2459
Portal
-
te is nézd meg bexter -
Hello.
Segítségeteket szeretném kérni. Gondolom hogy unjátok itt az ilyeneket de nekem is inditási problémáim vannak.
Igen vissza olvastam, de nem siekrült összehoznom. Mivel kezdetek ota játszok a hl-ekkel ezért ebből se akarok kimaradni :) szoval please help.
A következő történt. A gépemen termett ugye a portal (ahogy minden jo warezos gépén is) utána fogtam a portal mappát betettem a D:game-portal részre valamit olvastam hogy exe után kell irni valamit addig okés a téma :D és ilyenkor is ugye hibaüzit ir ki.
Mégpedig: Setup file 'gameino.txt.'doesen't exist subdirectory 'hl' Check your -game parameter or VOCONFIG setting.
Ha valaki tudja és van türelme hozzám megköszönném :) -
Kedves hölgyeim és uraim, még 1 oldal warezolás következik, úgyhogy aki nem bírja az skippelje ezt a paget -
először is, a warez csúnya dolog. másodszor, csomagold ki az EGÉSZET valahova, a *.rar fájlból, ne az *.rxx (az x helyére szám jön) fájl(ok)ból!
Harmadszor, szedj le hozzá stem fix-et. -
toarpad #973 Most az unl-prtlf.r00 fáljból a portal nevü fálj kicsomagoltam az asztalra majd a benne lévő hl2.exe fáljból egy parancsinkont csinlátam az Asztalra majd a Célhez ezt beírtam :"C:\Documents and Settings\Tóth Árpád\Asztal\portal\hl2.exe" -steam -game portal . De amikor utána rákattintok az Alkalmazásra majd elakarom indítani ezt írja ki :
MountAppFilesystem() failed . Ez mér van ? -
toarpad #972 ÉS azt írja ki amikor a parancs ikont elindítom hogy :
Failed to load the launcher DLL :
A megadott modul nem található .
-
toarpad #971 Császtok . Tudom hogy nem szabad meg nem jó ha letöltök egy játékot . De akkor is megszeretném kérdezni hogy hol lehet a Portal-t letölteni ? Úgy hogy van egy hl2.exe fálj amiből csinlász egy parancs ikont az Asztalra és oda beírod hogy -steam -game portal majd egy ini. fáljt rámásolok egy másikra . Így kéne nekem . Igaz én már 3 fajtát letöltöttem de egy se münködött ezzel az elvel . Igaz az összeset Winrar-ral indítottam el . Akkor tudnátok segiteni ?
Segitségeteket előre köszönöm ! -
azttaa :DDD -
Chamber 14, 4 másodperc alatt, Slow motion -
én láttam egy videt, amiben lassította az illető a mozgását (közben vmi irdatlan idegen nyelven énekelt vki), és akkor azt hittem hogy majd a challengekben lehet ilyet csinálni... de ugy látszik nem, kösz hogy linkelted -
a portal 5 giga, amúgy elég sok dolgot tartalmaz a HL2-ből -
steweee #966 a portálon mi 9 giga?
tartalmazza a hf2-t is, csak azt nem lehet indítani? -
Ez mekkora cheat már... Így eszméletlenül könnyű a game -
LOL, már 10 napja kijött egy időlassítás mod a portálhoz:
Portal - Slow Motion Mod
és én képes voltam végigszenvedni real-time-ban a time challengeket. Viszont így már legalább a least steps-esek könnyebbek lesznek.
-
jeee flash verzió kiakasztva :D -
Valahogy csak megadta az esést, bár ki sem írta a jobb alsó sarokban, mint a többinél... A mai portál steam update óta viszont mintha laggolna a game Lehet a k***** valve megint megemelte a gépigényt? Vagy csak nekem szikrázik már a szemem a portáloktól
.
-
Nah kijáccotam gamet...kár hogy ilyen rövid :-( -
Elvileg nem, mert az achievments-hez steam kell. -
Ez csak a sima HL 2-vel müxik (kipróbáltam), viszont ha ep2 mappot akarok betölteni akkor töltés közben hibaüzivel kidob a game. -
hát én episode1-gyel próbáltam de nem lehetett... (warezossal) -
Működik, jó pálya tényleg. Még nem vittem végig. -
a hsz-em a #952-re ment, bocsi félrenyomtam :) -
igaz angolul, de le van írva hogyan csináld (elvileg ezzel a módszerrel az összes HL2-n el lehet érni a kívánt hatást) -
ohhh francba:(
(nem tudod esetleg meg lehet-e buherálni, h legyen? :) ) -
Jó kérdés, holnap komolyabban nekiugrok, hátha kijön belőle valami. -
Nincs, ezért fagy ki mindig az advanced mappok végén. -
sziasztok valaki elmondana hogyan kell az episode 1-2ben portal fegyoval nyomulni? elöre is köszi, természetesen orange boxom van..
kerestem faqot de nincs :( -
lol én eddig ezt észre se vettem:DDD
(vagy a warez vezioban nincs is?) -
csimpok #949 http://www.twhl.co.za/mapvault_map.php?id=4842&dl=1Ez már remélem működik. -
Nah, csak meglett az összes kamera XD -
"az archívumnak nincsen vége" hibát kaptam én is
-
Hibás a fájl :S
ren_test1.zip: Unexpected end of archive
Ettől függetlenül kicsomagolja de akkor is hibát ír ki, a játék meg is jelenti de nem indítja el. -
csimpok #945 Ajánlom ezt a mapet, nagyon jó: Ren1 -
LOL, asszem megvan a 33. kamera, a legelsőt hagytam ki . Most megint tolhatom végig, 7-szer. Elvileg 1 óra múlva vagyok XD
-
Az is számít, hogy mekkora a távolság a 2 portál között? -
10 perc? Nekem 2-3 perc alatt megvolt asszem
Mondjuk a 18. pályán volt, ahol van egy rész, igen magas plafonnal ^^ -
Nem tudom betölteni ep2 pályáit a portálba :(, azt hittem csak a warez verziónál nem müxik... Valaki próbálkozott már vele? -
30.000 láb kb. 9 km, egész pontosan 9,144 km -
akkor honnan veszed ezt a 9km-es dolgot?:DDDD -
Ez a másik gond... Nem írja ki, így fogalmam sincsen, hogy egyáltalán számolja-e...