Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
Játékkal együtt most csak 4990 FT. <#idiota>#idiota>
Én mondjuk nem vettem meg, mert kevés hozzá a gép. <#hehe>#hehe>
Nekem is ez van az áprilisival, tegyél fel egy régebbit.
mondjuk, a procit érdemes lenne kicsit meghuzni ill. ha nem kétmagos, akkor arra lecserélni ... erõsebb vga alá erõsebb proc illik :)
Forza.
Next PC upgrade: 2022
Mi a vélenényetek a 8800gts 512mb-rõl (v. tapasztalat)?
Eddig 7600gt-vel erõlködtem,de az a gáz,hogy eléggé le kell
venni mindent hogy jól fusson a dirt,a több autós versenyek +
katasztrófa.
2.2GHz AMD, 2g ram lenne hozzá.
???????????????????
Találkozott valaki ilyennel, illetve talált rá megoldást?
Dirt video
Vezetési stilusom nem valami nagy szám.Azt a kanyart pedig 10-bõl 7szer benézem<#idiota>#idiota>
Bár van benne 1-2 rész pl a kamionos meg a bugys aminek az írányitása furcsán szar :D
Tehát régebbi driverrel jól kell h mennyen.
és/vagy rakj fel esetleg régebbi drivert, hátha másikkal megy
Forza.
Core 2 Duo E4500 2.2GHz
Gainward 8800GT 1024Mb
Asus P5K
Minden játék maxon megy... nem kell oda E6600 meg hasonlo drága procik (monnyuk E6600 már nem nagy összeg...najo 1-2 játéknál azért észreveszem hogy 1 KICSIT jobb proci kéne, de nem nagyon lehet észrevenni...)
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
+ 400 W Táp: 5k
+ PC Ház: 10k = és máris 65-be van benne. De ha én most vennék, hiába jönne ki ilyen olcsóból, akkor sem vennék már 4000+ procit, akkor már Intel Core Duo E6600-at és hozzá egy minimum egy 9600 GT-t.
Bár most kicsit sikerült gyorsítanom a dirtön, ha leveszem motorháztetõ nézetre a többversenyeseket, és nincs elõttem tumultus, csak max 1-2 kocsi (vagy senki :), akkor már kezd egész jól mennni. Hiányzik a két mag, nem vitás.
alaplap: 12k
proc: 11k
ram: 7.2k
vga: 19k
(Gigabyte MA-69VM-S2, A64 X2 4000+, 2x1gb csx ddr2-800, 2600XT v. 3650 v. 8600GT -> de ha van még 10k (azaz össz 60 ezer) akkor egy 9600GT is beleférhet és az a gép MINDEN mai jatekot elvisz, JÓ/MAX minõségben)
Forza.
Nagy a gépigénye de ha megvan akkor tökéletesen fut egy bizonyos beállításon. Ráadásul ez az a játék ami Vista-n is ugyan úgy stabilan futott nálam, mint XP-n (nagyon sok játékkal ellentétben).
És tényleg nagyon szép a táj, effektek, szinte ez az egyetlen játék amiben meg is értem a nagyobb gépigényt, nem felesleges részletességek és tényleg nagyon szép gyengébb grafikán is.
...szemben 1-2 játékkal ami lowon még igénytelenül is játszhatatlan, pl. Crysis vagy legtöbb u3 engines játék -.-
Mondjuk olyan mind1, mert ez a game 1 magos cpuval élvezhetetlen, lassú. (a többautós versenyek fõleg)
Nálam anno 3.6-ra húzott P4-el és x1950GT-vel teljes mértékben élvezhetetlen volt.
Elárulom neked hogy az újabb gyenge (és most nem a 2 magosról beszélek..mert az alázza 1éertelmûen) celeronok hülyére verik a bartonod.
Ja, én meg majd ha nyerek a lottón, akkor veszek egy olyan gépet, mint a tiéd.
Nem hinném, hogy egy 6600GT-vel akár a legminimálisabb beállításkkal játszható lenne...
SSE2 utasitáskészletet a Te procid nem támogat, a fos celeron meg hiába lassabb, az támogatja, tehát elindulni elindul rajta - csak játszhatatlan lesz a game.
És sajnos hiába cserélsz procit, meg alaplapot, a vga akkor is kevés lesz hozzá. Komplett gépcserét javaslok vagy vegyél egy xboxot :)
(mindkettõ kijön egy ötvenesbõl, de ha pc-t bõvitesz, akkor a mostani konfig belét eladhatod, igy az picit olcsobb lehet)
Forza.