Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
hozzá tenném pofon eccerû a dolog hogy elinduljon Tredor már egyszer leírta (Tredor: <#worship>)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

AleXXXXX
õs és fiuk sejtem, hogy egy kemény 11-12 éves emberkével van dolgunk, és csak úgy árad belõle a mûveltség, a kultúra, és a szakértelem 😄 (lásd a hsz-ait)
A neve Varga10 és...:
Regisztráció idõpontja: 2006. 03. 02.
Lehet számolni😄

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

AleXXXXX
Figyelj, ne égesd már magadat ennyire oks?😄 Ne faszolj l senkit, meg ne anyázz, inkább verd a segged a földhöz, h 1 odlalon át a te szaroddal van tele a topic, és idáig nem szolt senki.
Talán ha normálisan letöltötted volna, a gamet, és eggyesítetted volna a part-okat, és megcsináltad volna azt, amit kb 20x leírtunk (ha 20x nem eggyszer se!) akkor mene Neked is, mint anak a másik párezer embernek.
Ezen gondolkozz az anyázás helyett!<#gunyos1><#action>

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Pepsi Twist
én kicsomagoltam winrarból na midneggy na de elindult végig vittem hát mitmondjak kurvajó 😄

TreDoR
Hát, chamber 18, 5 portállal k**** nehéz, nem is értem.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Asszonggya nem mûködik egy fájl <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Nem én vagyok béna csak nem mûködik egy fájl te frasz azért nem indul

pointer4
Az mind1 mér vagy béna 😄
TreDoR
Erre már szavak nincsenek

Nem az volt a gond okoska...

Hány megás a binaries fájl és azt nem lehet valahonnan csak azt letölteni???

Nem tudtok véletlenül egy olyan oldalt??? Vagy ha valaki nagyon kedves és elég gyors a nete az fel tudná tölteni azoknak akiknek nincs meg ez a fájlt (pl.: rapidshare...), többek között Pepsi Twistnek is....

pointer4
Most komolyan, akinek egy exe után beírni egy paramétert ekkora gond, az mérnem veszi meg ?????
Kíváncsi lennék DOS alatt egy mscd.exe-vel mikorra sikerülne a cdbe életet lehelni <#banplz>
TreDoR
Mivel csak 1 van, így azt...

Te pontosan melyik unleashed verziót szedted le???

TreDoR
Ha össze akarsz valamit egyesíteni, az is már régen rossz...

Nincs meg a binaries fájl ha összeegyesítem sincs meg... Azt honnan lehetne letölteni???

TreDoR
Hát, lehet megveszem az Orange Box-t. 12 - dobozzal együtt, azt hittem drágább lesz.

TreDoR
Ennyi... Szerezd be egy biztos forrásból vagy nemtom...

Megvan a hiba forrása.... Nekem nem lehet kibontani a suorce 2007 binaries fájlt mert azt irja ki hogy nincs mit kibontani...

TreDoR
Gondolom úgy, hogy a sok "high skilles" (nem említem nevükön õket) nem kicsomagolták winrarral a partokat hanem tcbõl F5-tel átmásolták valahova... Ezért nincs meg minden fájl, aztán nem értik miért nem indul el a game ha hiányzik egy majdnem 1 GB-os file...

Zomil
nem értem hogy lehet ennyit szarozni vele lol, leszedtem az Unleashed verziot, kicsomagoltam, felraktam a fix-et, parancsikon asztalra paraméter utánnair, és élveztem a játékot 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Pepsi Twist
na megpróbálom

TreDoR
Pontosan így KELL kinéznie a portal mappának (mindössze ez a 2 db fájl NEM SZÜKSÉGES a játék elindításához: "Readme.txt"; "unl-prtl.nfo"):

A következõ 2 db képen pedig MINDEN KARAKTERT ellenõrízzetek:

Ha így sem megy tökön szúrom magam...

lololol
Jó lenne ha mielõtt el akarnád indítani rendesen kibontanád az összes filet winrarral.

Pepsi Twist
mondmár el hogy kell... ez a hosszú sor helyett simán leírhattad volna...

TreDoR
Ez a kép régen rossz... És még csodálkoznak, hogy nem indul el nekik... Megint felidegesítem magam.

Pepsi Twist
Na nekem így néz ki!

Pepsi Twist
de akkor valami köcsög hibaüzit ad (ezt: MountAppFilesystem() failed ) és én midnent úgy csináltam ahogy le volt írva a readmebe

Sephi
Na a D:\Games\Portal\portal\hl2.exe oda azt rakod ahol neked a jatek hl2.exe van 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Csinajal Shortcuttot neki majd jobb klick proprieties izet es oda :

D:\Games\Portal\portal\hl2.exe -steam -game portal

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nekem is ugyanez de senki sem tud semmit vagy nem akarják elmondani.-..

Pepsi Twist
odáig megvan hogy parancsikon és utána a paraméterek aztán meg az a hiba üzi jön hogy MountAppFilesystem() failed

Pepsi Twist
Nekem unleashed van! valaki írja le nekem pontról pontra plz hogy mit kell és merre csinálni mert nem tom elindítani fákk!!

HUNMarcus
olvastam itt sok okosságot de nem tok rájönni h végül is mi az a verzió amivel el is indul a játék, a valve-os gémekkel mindig csak a szarakodás van..

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Pepsi Twist
Na mostmár megvan ez a köcsög portal de eccerûen sehogy nem bírom mûködésre bírni... (mident úgy csináltam ahogy levan írva)

Oké kösz megpróbálom

TreDoR
Megpróbálhatod kitömöríteni GCFScope-al õket és úgy indítani a gamet

Én már kipróbáltam azt is hogy kicseréltem vagy átirtam de mindkettõ megoldással ugyanazt irja ki. Nem azokkal a gfc fájlokkal kell valamit csinálni??

Milyen emu??

pikk ace
jó emut illessztetél be?
mert amit én szettem le abba is 2 volt

pikk ace
Monnyuk a vége lehetett volna kicsit jobb mert végülis kijut a technika de millssz hát egy ekkora zuhanást neméltúl az emberke😊😊 de amugy nekem is nagyontetszik😄
a menüjén javithattak volna egy kicsit mert igy nagyon hl2 õs de nekem is az év játéka

Hogyan kell elindítani ha,:

A játék azt irja ki hogy MountAppFilesystem() failed .Átirtam a SteamEmu-t is meg csináltam parancsikont is és beillesztettem mögét a -steam -game portal sort de ezzel is ezt irja ki.

pikk ace
Csá mindenki

Már kétszer kivittem a portalt szal ha kell vkinek vmijen segitség a ályákon kérdezhet naggyábol tudom mindegyiken h hogy s mit😊

Ez a probléma elõfordult már valakivel???

toysoldier
visszaolvasni

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

HUNMarcus
Portal-Unleashed ezt a verziót vettem meg magamnak<#vigyor> csak nem tudom elindítani valamit kitömörít és onnantól kezdve mit kell csinálni???

PS3 ID: marcogi zsírkutya

gduck
Szal nem jutok szóhoz .... 😊

Nálam aszem ez az év játéka! Egyszerûen fatasztikus, hogy még manapság is vannak még ilyen JÁTÉKFEJLESZTÕK! Ez a játék úgy tökély ahogy van! Csak gratulálni tudok a készítõknek! Olyan emlékeket/érzelmeket ébresztett bennem ez a játék, hogy nem tudom szavakba önteni... EZ JÁTÉK! Francba a csili-vili hardverzaba gamékkal 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na és EZ a befejezés, háát egyszerûen... ÁÁÁÁÁ

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

ocskoszilard
a flash verzió is jól meg van csinálva, csak a 25-ös szinten vettem észre az irányítást, úgyhogy aki nem tudta annak most leírom:
elõre, hátra, ugrás- w,a,s,d
kék portál-q
piros(sztem narancssárga) potál-e
portálok eltüntetése-r
tárgy felvétele-f

DarkSector
Ha leszeded a fix-et, és fellülírod, akkor mennie kell....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

<#eljen>