Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tud valaki megoldást???

kell hozzá törelem meg az a kár h. mind2 portalt a bal egérgomb nyitja 😄 szal ha beleghondolok a sima portal (3d) egyszeûbb volt de azért számtekórán elleszek ezzel a fash-el is 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

armageddon666
olvass vissza 😛 linkeltem már (priv. megj. dt-n portal topicban is linkeltem oda meg nemírtak szal ott megtalálod ^^)

@

nagyon jó kis játék vót ez!😮

a vége meg poén😊
a zenét honnan lehet letölteni?(ami a végén volt😄)

Mi van vele??? Csak ezzel tudok játszani vagy mi a fszom???

DarkSector
#793!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem is indul el se fekete képernyõ csak gey hibaüzenet ezzel a szöveggel MountAppFilesystem() failed ...

DarkSector
Egyeltalán nem indul, vagy csak fekete kép van?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Raktam igen a -steam elé szõközt.

Az Unleashedet szedtem le de alapból sem sikerült elindítani...

Tehát még mindig nem sikerült elindítani...

Seth
a -steam elé is raktál egy szóközt ugye?

ja és melyik verziót szedted? pl unleashed verzióhoz nem kell semmiféle steamemu

PSN ID.: Beegabor

Hello!!!

A játék azt irja ki hogy MountAppFilesystem() failed .Átirtam a SteamEmu-t is meg csináltam parancsikont is és beillesztettem mögét a -steam -game portal sord de zzel is ezt irja ki.

Mit kell csinálni hogy elinduljon???

motyodlee
még egy kérdés:
az normális ha egy bonus mapot megcsinálok akkor hibát észlel és leáll?

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

motyodlee
tenksssz 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Parancsikont is csináltam... És nem vagyok 10 éves... És azt sem tudom miért lennne ez baj...

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Pepsi Twist
jólvan na bocs hogy élek...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

armageddon666
stílusa alapján is....

@

TreDoR
Nincsmit

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

És enked is Neo😄
Tredor tényleg köszi és sry a bénaságomér
TreDoR
Pl. mert nekünk nem voltak ilyen gondjaink (legalábbis nekem), valakinek meg elég volt átírni a MountCacheManual értékét...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Hát, az orangebox nevûnél találsz 3 mappát ha belépsz a portal mappába. Ezeket kell betenni oda, ahol a játék van (nálam pl.: "C:/Valve/Portal/portal/portal"). Aztán belépsz a portálba és a new gamere kattintva megtalálod (a legutolsó pálya lesz).

A többit (vagyis a legtöbbet) pedig úgy kell elindítani, hogy a bsp jájlt beteszed a portal "maps" nevezetû mappájába. Aztán belépsz a játékba, elõhívod a consolet és beírod (idézõjelek nélkül): "map" és utána a pálya neve, pl. "map facility", és már tölti is be.

NEOreg3
persze hogy nincs a warezosoknál steam mappa

meghajtód:\mappaahovakitömörítetted\portal\portal\maps <- ide másolj be mindent, ami a maphoz tartozik

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

na léceeeeee
TreDoR
Erre már tényleg nem írok semmit, mert csak felidegesítem magam, sry.

itt azt irja hogy a steam mappába kel de nekem nincsen sehol olyan mappa hogy portalmapps meg nekem nemis kell installálni nemtuttok segíteni magyarul irva mer amugysenagyon vágommitírt😄 thx
NEOreg3
portalmpas.net -en van leírás, hogy mit csinálj a mapokkal

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tredor:
http://www.portalmaps.net/browse.php

http://halflife2.filefront.com/files/Portal/Maps;9887

Ezek közül csak 2 map jáccható, ami a filefrontot található.
=======================================================================
Hova tegyem õket sry de hülyevok hozzá<#beka2><#hawaii><#circling>
Enosh Chan
Vajh tudja miaz? :S

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

akkor srx,de a neved alapján eléggé 10 évesnek tûntél:/

NEOreg3
parancsikont csináltál?

toysoldier
-.-

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Mert még nem tudjátok??? pedig már elég sokan játszanak vele.....

toysoldier
maradjálmár nyugton <#duma> ez nem cset, majd ha valaki tudja akkor segít -.-

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Miért vagytok ilyen köcsögök hogy nem mondjátok meg???

Nem az a gond hogy a portal mappán kívül vannak .gfc fájlok azzal kell kezdeni valamit???

ezzel mit lehet kezdeni????

motyodlee
a játékhoz vannak külön mapok amiket vhogy használni is lehet?

Átirtam már a 428-at 405-re de ezzel sem jó

Sikerült beirni de most azt irja ki hogy muontappfilessystem() failed

Nem mûködik..... igy sem mert azt irja ki hogy:

Pepsi Twist
de akkor minek updatélni a gravityt portalla? ha ez az egész a portalba van? sztem a HL2be kell mindent csinálni

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

toysoldier
a .exe" után egy szökés és oda írd azt h -steam -game portal

Nem vagyok 10 éves srác bocs hogy én vagyok olyan okos mint te.....lehetne valami faq vagy valami

ha 10 éves vagy,ne is próbálj ezzel játszani sry:C

Hello!!

Hogyan kel elindítani a játkot???

Az Unleashed verzió van meg és be akarom illeszteni az ex mögé hogy -steam -game portal de nem engedi meg hogy nincs ilyen fálj vagy elérési út!!

Mit kell csinálni???

nah elindult,mûködött,de anyám elkezdett basztatni,én meg kiléptem,és amikor be akarok lépni,akkor elkezd villogni a fõmenü,és nincsenek ott a feliratok(new game,load game stb).ha pl a Load game helyére kattintok,akkor van aza hang,mint amikor kattintok,de nem történik semmi,csak villódzik tovább.
mi a baj??

<#eljen>

TreDoR
Figyi, az egész cuccost a portálban kell lenyomni... A mappokat és sceneket amiket kicsomagolsz a portál mappájába kell betenni. Egyébként meg honnan szednél portalgunt a portalon kívûl?... GarrysMod-dal nem sokra mész.

TreDoR
http://www.portalmaps.net/browse.php

http://halflife2.filefront.com/files/Portal/Maps;9887

Ezek közül csak 2 map jáccható, ami a filefrontot található.