Colin McRae: DIRT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForRedGlory
Azt elolvastam én is, de azért hátha valaki mégis tud egyet <#vigyor4>

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Falconer

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ForRedGlory
Valaki meg tudná mondani, honnan lehetne leszedni a magyar szinkront? A régebben belinkelt oldal (http://letolt.xcore.hu/) nwm jön be

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

www.cdalaxis.hu
Játékkal együtt most csak 4990 FT. <#idiota>

Én mondjuk nem vettem meg, mert kevés hozzá a gép. <#hehe>

Hecker007
nemigen van fent sehol a szinkron... próbálj meg leszedni egy olyat ami magyar nyelvü vagy vedd meg...

http://www.????????????.??

Hecker007
ööö internetrõl?...<#idiota>

Megyar szinkront honnan lehet letölteni?

Hecker007
nah azzal tényleg mûxik, viszont crysis-ban így 4,5 fps-el kevesebb van:(

Prince of Máté
Akkor 8.2-es :)

Hecker007
milyet tegyek akkor fel? mert nekem a 8.3-assal is ezt csinálja, jah és olyan kell amin crysis meg az assassin's creed is normálisan fut

Prince of Máté
Azért van, mert az új ATi driver bugos!
Nekem is ez van az áprilisival, tegyél fel egy régebbit.

Hecker007
nah, nekem megvan az új gép, felraktam a gamet, 1.2-es patchel mindennel, de mostis villog össze-vissza, 30-40 fps-t simán van, de ez a villogás nagyon zavar, esetleg az omega driver javít rajta, vagy csak az van hogy régebbit kell felrakni?

én kaptam egy E4500ös procit (nagyon jol huzhato proci, akár 3GHz-re is fel lehet huzni, csak ahhoz azért tudni kell, meg nem gyenge hütés, meg ramból is 1333MHz-s.) szoval vagy ezt fogom késõbb húzni (megprobalom) vagy ha olcsóbb lesz akkor kapok egy Q6600at azt csokoltam

arty
ha belefér anyagilag, vedd!

mondjuk, a procit érdemes lenne kicsit meghuzni ill. ha nem kétmagos, akkor arra lecserélni ... erõsebb vga alá erõsebb proc illik :)

Forza.

grebber
Az az AMD proci kevés a 8800GTS teljes kihajtásához!De jól futna vele a game maxon!

Next PC upgrade: 2022

Mákvirág
Hy!

Mi a vélenényetek a 8800gts 512mb-rõl (v. tapasztalat)?
Eddig 7600gt-vel erõlködtem,de az a gáz,hogy eléggé le kell
venni mindent hogy jól fusson a dirt,a több autós versenyek +
katasztrófa.
2.2GHz AMD, 2g ram lenne hozzá.
???????????????????

SuperCharger
Volt itt valakinek olyan problémája, hogy a játék egyszerûen nem indul el? Még az intro videót sem játssza le, töltöget egy kicsit, aztán marad egy fekete képernyõ, és ennyi, úgy kell kilõni Task Managerbõl. A régi, egymagos procimon elindult gond nélkül. Gugliztam rá, láthatóan nem egyedi eset, de egyértelmû megoldást senki sem talált rá.
Találkozott valaki ilyennel, illetve talált rá megoldást?

nekem is ilyen gépem van mint neked, csak E4500ös procival... és naggyából ugyanigy megy, csak annyi hogy néha néha beröccen nagyon kicsit több autónál...

grebber
Na vettem fel egy kis videot (3:52 perc)Nem valami jó minõség de látható hogy fut.

Dirt video

Vezetési stilusom nem valami nagy szám.Azt a kanyart pedig 10-bõl 7szer benézem<#idiota>

grebber
Én a legszebb autósnak mondanám.
Bár van benne 1-2 rész pl a kamionos meg a bugys aminek az írányitása furcsán szar :D

w77d
kb én is így vagyok vele.... egyébként szerintem a még mindíg a legszebb pc-s játék a Dirt

grebber
1280*1024 Ultrán van minden ami lehet 4x multisampling. 30-50 fps között ingadozik futamok közben.

Prince of Máté
Szépek!
High?
Mennyi fpss-sel megy?

grebber
Pár kép tõlem:

Balumann
Szinte biztos, hogy az újabb Ati driverek miatt van. 1.2 patchel nekem már jó volt a játék 2-3 hónapja csak nem játszottam vele eddig. vista-n meg megy rendesen, habár kicsit gyengébb graffon, de jól.
Tehát régebbi driverrel jól kell h mennyen.

Hecker007
nah mindegy egy hét és megvan az új gép, azon úgyis vista lesz majd azon kipróbálom megint

Prince of Máté
Szintén ez a problémám van...

Balumann
Tegnap próbáltam játszani a játékkal, és pont ugyan iylen probléma, így villog a táj, elémterem egy hegy, a menü meg így akadozgat. Mondjuk a játék jól megy Vista-n úgyhogy megoldottam, átmentem vista-ra és ott jó. :S

arty
1.21es pecset probáld meg
és/vagy rakj fel esetleg régebbi drivert, hátha másikkal megy

Forza.

Hecker007
hali, nem tudjátok mi lehet arra a megoldás, hogy ne villogjon a játékban a kép össze-vissza, az biztos hogy a vga-m nem melegszik túl úgyhogy az nem lehet, legújabb DX+ati driver van fent, winfos is kb másfél hetes úgyhogy nem értem, 1.1-es patch van a játékon

Prince of Máté
Minek az az egy giga memória?
Azért mert neked az van?

2x1Gb Kingston 800MHz
Core 2 Duo E4500 2.2GHz
Gainward 8800GT 1024Mb
Asus P5K

Minden játék maxon megy... nem kell oda E6600 meg hasonlo drága procik (monnyuk E6600 már nem nagy összeg...najo 1-2 játéknál azért észreveszem hogy 1 KICSIT jobb proci kéne, de nem nagyon lehet észrevenni...)

Prince of Máté
Vannak 10k-ért tökéletes gépházak 400 wattos táppal, jó nem egy Raidmax de szép!

Peetboy
Nem. Nekem most egy 300 W Tápom van, az meg kevés lenne ahhoz. A házat is újat vennék, mert ez már unalmas. Egy Full Plexi házat. Az még 20k. <#kacsint>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

arty
miért számoltam volna? ezek megmaradnak az eddigi gépedbõl ...

Forza.

Peetboy
Ehhez még jönnek azok amiket nem számoltál:
+ 400 W Táp: 5k
+ PC Ház: 10k = és máris 65-be van benne. De ha én most vennék, hiába jönne ki ilyen olcsóból, akkor sem vennék már 4000+ procit, akkor már Intel Core Duo E6600-at és hozzá egy minimum egy 9600 GT-t.

Ja én is kalkulálok majd, hogy minden marad, csak a négy lényeges elem cserélõdik, bár én egy kicsit többet áldozok majd rá (90-100k), hogy minél tovább bírja (bár nekem sem kell mindenben max graf).

Bár most kicsit sikerült gyorsítanom a dirtön, ha leveszem motorháztetõ nézetre a többversenyeseket, és nincs elõttem tumultus, csak max 1-2 kocsi (vagy senki :), akkor már kezd egész jól mennni. Hiányzik a két mag, nem vitás.

arty
50ezres gép:
alaplap: 12k
proc: 11k
ram: 7.2k
vga: 19k
(Gigabyte MA-69VM-S2, A64 X2 4000+, 2x1gb csx ddr2-800, 2600XT v. 3650 v. 8600GT -> de ha van még 10k (azaz össz 60 ezer) akkor egy 9600GT is beleférhet és az a gép MINDEN mai jatekot elvisz, JÓ/MAX minõségben)

Forza.

Balumann
Pont nem a maxot kell nézni az optimalizáltsághoz. Szerintem egész jól beállítható, és ha már 31 fps-el fut akkor én nem érzek akadást, sem azt h megakadna egy kicsit is. Ennek nagyon sok ellen példáját tudom mondani, pl. GRAW 2 lowon is 60 fps körül is kb. olyan mintha laggolna a célkereszt meg mittudomén mi, Vegas 2 is sok helyen úgy beakad. Vagy Area 51 , lowon szaggatott. Crysis is meg-meg akadt, belassulgatott, kivéve ha leg low-abbra vettem mindent.
Nagy a gépigénye de ha megvan akkor tökéletesen fut egy bizonyos beállításon. Ráadásul ez az a játék ami Vista-n is ugyan úgy stabilan futott nálam, mint XP-n (nagyon sok játékkal ellentétben).
És tényleg nagyon szép a táj, effektek, szinte ez az egyetlen játék amiben meg is értem a nagyobb gépigényt, nem felesleges részletességek és tényleg nagyon szép gyengébb grafikán is.
...szemben 1-2 játékkal ami lowon még igénytelenül is játszhatatlan, pl. Crysis vagy legtöbb u3 engines játék -.-

Prince of Máté
Optaimalizált?
Még a legjobb kártyákkal is alig megy 40 fps-t maxon!

Maxtreme
Azt lehet.
Mondjuk olyan mind1, mert ez a game 1 magos cpuval élvezhetetlen, lassú. (a többautós versenyek fõleg)
Nálam anno 3.6-ra húzott P4-el és x1950GT-vel teljes mértékben élvezhetetlen volt.

Peetboy
Attól függ melyik. Mert a a 4 éves 3,0 Ghz-es Celeronokat is simán leveri az én Bartonom.

Maxtreme
"Értem tehát a gyenge Celeronon is elindul,de az enyémem nem indul el. "

Elárulom neked hogy az újabb gyenge (és most nem a 2 magosról beszélek..mert az alázza 1éertelmûen) celeronok hülyére verik a bartonod.

w77d
ok professzor úr, ön biztos nem hibázott még fórumozás közben!

a faszom televan az állandó kibaszott kötekedéssel!!

Peetboy
Ez elõtt = helyesen "ezelõtt"

Peetboy
Akkor a Crysisal miért tudok játszani Low-Mediumon? Pedig arra azt mondták, nagyon rosszul optimalizálták, mert erõs a gépigénye. Akkor ez a gém, leveri még a Crysist is, ha olyan nagy a gépigénye.
Ja, én meg majd ha nyerek a lottón, akkor veszek egy olyan gépet, mint a tiéd.

w77d
nálam elfut szépen fullon 4x-es élsimitással 16XAF-el. Ez elõtt egy 7900GT 512Mb-om volt, azzal jelentõsen gyengébben ment.
Nem hinném, hogy egy 6600GT-vel akár a legminimálisabb beállításkkal játszható lenne...

Peetboy
Értem tehát a gyenge Celeronon is elindul,de az enyémem nem indul el. <#rinya> 50-esbõl nem hinném,hogy kijönne egy új gép. Talán az alaplap + a proci. De ha veszek új gépet, a mostani gépet akkor sem adom el,ezért már alig kapnék valamit. Inkább meghagyom, jó lesz a tesómnak. <#gonosz1>

arty
Ne értetlenkedj már ...

SSE2 utasitáskészletet a Te procid nem támogat, a fos celeron meg hiába lassabb, az támogatja, tehát elindulni elindul rajta - csak játszhatatlan lesz a game.

És sajnos hiába cserélsz procit, meg alaplapot, a vga akkor is kevés lesz hozzá. Komplett gépcserét javaslok vagy vegyél egy xboxot :)
(mindkettõ kijön egy ötvenesbõl, de ha pc-t bõvitesz, akkor a mostani konfig belét eladhatod, igy az picit olcsobb lehet)

Forza.