2459
Portal
-
#1378 Na megcsináltam, elindítottam egy olyan liftszerűséget, a baj az, hogy így csak egy kapcsolóhoz tudok leugrani ami azt az ajtót nyitja ahonnan jöttem, a kacsoló felett van egy kocka, oda hogyan jutok?Mert azt a kockát kellene elvinnem, hogy nyitni tudjak majd egy ajtót. -
#1377 Ugorj bea buraba, bezar "orokre" aztan kinyitja es nyitva is marad, igy mar egyszeru lesz :) -
#1376 Jaja, értem.Kösz. -
#1375 Ja, és rosszul írtam, az a gomb a bal oldalon lesz, az üvegbúrával szemben kb. -
#1374 Nem, a robotokat is az energiagömb segítségével lehet elintézni, egyszerűen oda irányítod. -
#1373 Ok,így már értem, de ahhoz, hogy elintézzem a robotokat, nem kellett volna kijönnöm azon a csapóajtón?Amit csak belül lehet kinyitni és pár másodperc múlva visszazárul? -
#1372 Ha jól sejtem hol vagy.. előszőr nem árt elintézni a robotokat, utána jobbra van egy gomb (portált kell nyitni, hogy elérd), azt kell megnyomni és kinyílik az üvegbúra. Persze előbb oda kell terelni az energiagömböt, mert gyorsan bezáródik. -
#1371 Helló!A 18-as Testchamberben vagyok(asszem :D), van egy csomó robot, meg egy nagy barlang szerű valami, a padlón savval, na itt elakadtam.Középen forog egy olyan energiakilővő ketyere, gondolom azt kell bevezetni a megfelelő pontba, csak ez a pont mellettem van egy üvegbúrában elzárva.Na itt hogyan tovább? -
#1370 Nem akarod feltölteni? :) -
#1369 #1363 - #1366. Mi van itt? -
#1368 persze időm mint a tenger :D[right] NEM :D -
#1367 Próbáltad már tablettel a gamet? :) -
#1366 nincs[right]apró örömök az életben -
#1365 nincs -
#1364 nincs :) -
#1363 nincs. -
#1362 Kivételesen nem lustaságból nem olvasok vissza, hanem a spoilereket kerülöm: van már akármilyen kiegészítő a portalhoz? -
#1361 Nem kell eredetinek lenni, a lényeg, hogy a játék mappájában a "maps" könyvtárban legyen. -
#1360 eredeti=bolti. of koz... -
#1359 csak az eredeti gamehez lehet letolteni mapokat? az osszes map, amit talaltam a steam mappa kene rakni... -
#1358 loal, ezt a veget nem lehet megunni:) csak a dal miatt kinyomom megeccer:D bar mar leszedtem mp3-ban, de az mas... :D -
#1357 akinek """NETTÁÁÁÁN""" nem lett volna elég a portal-ban kapott élmény, és már az addon map-okat is monitor nélkül végigviszi perfektre, azok tegyék be hl2 alá a portalt ;) az még aranyos kis móka :P
link -
xido #1356 pcgurun portal map pack vol.1 és 2..valami zseniálisak:)) -
#1355 Végigjátszottam. Jó volt, de valahogy még nem az igazi. De ebből nagyon-nagyon jó játék lehet, ha komolyabban nekiállnak. A feladványok sajnos nem voltak valami nehezek, ami az volt, ahhoz is inkább ügyesség kellett, mint logika. De alapvetően tökjó ez a portál nyitogatós dolog, jól el lehet vele szórakozni, és látványnak sem rossz. A vége felé is tetszett, végre nem csak azokat az unalmas tesztszobákat kellett bámulni. És jó szövegek vannak benne, én nagyokat röhögtem játék közben a beszólásokon. :D A "kommentár mód" is érdekes, de még csak belenézegettem, elképesztő, hogy mikre nem gondolnak a fejlesztők. :P -
#1354 Hat ez mekkora allat egy game. en meg irtom az eszak-koreaiakat, nemhogy ezt tolnam... utoljara a jedi outcastban gondolkodtam ennyit -
#1353 hogy kell a 19. pályát megcsinálni??
-
#1352 -
#1351 ZOMG!!!
-
#1350 köszi az faja lesz:) -
#1349 keress rá gugliban van pár száz uj map hozzá :) -
#1348 azért a hl2 még mindig a szivem csücske, remélem lesz még sok folytatás, a portalnak nem tudom lesz e, de ha lesz azt is nyomom -
#1347 Na azota végignyomtam, álltalában nem szoktam nem gyilkolos játékokkal játszani de ez tényleg jo kis fejtörős játék volt. meg half life rajongo is vagyok, ugyhogy mindenképp jo kis game volt. várom a folytatásokat. -
#1346 Sztem az agyvelőt nevezte Bexter zselének... -
#1345 -
#1344 jo nem tudtam hogy a kék vörös portál szart zselének nevezitek, de meg van a megoldás, rájöttem már magamtól -
#1343 sikerült felugrani:) de nem az ajton kell bemenni -
#1342 Az agyadat használd barátom! :)Erre próbált utalni Bexter. -
#1341 nah felejtsd el a zselét. a lényeg hogy amikor kikerülsz a tüzes helyről fent van egy hely amerre lehet menni, ott egy kis terembe érve ajtokon kell tovább menni. -
#1340 de milyen zselét honnan vegyek olyat? (a gömbre gondolsz ami pattog, az joval távolabb volt oda már nem tudom hogy megyek vissza) vagy a portálra gondolsz a kék, vörös? azt hivod zselének? -
#1339 nyilik az az ajto hidd el.
Igen zselét.