Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor nincs gondd ezzel, nekem ugy tünt minha hiányozna valami a háttérbõl,
Játék közben az égboltnak milyennek kell lennie?
Nekem tök sima kék minden, 1 darab felhõ sincs, nagyon gáz.
Hiába húzom fel a grafikát, hogy akadjon mint állat akkor sem jeleníti meg faszán
vki vmi megoldást tud rá?
Esetleg ha valaki még visszajelezne, hogy a játék indításakor a menü hátterében milyen képeket lehet látni megköszönném.
Sajnos nekem csak annyi vehetõ ki, hogy fák és autó lenne ott, de kb olyan minõsékben, mintha egy fotó negatívját nézném
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
E4300, Asus P5B, Kingmax 2x1Gb, 8600GT
A dirt-el próbálnék játszani, de nem indul, "A(z) DiRT.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.". A gépemnek bírnia kellene E4300+8600GT+2GBRAM. Már frissítettem a vga drivert is a directx-et is! Nincs valami ötletetek miért nem indul?
E4300, Asus P5B, Kingmax 2x1Gb, 8600GT
Én tegnap elõtt kipróbáltam, hogy csináltam megint egy újat, és azt elfogadja miután kiléptem, de én nem kockáztatom meg, hogy megnyerem az alsó sorban az összes küldetést megint, és utána megint ne fogadja el.
A mentés csak akkor rossz, ha közben újratelepítesz oprendszer, utána nem fogadja el :)
http://flickr.com/photos/zolika90/
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
de csak a demót néztem a teljest még nem próbáltam!
de ha rossz a mentés akkor egy darabig nem is fogom:)
Vga fríssitésem: a májusi, 2007. 94.24-es, múltkori 93.71-es volt.
Vírusírtóm Nod32, úh. az nem igen lassíthatja. de már mindegy leszedtem a dirtet, kidobtam... majd az 1.2 patch, ha meg az se akkor végleg kuka lesz a Dirtból.
Eddig ilyen problémám sosem volt a játékokkal kapcs... legalábbis mióta meg van a 7300-as karim meg az 1 GB R.
Huszonvalahány %-nál jártam , és nincs kedvem újrajátszani.
http://flickr.com/photos/zolika90/
neked meg 7900GT az pedig erõs,és azzal is lassú?:S
letöltödtem ezt a játékot de valamiért cd t kér és nem akar elindulni mit tudok teni az érdekében hogy játszani tudjak vele elöre is ksözi valakinek
Sztem jó géped van... nekem annyi h 7900 Gt-m van meg egy Gbramon
kötsög Dirt
Már megint lelassult, tegnap este szaggatásmentesen futott, most meg késik a hangeffekt...
Le fogom törölni teljesen ezt a kibaxott gémt.
Egyszerûen nem értem, h mi a fene van, írott a dvd, de annyit tudok, h reloaded változat.
Talán a RELOADED miatt csinálja ezt az érthetetlenséget, há komolyan mondom már kész ideg vaok.
Tegnap este 8%.ig vittem a karriert, aludtam rá, ma bekapcsoltam... erre lelassult a dirt. nem értem, h miért csak velem fordul elõ. Pedig jó gépem van, na jó nincs 2 GB ram, de akkor is, jó shaderes VGA-m van... nem találok szavakat.... a progi a hibás ez tuti.
Vki vmi tipp?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Köszönöm Kedves Fórumozó emberkék a segítséget, ennek ellenére nem sikerült megoldanom a problémát újabb 2007.05 Driverrel sem.
Directx 9.0 07 havit meg nem találok, amit engedne letölteni, de ha lesz egy kis idõm keresgetem.
Nos esetleg ha valaki még visszajelezne, hogy a játék indításakor a menü hátterében milyen képeket lehet látni megköszönném.
Sajnos nekem csak annyi vehetõ ki, hogy fák és autó lenne ott, de kb olyan minõsékben, mintha egy fotó negatívját nézném.
Jó játékot mindenkinek!
A gépigényhez már nemmondok semmit, abba én is belekötnék, de nekem elég az a 20fps kb., ugysem ülök rajta orákat!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Lépj be a játék fõkönyvtárába, keresd meg a "Video" mappát, abban találsz egy olyan fájlt, hogy: cmr_intro.bik.NIMP nevezd át mondjuk cmr_intro.bik.NIM-re mentsd el, aztán futtasd a játékot! Nem indítja az introt, szerintem nem is lesz lassú!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Amúgy nektek is xar lesz hamarosan a gépetek- böböbööböb beleértve az enyémet is...
(amúgy minden ok lenne most, ha a introt kibelezném... persze a introfix nélkül, mert az zavarja a gépemet, gõzöm sincs, h miért)
Sõt, azt mondják, hogy egész szépen fut!
Valszeg a hiba a te készülékedben van! Milyen konfigon akarod futtatni?
Nem igaz, h ennyire elcseszték ezt dirtet, még ilyen colin részel életben nem találkoztam, sõt mint játék sem....
csak az intróval kellezs küzdjek
valami problémám van: meg mondaná vki nekem.. mióta feltettem az introfixet azóta LELASSULT A GÉPEM, kuva lassú lett.
Mit tegyek????
Most máér naon idegesít ez kuvára elcsexett játék!!!!!!!