Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet már játszani ezzel a játékkal, úgy értem, jött már ki valami mod vagy valami ami javít valamit az irányításon, mert alapból, számomra bill.-el és kormánnyal is irányíthatatlan.
RLD nagyon kevés játéknál tör pecset külön, más pedig nam nagyon tud sf4-et felnyomni :)
Forza.
Egyik az 100%-os mentés, mert azt akarom használni, én csak úgy játszogatni akarok a pályákon, mert nem minegyik verseny módot szeretem. DE nem megy, úgyhogy várok egy 1.2 cracket.
--------------------------------------------------------------------------------------------
PATCH 1.2:
* Fixed a bug where some saved games were being corrupted during the save process. Saved games are only usable by the PC and user that created them.
* Includes a new set of leaderboards. These are separate to the existing leaderboards which will remain visible for people playing version 1.0 or 1.1.
* Also includes fixes of patch 1.1
PATCH 1.1:
* Fixed a bug where entering the options menu inside the game with no active sound card present would cause the game to crash.
* The game will now display an error message and prompt the user to quit the game when graphics settings are set beyond their hardware capabilities.
* Fixed an issue where on rare occasions vehicle's bonnets/wings would be invisible on entering a race.
* Corrected the minor miss spelling of Portuguese in the game.
* Fixed a bug that caused the game to crash when regaining focus from another application, or the desktop.
* The sound mixer now defaults to SOFTWARE, for improved game performance. D3D and OPENAL are still available, for higher quality.
* Increased maximum Head-cam movement speed by 50%
* 5 axes mode support for Thrustmaster "RGT Force Feedback Pro" wheel
* Fixed a bug where Force Feed Back on controllers would stop working after the user returned focus to the game.
* Fixed a rare bug where it was possible to drive your vehicle before the start lights had gone green.
* Ultra graphic settings modified slightly to be usable with hardware of today.
* Improvements in performance of both internal audio, and external OpenAL drivers
Mit javít amúgy a mentéseken kivül? (amúgy ez engem egyáltalán nem érint, a mentéseimmel nem voltak gondok, csak az Introval, meg egy idõ után belassulatak a fizikák/gravitációk/hangok rajta)
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Ha vkinek lenne még problémája a mentés betöltésénél aakor szedje le ezt a cracket!!!Crack
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Minek szarakodjak, ha úgyis 1-2 nap és lesz crack biztos? :)
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Azota sem tudtam semmit csinálni, mindig korrupt volt, most felraktam a pecset, felülirtam a mentéseket, és most jolett!:D
Nemkell ujrakezdenem, mert 89%-nál voltam, és nemlett volna türelmem hozzá megint!
Így a játék is jobban szebben megy.
Az effektek érdekelnek, csak szerintem a murva csillogása már túlzás, olyan mintha víz lenne rajta, de nem :S
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Azért nincs harag? <#awink>#awink>
Vamos Argentina!
Melyikre mondtad, hogy ne oktass? Nem tudom mit jelent a 2* elõtte, akkor már nem érthetek semmihez? Ha a 8500-ös kártyához való véleményemre mondtad, akkor ahhoz értek valamit, mivel én is most vettem gépet, és utána olvastam forumokba, néztem teszteket, stb... Mert nekem is választani kellett.
Hogyha hülyeséget írtam, akkor javíts ki, ha nem akkor meg nem értem, mi a probléma és miért kell belekötni. Mind1, semmi baj -.-
Vamos Argentina!
Sajna abból élek.
Eddig megvagyok vele elégedve.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Nem érdekel a sok csilivili, akkor mi a fenének vettél egy olyan lassú dx10-es kártyát? Dx10-ben a játékok akadni fognak, dx9-be meg vehettél volna egy sokkal jobb vga-t, ami még a késõbbi játékokat is elvitte volna (Ut2007, crisys, stb.)
Maga a játék az szépen megvan csinálva, nekem az irányítása furcsa az RBR után, de könnyebb. A törésmodell nagyon jó lett.
Gép meg kell neki rendesen. 800X600-ban medium beállítás mellett 30fps-el elmegy akadozás nélkül. Nekem ez a sok csillogás nemigazán tetszik, ami pl. a murván is van :S
Végülis egy jó játék lett.
igaz a procimon kéne valamit alkotni,mert kiba kevés hozzá szerintem :(
max fps 30,menübe 60 :DDD LOL
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Bocs ha nem olvasok vissza..megtudnátok mondani hova pakolja a game a mentéseket??
Néztem a mappájában de ott nem találtam...dokumetumok között sem találtam.
Elõre THX
még nálam is 1024x768 medium 30-35 fps.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Fent van az 1.1-es patch, a legfrissebb driver (162.18/XP) és mégis 1024X768-ban low beállításokkal is akadozik a konfigomon, ha több kocsi van 1 pályán. Szinte már majdnem diavetítés ilyenkor kanyarokban. Kicsit csalódtam, de még megpróbálok másik drivert is.<#zavart2>#zavart2>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Vamos Argentina!