4307
  • normomo
    R.I.P Colin Mcrea nyugodjon békében
  • [HUN]FaTaL
    R.I.P Colin!

A játékról inkább nem mondok véleményt jelenleg..
  • Djemba
    Colin Steele McRae 1968. augusztus 5-én született a skóciai Lanarkban. Autós pályafutását 1987-ben kezdte, és a tavalyi szezonig versenyzett. 1995-ben nyerte meg a rali világbajnokságot, pályafutása alatt 477 szakaszgyőzelmet, 42 dobogós helyezést, és 25 győzelmet könyvelhetett el, ezzel minden idők egyik legeredményesebb pilótája.

Szombaton érkezett az első hír, hogy egy AS350B2 Squirrel típusú, sötétkék helikopter Lanarktól egy mérföldre északra, McRae családi birtokától nem messze lezuhant és felrobbant. Négy ember volt a fedélzeten, mindannyian szörnyethaltak. Az áldozatok annyira összeroncsolódtak, hogy azonosításuk még mindig zajlik. Vasárnap délelőtt aztán minden reményünk szertefoszlott: Colin ügynöke megerősítette, a világbajnok vezette a helikoptert, a fedélzeten vele utazott ötéves kisfia, Johnny, egy volt iskolatársa, és annak gyermeke, mindannyian az Everton-Manchester United focimeccsről tartottak hazafelé. Felesége, Alison, és kilencéves kislánya, Hollie otthon tartózkodott.

Colin McRae neve nem csak és kizárólag a ralivilág szerelmeseinek csenghet jól: számtalanszor találkozhattunk vele mi, a számítógépeink előtt ülők is. Az első, nevével jelzett ralijáték 1998-ban debütált, a második verzióra alig két évet kellett várni. A harmadik, szintén Colin égisze alatt futó program 2005 környékén érkezett, míg az új generációs csoda, a szaksajtó által az egekbe magasztalt DIRT pont idén debütált az összes platformon együttvéve. Isten nyugosztalja a nyughatatlan skótot, akinek akár a televízió előtt ülve, akár egy monitor előtt görnyedve számtalanszor drukkoltunk már. Reméljük ott, ahová került, akad egy verda, és akkor soha nem fog unatkozni. Az égi csapatban nagy nevekkel versenyezhet, többek között a 2005 novemberében, 34 éves korában agytumorban elhunyt Richard Burnsszel, akinek a nevét szintén őrzi egy remek szimulátor.
  • DJ RUSH99
    Egyébként csatlakoznék,nyugodjék békében Mcrae
  • DJ RUSH99
    Sziasztok!

Gondoltam letöltöm a Mcrae dirt demoját,hogy megnézzem egyáltalán hogy bírja a gépem.. letöltöttem,felraktam aztán mikor el akartam indítani kiírta,hogy hibát észlelt és leállt,stb.. nem tudja valaki a hiba okát,esetleg hogyan lehetne orvosolni?
  • ocsesz79
    Nyugodjon BÉKÉBEN!!!
  • ocsesz79
    Ámen! :-(
  • Tatyla
    isten veled Colin †R.I.P†
    sok örömet okoztak a versenyei és a játékai...
  • Szasza20
    Majd ha benn ég valami családtagod valami járműbe akkor írj ilyeneket...
  • Dante73
    Colin mcRae az égi rallypályákon száguldozik tovább...
    Sok kellemes percet, órát szerzett nekem mind a tv-ben, mikor Őt mutatták, ahogy végigszáguld egy-egy pályán, mind a nevével fémjelzett játékokkal. Nagy embert vesztett a rally-sport a személyében.
    Az itt hozzászóló tuskókkal meg nem kell foglalkozni. Elárulták, mekkora is az IQ -szintjük.

Dante.
  • Pretorian
    Te mekkora egy fasz vagy, drága barátom...
  • bodesz
    Halottakról jót, vagy semmit...
  • bodesz
    aki képes egy ember halálára ilyet írni hogy megmurgyelt az haljon meg...gratulálok!!!
  • bodesz
    R.I.P Colin :(
  • arty
    BIOS-ban.

amikor indul a gép, nyomgkodd az F2-t :) de ha ennyire nem megy, lehet meg kéne kérni egy ismerősöd, aki segitene benne ...
  • grayfox
    r.i.p colin :(
  • w77d
    első levelemben nem akartam leírni, de ilyen érzéketlen vadbarom tuskó fórumozóval mint te, még nem találkoztam! Ezekszerint neked teljesen jólesne, ha valaki azt mondaná rád: "Le vagy szarva, pótolható vagy" vagy neadjisten meghalna egy hozzátartoód, akkor hogy esne: "ne szórakozz, hisz pótolható!"
    Egy ember sem pótolható, és ezt mélyen vésd a fejedbe!
  • Alwares
    Nyugodjék békében, nagy versenyző volt!
    Omg, nem minősítem szegény aberált előttem beírókat.
  • wrx
    Zoliz téged nem lehet minősíteni...
  • Blackman
    te tipikus vadbarom vagy! Nem zavar, hogy a balesetének semmi köze nem volt a helikoptervezetési tudásához?
    Ha kigyullad a metró amiben épp ülsz és meghalsz azt mondod, hogy de szar voltam, rosszul ültem?? Pff... én meg azt várom, hogy az ilyen idióták mint te mikor "murgyelnek" meg, bár attól tartok ahogy te is fogalmaztad, nem is hallanánk rólad annyira egy senki vagy...
  • Zoliz
    Miért tán ő volt az Isten? Sokan megmurgyelnek naponta mégsem tudunk róla.
    Egy-két napig beszélünk róla oszt jóvan. Mindenki pótolható. Te is én is ő is. A veszélyes élet ezzel jár. Ő ezt a sorsot választotta. Várom a következő "sztárt".
  • w77d
    Hogy lehet ilyeneket beírni hogy "megmurgyelt", meg a mosolygós szmájli! Ja és annyit, hogy sosem lessz olyan más senki mint Ő volt!
  • mikiking
    a Procit hol kell huzni ? és hog , amugy meg RIP
  • Zoliz
    Colin megmurgyelt? Részvétem. Úgy látszik autót jobban tudott vezetni mint helkoptert. Maradt volna a kaptafánál. Na mindegy jön helyette más. Lépjük túl rajta!
  • Szasza20
    Isten Nyugosztalja....
  • czky
  • Prince of Máté

• Djemba
    ostoba a halál
  • Eagle16
  • Djemba
    hát igen soha nem tudhatjuk mikor halunk meg
  • berczely
  • Maxtreme
    és sajna most már biztos :(
    Colin McRae bennégett a felrobbant helikopterben

Nyugodjanak békében :(
  • mikiking
    és a Procit hol kell huzni ?
  • Ombika
    Nee jezusom ezt el se akarom hinni,Crash Mcrae tobe nincs?! :((((
  • Djemba
    neeeeeeeeeeeeee nem halhatott meg
  • arty
    800x600, low, 2-4x AA - esetleg a procid probáld meg huzni, 1600mhz kevésnek tünik, és a lapod sztem birná + procid is!
  • Met
    RIP
  • Pretorian
    Megerősítették, sajnos ő és a kisfia voltak a gépen, mindketten meghaltak.

R.I.P.
  • mikiking
    Ez a game nemrég jött ki ugye ? a gépm mit csinalna vele ?
  • badsco
    A the times-nak azt mondta az ügynöke, hogy ő és a kisfia is a gépen volt. :( Nagyon nagy pilóta volt.