Portal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Itt van kettõ darab kép aki esetleg felismerné a helyet és tudna is segíteni! köszi elõre is 😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nebasz..és ki segített?
Mert asszem van csak az elsõ chapterban 19 szint...nem?
vagy ilyen egyszerûek a feladatok?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
De én 5000-et is adnék ezé kapásból...mert ez egy új fajta de jó játék!
3500-at szerintem simán megér.....
Ha 11000ezreket kérnek a sok 3-4 órás agybafõbe lövöldözésért...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
*SPOILER* (bocs nem vágom hogy kell)
el akarnak égetni, azt mondja a robot, hogy tedd le a csúzlit és várj míg jönnek érted... de nem történik semmi.
Eddig nem akadtam el sehol, de itt nem tom mi van...
Mess with the best, and die like the rest...
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Most vittem végig, nagyon tetszet, végre egy kis lightosabb játék a sok lövöldözés után 😊 A magyarítást valszeg nemsokára elkészítjük, csak most más dolgunk van 😊
Amugy:
Grafika: 9 (Jó öreg Source motor még am is megállja a helyét)
Játékélmény: 10 (Nagyon bejött ez az egyediség 😊 )
Hang: 9 (Erre nem tok mit mondani, midnenesetre a hangok odaillõek )
Zene: 9 (Amennyi van benne, az jó, de nekem kifejezetten tetszett a végén a humoros ének 😊 )
40/37 😄 szerintem NAGYON JÓ LETT 😊
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Szerk.: látom már elkéstem.
@
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
19.palyanal itt hogy tudok tovabb jutni?lehet hogy elkerulte valami a figyelmem, de nemtudom.segitseget elore is koszonom

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
majd talán ha lesz másik riliz
u dont have to listen anybody else but me
amugy csak egyszer akadtam meg 1 résznél kb a 19 pályánál(amikor 3lövegtorony van a magaslaton, és szembe kell a dobozt felvenni), de a többire kis probálkozás után rájöttem 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
SteamEmu.ini
azért köszönöm :/
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
OFF
Ekkor kapsz egy könyvtárat, meg kb 13db fájl-t....
Ezután küldesz a HL2.exe-rõl egy parancsikont az asztalra, és jobbegér..tulajdonságok...
Majd a Cél-hoz ezt írd a már benne lévõ szöveg mögé!!!!
" -steam -game portal -w 1024 -h 768"
Idézõjelek nélkül...karakterpontossan ...
ON