Portal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig ott van a kijárat. Tuti jól ráraktad kockát nyomógombra? Elvileg hallanod kellett volna üvegcsörömpölést is, mert akkor törik össze üveg, ami miatt most nem tudsz kimenni exit résznél.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha a kocka a helyén van, menj vissza arra a platformra, ahonnan be tudtál lönni robotokhoz portált. Ellenkezõ irányba keresd a megoldást. <#integet2>#integet2>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Hát dögöljek meg de ezt nem értem. Milyen install folder, nekem ilyen nincs is. Meg mi az, hogy portal map? Ezt a zipet tegyem a steam/username mappába? vagy kitötmírítve? Az más kérdés, hogy nekem nonsteam verzióm van, és a fájlokat egyesével betettem a megfelelõ mappába (ahol uilyen kiterjesztésû fájlok voltak), és ha New Gamet választok, akkor látszik is Chapter 12-ként, de nem tudom kiválasztani (csak halványan van ott, mint a még nem teljesített chapeterek. (És már végigvittem a játékot).
azthittem gyorsan kell, még scriptet is írtam hogy egy gomlenyomásra jump+use, de azzal is olyan 1 kockamagasság után leestem.
Majd rakok bele wait parancsot ha ütemre kell 😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Ez csak ahogy olvastam telepitõs változat, ennyi.
Szoval külön van a Portal.
De amugy néztem most és benne van egy readme.txt a zip fájlokban, abban leirják.
Amugy:
mikor inditanád a parancs sorral a játékot még ird oda mögé, hogy:
- console
Igy inditás után bejön a konzol.
oda meg ird be, hogy:
map xxxxx (a txt-ben irják mi a pálya neve)
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Köszi a linket😊
Erre vártam)😊😊😊😊
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
KÖszi
@
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Nem tudom volt-e már de DX8-on ilyen hiányos szeme van ^^
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
------------------------
Ha nem találod sem bay, epként Portal Unleashed FIX. (bár sztem már megcsináltad/megtaláltad) DE ha nem találtál semmit, nem csináltál semmit, akkor itt van: A hl2.exe mellett találsz 1 SteamEmu.ini fáylt, nah és ott a MountCacheManual = 405 legyen, ne pedig 428.
és hidd el menni fog ha minden igaz =) 😉
Intel P4 HT 3.06 Ghz, Intel 865GLC, Sapphire Radeon X1300 Pro, 4x512MB Samsung RAM (DC)
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor