Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem érzékeltem szaggatást a játékban, nagyon szépen fut.
Valaki nem tudna kisegíteni, azzal hogy küld egy cd kulcsot, vagy megmondja, hogy honnan lehet leszedi.
Kössz elõre is!
Viszont az fps érték önamgában nem mindig mérvadó, pont itt írták mások is, hogy ennél az elcseszett játéknál még viszonylag normális fps érték mellett sem sima a játékmenet.
Nagyjából hasonló gépünk van (igaz tiéd erõsebb), tiéden milyen grafikai beállításon és milyen felbontáson megy? Hány fpssel?
Vamos Argentina!
Megyek majd, megyek. Csak az a rohadt sok maszek pálya, meg mod, fõleg a V8, az kicsit már átláthatatlan számomra. Asszem ma felrakom az alap GTR2-t, és kicsit rágyúrok.
Vamos Argentina!
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Én is nekiálltam - ugyan szerényebb beállításokkal ,de sikerült 35 Fps körülire belõni ,így egész jó kis játék !
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Vamos Argentina!
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Nembaj várok patch-re, addig nem fogok evvel szenvedni.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Pixel shader 3.0-ás támogatás szükséges hozzá.
A 9600 Pro ( rajta van a dobozán ) 2.0 Pixel shader.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
A stalker az megy szépen! Szal akkkor ez a dirt sehogy sem fog elindulni?
A memória 512 mb.
Milyen vidikarit érdemes venni amit egyhamar nem kell megint kicserélni és nem a csillagos eget verdesi az ára?
Nem véletlenül emlegetik a konzolt oly sokan látván a játék futási teljesítményét, árban biztosan elgondolkodtató.
Általánosságban el lehet mondani, hogy ha új játékokkal akarsz játszani, akkor modernebb és erõs videókártyát kell venned, ez esetben nem fogod majd minden játéknál ugyanezt a problémát felvetni. Sajnos ez van, nekem se tetszik ez a helyzet. 😞
Még Ati x850 -esen se indul el a játék, hiába gyorsabb meg drágább például mint egy 6600 gt ^^
mert ha az megy, akkor jó a vga-ád...akkor a xar dirttel van a gond.
(általában nekem, az esetek 80%-ban a dirt okoz problémát)
Lenne egy olyan problémám hogy nem indul a játék!!😞
Lehet valami a videókártyával van mert olyasmit ir ki a vidikari az ATI Radeon 9600 pro ez jó? vagy kéne más driver vagy valami?
A halvány autó és fa kontúr pedig tényleg ott van a menüben, abban nincs hiba 😊
http://flickr.com/photos/zolika90/
Hidd el gondd van vele akkor nálad is!
Az EA nem hinném, hogy csinál ilyen hátteret ami valami autónak és fáknak látszó fényesség, de nem biztos lehet, hogy egy medve.
Játékon belül a felhõs rész és a fák???
Az is ilyen nálad?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB