Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Valami azt súgja ez a taktika nem fog mûködni XD

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Na szóval eljutottam az átírásos dologig behozza a videót átmegy a töltõ képernyõre és lefagy.Na ilyenkor megmondaná vki hogy mit csináljak?<#help><#help>
Devids Pro
Az utolsó pályát, mikor elégetnének meg lehet valahogy nyerni?
Égetést eltudom kerülni hogy a portallal odamegyek a tûz fölé a normál területre, de aztán ott ragadok.
sztem is..csak tul rövid..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

nálad van a gond kb.

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

blackcalibra
Ez érdekes.
Kipróbáltam amit itt lentebb írtak: 1.:#595 Csak ez hogy átneveztem a könyvtárat olyan változást hozott hogy mikor elindítom ablakban indulna, a kopasz csókát beadja a csappal a tarkóján, plusz még az utánalévõ képernyõt is de itt már tenné full képernyõre ami fekete és lehozza asztalra a a játékot és dob mellé egy hibaüzenetet: "Failed create D3D device!" És ugyenez van a total commanderes megoldással is:#594

Na ilyenkor mivan?
Befejeztem végre.... elég gyorsan ment, mivel ma játszottam vele, meg tegnap este. De hihetetlenül jól kitalált játék szerintem. 10/10

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Zomil
igen kérdezték ezerszer és sztem ezen az oldalon meg is találod a választ, szoval hajrá

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

biztos már ezerszer kérdezték,de mit kell csinálni a warez verzsönnel?
nincs kedvem megvenni a pakkot,mert a hl2,ep1 már megvan.
szal letöltöttem,kibontottam,de csinálok egy parancsikont,és ott mit kell csinálni?

romeozor
bedobni a többi szemét is. valami csík jelzi hogy hol a következõ

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Vki tudna segíteni? Sztem már eléggé a végén járok, azt a gépet kéne kicsinálni, amelyik beszlé, a szemét már bedobtam kukába :D most vmi óra pörög, de nemtom mit kellene tennem :S

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Hello mindenki!Látom nem csak nekem van problémám ezzel az unleashed verzióval....szóval ha valaki megmondaná hogy mi a búbánatos fenét kell átírni vagy csinálni annak érdekében hogy menjen azt igazán megköszönném
Megoldottam. Nem hittem volna hogyaz a megoldás hogy ékezet nélküli mapába kell tenni.
én is bénáztam ezzel a parancsikon-kiegészítõs dologgal...aztán úgy indítom mindig,hogy total commanderben állok az exe-re..és utána alul a parancssorba írom a hl2.exe -steam -geam portal...majd enter..így nekem simán..hátha segít neked is
Valaki tudna segíteni.
Letöltöttem a játékot a wanadooról (unleashed) kitömörítettem csináltam egy parancsikont és ezt írtam a cél nevéhez -steam -game portal. Elindítottam. Ki írt valamilyen hibát. Aztán letöltöttem valamilyen fixet és akkor még a menü betöltése elött ki írta hogy valami szabálytalan dolgot csinált és kilépet valaki tudja ennek a problémának a megoldását. (egyépként ilyesmi bajom ban az episode two-val csak ott azzal vág ki hogy: nem tud valamilyen read müveletet elvégezni.)
Azért nézelõdöm itt az oldalak között átha valaki írta a megoldást.
narbacular drop fejlesztocsapatat vettek fel, ennyi
TreDoR
Már 2.-szor, megy ez :D

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Huh, na sikerült, de ez sem gyenge XD

DarkSector
Én azt hallottam, hogy tanuló programozók, vagy kik csinálták meg...azaz találták ki, és a Valve megbizta õket, hogy dolgozzanak nekik...
Ezt még régebben láttam egy riportba asszem..
de az biztos, hogy a finomításokat a Valve csinálta, de az egész játék alapját egy banda hozta létre...
Lelkes programozók...

De javítsatok ki ha tévednék..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TreDoR
Hiába jutok fel, a kocka mindig visszaesik és nem tudom elkapni :S. Na erre is még gyúrnom kell.

Arthas
Bazz, többet vártam ettõl a játéktól. 2,5 óra alatt végigvittem....

TreDoR
Vazze, szétesik szerencsétlen billentyûzetem...

TreDoR
ez space + e felváltva akar lenni?

Kaszi46
köszi, így már sikerült!

*Posse*T.W.D*

pointer4
A mockosz, hogy ez nekem nem jutott eszembe :)
NiklaHUN.
kipróbáltam a -window -w "1280" -h "800" kapcsolókat is, de igy sem megy.
ugyanaz a vguimatsurface.dll error amit küldtél. mit csináljak?
romeozor
tekintsd meg ezt nagyjából gondolom így használta a rádiót is

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Mr_no_NaMe
Kurvajól sikerült ez a game csak az a gond hogy 2 óra alatt elfogy :(
TreDoR
Igen... 1 szál rádióval leszedte a turretteket... Hát persze... Fraps meg nem müxik nála mi?... LOL

Zomil
ha a történetet véignyomod :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

doncarlos
még a chalenge, meg a bonusból 2 még nincs is meg

biomage
ha minden pályát megcsinálsz, ere változik :)

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

doncarlos

doncarlos

doncarlos
Ezt a menût látta már valaki? Nem tudom mi aktiválhatta, de kira.

BiG G
<#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Igazad volt, nagyon köszi! =) Szüneteltettem a kicsomagolást, az lehetett a gond, most végighagytam, és megy, nagyon köszi még1x =)

Intel P4 HT 3.06 Ghz, Intel 865GLC, Sapphire Radeon X1300 Pro, 4x512MB Samsung RAM (DC)

Különc
Nekem is ez a problémám, de még nem fixeltem, hol találom meg?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

DJ Skyline
megcsinálták azt kettõvel is, mondjuk veszít a hitelességébõl, hogy diavetítés :|

RocKY2
NEm tudjátok mért nincs a robotnak hangja?? bAkker mindenek van még zene is de a robot csaj hangját nem hallom csak a szövegét írja...valaki segítsen létszi

TreDoR
Hát, azt a következtetést vontam le, hogy ez az "átugrok a portálon és közben elkapom a turrettet" dolog nem kicsit nehéz LOL.

Vmit a másik képnél elbaxtam:S
Ezek már máshonnan megoldási tipp ként kerültek oda..
ocskoszilard
a portal szó után lévõket töröld ki

Sziasztok, Elinditom.. elszáll error :(
Valakinek valami világmegváltása?<#rinya>
TreDoR
Most erre kezdek gyúrni: Chamber 18, 5 portállal

Eszméletlenül durván tolja.

TreDoR
Eddig ezeket a pályákat csináltam meg 2 portállal: 13,14,16,17

blackcalibra
Ha valakinek sikerült megcsinálni azt a problémát hogy ugyan elindul a játék, de az elsõ töltõképernyõbõl ki is lép akkor legyenszives ossza meg velem, velünk.
THX.
TreDoR
Nah, sikerült 2 portállal a chamber 13, de elég sokáig tartott pozícióba állítani a cubeot, hogy belelökje a gömböt a helyére.

RelakS
Próbáltam azt a rohadt kockát leszedni: Nem tudom :S

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE