Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ekkor alkalmaztam a RELOADED cracket, és már el sem indult.
Szerintetek mi lehet a gond akkor, ha el se indul game. Pontosabban elkezd tölteni, fekete kép, aztán se szó se beszéd kilép(leáll).
OFF: ugyanezt tapasztaltam a CallofJuarez esetében is.
WinXP, Catalyst 7.6, X1950Pro, X2-4200+, 1GB ram
Én valami drivergondra tippelek, szerintetek?
Sajnos még mindig nem tudom betölteni a kimentett állásokat! "AUTOLOAD FAILED"<#nemtudom>#nemtudom> Aki találkozott már ezzel a problémával az légyszi írjon... Elõre is köszi!
ezért meg nem fogok gépet fejleszteni, annyira meg nem érdekel...<#ejnye1>#ejnye1>
szal szerintem a Codemasters valamit nagyon elrontott... vagy a játékot konfigurálta nagyon rosszul, ha meg így akarták, akkor meg üzleti szempontból volt rossz döntés <#conf>#conf>
hát ez van... sztem a következõ colinnak nem lesz ennyi a gépigénye, ezek után.
Sztem ezt seki nem veszi...
\"Aki integet az búcsúzkodik, aki fut az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban\" (buszsofőrmottó)
Contemporary Country Music
Contemporary Country Music
Legyen szives valaki aki wanadoo-rol töltöte le a játékot vegyen föl msn-re mert kéne hozá olyan crack amivel megy elöre is thx az msn:[email protected]
(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Miért kell leszólni más gépét?Kicsit lehetnél kuturáltabb.(Ja és engem ne csírázz mert úgy p...án váglak,hogy még az is hülye lesz akihez becsöngetsz)és jó lenne ha nem offolnád szét a topikot.
ON
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
DiRT döci
Én azt mondom, hogy a fizika rendben van! <#eplus2>#eplus2>
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Új rendszert tettem, Xp-bõl Vista lett, de a mentések kellettek, ezért kimásoltam õket.MOst hogy visszatettem Save Corrupted fogad.Nem akarom újból az elejérõl kezdeni...Van megoldás?
http://flickr.com/photos/zolika90/
KIIRJA AZT H EXE. HIBA ÉS NEM TOM MIÉRT AZÉRT MERT NEM LENNE JO A CRACK ???
(\"`-\'\'-/\").___..--\'\'\"`-._ `6_ 6 ) `-. ( ).`-.__.`) (_Y_.)\' ._ ) `._ `. ``-..-\'
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P