2459
Portal
-
#857 hozzá tenném pofon eccerű a dolog hogy elinduljon Tredor már egyszer leírta (Tredor: ) -
#856 ős és fiuk sejtem, hogy egy kemény 11-12 éves emberkével van dolgunk, és csak úgy árad belőle a műveltség, a kultúra, és a szakértelem :D (lásd a hsz-ait)
A neve Varga10 és...:
Regisztráció időpontja: 2006. 03. 02.
Lehet számolni:D -
#855 Figyelj, ne égesd már magadat ennyire oks?:D Ne faszolj l senkit, meg ne anyázz, inkább verd a segged a földhöz, h 1 odlalon át a te szaroddal van tele a topic, és idáig nem szolt senki.
Talán ha normálisan letöltötted volna, a gamet, és eggyesítetted volna a part-okat, és megcsináltad volna azt, amit kb 20x leírtunk (ha 20x nem eggyszer se!) akkor mene Neked is, mint anak a másik párezer embernek.
Ezen gondolkozz az anyázás helyett! -
#854 én kicsomagoltam winrarból na midneggy na de elindult végig vittem hát mitmondjak kurvajó :D -
#853 Hát, chamber 18, 5 portállal k**** nehéz, nem is értem. -
#852 Asszonggya nem működik egy fájl -
Varga10 #851 Nem én vagyok béna csak nem működik egy fájl te frasz azért nem indul -
#850 Az mind1 mér vagy béna :D -
#849 Erre már szavak nincsenek -
Varga10 #848 Nem az volt a gond okoska... -
Varga10 #847 Hány megás a binaries fájl és azt nem lehet valahonnan csak azt letölteni???
Nem tudtok véletlenül egy olyan oldalt??? Vagy ha valaki nagyon kedves és elég gyors a nete az fel tudná tölteni azoknak akiknek nincs meg ez a fájlt (pl.: rapidshare...), többek között Pepsi Twistnek is.... -
#846 Most komolyan, akinek egy exe után beírni egy paramétert ekkora gond, az mérnem veszi meg ?????
Kíváncsi lennék DOS alatt egy mscd.exe-vel mikorra sikerülne a cdbe életet lehelni -
#845 Mivel csak 1 van, így azt... -
Varga10 #844 Te pontosan melyik unleashed verziót szedted le??? -
#843 Ha össze akarsz valamit egyesíteni, az is már régen rossz... -
Varga10 #842 Nincs meg a binaries fájl ha összeegyesítem sincs meg... Azt honnan lehetne letölteni??? -
#841 Hát, lehet megveszem az Orange Box-t. 12 - dobozzal együtt, azt hittem drágább lesz. -
#840 Ennyi... Szerezd be egy biztos forrásból vagy nemtom... -
Varga10 #839 Megvan a hiba forrása.... Nekem nem lehet kibontani a suorce 2007 binaries fájlt mert azt irja ki hogy nincs mit kibontani... -
#838 Gondolom úgy, hogy a sok "high skilles" (nem említem nevükön őket) nem kicsomagolták winrarral a partokat hanem tcből F5-tel átmásolták valahova... Ezért nincs meg minden fájl, aztán nem értik miért nem indul el a game ha hiányzik egy majdnem 1 GB-os file... -
#837 nem értem hogy lehet ennyit szarozni vele lol, leszedtem az Unleashed verziot, kicsomagoltam, felraktam a fix-et, parancsikon asztalra paraméter utánnair, és élveztem a játékot :) -
#836 na megpróbálom -
#835 Pontosan így KELL kinéznie a portal mappának (mindössze ez a 2 db fájl NEM SZÜKSÉGES a játék elindításához: "Readme.txt"; "unl-prtl.nfo"):
A következő 2 db képen pedig MINDEN KARAKTERT ellenőrízzetek:
Ha így sem megy tökön szúrom magam... -
#834 Jó lenne ha mielőtt el akarnád indítani rendesen kibontanád az összes filet winrarral. -
#833 mondmár el hogy kell... ez a hosszú sor helyett simán leírhattad volna... -
#832 Ez a kép régen rossz... És még csodálkoznak, hogy nem indul el nekik... Megint felidegesítem magam. -
#831 Na nekem így néz ki!
-
#830 de akkor valami köcsög hibaüzit ad (ezt: MountAppFilesystem() failed ) és én midnent úgy csináltam ahogy le volt írva a readmebe -
#829 Na a D:\Games\Portal\portal\hl2.exe oda azt rakod ahol neked a jatek hl2.exe van :D -
#828 Csinajal Shortcuttot neki majd jobb klick proprieties izet es oda :
D:\Games\Portal\portal\hl2.exe -steam -game portal -
Varga10 #827 Nekem is ugyanez de senki sem tud semmit vagy nem akarják elmondani.-.. -
#826 odáig megvan hogy parancsikon és utána a paraméterek aztán meg az a hiba üzi jön hogy MountAppFilesystem() failed -
#825 Nekem unleashed van! valaki írja le nekem pontról pontra plz hogy mit kell és merre csinálni mert nem tom elindítani fákk!! -
#824 olvastam itt sok okosságot de nem tok rájönni h végül is mi az a verzió amivel el is indul a játék, a valve-os gémekkel mindig csak a szarakodás van.. -
#823 Na mostmár megvan ez a köcsög portal de eccerűen sehogy nem bírom működésre bírni... (mident úgy csináltam ahogy levan írva) -
Varga10 #822 Oké kösz megpróbálom
-
#821 Megpróbálhatod kitömöríteni GCFScope-al őket és úgy indítani a gamet -
Varga10 #820 Én már kipróbáltam azt is hogy kicseréltem vagy átirtam de mindkettő megoldással ugyanazt irja ki. Nem azokkal a gfc fájlokkal kell valamit csinálni?? -
Varga10 #819 Milyen emu?? -
#818 jó emut illessztetél be?
mert amit én szettem le abba is 2 volt