4307
-
#3907 nem -
szvdzs #3906 1.73 dual core,2gb ram,8400gs.igy sem?
-
#3905 nem -
szvdzs #3904 hello!laptopon megy a játék????
-
#3903 és nem írják át vagy valami hogy lehessen veleps2-n játszani -
#3902 nem -
krizoli #3901 és nem írják át vagy valami hogy lehessen veleps2-n játszani? -
#3900 ps2-re nem -
krizoli #3899 ps2-re nem -
Travelos #3898 ps3-ra -
krizoli #3897 ez megjelent ps2-re? -
Travelos #3896 hehe, felraktam a 8.2-est, és megy! a rohadt ati/amd beszopatott minket a 8.7-es driverrel! -
Travelos #3895 letöltöttem a dopeman féle rip-et, az meg el se indul, fekete képernyő :) -
#3894 Innen lelehet szedni a fék, meg a gravitásio, meg a modokat... -
Travelos #3893 most jut eszembe, hogy régebben a Colin 3, meg 4 esetén is volt ilyen probléma sok embernél, akkor valami media playeres codec szerűség volt a hiba, mi a véleményetek? -
Travelos #3892 na most meg elindul, pedig semmit nem csináltam, a video végigmegy, és bejön valami teljesen összeesett kép, gondolom a menü, de kivehetetlen.
valami driver hiba lenne?? -
Travelos #3891 jólvan na, elírtam, természetesen 8.7-es van fent :) -
#3890 rakd fel a 8.7-es drivert -
Travelos #3889 segítsetek már please, nem indul a game, fekete képernyő van, 1.2 patch + 5.7-es ATI driver fent van, a kártyám X1900XT -
#3888 dejót csináltam =P http://www.youtube.com/watch?v=ne2wBj276aM -
#3887 nekem megvan a szinkronos eredetiben :) így nincs szükségem rá ezért nemis kerestem :) -
#3886 Van külön szinkron, 1,5 giga, google talál ha valaki ügyes.
Ha nem akkor körbenéz mp3portal.hu -n ....;) -
#3885 torrent oldalról leszeditek a magyar nyelvűt, mivel magyarosítás nincs külön, vagy ha nem szerettek warezolni elmentek a boltba és megveszitek vagy megrendelitek webshopból... -
#3884 igen nekem is jól jönne =) -
tdeejay #3883 magyarositasrol tud valaki valamit?? honnan tudnek letolteni hozza???
elore is koszi a valaszokat!!! -
#3882 Most felcsesztte az agyam:
Német pályán esősön nyomulok suzukival (FWD) 6ból visszatolom 4be és megpördülök... mondom WTF????? -
#3881 linkt pls -
#3880 36 óra töltés után KÉSZ!!! -
#3879 ok gigantikus suna barátom:DDDD -
#3878 írkálj be google-ba olyanokat, hogy dirt brake tweaker, meg reality mod stb...
Ja és nem fütyi vagyok, hanem egy gigantikus farok XD -
#3877 help má fütyik mindjárt itt a tesztelés idedeje xD -
#3876 nekem ne fáradjon, mert kitépek belőle mindent XD -
tdeejay #3875 sziasztok! keszult a jatekhoz magyarositas??? ha igen hol tudom letolteni?? -
#3874 Tárgytalan , közben találtam szinkront... -
DJPizsi #3873 Sziasztok.Letöltöttem a játékot és van 1 pár tapasztalatom.
Colinhoz képest nagyszerű szerintem a fizika,navigátor is tetszik,pontosan és jól mondja a dolgokat,igaz 1 picit furcsa volt megszokni hogy a jobb6 az 6osban bevehető jobb kanyar,a jobb 1 meg 1esbe bevehető jobb kanyar :P
Az nem tetszik hogy akárhányszor akármilyen versenyen indulok mindig az utolsó rajtkocka az enyém...
Az autóválaszték sem nagyon tetszett...nicns benne focus vagy éppen nem lehet játszani a citröennel sima rally módban(időfutam.Buggyval nem lehet menni aszfalton,illetve a menüje kaotikus nekem...:S
Meglepődtem hogy milyen jó,viszont azért boltba nem venném meg ;) -
#3872 fárad a géped :D -
#3871 bázz múltkor még nem szaggatott a játék, mostmá igen!! mi a fenétől lehet ez?? -
#3870 Sziasztok!
Holnap ki fogom próbálni a játékot, és azt szeretném kérdezni, hogy hallottam, hogy lehet hozzá tuti cuccokat leszedni amitől reálisabb lesz. Ezeket hol taláélom? Tiszeteletteee: chucky -
#3869 Van!
http://galaxisnet.hu/PC/14474/colin-mcrae-dirt-magyar.html -
#3868 Sziasztok !
Kollégám gyerekének kéne a játék, egy kérdés: van hozzá magyarosítás ?
THX !