Portal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali!
Portal-Unleashedel próbálkoztam. Elõszõrre nem mûködött, mert kiírta a "szokásos" Mount hibát, aztán fixeltem, megjavítottam a számot amit kellett, h ez ne történjen meg... Így elindul, csak h mielõtt beindítaná a játékot (loadingnál) kiírja: could not load library client. A .gcf fájlok MIND kint vannak a gyökérbe, azon belül portal, és itt vannak az exék, stb. írtak olyasmit, h source-ba kell berakni, meg ilyenek, de... semmi, nem tudna valaki segíteni? Mert szerintem rossz helyen van vmi :S
Köszönöm elõre!
========================================================================
Szerintem csoomagold ki ujra nekem is unleashed verzió van meg leszettem az ep 2 õt is és avval hasonló gond volt ujra kicsomiztam és most müxik ...amugy kellhozzá fix..de gondolom azt megcsináltad.
(amugy a steamnál az orange boxnál voltak leirva h. 30-30-20 dolcsi az meg megközelitöleg 14-15k.. ebböl gondoltam h. ennyiazannyi...)
Honda - The Power of Dreams
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
1.) nem éri meg
2.) olvastam valami olyasmit hogy ezzel problémák vannak...
ui. screent küldhetnél azért róla -.- mármint fotót... és linkelhetnél. ide.
@
basszus az utolsó képkocka szerint visszakerülünk???
és mégsem tudunk megmenekülni???
SPOILER
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Portal-Unleashedel próbálkoztam. Elõszõrre nem mûködött, mert kiírta a "szokásos" Mount hibát, aztán fixeltem, megjavítottam a számot amit kellett, h ez ne történjen meg... Így elindul, csak h mielõtt beindítaná a játékot (loadingnál) kiírja: could not load library client. A .gcf fájlok MIND kint vannak a gyökérbe, azon belül portal, és itt vannak az exék, stb. írtak olyasmit, h source-ba kell berakni, meg ilyenek, de... semmi, nem tudna valaki segíteni? Mert szerintem rossz helyen van vmi :S
Köszönöm elõre!
Intel P4 HT 3.06 Ghz, Intel 865GLC, Sapphire Radeon X1300 Pro, 4x512MB Samsung RAM (DC)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Van egy eladó Black Box -om, ami ezeket tartalmazza:
Half Life 2 Episode Two + Portal + Team Fortress 2
Steamos serial, steamon kell aktiválni, és ez a 3 játék lesz elérhetõ!! Nem aktiváltam még, fel se bontottam a serialt se tudom!! össz játék érték kb. 15.000Ft
Ár: 10.000 Ft
Érdeklõdni: MSN-mail: [email protected]
Honda - The Power of Dreams
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
bár itt kicsit csaltam, mert lestem a youtube-ról : itt
bár sokat kell gyakorolni hozzá :D
Ahogy kijössz szembe veled van ugye a pálya vége is, levágsz elé egy portált, fordul balra, felszalad a lépcsõn, megvárod míg lemegy, portál le, ugrás bele, kijössz a másiknál nagyugrással ugye és ügyeskedsz hogy odaessen ahol a pálya vége van. Csak 1 esélyed van hogy felugorj oda mert utána ahogy felmegy a lépcsõ eltünik a portál is..
Remélem érthetõ volt =)
sztem elég egyértelmü:) leugrasz másik odlalon kirepülsz és ennyi :)
én legalábbis igy oldaottam meg
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
@
@
ez az elérési utam de nem megy: D:\1\portal\hl2.exe -steam -game portal
BF2142:kolbi, kolbi01
/fav
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP