2459
Portal
  • Pepsi Twist
    hozzá tenném pofon eccerű a dolog hogy elinduljon Tredor már egyszer leírta (Tredor: )
  • AleXXXXX
    ős és fiuk sejtem, hogy egy kemény 11-12 éves emberkével van dolgunk, és csak úgy árad belőle a műveltség, a kultúra, és a szakértelem :D (lásd a hsz-ait)
    A neve Varga10 és...:
    Regisztráció időpontja: 2006. 03. 02.
    Lehet számolni:D
  • AleXXXXX
    Figyelj, ne égesd már magadat ennyire oks?:D Ne faszolj l senkit, meg ne anyázz, inkább verd a segged a földhöz, h 1 odlalon át a te szaroddal van tele a topic, és idáig nem szolt senki.
    Talán ha normálisan letöltötted volna, a gamet, és eggyesítetted volna a part-okat, és megcsináltad volna azt, amit kb 20x leírtunk (ha 20x nem eggyszer se!) akkor mene Neked is, mint anak a másik párezer embernek.
    Ezen gondolkozz az anyázás helyett!
  • Pepsi Twist
    én kicsomagoltam winrarból na midneggy na de elindult végig vittem hát mitmondjak kurvajó :D
  • TreDoR
    Hát, chamber 18, 5 portállal k**** nehéz, nem is értem.
  • TreDoR
    Asszonggya nem működik egy fájl
  • Varga10
    Nem én vagyok béna csak nem működik egy fájl te frasz azért nem indul
  • pointer4
    Az mind1 mér vagy béna :D
  • TreDoR
    Erre már szavak nincsenek
  • Varga10
    Nem az volt a gond okoska...
  • Varga10
    Hány megás a binaries fájl és azt nem lehet valahonnan csak azt letölteni???

Nem tudtok véletlenül egy olyan oldalt??? Vagy ha valaki nagyon kedves és elég gyors a nete az fel tudná tölteni azoknak akiknek nincs meg ez a fájlt (pl.: rapidshare...), többek között Pepsi Twistnek is....
  • pointer4
    Most komolyan, akinek egy exe után beírni egy paramétert ekkora gond, az mérnem veszi meg ?????
    Kíváncsi lennék DOS alatt egy mscd.exe-vel mikorra sikerülne a cdbe életet lehelni
  • TreDoR
    Mivel csak 1 van, így azt...
  • Varga10
    Te pontosan melyik unleashed verziót szedted le???
  • TreDoR
    Ha össze akarsz valamit egyesíteni, az is már régen rossz...
  • Varga10
    Nincs meg a binaries fájl ha összeegyesítem sincs meg... Azt honnan lehetne letölteni???
  • TreDoR
    Hát, lehet megveszem az Orange Box-t. 12 - dobozzal együtt, azt hittem drágább lesz.
  • TreDoR
    Ennyi... Szerezd be egy biztos forrásból vagy nemtom...
  • Varga10
    Megvan a hiba forrása.... Nekem nem lehet kibontani a suorce 2007 binaries fájlt mert azt irja ki hogy nincs mit kibontani...
  • TreDoR
    Gondolom úgy, hogy a sok "high skilles" (nem említem nevükön őket) nem kicsomagolták winrarral a partokat hanem tcből F5-tel átmásolták valahova... Ezért nincs meg minden fájl, aztán nem értik miért nem indul el a game ha hiányzik egy majdnem 1 GB-os file...
  • Zomil
    nem értem hogy lehet ennyit szarozni vele lol, leszedtem az Unleashed verziot, kicsomagoltam, felraktam a fix-et, parancsikon asztalra paraméter utánnair, és élveztem a játékot :)
  • Pepsi Twist
    na megpróbálom
  • TreDoR
    Pontosan így KELL kinéznie a portal mappának (mindössze ez a 2 db fájl NEM SZÜKSÉGES a játék elindításához: "Readme.txt"; "unl-prtl.nfo"):

A következő 2 db képen pedig MINDEN KARAKTERT ellenőrízzetek:

Ha így sem megy tökön szúrom magam...
  • lololol
    Jó lenne ha mielőtt el akarnád indítani rendesen kibontanád az összes filet winrarral.
  • Pepsi Twist
    mondmár el hogy kell... ez a hosszú sor helyett simán leírhattad volna...
  • TreDoR
    Ez a kép régen rossz... És még csodálkoznak, hogy nem indul el nekik... Megint felidegesítem magam.
  • Pepsi Twist
    Na nekem így néz ki!
  • Pepsi Twist
    de akkor valami köcsög hibaüzit ad (ezt: MountAppFilesystem() failed ) és én midnent úgy csináltam ahogy le volt írva a readmebe
  • Sephi
    Na a D:\Games\Portal\portal\hl2.exe oda azt rakod ahol neked a jatek hl2.exe van :D
  • Sephi
    Csinajal Shortcuttot neki majd jobb klick proprieties izet es oda :

D:\Games\Portal\portal\hl2.exe -steam -game portal
  • Varga10
    Nekem is ugyanez de senki sem tud semmit vagy nem akarják elmondani.-..
  • Pepsi Twist
    odáig megvan hogy parancsikon és utána a paraméterek aztán meg az a hiba üzi jön hogy MountAppFilesystem() failed
  • Pepsi Twist
    Nekem unleashed van! valaki írja le nekem pontról pontra plz hogy mit kell és merre csinálni mert nem tom elindítani fákk!!
  • HUNMarcus
    olvastam itt sok okosságot de nem tok rájönni h végül is mi az a verzió amivel el is indul a játék, a valve-os gémekkel mindig csak a szarakodás van..
  • Pepsi Twist
    Na mostmár megvan ez a köcsög portal de eccerűen sehogy nem bírom működésre bírni... (mident úgy csináltam ahogy levan írva)
  • Varga10
    Oké kösz megpróbálom
  • TreDoR
    Megpróbálhatod kitömöríteni GCFScope-al őket és úgy indítani a gamet
  • Varga10
    Én már kipróbáltam azt is hogy kicseréltem vagy átirtam de mindkettő megoldással ugyanazt irja ki. Nem azokkal a gfc fájlokkal kell valamit csinálni??
  • Varga10
    Milyen emu??
  • pikk ace
    jó emut illessztetél be?
    mert amit én szettem le abba is 2 volt