4307
-
#3827 kosz, por :) -
#3826 ööö mit is jelent a DiRT? (szárazságot? xD) -
#3825 ez nem a Snow
ez a Dirt
nem tünt fel? ;) -
#3824 Végigvittem!
Összességében egy jó játék. A vége, a 10-es és 11-es lépcső dögunalom. Ennyi a negatívuma. És persze még Svédország, havas pályák hiánya! Pedig erre vártam!
Rosszul van optimalizálva a futamok részénél. És ezért a grafikára nem adok10-et.
Értékelésem:
Grafika: 9
Hangok: 10
Hangulat: 9.5
Irányíthatóság: 9
Karrier felépitése: 8 -
#3823 háát igen a driftet nekem is meg kellett szokni, énmge gtr2-re, rfactor-ra meg lfs-re vagyok állva drift terén, de már kezdem itt is megszokni :D -
#3822 Grid nekem is jobban fut. Dehát abba meg a második versenyt lehetetlennek látom megnyerni... :D Elsőt még sikerült úgy 30. próbára. Driftet is kipróbáltam ott, de need for speedhez vagyok szokva sajna =)
Ez a DiRT szerintem sokkal könnyebb, úgyhogy maradok ennél :D -
#3821 nem tom, nekem még sose akadt vagy lassult be a game, a grid is megy akadás nélkül az meg ugyanezt a motort használja, csak ott több a tereptárgy meg az ellenfél -
#3820 Nekem 32 fps is teljesen folyamatos volt ebben a játékban, nem vettem észre különbséget amikor 45 fps és 32 között. amikor több ellenség volt ott lement 30 fps alá, de én inkább csak rallyzgatok :-) -
#3819 Hát más játék többet produkál, véljem úgy hogy szarul van optimalizálva?
Mert rallycrossoknál szaggat a játék, lemegy 25 fps alá is!
véleményem szerint egy autós játéknak legalább a 70-et kéne ütnie, nem pedig 35-40-et, de mind1. -
#3818 és ezzel mi a baj? nem elég a 40fps átlagban? -
#3817 Kicsit furcsa helyzetettel taliztam. Megmértem már a frapsal az fpst... és átlagban 40-et hoz ki futam közben. a legmagasabb fps pedig 57 volt. felpeccselve 1.2-ig. -
#3816 Ja és mégvalami! sry a chatszerűért.
Az egész nálam úgy kezdődött, h felzabálta az összes c particiómat, és 102 megát hagyott mindössze a mocsok colin dirtje!
és most úgy kezdtem aprofilt, ahogy a gép hagyta... nem adtam nevet magamnak... hátha így nem fog majd kifagyni a felső lépcsőnél! -
#3815 MEG van az ellenszer!!!!
Ahová elmenti a játékállásokat, teljesen ki kell törölni! tehát a codemasters mappát! -
#3814 Kész vége. Ennyi!::LPPPPPPPPPPPP ez sehogy se akar elindulni!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3813 Öcsém! 70%-nál nem akar tovább engedni ez a fazs colinn dirt. fel van peccsleve 1.2-ig. És még újra krekkeltem és még kitöröltem a régebbi mentéseket IS, és teljesen újat kezdtem most, és az van, h töltés közben lefagy! vagy ha belép már a startnál lefagy, éls nem lép ki. ez mi a búbánattól lehet?
70%-ig faszán vittem, és morst nesze! lefagy! -
#3812 Az többet ért volna mint ez a kocsi. -
#3811 Más autós játékban mit kapsz ha végigvitted? Maximum a stáblistát... -
#3810 LOL ezért a fos autóért csináltam meg a karrier modot?
No mindegy. -
#3809 nah az király, húzom is lefele :D -
#3808 Nah már kinnt van a Catalyst 8.5, és ezzel müxik rendesen! -
#3807 Azt elolvastam én is, de azért hátha valaki mégis tud egyet -
#3806 #3803 -
#3805 Valaki meg tudná mondani, honnan lehetne leszedni a magyar szinkront? A régebben belinkelt oldal (http://letolt.xcore.hu/) nwm jön be -
tmisi #3804 www.cdalaxis.hu
Játékkal együtt most csak 4990 FT.
Én mondjuk nem vettem meg, mert kevés hozzá a gép. -
#3803 nemigen van fent sehol a szinkron... próbálj meg leszedni egy olyat ami magyar nyelvü vagy vedd meg... -
nyullabsheriff #3802 http://www.????????????.?? -
#3801 ööö internetről?... -
nyullabsheriff #3800 Megyar szinkront honnan lehet letölteni? -
#3799 nah azzal tényleg műxik, viszont crysis-ban így 4,5 fps-el kevesebb van:( -
#3798 Akkor 8.2-es :) -
#3797 milyet tegyek akkor fel? mert nekem a 8.3-assal is ezt csinálja, jah és olyan kell amin crysis meg az assassin's creed is normálisan fut -
#3796 Azért van, mert az új ATi driver bugos!
Nekem is ez van az áprilisival, tegyél fel egy régebbit. -
#3795 nah, nekem megvan az új gép, felraktam a gamet, 1.2-es patchel mindennel, de mostis villog össze-vissza, 30-40 fps-t simán van, de ez a villogás nagyon zavar, esetleg az omega driver javít rajta, vagy csak az van hogy régebbit kell felrakni? -
Neoncsoves #3794 én kaptam egy E4500ös procit (nagyon jol huzhato proci, akár 3GHz-re is fel lehet huzni, csak ahhoz azért tudni kell, meg nem gyenge hütés, meg ramból is 1333MHz-s.) szoval vagy ezt fogom később húzni (megprobalom) vagy ha olcsóbb lesz akkor kapok egy Q6600at azt csokoltam -
#3793 ha belefér anyagilag, vedd!
mondjuk, a procit érdemes lenne kicsit meghuzni ill. ha nem kétmagos, akkor arra lecserélni ... erősebb vga alá erősebb proc illik :) -
#3792 Az az AMD proci kevés a 8800GTS teljes kihajtásához!De jól futna vele a game maxon! -
#3791 Hy!
Mi a vélenényetek a 8800gts 512mb-ről (v. tapasztalat)?
Eddig 7600gt-vel erőlködtem,de az a gáz,hogy eléggé le kell
venni mindent hogy jól fusson a dirt,a több autós versenyek +
katasztrófa.
2.2GHz AMD, 2g ram lenne hozzá.
??????????????????? -
#3790 Volt itt valakinek olyan problémája, hogy a játék egyszerűen nem indul el? Még az intro videót sem játssza le, töltöget egy kicsit, aztán marad egy fekete képernyõ, és ennyi, úgy kell kilõni Task Managerbõl. A régi, egymagos procimon elindult gond nélkül. Gugliztam rá, láthatóan nem egyedi eset, de egyértelmű megoldást senki sem talált rá.
Találkozott valaki ilyennel, illetve talált rá megoldást? -
Neoncsoves #3789 nekem is ilyen gépem van mint neked, csak E4500ös procival... és naggyából ugyanigy megy, csak annyi hogy néha néha beröccen nagyon kicsit több autónál... -
#3788 Na vettem fel egy kis videot (3:52 perc)Nem valami jó minőség de látható hogy fut.
Dirt video
Vezetési stilusom nem valami nagy szám.Azt a kanyart pedig 10-ből 7szer benézem