Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bexter
Mögé löj és ott jöjj ki :D

http://bexter.hu Szép Fényeket!

VRSDM
épp most jöttem rá :]

u dont have to listen anybody else but me

lololol
ne állítsd meg

VRSDM
és a ventillátort hogyan állítsam meg? hiába akasztok neki be széket-pct-mappát. akármit csak úgy sikálja aztán kiköpi :D

Doom 4
na jóvan mindjá nyitok 1 veszekedõ topicot ahol felbaszhatjátok 1-mást

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

TreDoR
Akkora egy gyökér vagy, hogy arra már szavak nincsenek.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Doom 4
köszi a segítséget végig vittem

laca133
Ugyanaz az alapja mindkettõ játéknak nehogymá ne lehessen megcsinálni. TREDOR egyébként én nem tettem semmi rossz megjegyzés veled szemben én normális hangnemet ütöttem meg szal nemtudom mit kell idegeskedned. Ha az aggaszt, hogy azt mondtam hallgatnod kellet volna, akkor még mindig tartom ahhoz, amit mondtam, de semmi rossz szándék nem volt bennem..
laca133
ep2-be is belehet rakni ember gondolkozz ha hl2-vel meglehet akkor ep2-vel is OMG!!!!
TreDoR
Te egy oltárira nagy seggfej vagy öcsém... Bocsi, de már tényleg képtelen vagyok visszafogni magam. Ezt én már 11 nappal ezelõtt leírtam, mert valaki kérte: #716. Kicsit le vagy maradva.

Egy kib*xott szóval nem írtam, hogy a hl2 mappjait nem lehet betölteni a portálba. Bálint Csabi azt kérdezte, hogy a portal gunt, hogy lehet beimportálni az ep2-be. Erre írtam, hogy sehogy. Még az ep2 mappjait sem lehet betölteni a portálba, de ha sikerül is, akkor majdnem az összes textúra lila színben fog pompázni (tapasztalat, orange box-val)...

Gondolom neked le sem esett, hogy amit linkeltél videókat azok hl2-esek és nem ep2-esek... Portálba betöltött ep2 mappokról készült videókat pedig sehol nem fogsz találni (legalábbis egyelõre)...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

VRSDM
megvan már, fel kellett küldeni egy kampós bigyót aztán hordóról ugrálni stb. vak voltam :] köszönöm szépen (pedig még koszos kéznyomok is mutatták az utat" :D

Requiem88
tudnál róla mutatni egy screenshot-ot? én nem akadtam el azona részen sehol, tudok segíteni.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

VRSDM
1órán át mászkáltam kinnt bennt fönnt lennt, ahol csak lehet. de semmih ... na majd körbenézek ha hazajöttem.

DarkSector
Egy patricion van minden?
Vagy például c-n a win és d-n játékok?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ability
Nézz be a garázsajtókon belülre is. Az egyikben megtalálod a kiutat.
Requiem88
"Tudod menyi idõbe tellet hogy végig vigyem a GTA San Andreast? Nagyon sok. És az a sok mentés."
Júúúúúúúúúúúúúúúúúúúj, és vajon mennyi idõ lenne elrakni a mentéseidet egy pendrive-ra?<#banplz>

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

laca133
Ez a két videó a telepítés és az elindítást tartalmazza aki nem szeretné elolvasni :)
laca133
De ha még ezt sem hinnéd el akkot tessék....

http://hl2portal.akatsuki.hu/

http://www.youtube.com/watch?v=AL5n5fUkqXI
VRSDM
nah help. totál elakadtam. 19es részleg, már szökök jobbra balra javába, beestem egy verembe 3nagy csõ elzárja a felfelé utat, lent 3kis "garázs"ajtó felnyílik 3sentry gun, mindet megolom, DE nem lehet kijutni, nincs hova felfelé portált nyitnom. ha valaki tud valamit köszöntem.

laca133
TREDOR ha olyan bölcs lettél volna, hallgattál volna. Képzeld megtaláltam a fórumba a megoldást, hogy lásd, nem viccelek le is írom neked.

" crayon, kommentjeim száma: 11 db

85
na ha még kell valakinek akkor tessék:
1. Fogod a Portal mappádat és kimásolod egy biztonságos helyre (backup)
2.Letöltöd a GCFscape nevû progit és felinstallod.
3.Megnyitod a GCFscapet és elmész a Steam mappádban ide: ..Steam steamapps és itt megnyitod a "half-life2 content.gcf" fájlt.
4.Most a GCFscapeben egy fastruktúrát látsz baloldalt. ott ráklikkelsz a hl2 nevû mappa kis kockájára lenyílik a benne található többi mappa.
5.A lenyílt mappák közül a maps nevûn kattintasz egy jobbost és választod az Extract opciót.
6.Mikor megkérdi hová hajtogassa szét mondd neki, hogy ide:
Steam steamapps (your_steam_id) portal portal
Ezzel a lépéssel összekeverted a portal eredeti a HL2 eredeti pályáit.
7.Most az 5. lépéstõl csináld meg ugyanezt csak a maps helyett a scenest tömörítsed ki.
Ezzel a lépéssel a scriptelt jeleneteket is összekeverted. (tehát a teljes HL2 történet technikailag a Portal játékodban is elérhetõ lesz.
8. Elindítod a Portált és elõhozol egy konzolt! (nem nem az Xboxodat) HA nem tudod, hogy kell, van magyar leírás a HL2höz ebben is úgy kell. Google...
9.Ha Megvan a konzol bepötyögöd, hogy 'maps' és enter. Ha jó helyre tetted a HL2 pályáit akkor felsorolja õket a portáléval együtt.
Ha most beírod pl., hogy 'map d1_canals_01' akkor a csatorna_01 nevû pályát tölti be a HL2bõl. (menekülés a combine elõl a csatornában).
Ilyen módon a mapokat egymás után betöltögetve a HL2 sztori végigtolható.
Ha eddig megvan és betöltött a mapod akkor vissza akonzolhoz és írd be: 'sv_cheats 1' (cheatek bekapcsolása)
Ha ez megvan akkor írd be, hogy: 'impulse 101'
Most ha mindent jól csináltál a HL2 egyik pályáján vagy és minden a HL2ben megtalálható fegyver plusz a PhD (doktori portalgun) is megvan és lehet mókázni.
Ha a portalt még nem vitted el odáig, hogy a PhD mind2 lyukat képes kilõni akkor még írd be a konzolba: 'upgrade_portalgun'
Ezzel egy fullos portalgunod lesz.
Jó játékot mindenkinek. Crayon™ "
TreDoR
Engem már az eredeti is kidobott... nem szereti ha gyakran leteszem tálcára és utána vissza.

armageddon666
megkaptad a választ. win reinstall segít... megntéseket meg kiírod vagy másik partícióra teszed vagy valami... nekem már vagy 2 óta vannak mentéseim azokból a játékokból ahol kicsit többet szenvedtem :P van egy külön mappa nekik...

@

TreDoR
Ott biztos nem találsz rá megoldást, és máshol sem.

Egyébként ami a Windows-son van töménytelen játékom nem fogom egy játék miatt elrontani / letörölni . Tudod menyi idõbe tellet hogy végig vigyem a GTA San Andreast ? Nagyon sok . És az a sok mentés . Na inkább hanyagoljuk a témát és térjünk vissza az eredeti témához .

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

OFF : Elnézést kérek elnéztem valamit .

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

OFF : Megkérdezhetném hogy hová tünt az elõzõ HSZ-em ?

Bexter
a windows nem egy áldott dolog amit ennyire védeni kell :)
half life játékok miatt nem egyszer töröltem a wondows hogy menjen :)
ennyi áldozatott tegyél meg

Sziasztok, az mitõl lehet hogy elindul a menü, minden jó, aztán a new game-re megyek, kiválasztom az elsõ chaptert és nem történik semmi

A Windows ? DEHOGY ! EGY JÁTÉK MIATT ? Inkább játszok mással mint hogy letöröljem a Windows-t .

laca133
toarpad esetleg a win újratelepítése megoldaná a dolgot.
Na végre elindult de most megint baj van . Amikor elindul eljut a töltõ képernyõig ( amikor ki írja hogy Loading... ) és utána elsötétül a képernyõ majd ki írja hogy : A hl2.exe fálj hibát észlel ezért leál .
Nem tudjátok hogy miért írja ezt ?

Vki nem tud nekem megoldást arra hogy mér lép ki mindig az elsõ pályán a gém?<#conf>
DVD5-ös verziót használok.
PLEASE HELP!!!!<#sir>
Bexter
a kockéval amit a fölöted lévõ járatbol tudsz kinyerni ha felrobantotd a lézerrel.

Doom 4
ok már megvan de a 19 edik pályánálamikor már sokáig jutottál akkor van 1 szellõzõ amin át kell menni hogy tudok bejutni ?

laca133
TREDOR belehet rakni. Olvasd el a gamestar fórumot Bálint Csabi. Ott biztos találsz rá megoldást hogy rakd be. Amittittolvashatsz.
Zomil
nem nehéz csak engedélyezni kell a csitet, majd bepötyögni a repülés parancsot és leszállsz a cake szobába

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Doom 4
kozolt hogy tom lehozni ?

TreDoR
Ez mekkora hülyeség <#idiota>. Ilyen videót énis csinálok...

Bexter

TreDoR
Hogy mi?

Bexter
Keringenek videok arrol, hogy lehet megszerezni a tortát meg kijutni de nekem egyikse müködött. valakinek?

TreDoR
Sehogy

Bocs az elsõ sorba azt akartam írni hogy:
Hogy ehet a portal gun-t a hl 2 episode 2-be berakni??
Hogy lehet a portal gun-t a hl2 episode 2-be

PLEASE HELP <#confused>
[email protected]
Doom 4
ja és csinálj 1 parancsikont és add hozzá a cél hoz hogy -steam -game portal

Doom 4
ez legyen a tartalma

Doom 4
elég a portal és a SteamEMu filet is felül kell irna ha van ha nincs akkor alakítsad ilyenné:
SteamAppsDir = ..\
; Used if UseCacheFileSystem = True

UserName = Unleashed
; This will be returned on SteamGetUser.

EmailAddress = [email protected]
; This will be returned on SteamGetCurrentEmailAddress.

Language = english
; Default language, if none is entered will be english.
; This entry can be used if the game is multilanguage!

MountOptionalCache = False
; This will mount optional cache files (Most likely these are low violence gfx)

MountCacheManual = 405
;With this you can manually mount cache files, but you will need the CacheID to mount optional caches.

CurrentAppId = 400 //Portal

SubscribedSubIds = 0, 503 //Steam, Portal Retail

Hello
Valaki nem tudja hogy kell elindítani a UNLEASHED verzió?
Meg kell hozzá a hl2 is vagy elég a portal is?
Köszönöm!
Doom 4
a 18 adikályát hogy kell megcsinálni ? ott tartok ahol az a sok ágyú van és alul meg vizes szakadék

romeozor
szvsz ez nem olyan játék amit végigjátszással kéne megcsinálni. ebben pont az a lényeg hogy az ember maga jöjjön rá a megoldásra és örüljön neki. bár lehet csak én vagyok ezen a véleményen, egyébként nem találkoztam leírással, mivel egy általán nem bonyolult

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor