Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doncarlos
akkor? csak elfáradt? hihi

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem nem haltunk meg

PSN ID.: Beegabor

doncarlos
itt ha balra fordulsz az alsó képen ott kell kimenni egyenesen

doncarlos
Akkor ha átmész a "hídon" akkor ott van egy gomb. nyomd be. mikor a kapu szemben kinyílik lõj bele egy portalt, meg ott a gomb mellé is egyet. Menj át, majd mielõtt az ajtö visszahúzódna lõjj az alattad levõ (a savban úszkáló) kis szigetecskére egy másik szinût mint amit a kapu tetejére lõttél. És hopp!

doncarlos
a tûzlabdacs már benn a a fészkében ugye?

Tatyla
na itt megföttem help!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Itt van kettõ darab kép aki esetleg felismerné a helyet és tudna is segíteni! köszi elõre is 😊
Gyerekek az lenne itt a nagy kérdés hogy az utólsó pálya után az az Test 19 van valami? Mert én akárr merre megyek nem tok semmit csinálni!Valaki tud segíteni??
Sland
igen

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

doncarlos
mindenkinek ez a vége? #446

fsgh
dehát ha egyszer végig vitted akkor csak ugyanazokat a pályákat nyomhatod végig csak különbözõ kihívásokkal...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

doncarlos
sztem se.. ott már csak annyi van hogy fehérség... alagút jelenet... torta...és :

kinn a szabadban fekszek holtan egy kis bodega elõtt

Az alapjáték volt nekem kb 4-5 óra, de én rendesen végignéztem minden zugát a pályáknak (fõleg az utolsónak, visszamentem korábbi részre és megpróbáltam más megoldást keresni, stb, szóval nem siettem). Aztán végigvittem még egyszer commentaryval, az is volt vagy 3 óra. Ezután nekiláttam az advanced mapeknek, az megint összesen volt kb 3-4 óra. És a Challengekrõl meg ne is beszéljünk, amivel akár heteket is el lehet szórakozni. Szóval azért közel sem 1-2 órás játék mint itt páran írják. (Persze, biztos végig lehet rajta rohanni 40 perc alatt, mint a HL alatt is...)
Sland
A legvégén amikor a szemgolyókat leszedted az izérõl, akkor már nem lehet teleportálni sehova... Vagy igen? :o

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

dienesoft
Nem, nézz csak körül, hova is lehetne teleportálni 😊

DarkSector
1-2 óra alatt vitted végig?
Nebasz..és ki segített?
Mert asszem van csak az elsõ chapterban 19 szint...nem?
vagy ilyen egyszerûek a feladatok?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nah ma ezt is végigtoltam ezek a lendületes portalnyitogatós ugrálós részek rohadt jók 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

doncarlos
Halihó egy kérdésem lenne... a másodikkal kezdem:

Akkor most a végén tényleg meghalunk? Oké minden elpusztul, de mi is? Vagy ennek is van több befejezése?

DarkSector
Játék idõ, az nehéz eset, mert ha jó a megoldó képességed, akkor kellõ hosszú, ha nem akkor örökre leragadhatsz benne..
De én 5000-et is adnék ezé kapásból...mert ez egy új fajta de jó játék!
3500-at szerintem simán megér.....
Ha 11000ezreket kérnek a sok 3-4 órás agybafõbe lövöldözésért...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

McW
Ide hogy kell bejutni? Ez gondolom az után van, hogy

*SPOILER* (bocs nem vágom hogy kell)

el akarnak égetni, azt mondja a robot, hogy tedd le a csúzlit és várj míg jönnek érted... de nem történik semmi.

Eddig nem akadtam el sehol, de itt nem tom mi van...

Mess with the best, and die like the rest...

olyan 1-2 órácska

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

rotator
Ennek kábé mennyi a játékideje? Csak hogy érdemes-e kicsengetni érte a 3500 pénzt...

Raptor 2
Na sziasztok!

Most vittem végig, nagyon tetszet, végre egy kis lightosabb játék a sok lövöldözés után 😊 A magyarítást valszeg nemsokára elkészítjük, csak most más dolgunk van 😊

Amugy:

Grafika: 9 (Jó öreg Source motor még am is megállja a helyét)
Játékélmény: 10 (Nagyon bejött ez az egyediség 😊 )
Hang: 9 (Erre nem tok mit mondani, midnenesetre a hangok odaillõek )
Zene: 9 (Amennyi van benne, az jó, de nekem kifejezetten tetszett a végén a humoros ének 😊 )

40/37 😄 szerintem NAGYON JÓ LETT 😊

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Ability
Az üveg után a szellõzõnyílásra (vagy mire) gondolsz? Mutass képet, mert nem ugrik be... és nem is nagyon értem a körülírásodat.

Szerk.: látom már elkéstem.
DarkSector
<#sir>

blackcalibra
Nem nyúlok én semmihez, de ha mégis akkor az nem tesz jót a gépnek.....
armageddon666
Magasabbról szemközti alacsonyabbra nyicc egyet, leugrasz, magadalá másikat, fenn kirepülsz, magadelé mégegyet, magadalá másikat ha rossz helyre érkeznél és kilövellsz ^^

@

Sil3nt
kemeny ez a palya😄, csak meg egy kerdes:
amikor leallitom azt a rahedli lovoldozos robotot es fel kell jutnom es van ket kiallo fal daraba...ott ugralgatok de valahogy nem jon ossze hogy olyan magassagba felmenjek es messzire.esetleg abban tudsz segiteni, hogy milyen taktikaval kene csinalni?

Enosh Chan
Mig be nem toltott a menu ne nyulj se billhez se egerhez 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

blackcalibra
blackcalibra
Kösz a segítséget de ezt megcsináltam, el is indul, de a legelsõ töltõképernyõrõl ki is lép olyan 2 másodpercig tölt aztán viszlát. Kidob winfosba.
DarkSector
#411->#415....

blackcalibra
És most melyiket szedted le? Miben más mint az ami nem indult az istennek sem?
Sil3nt
koszi, gondoltam hogy ilyesmi lesz.de erre nem gondoltam.koszi

Ability
Az elõzõ szobában hagyj egy "járatot", hogy a rakéta bele nézzen, utána ebben a szobában pedig nyitsz mégegyet, ami az üveggel szembe van. A rakétás robot észrevesz, lõ, és a lövedék szétszedi az üveget.
Sil3nt
sziasztok

19.palyanal itt hogy tudok tovabb jutni?lehet hogy elkerulte valami a figyelmem, de nemtudom.segitseget elore is koszonom

köszi, mûxik
nekem 2 elég volt😄D

DarkSector
Akkor sajna....<#nemtudom>

scorpeeon
Székekkel fel tudtál jutni? Ezért bónusz pontot is adhatna a játék 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

VRSDM
azis megvolt már. nem vagyok láma mondom :C ezért nem is értem :/
majd talán ha lesz másik riliz

u dont have to listen anybody else but me

Zomil
én csak sok széket összepakoltam és ugy másztam fel a csatornába 😄D

amugy csak egyszer akadtam meg 1 résznél kb a 19 pályánál(amikor 3lövegtorony van a magaslaton, és szembe kell a dobozt felvenni), de a többire kis probálkozás után rájöttem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Jah és ezt másold be abba az egy mappába, amibe a hl.exe is van és ezt írd fellül:
SteamEmu.ini

VRSDM
hm, nekem erre meg se reccen. semmit nem csinál, feladatkezelõ be se kerül semmi. :S akkor majd ha visszjön a másik gépem akkor :C

azért köszönöm :/

scorpeeon
Én egy 500 megás addon csomagot szedtem le (emellé kell az EP2, ezért ilyen kicsi), kapásból mûködött.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

blackcalibra
1280x1024- ig oké a moncsi. Én már a virtuális memóriára is gondoltam, de igaz hogy a miatt nem ad üzenetet.
DarkSector
Semmi nem kell mellé?
OFF
Unleashed verzió önmagában csak kitömöríted a .RAR-t winrar progival...
Ekkor kapsz egy könyvtárat, meg kb 13db fájl-t....
Ezután küldesz a HL2.exe-rõl egy parancsikont az asztalra, és jobbegér..tulajdonságok...
Majd a Cél-hoz ezt írd a már benne lévõ szöveg mögé!!!!
" -steam -game portal -w 1024 -h 768"
Idézõjelek nélkül...karakterpontossan ...

ON

A SteamEmu-ini.ben írd át a MountCacheManual érétkét 405-re (azt hiszem 428 helyett).
VRSDM
aki warezba indította el és megy neki lepjen meg egy pm-el kérem, hogy a portal mellé mi van fennt neki (ep1-ep2-hl2?!) köszönöm, mert nekem nem akaródzik indulni

scorpeeon
Amúgy józan ésszel az egész kitalálható, de 2 helyen én is megakadtam. A 18. pályán, ahol nem jöttem rá, hogy az a kék rúd valójában egy kapcsoló, és az utolsó pályán, ahol nem jöttem rá, hogy a rakéta át tudja törni a csövet. Volt amúgy vki, aki azt hitte, hogy a tûznél vége van? 😊 Mert sztem egyértelmû volt, hogy ott tovább kell menni, egyszer már eljátszotta, hogy bocsi, megoldhatatlan feladatot adtam, lépjél ki. Elég nyilvánvaló sztem ilyenkor, hogy nem szabad hallgatni a szavára. Volt ennek a gépnek egy sajátos stílusa, volt sok jó poén benne 😊