Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tredor neked meg köszi:D
Adam350
Hali!
Portal-Unleashedel próbálkoztam. Elõszõrre nem mûködött, mert kiírta a "szokásos" Mount hibát, aztán fixeltem, megjavítottam a számot amit kellett, h ez ne történjen meg... Így elindul, csak h mielõtt beindítaná a játékot (loadingnál) kiírja: could not load library client. A .gcf fájlok MIND kint vannak a gyökérbe, azon belül portal, és itt vannak az exék, stb. írtak olyasmit, h source-ba kell berakni, meg ilyenek, de... semmi, nem tudna valaki segíteni? Mert szerintem rossz helyen van vmi :S
Köszönöm elõre!
========================================================================
Szerintem csoomagold ki ujra nekem is unleashed verzió van meg leszettem az ep 2 õt is és avval hasonló gond volt ujra kicsomiztam és most müxik ...amugy kellhozzá fix..de gondolom azt megcsináltad.
AlieN911
<#idiota><#idiota> Akkor mi a megéri kategoria??
(amugy a steamnál az orange boxnál voltak leirva h. 30-30-20 dolcsi az meg megközelitöleg 14-15k.. ebböl gondoltam h. ennyiazannyi...)

Honda - The Power of Dreams

TreDoR
Jah, bocsi, én egy teljesen más vidit láttam: Chamber 13, 2 portállal

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

armageddon666
de 10ért adja ^^
ami mondjuk szintén nem megéri kategória xD

@

TreDoR
Eddig egyedül az energiagömböt nem tudom a helyére küldeni, a többi sima ügy.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Elvileg VGA mellé adták neki... De kell hozzá ez a fájl: episode 1 shared.gcf, mert ez elvileg nincs benne. Viszont 15 ezerért nem éri meg...

armageddon666
Ehh :D Black Box honnan? xD mellesleg

1.) nem éri meg
2.) olvastam valami olyasmit hogy ezzel problémák vannak...

ui. screent küldhetnél azért róla -.- mármint fotót... és linkelhetnél. ide.

@

TreDoR
Nem a valve csinálta... Úgyhogy ahogyan írtad, elmehetnek a ...

RocKY2
Nekem az a gáz hogy nincs hangja a robotncsajnak...a szöveget írja de a hangja nem megy... mi lehet a gond? egy mappában van az EP2 vel. Elõre is köszi

SPOILER

basszus az utolsó képkocka szerint visszakerülünk???

és mégsem tudunk megmenekülni???

SPOILER

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Zomil
orange box-ban benne van még hl2 és ep1-is és az csak 12ezer :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hali!

Portal-Unleashedel próbálkoztam. Elõszõrre nem mûködött, mert kiírta a "szokásos" Mount hibát, aztán fixeltem, megjavítottam a számot amit kellett, h ez ne történjen meg... Így elindul, csak h mielõtt beindítaná a játékot (loadingnál) kiírja: could not load library client. A .gcf fájlok MIND kint vannak a gyökérbe, azon belül portal, és itt vannak az exék, stb. írtak olyasmit, h source-ba kell berakni, meg ilyenek, de... semmi, nem tudna valaki segíteni? Mert szerintem rossz helyen van vmi :S

Köszönöm elõre!

Intel P4 HT 3.06 Ghz, Intel 865GLC, Sapphire Radeon X1300 Pro, 4x512MB Samsung RAM (DC)

Zomil
nah akit érdekel itt a credit, jó minöségben, én már kb 3szor végignéztem :D

portal credit

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

AlieN911
Hali! Csak aki vételezni szeretne eredeti játékot, az olvassa el..
Hali!

Van egy eladó Black Box -om, ami ezeket tartalmazza:
Half Life 2 Episode Two + Portal + Team Fortress 2

Steamos serial, steamon kell aktiválni, és ez a 3 játék lesz elérhetõ!! Nem aktiváltam még, fel se bontottam a serialt se tudom!! össz játék érték kb. 15.000Ft

Ár: 10.000 Ft

Érdeklõdni: MSN-mail: [email protected]

Honda - The Power of Dreams

nah ennek is vége nemvolt hudenehéz, de jovolt ! spoiler szabad lettem spoiler kiváncsi leszek mikor irnak hozzá majd pályákat

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Zomil
én azt kettövel csináltam:D
bár itt kicsit csaltam, mert lestem a youtube-ról : itt
bár sokat kell gyakorolni hozzá :D

akkor már jöhetne print az elsõ pálya 4 esérõl is mert csak 5 el tomXD
anyád én a dobozcipelõsmódszerre gondoltam csak mondom az lehetetlen...aztá mos h mondjátok...nagyonköszi:D
Facek
Nemhiszem el, mindig megelõznek XD
Facek
rendkívül egyszerû: (képet nemrakok mer' macerás^^)
Ahogy kijössz szembe veled van ugye a pálya vége is, levágsz elé egy portált, fordul balra, felszalad a lépcsõn, megvárod míg lemegy, portál le, ugrás bele, kijössz a másiknál nagyugrással ugye és ügyeskedsz hogy odaessen ahol a pálya vége van. Csak 1 esélyed van hogy felugorj oda mert utána ahogy felmegy a lépcsõ eltünik a portál is..
Remélem érthetõ volt =)
Zomil
tessék:

sztem elég egyértelmü:) leugrasz másik odlalon kirepülsz és ennyi :)
én legalábbis igy oldaottam meg

Zomil
pfff elég hülye hozzáállás...tetszik a játék imádod, istenited, de a valve az elmehet a k*va annyába... nc

Jaj de nehéz a zsidóbányászok élete...a sima játék elsõre 2.5 óra volt a bonus mapps extra chambers 1 óra alatt megvolt mer vhol elakattam...de arra sehogy sem tok rájönni hogy a challangesben(bonus mapps) test chamber 14: challanges nevü pályán hogylehet 2 portallal átmenni aki tuggya a helyes választ linkeljen 2 képet a 2 portalról plíz.
Mert úgy kell hogy csinálsz egy átjárót a gömbnek,elhelyezkedsz hogy gyorsan csinálni tudj egy másikat majd magadnak a kapcsolóhoz,átjön az átjárón a gömb,akkor csinálsz maganak gyorsan és már vágódsz is bele és klittyented a kapcsolót!

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Ron Ragm
Fordítva.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

magus
én is itt akadtam el, a gombra tudok nyitni egy portált bal oldalt, és ki tudom nyitni egy pár mp-re de annyi idõ alatt nem tudom a tûzlabdát a helyére juttatni : /

valószínû ez is lesz

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Muki100
Valve megbízása alapján csinálta egy új csapat, akik már egy hasonló játékot írtak csak nem sourceban. Ergo az ötletgazdákat támogatták.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Tatyla
el...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Firerock
sztetek elindul a gépemen?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

blackcalibra
Pláne így hogy nálam nem indul a gamma......
armageddon666
Miért? mibajod Valveval? nekem valahogy nem volt még gondom játékaikkal... (egyetlen sorozat ami megvan végig eredetiben :D HL, HLOF, HLBS, HL2, HL2EP1, HL2EP2, nameg még pár gém amik így jártak 1-1 csomaghoz... és egyikben sem csalódtam...)

@

TreDoR
#513... A valve pedig nem érdemel semmit, max. egy jó nagy seggberugást.

kolbi870315
nekem ezt írja ki: MountAppFilesystem() failed

BF2142:kolbi, kolbi01

Ha jól emlékszek... :)

Kensz egy lyukat az alá ahova fel akarsz menni leugrassz oda ahhonnan jöttél egy lyukkal magad alatt és fel is repültél a kívánt helyre...

Sil3nt
sziasztok

19.palyan elakadtam, itt hogy lehet felmenni?

elore is koszi

blackcalibra
hogyhogy nem megy?
armageddon666
Mondjuk Steamen veszed meg és csak a Portált? Valve azé szerintem olyan ritka cég ami megérdemli a pénzt mert eléggé figyelnek a júzerekre, az igényeikre, minõségi játékokat adnak ki, és jó áron...

@

kolbi870315
kéne egy kis segítség!
ez az elérési utam de nem megy: D:\1\portal\hl2.exe -steam -game portal

BF2142:kolbi, kolbi01

blackcalibra
Hát mintha azt olvastam volna itt hogy eléggé baráti úgymond.
Firerock
mi a gépigánye?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

blackcalibra
Elvileg már most is jó, már akinek elindul.
TreDoR
Hát, igen. Még gondolkozom, hogy bepróbáljak-e egy doboz nélküli veriót.

Pepsi Twist
Ez kurvajó gamma lesz... én még nyár elején láttam videót akkor azonnal megtetszett!!!

/fav

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

blackcalibra
Nem a warez letöltésre gondoltam.
TreDoR
EP 1, EP 2, TF 2 x*rt sem ér, nem is jáccok velük, a hl2 pedig megvan eredetiben.

scorpeeon
Kezdõ csapattól? Nem a Valve csinálta?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Mért kell ahhoz az, hogy külön kiadják? Episode 2 nincs olyan jó szerinted, hogy megérje? Ráadásul mellé kapod a HL2-t + EP1-et +Team Fortress 2-t.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP