4307
  • Balumann
    Hát én szerintem low-miedum beállításokkal, de inkább low :S
  • Neoncsoves
    nekem 2magos procira nem lenne pénzem mediumon szted menne az előbb leirtakkal?
  • arty
    ez is igaz, de viszonylag nyugaton sem átlagos a 8800/2900-as kártya :) mármint, nem a hc-gamerekről beszélünk, hiszen játékot nem csak ők vesznek

(sőt, sztem a hcgamerek között nagyobb a warez aránya, mint a koca játékosok közt, bár lehet csak az itthoni helyzet kényszeriti az agyamra ezt a tévképzetet)
  • Balumann
    Nekem is Ati x1950 pro -m van, core2duo e4300 proci és 2 giga ram mellett nekem fut 1024 medium-high beállításokkal.
  • Neoncsoves
    srácok, lehet veszek x1950pro-t, szerintetek 3200+ AMD ATHLON64 egy magos proci, 1gb ram, mennyire elég neki? :) 800x600 med-graf-ra gondoltam
  • Neoncsoves
    ha azt nézitek, sajna a világ átlagnak van elég bika gépe... magyarországra senki se gondol...
  • Prince of Máté
    Ilyen géphez MINIMUM egy 7900 GS vagy GT dukál.
  • Solt
    urak! a dunától egy kicsit nyugatabbra nem probléma megvenni egy erős gépet. eleve olcsóbb minden kint, már prágában is az x-fi gamer kapható 14-15ezerért, ami nálunk 22 ezer körül van. 600 euro körül már egy nagyon jó kis gépet össze lehet rakni, és ez a 3-4000 euros fizetésből azért nem megerőltető. nálunk egy jó konfig, egy átlag ember közel 2 havi fizetése... na ezzel van a gond, nem "csak" a fejlesztőkkel! :S
  • arty
    (egyébként nem sokkal drágább, de joval jobb kártya: ati 2600pro (ddr3 ramos!) - bár nemtom belefér e... ill geforce8500GE után is utána olvashatsz, az is valami jó/fura jószág, bár csak tuningal -> ph! forumok)
  • arty
    volt 7300gt-m és most 7600gt-m van...
    7300gt: 800x600/LOW
    7600gt: 800x600/4xAA/LOW
    Ez kell a 30fps-hez, h egyáltalán tudd irányitani. Ráadásul mindkét kártyát huzva használom, egy a64-x2-2540mhz társaságában. Mondjuk, igy sem néz ki annyira rosszul, még TFT-n sem ...

w77d: szted nem ez a célja a fejlesztőknek? h a PC behaljon és mindenki konzolon nyomja? :(
    (oka : pc:sok warez / konzol: kevesebb warez)
  • wrx
    Sziasztok!
    3800+-os Athlonon (4100-re húzva), 2GB 800-as RAM-mal (880-on) GeForce6600-zal sz@rul megy. Ha vennék bele egy 7300GT-t, ne adj isten egy 7600GT-t, az mennyit dobna rajta?
    Köszi!
  • 6milan6
    Ebben van valami. Inkább veszek egy Xbox360-at, vagy majd PS3-at azért a pénzért, amit ráköltenék pc-re (lap,proci,vga). A konzolon nem kell félnem hogy nem fog elindulni a játék, a pc-n meg már lehet jövőre sem.
  • w77d
    nem csak a codemastersnek, hanem minden játékfejlesztő cégnek gondolkozni kéne kicsit azon, hogy hova vezet ez az eszeveszett optimalizálatlanság! erősíti a konzolt, gyengíti a pc-t!!
  • 6milan6
    Köszi a gyors válaszokat!

Akkor úgy néz ki ezzel nem mostanában kell nyomulnom.:D

Azért szerintem kicsit elgondolkodhattak volna azon Codéknál, hogy a mai átlag játékosoknak megvan-e legalább a minimum konfigja, mert én kétlem. (aztán ehet én gondolom rosszul)
  • Gabesz amd64
    azt se tudjátok milyen procija van :DDD
    bár a memória felállásból meg a VGA-ból én celeroncsra gondolok
  • w77d
    ennek a gamenak mindneből erős kell (proci,memo,vga,idegrendszer)
  • Bagoly81
    754 es 2800+ os athlon 64 is kevés volt nekem, most a e2160 corde duo-m van azzal már jó. erös proci kell.
  • Prince of Máté
    nem megy.
  • 6milan6
    Hali!
    Tényleg nem megy AMD Athlon XP procival a játék?Vagy azért reménykedjek?:D Mert ha nem megy, akkor neki sem állok helyet csinálni neki:(

Előre is köszi a választ!

Konfig: AMD Athlon XP 3200+, 1,5 Gb Ram, Shappire ATI Radeon X1650 Pro 256 Mb
  • Balumann
    proci akkor is kevés lesz
  • lippet
    Ha minden igaz pénteken veszek karit bele!
  • Prince of Máté
    Semmiképpen sem fut, mert se a procid se a videókártyád nem éri el a minimumot.
    a ramod eléri, de 1 gigával nem sokra mész.
  • w77d
    majd írd meg hogy elindult-e, bár erre épp annyi az esély mint hogy én holnap tigrist legeltetek a hold számunkra nem látható felén
  • lippet
    köszi az infókat
  • lippet
    köszi az infókat
  • lippet
    A ramnak én úy olvastam hogy a min 1gb! De hátha fut azé! Remélem!
  • Prince of Máté
    meg a proci, meg a ram is.
  • Dante73
    Köszi az infót! Kipróbálom!

Dante.
  • arty
    sajnos a videokártya kevés hozzá :(

dante73: imgburn 2.3.2.0 -val ki tudod irni az imidzset, h aztán a lemezről telepithető legyen ... de akkor csak patch 1.1 + crack 1.1 -el fog menni. Az imgburn 2mb, free program, installálni sem muszáj :)

solt: megértem, eleinte én is utáltam, abba is hagytam kb 1 honapra ... de aztán ... máshogy kezdtem hozzáállni, csak lazitásbol mentem vele 1-1 versenyt és 1-2 honap alatt tulképp végigvittem :)

bigking29: sajnos ugy néz ki :(
  • w77d
    ezt ugye csak poénnak írtad? :D
  • berczely
    Fúú te felejcsd el el se fog indulni!
  • lippet
    Hello! Pár nap múlva kapom meg a játékot és érdeklődni szeretnék, mi a tapasztalat a gépigény terén! A gépem a következő: 1,25 Gb ram (512x2+256), 2,4 proci, WinXP SP2, Geforce FX 5200 128mb videokari. Szerintetek ezen menne? Az se baj, ha naon minen! Előre is köszi, és bocsi hogy ilyen kérdést raktam fel!
  • Bigking29
    Tehát akkor ezt én nem fogom elindítani, csak akkor ha veszek egy új procit amibe van SSE2 utasításkészlet??
  • Dante73
    HI!

Lehet nem itt kellene kérdeznem, de hátha. Szóval lekaptam a gémet, mount, crack, megy. Ki akartam írni, de olyan a kép formátuma, amit a nero nem ismer. Nekem megér egy DL lemezt a game, de többet nem. (oké szép meg minden, de egy 10-es, sok, majd ha budget lesz, megveszem)
    Viszont az Alkohol eddig mindig szétcseszte a rendszerem, úgyhogy nem akarom feltenni. Az a kérdés, hogyha NERO-nak azt mondom, hogy másolás a bemountolt lemezről, akkor vajon telepithető lesz a gém, a lemezröl?
    Vagy keressek más megoldást?
    Köszi a segítséget, előre is!

Dante.
  • Solt
    köszi, de nem foglalkozom tovább vele... nagyon nem tetszik! :( szép szép, de... inkább nem mondom, nem akarok senkit megsérteni! azért köszi!
  • Bigking29
    JA tudom. Azér kössz a segítséget mindenkinek.
  • arty
    ha SSE2 utasitáskészlet is kell a játéknak, akkor sajnos tényleg nem fog menni ...
  • arty
    lehet h fps gondod van, de nekem is van MOMO-m és nem véletlen végül csak billentyüzettel tudtam végigjátszani :D

a gépeddel sztem 800x600/4xAA/LOW beállitás lenne tanácsos, akkor 30fps környékén tudsz maradni :)

Bigking29: www.gameburnworld.com vagy www.gamecopyworld.com - itt van crack az 1.1-es patch-re
  • Bigking29
    Ez télleg komoly, hogy a dirt Athlon XP- procival nem megy?????
    A problémámra csak ezt az ezt találtam.
    Vagy ha mégis akkor lécci valaki írjon hogy mit csináljak a hibajelentés megszűntetésére.
  • ajem kisa
    Nemazért nemsegit neked senki, mert nemakarnak, hanem (ahogy jönnének a válaszok, hogy olvass vissza vaze...) azért mert nem kell krekk (ha jol emléxem), hanem démon túlba...izé...
    Amugy tényleg a nagyszavak elött olvass vissza pár oldalt, és megtalálod a választ!