4307
  • momo99
    Hello

segitség kéne.
    meg crackeltem a játékot és most a mentéseket létre lehet hozni de betölteni nem.
    Ezt mivel tudom javitani. help pliz.
  • Prince of Máté
    teljesen Arcade
  • hiba
    mennyire hasonlit ez a game szimualcioban a RBR-ra ?
    szepek a kepek de inkabb arcade vagy inkabb sim?
  • Prince of Máté
    Sztem a colin sorozat van annyira alap, mint az NFS
  • copass
    nyomtam kicsit a full-t,beülök,nyomom neki, szép a táj,tetszik a vízes pálya shadere:),izgalmasak a pályák,jó kis fún az egész,félórára jó a gőzt kiengedni.
  • arty
    csunyán messze van ez az alapjátéktol ...
  • Prince of Máté
    Még jó, hogy magabiztos vagyok, mikor a Dirt egy alapjáték, még jó h felkerül :)
  • Elmör
    Magyar szinkronban eddig én csak a Rally Trophyval játszottam, de nem tetszett annyira. Remélem a DIRT jobb lesz!
  • nono55
    jó neki... a gépem pöpec!
    de a fizika nem az igazi.

nem tudom, de csinálhatnának egy RBR DIRT keverék rally gammát...
    na az, az összes autós gammának odaverne!
  • grebber
    Nagyon magabiztosnak tünsz hogy felkerül a magyar verzió a netre!
    Van jópár ellenpélda rá hogy nemkerül fel!

Csak emlitésnek pár db: (Anno 1701,Paraworld,Port Royale 2) hirtelen ezek urottak be de tuti van még nagyon sok!
  • Prince of Máté
    Én már rég le is töröltem a Dirt-t.
    Idén ősszel jön ki magyar szinkronnal, majd azt töltöm le, és azzal játszok.
  • ajem kisa
    Lehet a géped "tökéletes", de ennél a játéknál az mindegy, olyan ez, mint a csajok, vagy jo neki, vagy nem!;)
  • Neoncsoves
    omg
  • Balumann
    Tanulj már meg viselkedni hülyegyerek. Mennyél akkor játszani vele, és ne irkálj ide hülyeségeket.
  • Balumann
    néztem már, nincs olyan trainer amivel unlockolni lehet az autókat meg pályákat :(
  • Neoncsoves
    Itt nézz körül ha trainer kell.
  • nono55
    vagyis az autók fizikája kicsit idétlen...
  • nono55
    a gépem tökéletes!Core2Duo, 8800GTS, 2Gb800MHz, MOMO Racing...bár én RBR-hez viszonyítottam :), de már kezdem megszokni...
  • arty
    én azzal a trainerrel vigyáznék :DDD
  • kryst
    Köszi a segítséget! Még annyit, hogy van ebből valami SfClone verzió is.Arra, ha rátenném a 1.2-őt azzal működne, vagy az is ugyan ezt csinálná?
    kroky3: Amit írtál azt megpróbálom! Thx.
  • kroky3
    SAjnos nem. De ha megcsinálod amit már írtam(2685-89 hsz-ben)az működik.+néha csinálj egy mentést a save game-ről.és azt ilyenkor be tudnád tenni. De haúgy csinálod ahogy már írtam nem romlik el!!!
  • Balumann
    nem sajna. Ha visszacrackeled 1.1-el, akkor 1.2 patch javításai eltűnnek.
  • kryst
    Rátettem a 1.1-es cracket.Indul, csak vajon működike így az a tulajdonsága, hogy nem törlie a mentést?
  • Balumann
    Wow, én kerestem már olyan trainert, amivel engedélyezni lehetne a pályákat, de nem találtam. Köszi, hogy belinkelted :-) (milyen jó, hogy még mindig nézem a topicot, holott már 3. corrupt savegame miatt már hanyagolni akartam aj átékot ^^)
  • kroky3
    Akkor valószinűleg nem eredeti. Akkor viszont vissza kell tenni a no dvd ...-et.(A régit 1.2-höz nincs.) És marad a másik megoldás amit már írtam.
  • kryst
    Utánna néztem igen ennek! Feltettem a 1.2-es patchet, így meg már nem indul el a játék. Pedig a legújabb DT 4.10 van fent. Van erre valami megoldás?
  • Neoncsoves
    hali! Ezzel kitudod 100%-ra nyomni a játékot + összes auto + pálya...

Vagy inkább játszd végig
  • kroky3
    Sajnos ez jellemző hiba.Elvileg az 1.2 patch javítaná.De olvasd el a 2685,2689 hsz-em.Többeknél müködik. Sajnos a korruptnak titulált mentést már utána nem hajlandó betölteni.De utána nem rársz így.
  • kryst
    Az mitől van, hogy a Profil betöldősénél, egyszerűen korruptnak észleli a mentéseimet? És ez nem csak most jön elő, már máskor is előjött ez a hiba.Már az Európai versenynél tartok, és most egyszerűen kezdhetem előlről, mert nem tölti be.
  • kroky3
    Ezért nem jó béta drivert használni.Ki kell törölni a régi drivert teljesen.Van driver takarító progi. Keress a neten. Vagy manuálisan is lehet csak az egy kicsit idő és munkaigényesebb.Utána feltenni a régit és jó lesz./szeretnek összekeveredni, ha több van fent.Jártam már úgy én is a kormánynál és meghülyült az egész/

Airborne:lehet állítani a játékban a kormányt, de nekem az eredeti beál. tökéletesen működik. Ha sz..nak tűnik a kormányzás az a gyenge gépteljesítmény miatt szokott lenni. Meg kell nézni belső nézetben, hogy a kormányoddal együtt fordul e az autó kormánya. Ha késik akkor gyenge a gép és azért nem jó. ha egyszerre akkor jó kell legyen az irányítása.
  • arty
    nem te vagy a mérvado ... :)
  • nono55
    nyomja valaki közületek kormánnyal?
    hogyan kell beállítani, hogy használható legyen, mert billel nem az igazi...
  • Ombika
    1.2 crack nelkul nemigen!
  • erieskrisz
    hat ez aze nem teljasen igaz nekem kb 70 db warezelt ps2 es jatekom van xDDD
  • berczely
    Nem nagyon...
  • w77d
    már senki sem játszik ezzel a nyomorult játékkal??
  • w77d
    csináltam egy rendszervisszaállítást, de az sem segített
  • w77d
    tényleg senki sem tud erre semmit??
  • w77d
    sziasztok! felraktam a gépemre a 163.44-es beta drivert a bioshock miatt. Amikor viszont átmentem a dirtbe, láttam, hogy a tükör átlátszó lett (hiába van a mirror bekapcsolva), meg szerintem sötétebb is lett a játék mint volt! mondom akkor ebből elég, visszarakom a whql drivert! visszatettem, de ez a probléma megmaradt :(
    mit tegyek??
  • Gabesz amd64
    vidd végig