2459
Portal
  • Bone-Cracker
    a felső szintre felteleportal magam de ott csak egy ajtovan ami nem nyilik, zselét?
  • Bexter
    noob :)
    Probálj meg elmenekülni onnan :) Használd a zselét a nyakadon :)
  • Bone-Cracker
    bocs ha már kérdezte vki, az utolso (19-es) teszt végén amikor tüzbe mennek a vizszintes liftek, akkor azt mondja le kéne tennem a portal fegyvert vagy mi, mit kell csinálni, olyan gomb nincs ami eldobja
  • Facek
    azköszi :D nemsemmi map
  • TSL16b
    Igen, Nem(esis) oldalán: GCFScape
  • TreDoR
    Ide felraktam videót a pályáról:

Portal - Trap map
  • Killberk #1332
    A jobb oldalon lévő beugróval szemben, lőj a a fal tetejére egy portált. A másik portált a földön oda lődd, hogy ha a fal tetején kijössz, akkor pont beleérkezz. Ha megvan ez a pont, akkor mikor fent kiérkezel falból, akkor azt a portált egyből át kell lőni a földre, pontosan a beugró elé. Ha megvolt a kellő lendület akkor be tudsz menni a beugróba. Ott a lyukon belősz egy portált és áthozod kockákat, amiket utána a kiugró részekhez kell elvinni, de az a rész úgyis tök egyértelmű.
  • Bexter
    HI.
    igen a teremben vagyok a kockák a nyomos gombnál vannak és igen oda nemtudok bemenni :)
  • Blekk Síp
    Igen az a változat van meg.
    Tudnál linket adni ahhoz a progihoz amivel ki lehet bontani a gcf fájlokat?
    Asszem Gcf escape a neve, de nem találtam sehol.
  • Killberk #1329
    Feljutottál a nagy teremben lévő jobb oldali sima beugróba? Vagy pont az a rész nem megy? Kockák hol vannak most? Annál a piros gombnál, ami agyonnyom, vagy még korábbi helyükön?
  • Bexter
    Átjutottam de aztán totál ko :D hogy tudom a kockákat odavinni?
  • TSL16b
    Nem Detonation változat véletlenül? Nekem az angolon is produkálta ezt, de kibontottam a GCF-ből a hangokat, és odatettem neki, ettől megjavult. Esetleg bejátszhat még a régebbi <jatekneve>_hungarian mappába másolt magyarítási módszer is.
  • Blekk Síp
    Nekem az Orange Box-os Steam nélküli(...) Portalhoz nem volt jó a magyarítás.
    Magyar szöveg volt, de elment a robot hangja.
    Nem tud vki esetleg megoldást rá?
  • Killberk #1325
    Mielőtt elindulnál a savas folyosón keresztűl, hagyd a két kockát a piros gomb közelében (ami agyonnyom). Nem kell rárakni, csak később még kellenek, és nem lehet majd visszamenni, mert bezáródik ajtó amin keresztűl eljutottál idáig.
    Savas résznél úgy tudsz átmenni, hogy egyik falról a másikra lövöd a teleport kapukat. Az átlátszó ablakok alján van kis perem, azokon meg lehet állni.
  • Bexter
    tetszik csak elakadtam :)
    Ott tartok hogy ha gombot lenyomom engem nyomnak össze meg egy savas medence van érdekes falakkal :)
    Help hogy lehet átmenni?
  • TreDoR
    Azért köszi a mappot.
  • TreDoR
    Szerintem minden teljesen egyértelmű benne, de lehet csak azért tűnt annak, mert már szinte mindenféle portal mozgást megcsináltam youtube-s videók alapján.
  • Killberk #1321
    Huh, emberek! Aki igazán meg akarja dolgoztatni szürkeállományát, az nézze meg ezt a pályát! Néha az akció kivitelezése se könnyű, de rájönni, hogy helyenként mit is kell csinálni, az még nehezebb. Viszont aki kitartó, az pálya végén megkapja jól megérdemelt jutalmát.
  • lac coo
    Eh..Itt nehéz elmagyarázni egy pályát :)))))
  • RelakS
    milyen két gomb? O_o

A szeretet kocka helyett amikor golyóbisod van?
  • lac coo
    Két gombot kéne lenyomnom, de most még nem jöttem rá hogyan-mivel :)))) A gholyó már meglenne hogy vigyem oda...De el ne áruljátok a megoldást ! :DD
  • RelakS
    Én azt választottam, hogy az egyik falnak nekiirányítottam, és addig játszottam az egyik portál helyével, mígnem a bogyó szépen a helyére pattogott :) Okosan nem tudom, hogy hogy kell megoldani

---

[URL=http://www.youtube.com/watch?v=2swW1CIEapQ]Ez túl egyszerű volt ahhoz, hogy kitaláljam [/URL]
  • lac coo
    Asszem egyik 19-es szint fogott most meg :)
    Térlátásom jó, de most akárhonnan nézem sincs halvány fogalmam sem hogy kerülhetne oda alabda .....
    De nem baj ebben ez a jó ! :)
    Nem beszélve a játék "cyber" hangulatáról, a női hang is gyönyörű, de a géppuskák baba hangjai talán a legjobbak amit életemben hallottam !!!!!
  • VRSDM
    én csak a 17es pályától szenvedtem, addig szinte gyalog galopp volt.

de hidd el, lesznek még jó kis részek ;), amúgymeg nem debilség az, kinek miféle az ilyen tér-látása-érzéke...
  • lac coo
    Őőőő... Most vagy én vagyok sokkalta debilebb mint gondoltam...de néha elidőzök súlyos félórákat egy-némely pálya szemrevételezésével , megoldást keresve :))))))

A game király, nem is tudom játszottam-e ilyen jó pc-n !
  • Bexter
    Map pack :)
  • ocskoszilard
    nézegess vissza a fórumban, van egy-két jó oldal.
    pl: http://www.portalmaps.net/browse.php
  • Bexter
    Valami jó mappot tudtok ajánlani?
  • ocskoszilard
    úgy látom hogy a fórum kezd egy kicsit kihalni...
  • UnknownAsshole
    Ha esetleg még nem lett volna: Portal: The Flash Version
  • RelakS
    Maybe Black Mesa...
    It was a joke, haha, fat chance...

És fejből! ^^ (jútúbon rá is keresek, és meghallgatom :) )
  • gricsenko
    mountappfilesystem()failed
    Ez az pontosan
  • gricsenko
    Háipszilon atyák!Biztos ezerszer meg lett kérdezve ki lett tárgyalva de kiváncsi lennék még is mivel visszaolvastam de nem igazán találtam erre vonatkozot,hogy a portal inditásánál egy ilyen üzenettel találkozok mountfilesystem error!EZ MI A JO ISTEN?
  • Zomil
    maybe black mesa?
    haha just joke

:DDDDD
  • RelakS
    Mivan? Tetszett a zene?

It was a triumph trallalaaaa...
  • akyyy
    neee neeee ez az outro úriosten
  • akyyy

egyébként nem gondoltam volna azt hittem az már az utsó pálya, oszt a nagy francokat, lassan már kétszer annyit mászkáltam, whááá:D:D:D
  • Kachow
    Persze, hogy tudsz, nézzél szét!
  • akyyy
    már megvan:D
  • akyyy
    19.nél, felmentem arra a mozgó bigyóra, elvitt egy nagy tüzhöz, ott meg közölte h ügyes vagyok most feküdjek a földre, dobjam el a fegyvert és majd jön valaki. de nem jön senki bár nemtudommivel kell lefeküdni ill fegyvert eldobni. vagy itt tudok valamerre még menni? help plz