 4 giga teljesen felesleges.
  • arty
    a 800-1000mega memoriát evő process alá minek 4 giga?

csak VGA kell alá ... mondjuk két csucskategoriás SLI/Crossfireben :D
  • w77d
    egyébként egyértelműen nem tudsz maxon gamelni vele! kevés a proci, és nem árt a 4 giga memória
  • PunkZoli
    vagyszeddleademot
  • Balumann
    Ezt mi értelme van megkérdezni, mond már nekem őszintén...? Elfog futni a játék a gépeden, de még lowon, és mediumon is élvezhető a játék, tehát nem kell izgulzni az miatt sem, ha nem megy maxon -.-
    Ha annyira érdekel előre, hogy hogyan fog futni, akkor olvasgass vissza, hogy kinek hogy fut a játék.
  • daneelolivaw
    hali mindenkinek!
    amd athlon x2 4800+
    am2-es alaplap
    ati radeon hd2900xt
    2x1gb ddr2 800Mhz
    mennyire fog futni ilyen konfiggal? a maxot eléri?
  • matt taylor
    Szasztok!
    Remélem tudtok segíteni!
    Gépem Packard Bel F804 http://www.packardbell.hu/products/desktop/imedia/imediaf804/productsheet-PB75300549-1095.html csak a memoryát feltoltam 1 Gbra
    Problema:Feltelepítettem a Gamet patcheltem 1.1re, majd felcrackeltem.Elindítom a játékot és nem csinál semmit!Néha betölt a töltő képernyő és semmit nem csinál azon kívül!Ha megnézem a feladatkezelőt akkor memoria használatnak csak 15000 Mbot ír
    Előre is kössz a segítséget!
  • totya4
    Ha már lopod, akkor a tolvaj csapat szokott mellékelni egy nfo kiterjesztésű fájlt, ami a lopás maradéktalan megvalósításához hozzásegít.
  • ElekAdam
    császtok!!!
    letöltötem a dirt RELOADED változatát. faszán megkrekkeltem de valami enter key-t kell beírni!! valaki segítsen lécci. naon fontos
  • Szabó Péter

Ramból sosem elég!
  • arty
    durván vga limites a prg

OFF: egyébként tavaly augusztus/szeptember környékén 45k volt a 2G ddr2, szal nem volt az még annyira általános a gépekben ... nemhogy két éve ...
  • czky
    Nah!
    Végigtoltam! Kira volt. Szerencsére nem volt gond a mentésekkel!
    Csak ne akadt volna annyira nekem is, amikor sokan voltunk a pályán!! Főleg a rallycross versenyek voltak nálam nagyon gázosak. Most kipróbáltam procituniggal, de sokkal nem lett jobb a helyzet. Végülis mind1.
  • Prince23
    Vagy az volt a gond, h az lcd-s monitoromat csak 1024x768-as felbontésban használtam?
    Egy kis infó kellen, remélem nem kapott vmi véglegesvírust.
  • Prince23
    Helló!
    Leírok egy szitut, egy kicsit OFF:
    Szal játszok a gammával a neten, s egyszercsak megáll 2 secundumra a kocsikázás, aztán lementem még egy kört, és ugyanott szintén megállt, de innentől véglegesen és ki is lépett. Az asztalom teljesen elmosódott, és a színminőség lement 4 bitre, és próbáltam állítani, de nem lehetett, csak ez volt a 4 bit. És a felbontás is megváltozott. Mikor kiléptem olyan volt mintha a vga driver hiányozna a gépemről, na de az a 4 bit, kicsit fura volt. Újraíndítottam, és most minden a régi.
    Sztetek mi lehet a gond?? (az eset a NfSMW-del történt) De még ilyet nem tapasztaltam. Remélem nem driver hiba.
  • Ombika
    En is ezt akartam irni,de nem leszek bunko!!! Ha o neki jo,hoy 20 percet var mig betolti a mariot!! :)))

REszemrol kiszaltam,ertelmetlen vitatkozni,plane ilyen beszolasokkal!!
  • totya4
    Te simán hülye vagy.
  • donpedro
    OFF:

Nekem 512 volt a gépemben egész idén tavaszig, és minden új játékkal tudtam játszani, amivel akartam. Szóval feleslegesen vitatkozol...
  • Balumann
    Legalábbis játék nem... :/