4307
  • Hassan B
    Igen, sajnos nagy rá az esély, hogy meghalt, de ne felejtsük el, hogy még semmi nincs megerősítve, az sem biztos, hogy a helikopteren ült...
  • Djemba
    nem hiszem el RICHARD BURNS UTÁN COLIN IS kedvenc pilótáimNyugodjanak békében
  • ikim
    én is most hallotam a hírt a CNN adásában(23:00)éppen a a helikopter vezetéséhez szükséges jogosítványt szerezte volna meg.....
    Kár érte,knagy pilóta volt,mint Richard Burns!
    R.I.P
  • w77d
    http://www.formula.hu/index.php?lap=cikk&id=15012

R.I.P nagyon nagy ember volt
  • w77d
    ez komoly? na nee! :(
  • lac coo
    Szomorú hír:
    ma , helikopter balesetben meghalt Colin McRae . :(
  • lee56
    Hátja, ilyen géppel, vagy jácchatatlan vagy élvezhetetlen :), napersze ezt főként a csodamasztersznek köszönheted valószinüleg.
  • [HUN]FaTaL
    800ban lowon egész jó:D bár 640ben még nem próbáltam de úgy rohadt ocsmány. Amúgy ahogy néztem így nem egy nagy durranás:(
  • xmacx
    Hali!

Na én is feloltam a játékot és a futásával nncs is baj (minden maxon 1280x1024, 40-50fps), viszont nem lehet bekapcsolnia z autosave-et!!
    Már a legelején amikor bekéri a nevet és kéri, hogy válaszak egy szabad mentési slotot, akkor egyszerüen nem jelennek meg ezek a slotok.
    Mitől lehet?

köszi,
  • Hassan B
    sztem nálam is ez van... 20-30 fps, de az írányítás lehetetlen...
  • arty
    félek kevés lesz az x1300... sajna a game alacsony fps esetén laggol (bill. késik, kocsi igy irányithatatlan), azaz játszhatatlan :(
  • [HUN]FaTaL
    Majd meglátjuk egyelőre leszedtem a demot az kisebb, és ha megy akkor leszedem (őőőőő megveszem:D) a teljest
  • Hassan B
    nem mondom hogy 100%, de tálán ha minden minimumon van, megy...
    Egyébként nekem nem nagyon tetszik a játék fizikája... nem is játszok vele... eddig kb fél órát játszottam összessen.
  • Prince of Máté
    Na mikor jön már ki magyar szinkronnal?
  • Elveon
    Colin McRae Dirt videó!
  • [HUN]FaTaL
    ok thx
  • ellington
    próba szerencse
  • [HUN]FaTaL
    Sziasztok! Az aláírásomban látható configgal van esélyem legalább lowon játszani a gameval?
  • Atika :o)
    Sziasztok mukodik a jatek 64 bites vistan??? Mert valahogy nekem rogton az instal lefagy.
  • roberto
    www.gugül.hu
  • Raszkál
    Sziasztok!
    Valaki nem tudná megmondani,hogy a DIRT lemez borítóját honnan tudnám letölteni?

THX.
  • ellington
    kösz a tippet!
  • Prince of Máté
    HD2600XT jó választás, mert amennyibe kerül jó kártya, de én a helyedben egy X1950XT-t vennék, az kihajtaná talán. (vagy XTX)
  • arty
    az engine igazi limitje a korlátolt programozogárda a codemastersnél, akik ilyenre irták ...
  • ellington
    én is most szándékozok atira ruházni hd2600xt-re, remélem ki is használja a procim.
  • Prince of Máté
    AKkor mégsem proci limited van.
    Nekem x1650Xt-vel igaz csak 1024-ben de 4X AAval mediumon átalgosan 30 fps-sel fut, igaz jó lenne, ha ez 1280x1024ben lenne :(
  • ajem kisa
    Nekem is olyan procim van, 1gb rammal, 2600xt-vel gyönyörüen fut 1024-ben...közép beállitáson!
  • w77d
    én vistán toltam, de előtte kipróbáltam xp-n is! rengeteget esik az fps vistán!
  • ellington
    amd dual core 3800+ -om van. lehet valamit tenni a procilimittel?
  • Skyline
    Vista alatt tolja valaki? Mert nállam míg xp alatt full grafon 1280*1024-ben gyönyörűen futott addig vistán játszhatatlanul akad...vagy 4-5 fps-el se....
  • Hassan B
    800x600

és úgy 30-40fps
  • Prince of Máté
    Procilimted van, ennyi.
  • ellington
    legfontosabb? kipróbáltam hogy néz ki a játék ultra grafikán, mindent tökig feltettem, és a legnagyobb felbontást 1440xnemtommi volt, hozott 5 fpst. levettem 1280x960-ra, az én monitorom felbontására, és ugyanannyi, 5fps volt.
  • Prince of Máté
    milyen felbontáson van?
    Ez az egyik legfontosabb.
  • Hassan B
    nekem 7900 am van 4200+-os procival, és minden minimum beállítással is alacsony az fps szám...
  • w77d
    esélytelen, hogy gef 6600-al tudj játszani ezzel a gémmel!!
    ha még sikerülne is valahogy driverrel elindítani, még a legmnimálisabb beállításon is játszhatatlan lenne!!
  • ic196
    Lenne egy kérdésem.
    Leszedtem a progit, feltelepítem, minden okés.
    De az intró után egyszer csak befagy a képernyő, nem lesz kép, a hang szaggat, meghal az egész.
    Vistám van, Gef6600-ossal, a videókártya driver-ét frissítettem.
    Ha ez a befagyás történik, még ki tudok lépni vistába, és ott kiirja, hogy "display driver stopped responding ..."
    Van valami tippetek mi lehet a gond?

Köszi:
    CS
  • w77d
    igen, az 1.1-es patch
  • ellington
    valami optimalizálós patch van már hozzá?
  • arty
    a nevén kivül ez mitől colin? jahogy van benne néhány rally pálya ... sztem az a játék alap, ami az adott műfajban kiemelkedő. namost a colin2 óta a cmasters ilyet az autos müfajban nem alkotott ...

(NFS más kérdés, ott van rész, aminek nincs a müfajban konkurrenciája, ugy könnyű ;) )