2459
Portal
-
#1137 mi mennyibe került? amikor a falnál voltak, onnan szép lassan megfogtam és elkezdtem pakolni őket. aztán én benntragadtam, kiteleportáltam, aztán visszafele már velük szembe teleportáltam be. és gyorsan egy shot. :] mielőtt csak nagy pirosság lett volna. így -
#1136 gondolom ők csinálták, mivel vannak utalások benne más valve termékekre is...
hát ezen a körön most nemlehet átmenni. énis csak qrvagyorsan csináltam egy shot-ot, mert akármerre mész / teleportálsz, szétszednek pillanatok alatt :D
[center]józene - kannásbor - dobozossör - konzervbab - bödönbehányás
mi más hiányozhat egy jó buliból? :] - nem is csoda hogy így kiütötte magát szegénykém
-
#1135 és ezt így hogy csináltad meg és menynibe került? -
#1134 pontos linkt plz,htx -
#1133 youtubon fenn van a szám, és ez a gamehoz készült -
#1132 Álitsd fel ugy a pályát h ne lehessen átmenni rajta :) -
#1131 vége siekrült végignyomni a játékot.nagyon jó
főleg a dumák benne...
a végén az a szám az létező(már valaki elénekelte) vagy ők irták a játékhoz?mert már amiatt az utolsó mentéstől 3x végigcsináltam:)csak hoyg halhassam.ISTENI AZ A SZÁM!! -
#1130 [right]kétségtelen... nem unatkozok :$ -
#1129 :DDDD -
#1128 őrzik a szent rádió szent muzsikáját :]
[center] -
#1127 értem hol vagy. (épp azon a mapon keresek most valami extra robotos mókát :D
de nemértem a kérdést. én is szenvedtem vele, most az sikerélmény ha elmondom? :S -
#1126 Az alapjáték 18-asát nem tudom megoldani. Ott vagyok, hogy már bejutottam a balső helységbe ahol szemben van egymás alatt két beugró. Az alsóban van a gomb amit meg kell nyomni, hogy vissza tudjak jutni a felsőben meg a kocka amire szükségem van mikor már visszajutottam, hogy a piros gombra tegyem. Remélem érthető volt.
THX -
#1125 hi skacok
a netről letöltött mapokat hogyan lehet berakni és használni?
ha van vmi link ahol utána tok nézni, az is jó...
thx
-
#1124 lol -
#1123 most borítottam fel őket :] wihííííj mi volt utána :] meglököm az elsőt az már lő aztán jön a többi. de megsajnáltam őket aztán odatettem nekik a rádiót meg a bögrét. most úgy néz ki mint akik levágtak egy kemény bulit :D közbe halottak :DDD -
#1122 Én is várom :) megoldom :) -
#1121 bár be kell vallanom valamit, az egyik harcos elesett :/
így legalább olyan csendélet szerű lett :]
[center]
nah várom a következő feladatot :D (de csak a robikkal kapcsolatosat adjatok) :D -
#1120 grat :) -
#1119 megcsináltam énis blőe. mindjárt rakok shot-ot. :] -
#1118 advancedbe meg se lehet ölni őket... ha jól sejtem nem?! :D
am. én ott a legvégső teremig eljutok, az más kérdés hogy közbe pár belémeresztenek pár sorozatot :D de élek :] -
#1117 a slow motion modot lehet unleashed verziónál is használni? -
#1116 szép
én advancedben próbáltam ahol nem mozdíthatóak de a két szemben lévőnél elakadtam :S -
#1115 keciért sem tudom megcsinálni :@
de el ne áruld a technikád, akkor is rájövök :D -
#1114 üvegnél nem jo mert szétlövik egymást és meghalnak :) -
#1113 kabbe :D én azt akartam hogy minden lerakni az első üvegfal mögé ;) és átmenni a túloldalra, had szenvedjenek :] amúgy nekem 6darabig sikerült csak, többi kihólt ;) -
#1112 Nah ezt csináljátok utánam :)
-
#1111 Megcsináltam :D
Pill és adok screenshtoto rola -
#1110 igen :D az advanced változatában bevannak dobozolva szal nemtod "megölni" őket :P -
#1109 én már ott elbukok ahol 2 áll egy " hosszú " folyósn egymással szembe,a folyósó végein ... hiába megyek be a "rejtett-raktárba, és próbálom azokkal a szarokkal ideiglenesen eltorlaszolni a közelebbi lévő "látását" aztán bemenni mögé vagy ilyesmik. nem jön össze :/ -
#1108 még nem probáltam d emindjárt megprobálom
:)
-
#1107 EXIT - köszönöm szépen :] fő a gyors menekülés :P
jut eszembe, valaki meg tudja csinálni úgy az első robotos pályát, hogy az ÖSSZES robot túlélje? :$ mert nekem nem sikerül :( -
#1106 ötös.leülhetsz :] -
#1105 hi skacok
az miért van hogy a bonus pályák után mindíg kirak a gém winfosba és hibajelentést akar küldeni... mert warez? -
#1104 épp az előbb :D az első kisrobis pályán, leraktam az az összeset sorba, és a lerakásnál billegtek ugye annyira azért nem óvom őket :] de az egyik az úgymaradt :D és billeget jobbra balra, gondolom valami bug féle, mind1, a lényeg hogy tök édin táncolt :D -
#1103 Nem, csak kirpobáltam ezt azt :D
Már vagy 10 szer végig vittem gamet mindnehogyan :D -
#1102 Lol, te is unatkozhattal :D -
#1101 az emlitett pályán vigyétek az összeset a lézer elé majd a kockával lökjétek bele őket és hallgasátok akorust :) -
#1100 azt még én sem hallottam... nekem a legjobban az tetszik amikor felveszed és össze-vissza izgulja magát és mondja hogy "put me down" és néz mindenfelé és olyan aranyos... :) -
#1099 lol mitcsinálsz? sarokba állítod őket? -
#1098 Azon a pályán a legkönyebb ahol elöször találkozol a robikkal meg help feliratokkal.