2459
Portal
  • TreDoR

te is nézd meg bexter
  • Bexter
    Hello.

Segítségeteket szeretném kérni. Gondolom hogy unjátok itt az ilyeneket de nekem is inditási problémáim vannak.
    Igen vissza olvastam, de nem siekrült összehoznom. Mivel kezdetek ota játszok a hl-ekkel ezért ebből se akarok kimaradni :) szoval please help.

A következő történt. A gépemen termett ugye a portal (ahogy minden jo warezos gépén is) utána fogtam a portal mappát betettem a D:game-portal részre valamit olvastam hogy exe után kell irni valamit addig okés a téma :D és ilyenkor is ugye hibaüzit ir ki.
    Mégpedig: Setup file 'gameino.txt.'doesen't exist subdirectory 'hl' Check your -game parameter or VOCONFIG setting.

Ha valaki tudja és van türelme hozzám megköszönném :)
  • TreDoR
    Kedves hölgyeim és uraim, még 1 oldal warezolás következik, úgyhogy aki nem bírja az skippelje ezt a paget
  • Requiem88
    először is, a warez csúnya dolog. másodszor, csomagold ki az EGÉSZET valahova, a *.rar fájlból, ne az *.rxx (az x helyére szám jön) fájl(ok)ból!
    Harmadszor, szedj le hozzá stem fix-et.
  • toarpad
    Most az unl-prtlf.r00 fáljból a portal nevü fálj kicsomagoltam az asztalra majd a benne lévő hl2.exe fáljból egy parancsinkont csinlátam az Asztalra majd a Célhez ezt beírtam :"C:\Documents and Settings\Tóth Árpád\Asztal\portal\hl2.exe" -steam -game portal . De amikor utána rákattintok az Alkalmazásra majd elakarom indítani ezt írja ki :

MountAppFilesystem() failed . Ez mér van ?
  • toarpad
    ÉS azt írja ki amikor a parancs ikont elindítom hogy :
    Failed to load the launcher DLL :

A megadott modul nem található .

• toarpad
    Császtok . Tudom hogy nem szabad meg nem jó ha letöltök egy játékot . De akkor is megszeretném kérdezni hogy hol lehet a Portal-t letölteni ? Úgy hogy van egy hl2.exe fálj amiből csinlász egy parancs ikont az Asztalra és oda beírod hogy -steam -game portal majd egy ini. fáljt rámásolok egy másikra . Így kéne nekem . Igaz én már 3 fajtát letöltöttem de egy se münködött ezzel az elvel . Igaz az összeset Winrar-ral indítottam el . Akkor tudnátok segiteni ?

Segitségeteket előre köszönöm !
  • motyodlee
    azttaa :DDD
  • TreDoR
    Chamber 14, 4 másodperc alatt, Slow motion
  • motyodlee
    én láttam egy videt, amiben lassította az illető a mozgását (közben vmi irdatlan idegen nyelven énekelt vki), és akkor azt hittem hogy majd a challengekben lehet ilyet csinálni... de ugy látszik nem, kösz hogy linkelted
  • NEOreg3
    a portal 5 giga, amúgy elég sok dolgot tartalmaz a HL2-ből
  • steweee
    a portálon mi 9 giga?
    tartalmazza a hf2-t is, csak azt nem lehet indítani?
  • TreDoR
    Ez mekkora cheat már... Így eszméletlenül könnyű a game
  • TreDoR
    LOL, már 10 napja kijött egy időlassítás mod a portálhoz:

Portal - Slow Motion Mod

és én képes voltam végigszenvedni real-time-ban a time challengeket . Viszont így már legalább a least steps-esek könnyebbek lesznek.
  • motyodlee
    jeee flash verzió kiakasztva :D
  • TreDoR
    Valahogy csak megadta az esést, bár ki sem írta a jobb alsó sarokban, mint a többinél... A mai portál steam update óta viszont mintha laggolna a game Lehet a k***** valve megint megemelte a gépigényt? Vagy csak nekem szikrázik már a szemem a portáloktól .
  • Xreactor
    Nah kijáccotam gamet...kár hogy ilyen rövid :-(
  • TreDoR
    Elvileg nem, mert az achievments-hez steam kell.
  • TreDoR
    Ez csak a sima HL 2-vel müxik (kipróbáltam), viszont ha ep2 mappot akarok betölteni akkor töltés közben hibaüzivel kidob a game.
  • Sland
    hát én episode1-gyel próbáltam de nem lehetett... (warezossal)
  • Balumann
    Működik, jó pálya tényleg. Még nem vittem végig.
  • Zomil
    a hsz-em a #952-re ment, bocsi félrenyomtam :)
  • NEOreg3
    igaz angolul, de le van írva hogyan csináld (elvileg ezzel a módszerrel az összes HL2-n el lehet érni a kívánt hatást)
  • Zomil
    ohhh francba:(

(nem tudod esetleg meg lehet-e buherálni, h legyen? :) )
  • TreDoR
    Jó kérdés, holnap komolyabban nekiugrok, hátha kijön belőle valami.
  • TreDoR
    Nincs, ezért fagy ki mindig az advanced mappok végén.
  • Tombi
    sziasztok valaki elmondana hogyan kell az episode 1-2ben portal fegyoval nyomulni? elöre is köszi, természetesen orange boxom van..

kerestem faqot de nincs :(
  • Zomil
    lol én eddig ezt észre se vettem:DDD

(vagy a warez vezioban nincs is?)
  • csimpok
    http://www.twhl.co.za/mapvault_map.php?id=4842&dl=1Ez már remélem működik.
  • TreDoR
    Nah, csak meglett az összes kamera XD
  • Requiem88
    "az archívumnak nincsen vége" hibát kaptam én is
  • Balumann
    Hibás a fájl :S
    ren_test1.zip: Unexpected end of archive
    Ettől függetlenül kicsomagolja de akkor is hibát ír ki, a játék meg is jelenti de nem indítja el.
  • csimpok
    Ajánlom ezt a mapet, nagyon jó: Ren1
  • TreDoR
    LOL, asszem megvan a 33. kamera, a legelsőt hagytam ki . Most megint tolhatom végig, 7-szer. Elvileg 1 óra múlva vagyok XD
  • TreDoR
    Az is számít, hogy mekkora a távolság a 2 portál között?
  • RelakS
    10 perc? Nekem 2-3 perc alatt megvolt asszem

Mondjuk a 18. pályán volt, ahol van egy rész, igen magas plafonnal ^^
  • TreDoR
    Nem tudom betölteni ep2 pályáit a portálba :(, azt hittem csak a warez verziónál nem müxik... Valaki próbálkozott már vele?
  • TreDoR

30.000 láb kb. 9 km, egész pontosan 9,144 km
  • Zomil
    akkor honnan veszed ezt a 9km-es dolgot?:DDDD
  • TreDoR
    Ez a másik gond... Nem írja ki, így fogalmam sincsen, hogy egyáltalán számolja-e...