Portal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A neve Varga10 és...:
Regisztráció idõpontja: 2006. 03. 02.
Lehet számolni😄
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Talán ha normálisan letöltötted volna, a gamet, és eggyesítetted volna a part-okat, és megcsináltad volna azt, amit kb 20x leírtunk (ha 20x nem eggyszer se!) akkor mene Neked is, mint anak a másik párezer embernek.
Ezen gondolkozz az anyázás helyett!<#gunyos1>#gunyos1><#action>#action>
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Nem tudtok véletlenül egy olyan oldalt??? Vagy ha valaki nagyon kedves és elég gyors a nete az fel tudná tölteni azoknak akiknek nincs meg ez a fájlt (pl.: rapidshare...), többek között Pepsi Twistnek is....
Kíváncsi lennék DOS alatt egy mscd.exe-vel mikorra sikerülne a cdbe életet lehelni <#banplz>#banplz>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A következõ 2 db képen pedig MINDEN KARAKTERT ellenõrízzetek:
Ha így sem megy tökön szúrom magam...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
D:\Games\Portal\portal\hl2.exe -steam -game portal
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PS3 ID: marcogi zsírkutya
a menüjén javithattak volna egy kicsit mert igy nagyon hl2 õs de nekem is az év játéka
A játék azt irja ki hogy MountAppFilesystem() failed .Átirtam a SteamEmu-t is meg csináltam parancsikont is és beillesztettem mögét a -steam -game portal sort de ezzel is ezt irja ki.
Már kétszer kivittem a portalt szal ha kell vkinek vmijen segitség a ályákon kérdezhet naggyábol tudom mindegyiken h hogy s mit😊
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Nálam aszem ez az év játéka! Egyszerûen fatasztikus, hogy még manapság is vannak még ilyen JÁTÉKFEJLESZTÕK! Ez a játék úgy tökély ahogy van! Csak gratulálni tudok a készítõknek! Olyan emlékeket/érzelmeket ébresztett bennem ez a játék, hogy nem tudom szavakba önteni... EZ JÁTÉK! Francba a csili-vili hardverzaba gamékkal 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
elõre, hátra, ugrás- w,a,s,d
kék portál-q
piros(sztem narancssárga) potál-e
portálok eltüntetése-r
tárgy felvétele-f
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"