2459
Portal
-
#1017 Keringenek videok arrol, hogy lehet megszerezni a tortát meg kijutni de nekem egyikse müködött. valakinek? -
#1016 Sehogy -
bálint csabi #1015 Bocs az első sorba azt akartam írni hogy:
Hogy ehet a portal gun-t a hl 2 episode 2-be berakni?? -
bálint csabi #1014 Hogy lehet a portal gun-t a hl2 episode 2-be
PLEASE HELP
[email protected] -
#1013 ja és csinálj 1 parancsikont és add hozzá a cél hoz hogy -steam -game portal -
#1012 ez legyen a tartalma -
#1011 elég a portal és a SteamEMu filet is felül kell irna ha van ha nincs akkor alakítsad ilyenné:[Options]
SteamAppsDir = ..\
; Used if UseCacheFileSystem = True
UserName = Unleashed
; This will be returned on SteamGetUser.
EmailAddress = [email protected]
; This will be returned on SteamGetCurrentEmailAddress.
Language = english
; Default language, if none is entered will be english.
; This entry can be used if the game is multilanguage!
MountOptionalCache = False
; This will mount optional cache files (Most likely these are low violence gfx)
MountCacheManual = 405
;With this you can manually mount cache files, but you will need the CacheID to mount optional caches.
CurrentAppId = 400 //Portal
SubscribedSubIds = 0, 503 //Steam, Portal Retail -
rémrendescrysis #1010 Hello
Valaki nem tudja hogy kell elindítani a UNLEASHED verzió?
Meg kell hozzá a hl2 is vagy elég a portal is?
Köszönöm! -
#1009 a 18 adikályát hogy kell megcsinálni ? ott tartok ahol az a sok ágyú van és alul meg vizes szakadék -
#1008 szvsz ez nem olyan játék amit végigjátszással kéne megcsinálni. ebben pont az a lényeg hogy az ember maga jöjjön rá a megoldásra és örüljön neki. bár lehet csak én vagyok ezen a véleményen, egyébként nem találkoztam leírással, mivel egy általán nem bonyolult -
#1007 kábé:) -
#1006 Tudom mit jelent... De mégis, hogy képzeled?
"a jobboldali falon található 3. csempétől 2 méterrel felfelé balra lövünk egy kék portált, a pirosat meg 5 méterre az előttünk lévő szakadékba. Ezek után nekifutásból leugrunk a peremről és 62°-os dőlési szögben átcsusszanunk a padlón elhelyezett portálon"
Ilyesmire gondolsz? -
#1005 végigjátszás
ahol el van írva hogy hogy kell megcisnűlni bizonyos pályákat -
#1004 Hogy mi? -
#1003 valaki tud végigjátszást hozzá? -
#1002 :D -
Ennyi.. :-D -
#1000 TÉK -
#999 ha az nem segit akkor #835 -
#998 a #991 re gonolsz? -
#997 PÁr komentel lejebb ez volt nálam is olvass vissza. -
szal ezt... -
#995 sziasztok!
indításnaál ezt írja, tud-e vki segíteni hogy mi lehet a baj?
A Hl2 ep1 és ep2 simán elindult így....
-
#994 Erről tud valaki valamit? -
#993 Bocsi,de valaki leírná hogy hogy kell betenni azokat a pályákat,amiket én leszedek a portálhoz,jah és hogy hogy kell elinditani,Előre is köszönöm. -
toarpad #992 Most néztem át én is még egyszer de minden karakter jó . :( -
#991 Nah megvan mi volt a hiba.
A SteamEmu.ini -ben ez a sor volt benn:
MountCacheManual = 428
tényleg minden betüre figyelni kell, korán van még :P
405 el megy :)
Thx helpet -
#990 sajnos a " nem változtat semmin :/ -
#989 Az elején nincs ". -
#988 Igen. Akkor jött a #982 -
#987 időzejelek nélkül próbáltad? -
#986 Nah helpelejtek nekünk :)
vagy ez lesz :P -
toarpad #985 Igen az összes meg van . De nem értem . Végig olvastam az egész topikot de mindig akiknek hibájuk volt minidig jó lett utána nekem meg nem . -
Nah itt akadok el :) -
#983 Megnézted hány fájl van azon a képen amit én belinkeltem és neked mennyi van meg belőle? -
toarpad #982 Én mindent így csinláok de még mindig ezt írja ki amikor rákkatintok a parancsikonra :
MountAppFilesystem() failed .
Egyébként azért nem akarom megvenni mert már meg van a Half Life 2 és az Episode 1 azért nem szeretnék plusz pénzt fizetni . -
#981 A 3. képet meg sehogy, mármint rohadt hosszú lenne leírni... -
#980 El is jutottam ide pont mire elolvastam, de nem engedi hogy a parancsikonnál az exe után beirjam a -steam -game portal -t :/ -
#979 Jobb klikk az asztalon (az a rész, ahol pl. a háttérkép van), aztán ott az "új"-ra, utána "parancsikon". Itt a tallózás gombra kattintva megkeresed a portal hl.exe-jét, nemtudom hova raktad. Majd az elkészített parancsikonra jobb klikk és tulajdonságok. -
#978 Igen köszi ezt néztem is, de nagyon geek kérdés jön :D a 2 képen lévő ablakot hol hogyan hozta be? :)