Portal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
@
a vége meg poén😊
a zenét honnan lehet letölteni?(ami a végén volt😄)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az Unleashedet szedtem le de alapból sem sikerült elindítani...
Tehát még mindig nem sikerült elindítani...
ja és melyik verziót szedted? pl unleashed verzióhoz nem kell semmiféle steamemu
PSN ID.: Beegabor
A játék azt irja ki hogy MountAppFilesystem() failed .Átirtam a SteamEmu-t is meg csináltam parancsikont is és beillesztettem mögét a -steam -game portal sord de zzel is ezt irja ki.
Mit kell csinálni hogy elinduljon???
az normális ha egy bonus mapot megcsinálok akkor hibát észlel és leáll?
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A többit (vagyis a legtöbbet) pedig úgy kell elindítani, hogy a bsp jájlt beteszed a portal "maps" nevezetû mappájába. Aztán belépsz a játékba, elõhívod a consolet és beírod (idézõjelek nélkül): "map" és utána a pálya neve, pl. "map facility", és már tölti is be.
meghajtód:\mappaahovakitömörítetted\portal\portal\maps <- ide másolj be mindent, ami a maphoz tartozik
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
http://www.portalmaps.net/browse.php
http://halflife2.filefront.com/files/Portal/Maps;9887
Ezek közül csak 2 map jáccható, ami a filefrontot található.
=======================================================================
Hova tegyem õket sry de hülyevok hozzá<#beka2>#beka2><#hawaii>#hawaii><#circling>#circling>
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Hogyan kel elindítani a játkot???
Az Unleashed verzió van meg és be akarom illeszteni az ex mögé hogy -steam -game portal de nem engedi meg hogy nincs ilyen fálj vagy elérési út!!
Mit kell csinálni???
mi a baj??