4307
-
#3867 Lehet nem szaggat, mert nem veszed észre... -
#3866 Majd hétvégén kipróbálom a játékot, és ha szaggat akkor veszek egy másik procit. -
#3865 ja, szal nyugodtan vehetsz új procit. -
#3864 Ezt, hogy érted?(szaggatni fog) -
#3863 Akkor fog futni csak szarul. -
#3862 Már nem kell! Az én celeron-om is támogatja az sse3-at. Megnéztem az everestel. -
#3861 A s478-as alaplapomba milyen procit tudnék venni amibe van SSE3 támogatás? -
#3860 Én úgy tudom, hogy legalább SSE3 támogatás kell, amit a celeron nem tud. -
lee56 #3859 Menne az, de tény hogy egy jobb procival többet is ki tudnál hozni abból a 3850-ből -
#3858 A proci miatt? -
#3857 el se indulna :S -
#3856 Sziasztok
Szerintetek menne nekem a dirt ezen a gépen: celeron 2,8ghz, ati HD3850 512mb, 1512mb ddr ram-om van? -
#3855 nem
csak pc, x360, ps3 -
Bacsa Szabolcs #3854 sziasztok!!
a Colin mcrae Dirt kijöt ps2-töre???
a segitséget is eröre is köszi
-
zedorf #3853 Sziasztok! Nem működik a Speedlink 2 in 1 Vibration Racing Wheel kormányom a programmal. A balra kormányzás beállításánál "Kilépve X-teng." felirat jelenik meg a "Bal X-teng." helyett. A többi funkció beállításánál nincs gond. Próbaként a kormányon lévő másik gombbal helyettesítettem a balra kormányzást, és úgy működött, persze így nem az igazi. A kormány hibátlanul működik a Test Drive Unlimited-del, a Colin 3-mal és NFS Carbonnal, valamint a kormányhoz kapott driver beállítási menüjében. Valaki tudna segíteni? Előre is kösz! -
#3852 Nekem eredeti a játék, és nincs hozzá key...
Komolyan, csak az a protection izé..és kész! -
#3851 Be kellene rakni az eredeti lemezt, és beírni a játékhoz kapott cd kulcsot :) De ha nem szeretnéd koptatni a lemezt, akkor szedj le 1.2-höz is cracket. -
Mast3rGam3r #3850 Köszi szépen! -
#3849 Fraps.... google írd be -
Mast3rGam3r #3848 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogyan tudom az fps-t kiiratni a képernyőre? Előre is köszi! -
Mr Teddy #3847 de igen azaz a protection de nekem kéri ujrainditás után ha inditanám a gamet a cd keyt:)padig 1.1 és utána ment az 1.2 :)amugy az a bonus feloldó kód miért nem jó nem tudod? -
#3846 Pedig az 1.2 az javitja a mentést...
Nemt'om akko' rakd ujra 1.1, aztán 1.2...és ha akkor sem...
Amugy milyen cd key?
Valami protection van, de nemkér számot...
-
Mr Teddy #3845 sajna nem az és már probáltam az 1.2 és akkor utána ha inditom kés valami cd keyt szal ezt is passzolnám:)még valami ötlet?:) -
#3844 Szedd le az 1.2-es patch-et, azzal megoldodik a mentés probléma!
Gondolom eredeti a gém, ugyhogy nemkell keresnek hozzá semmit a gémkopivördön! ;) -
Mr Teddy #3843 Hello!
Egy egyszerű kérdésem lenne az elmentéseim sorra elszálnak ebben a k.... játékban és már nagyon unom mindig előröl kezdeni ,nem tudtok valamit amivel nem azt irná ki folyamatosan hogy corrupted file ?mert esküszöm abbahagyom az egészet pedig nem akarom mert a game nagyon állat:)már valami feloldó bonus kódot is probáltam de arra is azt irja ki hogy nem jó ,ugyhogy tanácstalan vagyok,légyszi segitsetek ....
Köci előre is!!!!!!!!!4 -
gabipaci #3842 Sziasztok.
Karrier módban, még az elején, talán a 6-7-dik pályánál van hogy annyira kivilágosodik minden, hogy alig lehet végignyomni.
A következőnél mégjobban, az játszhatatlan.
De azokon kívül, előtte, utána jó.
Valakinek volt ilyen tapasztalata? -
#3841 Az a kezdetektöl fogva ilyen volt sajna, nincs rá okosság! :s -
miki13 #3840 hello!!
nem tudjátok miért írja ki a colin dirt többjátékos modba mindig hogy kapcsolat hiba A kapcsolatmegszakadt
Elöre kösz!! -
miki13 #3839 nem tudjátok miért írja ki a colin dirt többjátékos modba mindig hogy kapcsolat hiba A kapcsolatmegszakadt -
#3838 Nekem szinkron kéne a komplett játék mert nme fogom még egyszer megvenni -
#3837 itt a link! ,vagy ha ez nem jó akkor keress magyar torrent oldalon -
#3836 Sziasztok!
Nem tud valaki egy linket ahonnan letölthetem az angol verzióhoz a magyarosítást+szinkront?
Előre is köszi! -
barmi #3835 Köszi! ;) -
#3834 bloom tweaker
http://www.colinmcrae.110mb.com/dirt_mods-tools-hints.htm -
barmi #3833 De hálisten a grid fényévekkel jobban van optimalizálva. A dirt itt-ott nagyon ... -
barmi #3832 Ja, nekem is a grid láttán egyből a dirt ugrott be :D -
barmi #3831 Sziasztok!
A hdr efektet milyen progival lehet állítani? Olyan programom van amivel ki tudom kapcsolni de engem az érdekelne ami nem kapcsolja ki teljesen csak kicsit leveszi ezt a .. hdr-t mert szeréntem kicsit el van túlozva. -
Sponnyabob #3830 Hali!
Nem tom hogyit is igy vagytok-e vele de mindenhol azt írák milyen jó az irányítása de nekem nem jön be eléggé elbaszták a Colin McRae 2005-höz képest de lehet hogy csak én vagyok igy vele.
Amugy ne tom mér de nekem a start menben nincs benne a DIRT és ezért nem tok felrakni hozzá patch-eket nem tom mér van tud v.ki segíteni? lécci irjon. Ja és nem eredeti a játékom mert az eredeti DVD-m szétrepült a lejátszóban 10000000 darabkára. -
#3829 sztem Codemasters a Griddel 'folytatta', jövőre pedig a Forma1 van teritéken, Dirt2 mostanában nem jön ki sztem. -
#3828 ok
Nem tudod, h lesz e folytatása? mondjuk a tragédia után lehetséges, h csinálnának egy új rally pc-t? vagy folytathaják egy estleges posztumus Colin mcraes rallyt?