4307
  • arty
    tudtommal az mentések az adott géphez vannak kötve ... :(
  • papesz119
    Sziasztok tudna nekem valaki küldeni egy 100% mentést
    köszönöm
    [email protected]
    MSn: [email protected]
  • arty
    azzal nincs, de a windowsoddal lehet ... :) ilyen hibára nehéz tippet adni, a biztos megoldás általában egy friss windows :)
  • brigad1
    V.ki tudna nekem segíteni?
    Colin Mcrae DIRT índitásakor, mindig Dirt.exe hibával kilép a program. Pedig kb.15mp-ig tölt és egyszer csak ezt dobja ki.
    A legújjabb Daemon (4.10) van fent.
    Probáltam már a 4.09-es Daemon-al is, de azzal is ez a hiba jelentkezett.
    A gépem szerintem jó a game-hez, mert:
    AMD X2 4600+
    2 Gb RAM
    7800GTX TOP VGA kari
    Szerintem a gépemmel nincs baj.
  • Jaffa 2843
    hi!

valakinek megy LANon hamachival a game? ha igen akkor hogy? crackel vagy máshogy?
  • Kishozi
    lee56. Sajnos ettől féltem, most már biztos gépcsere lesz! Talán tavaszra össze tudok kaparni egy normálisat, addig maradok a CMR 2005-nél. Válaszodat köszönöm szépen!
  • Prince of Máté
    hát azé:/
    colin 05 és a dirt csak annyiban hasonlít egymásra hogy mind2 rallys gém:s
    két játék tökmás lett.
    Graff motor is, fizikája is, irányítás is, hangok is, szal szinte minden:/
  • jani3793
    na azért nem fogok másik videokarit venni :(
  • arty
    nem
  • jani3793
    sziasztok.nem lehet a shader 3-at kiküszöbölni valahogyan?
  • lee56
    Erősen kétlem, vehetsz uj alaplapot, procit meg nagy valószinüséggel memóriát is, persze ha van rá lehetőséged meg igényed.
  • Kishozi
    Sziasztok!

Sajna a procim (sempron 2600+) nem támogatja az SSE2-t. Asszem igényli a gém. A kérdésem a következő:
    Lehet kapni az alaplapomra (nVIDIA Nforce2 ultra 400) procit ami tudja ezt?
  • berczely
    Hát most mért?Tiszta Colin 2005 csak kicserélték a környezetet meg telelőtték HDR-el nem egy nagy szám....
  • Djemba
  • berczely
    Ahoz túl kaki a grafikálya!
  • Balumann
    Én úgy tudtam, hogy DX10-es is :-/
  • Prince of Máté
    csak kár hogy a DIRT nem DX10-es gamma :D
  • kroky3
    Nekem és másoknak mióta ez így megy mindig jó a mentés. Előtte sosem volt jó.Ha van tűzfal ott is engedélyezni kell a dirt-öt
  • Gabesz amd64
  • Balumann
    ha 8800-as kártyád van akkor próbálj Vista-t használni, directX10 csak úgy működik
  • Balumann
    Nekem fentvan a .NET framework 2, és neten is mindig fentvok, mégsem jó a mentés nekem. Párszor sikerült betöltenem, utána corrupt. Már 3 is van...
    A legújabb patch segít a mentés problémán (azért jött ki), de ahhoz meg nincs crack..., úgyhogy én ez miatt hanyagolom a játékot.
  • kroky3
    Na 2 napja végre én is tolom a játékot.Majdnem 1 éjszakámba került mire minden normálisan ment.Tippek!:Ha az elején nem akar elindulni, kilép fel kell tenni a no intrót.Ha xxDll.xx fájl hiba üzenettel kilép, le kell tölteni 1olyan Dll.t és be kell tenni Wind\sys.32,valamint a játék főkönyvtárába._Ha korrupt mentés probléma van fel kell telepíteni a net.2-őt(net framework)és fent kell lenni a neten úgy kell elindítani a játékot.Úgy be tudja tölteni a mentést.Nem lesz korupt. Arra kell ügyelni ,hogy sosem szabad net nélkül elindítani utána sem ,mert akkor megint korrupt mentést ír ki és az a mentés már többet nem használható!!!Ha valakinek az jutna eszébe,hogy ezeknek mi köze a ment. fájl.hoz,az kérdezze a fejlesztőktől!Ők cseszték el.Egyszerűen röhely így kiadni valamit ennyi pénzért!.Bocsi ha hosszú lett. Csak próbáltam többeknek segíteni akinek gondja volt.
  • Dante73
    Látod, látod... Nem tdu-ztál eleget!
    Akik TDU-ztak azok alapból back-upolnak... Egyébként, tier 3 végén vagyok, eddig semmi gondom nem volt, hol kopogjam le?!

Dante.
  • berczely
    Nem tom mivan...én már réges régen végigtoltam és sztem nem volt nehéz amateur-on nyomtam mindíg.A régebbi colin jobban bejött!Csak valamiért vista alatt nem megy
  • STFU
    direk szopatasbol csinaltak ezt a jatekot! mar harmadszor kezdem elejetol, mindig korrupt lessz a mentes patch utan is!! ezt direkt csinaltak ezek a .... ....... hogy ba... ....... a rohadek .....!!! legnehezebben probalgattam, mikor egyedul megyek nincs is baj, par nekifutas es sikerul, de mikor homkfutoval megyek tobbiek ellen az egy fos! ugy van megcsinalva, ha veletlen 20bol egyszer sikerul elol mennem, akkor kidob a jatek! vaaaaaaaa!!! es ilyenkor ha sikerul megnyerni, gondoljatok milyen fasza azt latni, hogy a sajat mentesem korrupt. minden tiszteletem azoknak akik vegigbirtak vinni ugy, hogy nem tortek szet kozbe semilyen targyat.
  • QuToR
    Sziasztok!

Nekem el sem indul a game, indítás után kis töltike azt vissza a desktopra. Qx6700 cpu 8800gtx, legujabb vid driver, XP, legujabb kodekek és semmi. Böngésztema fórumokat próbáltam daemon tools kikapcsolás de semmi változás. Van valakinek ötlete?

Help, köszi
    Q
  • Lui76
    A patch javít vmit(pl gyorsabb?) ?
    Lemaradtam ebben a témában...
  • Lui76
    Nah közben én is megnéztem.
    1024x768 minden med (truck-al pikes peek vagy mi)
    Multisamplinget állítgatva :
    OFF : 37-39 Fps
    2x : 31-33
    2x (graf 640/850-re húzva) : 37-39
    4x (graf húzva 640/850 ) : 31-33
  • Lui76
    Ez számszerüsítve jobban érthető mennyi fps?
  • Gabesz amd64
    Tier 3-ban lefagy a game

csak ott,máshol nem

miért van ez?
  • Dante73
    Mindez Magyarul?
  • tom110
    nekem abit ic7 2x512 dual chanelbe pentium 3555 huzva egy xfx 7600gt 560m tuningolva és 1024-be tökéletesen viszi .8600gt -vel vicceletek hisz annak vinni kéne 7600gt szintjén van néha veri 7600 néha nem, mondjuk annyival jobb hogy abba shader proci is van.ott nem vertax meg nem shaderek.
  • Lui76
    tuning-ban 640/850-ig ami biztos nálam.
    A beállításokkal nem sokat bíbelődtem a nagyobb fps-ért állítgattam a dolgokat lejjebb.
    Jah húzva egyébként konkrétan colint nemtudom mert alapon használom a karit.
    Általában rFactor-al nyomom ezt csak kisfiam kedvéért nyomjuk néha.
  • arty
    most veszed a gépet, vagy a lap+proc már adott?
    aquaban 12-13ezer egy jol huzhato kétmagos a64 x2-3600+ ...

lui76: tuningot mit bir az inno-d? 1024x768 , de AA van? ill. milyen részletességgel?
  • Lui76
    A 8600Gt-vel 1024x768-ban 30-35 fps
    És már majdnem a 20-at karcolja itt ott az ára felülről.
    (asszem az ati 2600-ok is hasonló teljesítmény/ár)
  • totya4
    Vagy pedig normálisan megírt játékokkal játszol :)
  • Dante73
    Arról ne is beszéljünk, hogy megvettem a TDU-t, bár tudtam a rengeteg bugról. Gobdoltam 1-2 hét és javítják. Ahaaa, ahogy azt Móricka... FÉL ÉV kelett hozzá, és korántsem mindent javitottak, csak a 2 legszembetünöbb hibát. Az pedig csak hab a tortán, hogy a beigért INGYENES car-packok, -úgy néz ki- fizetősek lesznek, és még 1, azaz egy darab nem jött ki...
    És, sajnos ez egyre inkább nem egyedi eset...
    Dirt is szép, meg minden, de mért kell hozzá atomerőmű? kiadják félkészen, a profit, az profit...
    Bocsi az off-ért nem húzom tovább magam.
    ON

Dante.
  • Solt
    egyetértek, amíg csak arról szól a történet, hogy minél drágábban adjanak el valamit, addig cseszék meg! anno az rbr-t 3990.-Ft-ért vettem, ez egy korrekt ár. akit ismerek mind az eredeti rbr-el játszik. 12-15000.-Ft egy játék programért horror...
  • Evin
    Nekem A64 3000+(kicsit húzva),6600GT,1.5GB RAM és szaggat, úgy, hogy minden a minimumon van 1024-ben!
    Én várok, míg lesz pénzem egy jobb gépre, így élvezhetetlen. :(
  • Dante73
    Addig, míg a játékokat, zenéket, filmeket nem a bekerülési összeg+TISZTESSÉGES profit áron, hanem annyiért adják, amenyiért el lehet adni, (még megveszik) addig a warez virágozni fog.
    A kiadók szája sirni fog ugyan, de nem tudom sajnálni őket. így jár aki sokat akar fogni. szerintem egy 50%-os áreséssel a warez megfeleződne, a forgalom pedig 3x akkora lenne. Tisztességtelen üzletpolitikára tiszteségtelen a válasza a játékos társadalomnak, és ez érthető.

Dante.