2459
Portal
  • VRSDM
    mi mennyibe került? amikor a falnál voltak, onnan szép lassan megfogtam és elkezdtem pakolni őket. aztán én benntragadtam, kiteleportáltam, aztán visszafele már velük szembe teleportáltam be. és gyorsan egy shot. :] mielőtt csak nagy pirosság lett volna. így
  • VRSDM
    gondolom ők csinálták, mivel vannak utalások benne más valve termékekre is...

hát ezen a körön most nemlehet átmenni. énis csak qrvagyorsan csináltam egy shot-ot, mert akármerre mész / teleportálsz, szétszednek pillanatok alatt :D

[center]józene - kannásbor - dobozossör - konzervbab - bödönbehányás
    mi más hiányozhat egy jó buliból? :] - nem is csoda hogy így kiütötte magát szegénykém

• Firerock
    és ezt így hogy csináltad meg és menynibe került?
  • Firerock
    pontos linkt plz,htx
  • Bexter
    youtubon fenn van a szám, és ez a gamehoz készült
  • Bexter
    Álitsd fel ugy a pályát h ne lehessen átmenni rajta :)
  • Firerock
    vége siekrült végignyomni a játékot.nagyon jó
    főleg a dumák benne...
    a végén az a szám az létező(már valaki elénekelte) vagy ők irták a játékhoz?mert már amiatt az utolsó mentéstől 3x végigcsináltam:)csak hoyg halhassam.ISTENI AZ A SZÁM!!
  • VRSDM
    [right]kétségtelen... nem unatkozok :$
  • Bexter
    :DDDD
  • VRSDM
    őrzik a szent rádió szent muzsikáját :]

[center]
  • VRSDM
    értem hol vagy. (épp azon a mapon keresek most valami extra robotos mókát :D

de nemértem a kérdést. én is szenvedtem vele, most az sikerélmény ha elmondom? :S
  • serito
    Az alapjáték 18-asát nem tudom megoldani. Ott vagyok, hogy már bejutottam a balső helységbe ahol szemben van egymás alatt két beugró. Az alsóban van a gomb amit meg kell nyomni, hogy vissza tudjak jutni a felsőben meg a kocka amire szükségem van mikor már visszajutottam, hogy a piros gombra tegyem. Remélem érthető volt.
    THX
  • mickeymano
    hi skacok
    a netről letöltött mapokat hogyan lehet berakni és használni?
    ha van vmi link ahol utána tok nézni, az is jó...
    thx
  • Bexter
    lol
  • VRSDM
    most borítottam fel őket :] wihííííj mi volt utána :] meglököm az elsőt az már lő aztán jön a többi. de megsajnáltam őket aztán odatettem nekik a rádiót meg a bögrét. most úgy néz ki mint akik levágtak egy kemény bulit :D közbe halottak :DDD
  • Bexter
    Én is várom :) megoldom :)
  • VRSDM
    bár be kell vallanom valamit, az egyik harcos elesett :/

így legalább olyan csendélet szerű lett :]

[center]

nah várom a következő feladatot :D (de csak a robikkal kapcsolatosat adjatok) :D
  • Bexter
    grat :)
  • VRSDM
    megcsináltam énis blőe. mindjárt rakok shot-ot. :]
  • VRSDM
    advancedbe meg se lehet ölni őket... ha jól sejtem nem?! :D
    am. én ott a legvégső teremig eljutok, az más kérdés hogy közbe pár belémeresztenek pár sorozatot :D de élek :]
  • motyodlee
    a slow motion modot lehet unleashed verziónál is használni?
  • Requiem88
    szép
    én advancedben próbáltam ahol nem mozdíthatóak de a két szemben lévőnél elakadtam :S
  • VRSDM
    keciért sem tudom megcsinálni :@
    de el ne áruld a technikád, akkor is rájövök :D
  • Bexter
    üvegnél nem jo mert szétlövik egymást és meghalnak :)
  • VRSDM
    kabbe :D én azt akartam hogy minden lerakni az első üvegfal mögé ;) és átmenni a túloldalra, had szenvedjenek :] amúgy nekem 6darabig sikerült csak, többi kihólt ;)
  • Bexter
    Nah ezt csináljátok utánam :)

• Bexter
    Megcsináltam :D
    Pill és adok screenshtoto rola
  • armageddon666
    igen :D az advanced változatában bevannak dobozolva szal nemtod "megölni" őket :P
  • VRSDM
    én már ott elbukok ahol 2 áll egy " hosszú " folyósn egymással szembe,a folyósó végein ... hiába megyek be a "rejtett-raktárba, és próbálom azokkal a szarokkal ideiglenesen eltorlaszolni a közelebbi lévő "látását" aztán bemenni mögé vagy ilyesmik. nem jön össze :/
  • Bexter
    még nem probáltam d emindjárt megprobálom
    :)
  • VRSDM
    EXIT - köszönöm szépen :] fő a gyors menekülés :P

jut eszembe, valaki meg tudja csinálni úgy az első robotos pályát, hogy az ÖSSZES robot túlélje? :$ mert nekem nem sikerül :(
  • VRSDM
    ötös.leülhetsz :]
  • mickeymano
    hi skacok
    az miért van hogy a bonus pályák után mindíg kirak a gém winfosba és hibajelentést akar küldeni... mert warez?
  • VRSDM
    épp az előbb :D az első kisrobis pályán, leraktam az az összeset sorba, és a lerakásnál billegtek ugye annyira azért nem óvom őket :] de az egyik az úgymaradt :D és billeget jobbra balra, gondolom valami bug féle, mind1, a lényeg hogy tök édin táncolt :D
  • Bexter
    Nem, csak kirpobáltam ezt azt :D
    Már vagy 10 szer végig vittem gamet mindnehogyan :D
  • Enosh Chan
    Lol, te is unatkozhattal :D
  • Bexter
    az emlitett pályán vigyétek az összeset a lézer elé majd a kockával lökjétek bele őket és hallgasátok akorust :)
  • Requiem88
    azt még én sem hallottam... nekem a legjobban az tetszik amikor felveszed és össze-vissza izgulja magát és mondja hogy "put me down" és néz mindenfelé és olyan aranyos... :)
  • herczeg
    lol mitcsinálsz? sarokba állítod őket?
  • Bexter
    Azon a pályán a legkönyebb ahol elöször találkozol a robikkal meg help feliratokkal.