4307
  • arty
    kosz, por :)
  • Prince23
    ööö mit is jelent a DiRT? (szárazságot? xD)
  • arty
    ez nem a Snow

ez a Dirt

nem tünt fel? ;)
  • Prince23
    Végigvittem!
    Összességében egy jó játék. A vége, a 10-es és 11-es lépcső dögunalom. Ennyi a negatívuma. És persze még Svédország, havas pályák hiánya! Pedig erre vártam!
    Rosszul van optimalizálva a futamok részénél. És ezért a grafikára nem adok10-et.
    Értékelésem:
    Grafika: 9
    Hangok: 10
    Hangulat: 9.5
    Irányíthatóság: 9
    Karrier felépitése: 8
  • Hecker007
    háát igen a driftet nekem is meg kellett szokni, énmge gtr2-re, rfactor-ra meg lfs-re vagyok állva drift terén, de már kezdem itt is megszokni :D
  • Balumann
    Grid nekem is jobban fut. Dehát abba meg a második versenyt lehetetlennek látom megnyerni... :D Elsőt még sikerült úgy 30. próbára. Driftet is kipróbáltam ott, de need for speedhez vagyok szokva sajna =)
    Ez a DiRT szerintem sokkal könnyebb, úgyhogy maradok ennél :D
  • Hecker007
    nem tom, nekem még sose akadt vagy lassult be a game, a grid is megy akadás nélkül az meg ugyanezt a motort használja, csak ott több a tereptárgy meg az ellenfél
  • Balumann
    Nekem 32 fps is teljesen folyamatos volt ebben a játékban, nem vettem észre különbséget amikor 45 fps és 32 között. amikor több ellenség volt ott lement 30 fps alá, de én inkább csak rallyzgatok :-)
  • Prince23
    Hát más játék többet produkál, véljem úgy hogy szarul van optimalizálva?
    Mert rallycrossoknál szaggat a játék, lemegy 25 fps alá is!
    véleményem szerint egy autós játéknak legalább a 70-et kéne ütnie, nem pedig 35-40-et, de mind1.
  • Hecker007
    és ezzel mi a baj? nem elég a 40fps átlagban?
  • Prince23
    Kicsit furcsa helyzetettel taliztam. Megmértem már a frapsal az fpst... és átlagban 40-et hoz ki futam közben. a legmagasabb fps pedig 57 volt. felpeccselve 1.2-ig.
  • Prince23
    Ja és mégvalami! sry a chatszerűért.
    Az egész nálam úgy kezdődött, h felzabálta az összes c particiómat, és 102 megát hagyott mindössze a mocsok colin dirtje!
    és most úgy kezdtem aprofilt, ahogy a gép hagyta... nem adtam nevet magamnak... hátha így nem fog majd kifagyni a felső lépcsőnél!
  • Prince23
    MEG van az ellenszer!!!!
    Ahová elmenti a játékállásokat, teljesen ki kell törölni! tehát a codemasters mappát!
  • Prince23
    Kész vége. Ennyi!::LPPPPPPPPPPPP ez sehogy se akar elindulni!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Prince23
    Öcsém! 70%-nál nem akar tovább engedni ez a fazs colinn dirt. fel van peccsleve 1.2-ig. És még újra krekkeltem és még kitöröltem a régebbi mentéseket IS, és teljesen újat kezdtem most, és az van, h töltés közben lefagy! vagy ha belép már a startnál lefagy, éls nem lép ki. ez mi a búbánattól lehet?
    70%-ig faszán vittem, és morst nesze! lefagy!
  • grebber
    Az többet ért volna mint ez a kocsi.
  • Maxtreme
    Más autós játékban mit kapsz ha végigvitted? Maximum a stáblistát...
  • grebber
    LOL ezért a fos autóért csináltam meg a karrier modot?
    No mindegy.
  • Hecker007
    nah az király, húzom is lefele :D
  • Prince of Máté
    Nah már kinnt van a Catalyst 8.5, és ezzel müxik rendesen!
  • ForRedGlory
    Azt elolvastam én is, de azért hátha valaki mégis tud egyet
  • Falconer
  • ForRedGlory
    Valaki meg tudná mondani, honnan lehetne leszedni a magyar szinkront? A régebben belinkelt oldal (http://letolt.xcore.hu/) nwm jön be
  • tmisi
    www.cdalaxis.hu
    Játékkal együtt most csak 4990 FT.

Én mondjuk nem vettem meg, mert kevés hozzá a gép.
  • Hecker007
    nemigen van fent sehol a szinkron... próbálj meg leszedni egy olyat ami magyar nyelvü vagy vedd meg...
  • nyullabsheriff
    http://www.????????????.??
  • Hecker007
    ööö internetről?...
  • nyullabsheriff
    Megyar szinkront honnan lehet letölteni?
  • Hecker007
    nah azzal tényleg műxik, viszont crysis-ban így 4,5 fps-el kevesebb van:(
  • Prince of Máté
    Akkor 8.2-es :)
  • Hecker007
    milyet tegyek akkor fel? mert nekem a 8.3-assal is ezt csinálja, jah és olyan kell amin crysis meg az assassin's creed is normálisan fut
  • Prince of Máté
    Azért van, mert az új ATi driver bugos!
    Nekem is ez van az áprilisival, tegyél fel egy régebbit.
  • Hecker007
    nah, nekem megvan az új gép, felraktam a gamet, 1.2-es patchel mindennel, de mostis villog össze-vissza, 30-40 fps-t simán van, de ez a villogás nagyon zavar, esetleg az omega driver javít rajta, vagy csak az van hogy régebbit kell felrakni?
  • Neoncsoves
    én kaptam egy E4500ös procit (nagyon jol huzhato proci, akár 3GHz-re is fel lehet huzni, csak ahhoz azért tudni kell, meg nem gyenge hütés, meg ramból is 1333MHz-s.) szoval vagy ezt fogom később húzni (megprobalom) vagy ha olcsóbb lesz akkor kapok egy Q6600at azt csokoltam
  • arty
    ha belefér anyagilag, vedd!

mondjuk, a procit érdemes lenne kicsit meghuzni ill. ha nem kétmagos, akkor arra lecserélni ... erősebb vga alá erősebb proc illik :)
  • grebber
    Az az AMD proci kevés a 8800GTS teljes kihajtásához!De jól futna vele a game maxon!
  • Mákvirág
    Hy!

Mi a vélenényetek a 8800gts 512mb-ről (v. tapasztalat)?
    Eddig 7600gt-vel erőlködtem,de az a gáz,hogy eléggé le kell
    venni mindent hogy jól fusson a dirt,a több autós versenyek +
    katasztrófa.
    2.2GHz AMD, 2g ram lenne hozzá.
    ???????????????????
  • SuperCharger
    Volt itt valakinek olyan problémája, hogy a játék egyszerűen nem indul el? Még az intro videót sem játssza le, töltöget egy kicsit, aztán marad egy fekete képernyõ, és ennyi, úgy kell kilõni Task Managerbõl. A régi, egymagos procimon elindult gond nélkül. Gugliztam rá, láthatóan nem egyedi eset, de egyértelmű megoldást senki sem talált rá.
    Találkozott valaki ilyennel, illetve talált rá megoldást?
  • Neoncsoves
    nekem is ilyen gépem van mint neked, csak E4500ös procival... és naggyából ugyanigy megy, csak annyi hogy néha néha beröccen nagyon kicsit több autónál...
  • grebber
    Na vettem fel egy kis videot (3:52 perc)Nem valami jó minőség de látható hogy fut.

Dirt video

Vezetési stilusom nem valami nagy szám.Azt a kanyart pedig 10-ből 7szer benézem