Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
üdv:benbe
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Habár ma kipróbáltam egy olyan módot is, ahol több autó van, és ott már 28 fps lett az átlag, úgyhogy néhány effektet még lejjebb kell majd, hogy vegyek :S
lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)
Az élet eleme a lét!
"Vigyázat! A játék nem támogatja az Athlon XP/Sempron procikat! A game sok esetben ezért nem indulhat... Hogy miért? A játék csak az SSE2 utasításkészletet támogatja vagy annál jobbat (SSE3). Szóval a 32bites procik több mint felét egyáltalán nem! "
Ezt egy fórumon találta, gondoltam berakom ide is, mivel én vagy 2 órája pórálkozok minden dologgal, hogy sikerüljön elindítani. Ugye-ugye 3200+ Bartonnal ez nem fog nekem menni 😊
Köszönjük Codemasters...fõleg hogy ezért cseréltem le a VGA kártyámat PixelShaders 3.0-ra...hogy elinduljon a játék.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Ezt vegyétek úgy mintha most nem írtam volna ^^
Köszike
1024*768, majdnem minden maxon (kivéve élsimítás, az 2X-esen).
Az élet eleme a lét!
Nem tudom mennyiben jobb a te kártyád de a számok megmutatják😄
nekem olyan, hogy ha többen vagyunk a pályán, akkor néha beakad pár másodpercre, de ha ez neked nincs, akkor nem a proci miatt van.
Vagy ram vagy VGA, de elõbb ramot cserélek, és csak utána VGA.
Hát nem tom, az X1650 XT az végülis majdnem olyan mint az enyém, csak pár dologgal többet támogat, nem?
Szél effektet én se nagyon látok, skidmarks-ot se tom.
Hát ram befolyásolhatja, de onnan látod, hogyha ram miatt akad, hogy nem stabil az fps. Tehát felraktam mindent maxra, és stabil 22 fps, akár hol voltam, stabil akadás 😄 De ha ram miatt akad, az olyan, hogy egyik pillanatba 40 fps, utána meg 15-20, stb.
Így most mennyi fps-sel megy?
Beállításoknál mit jelent a:
Wind effects(gondolom valami szél effekt de még nem vettem észre)
Skidmarks?
Az én gépemen azért nem megy úgy mint baluman gépén mert nekem szarabb a videókártyám ugye?
vagy a ram is befolyásolja?
Csak oldják már meg a mentést, hogy be tudjak rakni egy 100%-os mentést, és tudjak szórakozni a rally pályákon ^^
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Ez jelentheti azt is hogy ahol eddig 85 volt, sok autónál 70...
apropó itt kérdezném meg, hátha tudja valaki, hogy mi a különbség a sima 8x és a 8xQ élsimítás között??
Amúgy a felbontás NAGYON sokat számít!
10-20 fps-t rádob ha lejjebb veszed!
Bár LCD-n inkább magas felbontással ajánlatos játszani.
Ui: Most nézem, hogy vista alatt tolod. Ott lehet, hogy más is lesz...de abban már nem tudok segíteni, mert én xp alatt tolom, csak a Lost Planetet küldöm vistán.
Vamos Argentina!
Nekem eleinte kb. 6%-ig hibátlanul futott, aztán meg bezavarodott a kötsögje.
info: Magyaritasok.hu
Next PC upgrade: 2022
Annyit nem játszottam még .
Második sort kezdtem még csak a carrierben.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Milyen grafikán játszottál!
Jó VGA-d van!! (nem csak az a jó)
Tegnap en is elkezdtem a Carierem a DIRT-be az uj vassal mar fasza a jatek , sikerult egy eleg turheto kormany bealitast is csinalnom.
Te milyen kormanybealitasal jatszol egy kepet nem teszel be rola ?
ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!