Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊 lehet, hogy olyan mentést töltöttem be, hogy a turreteket már kinyírtam, de a kockát még nem raktam a helyére. Lnyeg hogy most jó lett.
Megint eljutottam ugyanarra a pontra, megnyomtam a gombot, és most meg széttört az üveg. Most nem teljesen tiszta, hogy miért tört szét, ehhez kellett az elsõ kockát a gombra tenni?
Spoiler!

Pedig ott van a kijárat. Tuti jól ráraktad kockát nyomógombra? Elvileg hallanod kellett volna üvegcsörömpölést is, mert akkor törik össze üveg, ami miatt most nem tudsz kimenni exit résznél.

Advanced mapek nem rosszak, fõleg az utolsó 4 érdekes (Elõbb végig kell vinned az alapjátékot, ami szintén tartogat kisebb meglepetéseket majd). Vagy próbáld ki a lentebb belinkelt bónuszpályát, még most sem sikerült túljotnom rajta.
Tinman
1.5 órája kezdtem 16-os portálnál vagyok, lesz még nehezebb is, mert eddig elég lightos? /Myst feladványok után ez elég cukormentes rejsz :-D/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Vagy egy turrettel kell azt is szétlövetni? Az azért durva lenne.
Köszi- Most sikerült átugrani egy nyomógombhoz, ami elõtt egy üvegfal van, mögötte meg egy kis helyiségben egy kocka meg egy fekvõ turret. Nyomom a gombot, de nem történik semmi (illetve a hangból ítélve nem tudom megnyomni a gombot). Sõt vissza se tudok menni, mert sehova nem tudok portált lõni magam köré.
#646-ra akartam, csak mikor ráklikkeltem "válasz erre" gombra, bejelentkezést kért, utána meg már nem jegyezte meg, hogy mire akartam válaszolni csak új bejegyzésként küldte el. <#rolleyes>

Spoiler!

Ha a kocka a helyén van, menj vissza arra a platformra, ahonnan be tudtál lönni robotokhoz portált. Ellenkezõ irányba keresd a megoldást. <#integet2>

Hát nekem is vagy 10bõl egyszer sikerül. Az is számít, hogy hogyan lövöd magad alá a portált az esés közben, meg nekem az jött be, hogy nem magam alá lövök, hanem a z oldalsó falba, és nekifutásbólbeleugrok, hogy még nagyobb lendület legyen.
fsgh
hogy jutsz át a vizen? hiába teszek leg felülre egy portált meg magam alá s gyorsulok fel...nem dob át...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Én is elakadtam. Átjutok a vízen, kinyírom fent az egyik oldalon a két turretet, a kockát átviszem a másik oldalra a gombra, aztán azt gondoltam hogy az elején a sok ajutó közül valamelyik biztos kinyílt, visszamentem ea kiindulási pontra, de semmi nem változott..
fsgh
na megvan. mûködik😊 csak már a víznél elakadtam...😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Na most már megy. Befejeztem a jáékot úgy, hogy nem állítottam le a creditset, így kiadta a tortát a menübe, meg már a bonuspálya is megy.
fsgh
de pl a materials mappa nincs...annak a tartalmát hova másoljam?

"Just copy the 'portal' map from the 'Install' folder into your steam username directory (steamsteamappsyourusername). If you copied the file correct you can now start Portal."

Hát dögöljek meg de ezt nem értem. Milyen install folder, nekem ilyen nincs is. Meg mi az, hogy portal map? Ezt a zipet tegyem a steam/username mappába? vagy kitötmírítve? Az más kérdés, hogy nekem nonsteam verzióm van, és a fájlokat egyesével betettem a megfelelõ mappába (ahol uilyen kiterjesztésû fájlok voltak), és ha New Gamet választok, akkor látszik is Chapter 12-ként, de nem tudom kiválasztani (csak halványan van ott, mint a még nem teljesített chapeterek. (És már végigvittem a játékot).
pointer4
Hmm este próba
azthittem gyorsan kell, még scriptet is írtam hogy egy gomlenyomásra jump+use, de azzal is olyan 1 kockamagasság után leestem.
Majd rakok bele wait parancsot ha ütemre kell 😄
NEOreg3
Portal-Unleashed (2.38G😎 és ehhez a verzióhoz még Portal FIX-Unleashed (0.45k😎

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Akkor honnan vagy melyik Hl2-t kell letölteni hogy legyen portals om? vagy hogy van ez most?
TreDoR
Én úgy szoktam, hogy berakom a jobb sarokba a kockát, aztán átbindelem a gombokat (use - e-rõl mouse1-re, jump - space-rõl mouse 2-re), majd ráugrok. Ezek után lenyomom a gugolást + elõre + jobbra gombokat és nyomva tartom, és jöhet a mouse1 + mouse 2 nyomogatása (közben a kockát nézem, de nem nézek teljesen lefelé). Így talán a legkönnyebb, legalábbis nekem, igazából túl gyorsan sem kell csinálni, csak "ütemre". Aztán ha felértél, el kell kapni a kockát, ez már húzossabb.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

herczeg
köszi

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

pointer4
Nekem az istenér nem sikerül, mindig visszaesek, mennyire kell gyilkolni a gombokat???
Tuti külön, mert a HL2:E2 4,6 giga.
Ez csak ahogy olvastam telepitõs változat, ennyi.
Szoval külön van a Portal.
Letöltöttem az PCDVD9 Half Life 2 Episode Two ebbe benne van a potals vagy azt külön kell letölteni?
Van a játékban asszem MAPS könyvtár és oda.
De amugy néztem most és benne van egy readme.txt a zip fájlokban, abban leirják.
Amugy:
mikor inditanád a parancs sorral a játékot még ird oda mögé, hogy:
- console
Igy inditás után bejön a konzol.
oda meg ird be, hogy:
map xxxxx (a txt-ben irják mi a pálya neve)
herczeg
azokat a mapokat amikhez nemraktak cfg-t meg materials mappát thát egy sima bsp, azokat hogyan lehet belevarázsolni a játékba?

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

portalmaps.net-es pályák egyelõre nem olyan jók. Quake-s pályába azért van kihívás. Ez a két pálya viszont elég jó: link.

AleXXXXX
Vááááá😊)))
Köszi a linket😊
Erre vártam)😊😊😊😊

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Nem steam mappába másoltam, hanem portal könyvtárba. Tehát ami a zip-be van cfg, maps meg material könyvtár, az kerüljön oda, ahol játék is tárolja ezeket a könyvtárakat.

armageddon666
játszd végig commentary módban és megtudod 😛

@

fsgh
akkor írhatnál róla vmit hogy hogy kell belevarásolni a gémbe?😄

Na megcsináltam. Hát el lehet lenni vele egy ideig, mire ember kitalálja mit hogyan.

herczeg
fölfelé...

Ezt a pályát is ajánlom, ez elég jól kidolgozott és nehéznek is tûnik.
OrangeBox

Zomil
ez szvsz normális mert dx9-el is igy néz ki 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TreDoR
Hozzá is adtam a kedvencekhez 😊, holnap tesztelem õket. THX!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

ADAMMMMMMMMMM. nekem is ugyanaz a bajom, hogy szabálytalan mûveletet hajt végre, de nekem ékezet nélküli mappában van és mégsem megy. mit csináltál pontosan??
RocKY2
Nem tudjátok mitcsináljak a tûz utánegy jó ideõvel van ey szoba ahol egy rakétás robot van de arra felé nincs tovább út most mi kéne csinálni?
KÖszi

TreDoR
Én, ha belépek a játékba és utána win gombbal ki majd vissza, ezekután elindítok egy pályát, akkor majdnem az összes textúra lilában pompázik. Egyszerûen x*rul kezeli a törtverzió a dx-et, ennyi...

armageddon666
a többi lehet hogy ormális de ez hiányzik ^^ eredetiben szvsz nincs ilyen gond... de annyira nem érdekel hogy megnézzem

@

Muki100
Nem eredeti de a többi textúra normális (ugye ep1-bõl volt régen olyan release hogy DX8nál minden textúra hiányzott és ilyen kockás játszótér volt az egész..)

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

TreDoR
59%, chamber 15-öt nemtudom megcsinálni 54 sec alatt. LOL

armageddon666
eredeti-e? am tiszta horror xD

@

Muki100

Nem tudom volt-e már de DX8-on ilyen hiányos szeme van ^^

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

blackcalibra
Hát mostmár énis így látom. Na de ez a menyasszonyom gépe, a másik gépen lehet szalad majd...... Csak reméltem hogy valaki erre a hibaüzenetre tud valami használhatót.
Nekem is ez a problémám, de még nem fixeltem, hol találom meg?

------------------------

Ha nem találod sem bay, epként Portal Unleashed FIX. (bár sztem már megcsináltad/megtaláltad) DE ha nem találtál semmit, nem csináltál semmit, akkor itt van: A hl2.exe mellett találsz 1 SteamEmu.ini fáylt, nah és ott a MountCacheManual = 405 legyen, ne pedig 428.

és hidd el menni fog ha minden igaz =) 😉

Intel P4 HT 3.06 Ghz, Intel 865GLC, Sapphire Radeon X1300 Pro, 4x512MB Samsung RAM (DC)

TreDoR
Semmire, az ajtó benyelte a kamerát...

romeozor
itt mire készülsz o_O

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Törölt felhasználó
sziasztok a végén azzal a szemmel amelyik a rakétákat lövöldözi rám azzal mit kell csinálni????elég jó game...csak hát ész is kéne hozzá mondjuk hamár eddig eljutottam😄