2459
Portal
-
#937 hol irja ez h mennyit zuhantá?:) -
#936 Hát ez az... Teljesen logikus, ezért én is ezzel próbálkoztam, még arra is figyeltem, hogy ne a portal aim dobjon bele (kikapcsoltam), de nem fogadta el... Lehet, hogy az a 10 perc esés kevés volt? -
#935 Én egy kockával csesztem úgy ki, hogy lebegett egyhelyben a bolond...
Asszem 2 kaput kell a talajra lőni..mindkettőt más helységben..
És ha az egyikbe a kockát dobom, akkor olyan, mintha a lyuk visszaköpködné...
-
#934 Nagyon egyszerű: Nyitsz magad felett egy portalt, egy másikat magad alatt, lenézésben hagyod az egeret, és pl megvacsorázol -
#933 1000x THX!! -
#932 naja, az a 2000 ft többlet a tok, a 2 dvd, stb. -
#931 upsz, a 3-as lemaradt, az ott van ahol az 1-es -
#930 Sztem teljesen egyértelmű:
-
#929 nem :D csak rázúzták accra... 9600ért... -10%os ár volt.
--
úgyértem hogy nincs meg hogy nincs meg :S egyszerűen nem adta meg... -
#928 valaki segítene a flashes verzióban? hogyan kell a 36-os pályát megcsinálni? THX! -
#927 Hogy érted, hogy nincs meg? Akkor kellett volna megkapnod, mikor "megszerezted" a red (narancs) portált is a fegyóhoz. -
#926 Sikerült már valakinek 9 km-t zuhanni? XDDDDD Azta k*rva, ezek be vannak b*xva... -
#925 Úgy érted, hogy kaptál 2 dvd-t és hozzájuk a dobozt is? -
#924 Én megtaláltam, leszedtem, majd beleestem a hányásba -
#923 sikerült :D -
#922 úgykell bizony, én most a 34.en akadtam meg, :] -
#921 köszi, megpróbálom :) -
#920 én 1 et vettem meg az az AUTO ASSAULT az nagyon tetszet van még csomó játék de az warez de pl. mindig vesszük a GameStart tehátvan csomó eredeti játékom de 2 évente 1 játékkal játszok belőle tehát nem sok -
#919 Az episode 1-t hogy lehet portalosítani? -
#918 elővételben volt 9600. mostmár drágább sztem... bár ha a dollár meg euró meg forint megfelelően változott akkor lehet még olcsóbb is XD
--
nekem miért nicns meg portálban a fully upgraded handheld device vagy mi? :S szal a Labrat achievment -.- -
#917 #835 hat meglott teljesen lehidalok bazz nem tesz idozojeleket sot nem is engedi hogy tegyek beteszem de egy apply utan ki is veszi lehidalok megpobalnam megcsinalni hogy felnyomom a boxot de nincsen hozza serial grrrrr aaaaa -
#916 Nekem ezek vannak meg eredetibe:
Half-Life, 2 példányban
Opposing Force
Blue Shift
Counter-Strike 1.0 (nem írtam el XD)
Counter-Strike Anthology {tartalmazza az 1.6-ot és a Condition Zero-t, valamint a CZ single playeres verzióját (Deleted Scenes})
Half-Life 2
+ néhányhoz jártak apróságok is, pl. ricochet, team fortress, redemption, CS:S, stb.
És most a narancs doboz, szal a hl2 is így már 2× van meg.
Összesen 3 accountom van
Viszont az orange box doboz nélkül 9600 nem? Úgy értem csak egy serialt kapsz. -
#915 gondolom, nem a falra, hanem a padlóra lövöd a sárga portalt(a fal tövébe), majd ahogy esel ki a kéken, zuhanás közben magad alá küldesz egy kéket.Ennek következtében extra magasan fogsz "felzuhanni" a sárgából... -
#914 Végigmásztam az egész játékot, a 33. kamerát nem találtam meg -
#913 elakadtam a flash portal-ban :S
hogyan kéne? -
#912 Vége lett???? Ez érdekes :D -
#911 Persze én se vagyok egy nagy eredeti játékos, kb van eredetiben:
Half Life 2
STALKER
Boiling Point
Oblivion
Operation Flashpoint
Armed Assault
Gothic 3
meg egy-két "ócsó game"
de ezek azok, amik mind megvoltak először warezba, de annyira bejött hogy nálam "kiérdemelte" a megvételt.
De mostanában úgyse nagyon játszok, leköt az a fránya magyarosítás.. ha épp egyáltalán gépezek. :P -
#910 Van benne valami :) -
#909 12000ért orange box tartalmaz aszondja HL2, Ep1, Ep2, Portal, TF2 azaz 5 játékot... vagyis 2400/db... ez a 3k alatt van szal irány a bolt és megvenni ^^ (elővételben meg 9600 volt a box -.- szal 1920 / db :D sztem jó ár...)
jahogy egybe már 12000? akkor bankkártya és csak a portált veszed meg... az sem több mint 3k sztem... ha mégis akkor sem sokkal...
iskolás gyereknek nincs sok ideje pénzt keresni? azé ne mond hogy nem kapsz zsebpénzt... vagy van szülinap, karácsony... locsolkodással is lehet sok pénzt keresni úgytudom... (bár még nem próbáltam ^^)
am kiváncsi lennék mennyi játékkal játszottál már eddig, mennyiről gondolod hogy jó volt, tetszett, és ezek közül mennyi van meg eredetiben... mert ugye egy idő után bőven lemegy az ár 3000 alá a legtöbbnek...
mondjuk nekem sincs túl sok eredeti játékom (van jópár , de arányaiban kevés... szal tört>eredeti) de spec Valves gameket megvettem :P legalább egyszer XD (CSS 2*; HL2 2* van meg :D 2 külön accon persze... apám is kockul ^^ mikor HL2 meglett véve akkor meg még csak 1 gép volt 1 accal :D)
na ez elég nagy off lett, sorry érte -
#908 Chamber 14-et már megcsináltam 10 lépésből. -
#907 Steamen 4000 a portál -
SoS zolesz #906 Végigtoltam! Naggyon nagy!! LoL a vége! De aki 10 lépésből megcsinálja a challenge-et annak adok egy puszit a kobakjára! Nekem még 26 alatt nem sikerült:P -
#905 engem nem érdekel de amíg nem lesz elérhető áron 1 játék addig csak a warez 10.000 HUF + gépfejlesztés ja hát igen akinek van pénze rá de nem tom 1 iskolás gyereknek nincs sok idelye pénzt keresni tehát ha 3 ezer fforintért megkapom akkor meg veszem addig csak warez -
#904 http://portal.wecreatestuff.com/ -
#903 No, megvan az Orange Box, szép undorító narancsszínű . Valakinek a valvenál jó humorérzéke van XD. Ha felment kipróbálom élesben is a portál fegyót XD -
#902 Vége lessz, akkor lehet keresgélni készített mapokat, meg a bonusokat kipipáltatni :) -
#901 Ha megcsináltam a 19 tesztfeladatot továbbmegy a gamma vagy vége lesz? -
#900 Nehogy valaki félreértse, kevés lett a
Viták elejébe megyek, irónikusan írtam :) -
#899 Szerintem is undorító hogy én fizettme érte, más meg ingyen ugyan azt kapja Mr. Warez monnyon le -
#898 Szerintem arra gondolt, hogy semmi érdemleges infó a játékkal kapcsolatban, csak az, hogy a tört verziók így meg úgy meg ménemmegy :P