2459
Portal
  • DarkSector
    Ezt elkúrtuk...nem kicsit... nagyon!!!
  • Requiem88
    júj, hogy ez a warez milyen undorító... maximálisan igazad van, a világon nincs is gusztustalanabb mint a warez! okádnom kell tőle! a warez társadalmunk óriási problémája, milliókat dönt nyomorba, ez ellen tenni kell! Deviance monnyon le!
  • gettobuxa
    fujj de gusztustalan telewarezolt lett a topik... vissza se olvasok nagyon, gondolom végig ez van... böáff
  • Balumann
    Én is végigtoltam a játékot, kegyetlen jó volt!
  • SoS zolesz
    Megvan bocsi! Átraktam a C meghajtóra és most valamiért jó
  • Doom 4
    honnan tom letölteni külön a portált ?
  • SoS zolesz
    Hali bocs hogy itt megint a telepítéssel zavarok! Én elvileg mindent jól csináltam! Ep 2-t sikerült is elindítanom végig is vittem! Portál viszont nem okés! Az EMU file-t is kicseréltem Totalcommanderben KICSOMAGOLÁSSAL! csináltam ami ugye Winrar-al csinálja! Elindítom a parncsikont(-steam-game portal) és berakja a folyamatokba a hl.exe-t 50%-ot fogyaszt a prociból de nem csinál semmi mást! nem ír ki hibaüzit meg semmi!
  • grizzly21
    nem tudjatok hogy a vegen a szam az sajat, vagy atirtak valamit?
  • TreDoR
    72%, még van hátra 5 least steps-es challenge.
  • TreDoR
    Huh, valahogy csak sikerült

Nem advanced map, challenge.
  • Requiem88
    ez valami advanced map? :) nekem azok még nem sikerültek :D
  • TreDoR
    Már 1 órája szenvedek vele, kezdek "picit" ideges lenni :

• ocskoszilard
    a flash verzióba hogy lehet megcsinálni a 36. pályát? előre is thx!
  • Dynamic
    Nyiss egy portált a szemben lévő közeli falon a kocka magasságában és egyet a mélységben.
  • Requiem88
    már kiszedtem gcfscape-el :D
    azért köszi :)
  • gyuri12
    töltsd le:D

http://files.filefront.com/portal+still+aliverar/;8768347;/fileinfo.html
  • Requiem88
    jaja
  • TreDoR
    Gondolom a nyomógombtól...
  • armageddon666
    hogy ugrottál be? O.o
  • TreDoR
    Mégsem lesz multi? Még portal modokat sem csinálnak hl-hez, stb.? Ez így szívás...
  • Requiem88
    jaja :D
    #876: de volt, de kinyitottam aztán nyitva hagyta a gép :D
    Egyébként most toltam végig... Nem találok szavakat :)
    Nagyon nagy játék.
    A végén a dalocskát amit énekel a gép és közben írja a dalszöveget meg a készítők neveit, nem tudja valaki honnan lehetne leszedni vagy kiszedni a játékból (azon kívűl hogy felveszem fraps-szal)?
  • DarkSector
    Nincs ajtó???
  • TreDoR
    Protekció...
  • Requiem88
    egyszerűbben megoldottam :D

beugrottam ebbe a dobozba amikor kinyílt, a gép közölte velem hogy éppen most zártam be magam ide örökre de megkegyelmez rajtam és kinyitja. És örökre nyitva hagyta :P
  • TreDoR
    Végigtoltam a flash verziót is XD
  • K kutya
    Szevasztok! A 14-es pályára kéne egy kis help! Sehogyse tudom levarázsolni a kockát a hejéről.
  • csimpok
    Mellesleg meg lehet csinálni a pályát a mozgó lift használata meg a turretek kinyírása nélkül is, de ezt ráérsz később próbálgatni.
  • csimpok
    Ott van a tartója előtt (tőled balra a kép alapján) az oszlop, a tetején egy gombbal.
  • Enosh Chan
    legyel nagyon gyors az energia gombot kuldd az ajto fele amit ki kell majd nyitni es amig uton van (kijott a sargabol) gyorsan csinalj egy kaput a gomb fele emg magad melle es nyisd ki a csapo ajtot :)
  • Requiem88
    tud nekem valaki segíteni?
    Ezen a pályán vagyok:
    de nem sikerül beuttatnom az energiagömböt a tartójába.
    hogyan kéne?
  • csimpok
    Tényleg kéne egy házigazda, aki törli az összes elindítás problémával kapcsolatos kérdést, cserébe ezt be lehetne írni a FAQba szájbarágósan.

Inkább lehetne beszélni arról, hogy ki milyen bónusz mapet talált, amit ajánl a többieknek. Nekem pl az alábbiak tetszenek azok közül, amit eddig végigvittem:

1. Ezek közül mindkettő jó
    2. Ez hasonló az eredeti Portal pályákhoz, nem túl nehéz
    3. Ez is jó
    4. Meg ez is
  • elrienn
    Sziasztok!
    Segítsen nekem valaki! Egy hülye kérdésem lesz. Hogyan helyezkednek el a fájlok a mappában? Kicsit össze lettek keverve :-)
  • Varga10
    Egy az hogy normálisan töltöttem le nem volt ráirva hogy nem műklödik!!! Nem az én értetlenségem miatt nem indult a game...
  • TreDoR
    Nah, megrendeltem a narancs dobozt , holnapután megyek érte.
  • armageddon666
    áhh... szvsz éretlen vagyok én ahhoz :)
  • RelakS
    házigizdaságot természetesen
  • armageddon666
    a házigazdaságot vagy a floodot? O.o
  • RelakS
    És vállalod ezt, アルマゲッドン六六六? :)
  • armageddon666
    szerintem meg kell még egy kis flood aztán egy házigazda ami eltünteti a szemetet...
  • SötétBarom
    Szerintem megérett a topic zárásra. Ezen az oldalon 1 HSZ szól a játékról :|

Sok kis pöcsköszörű nem képes elindítani a warezt, kutya nem kíváncsi rá..