Portal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 15. pálya 2 részén elakadtam, tud valaki segíteni, hogy mi lehet a megoldás?
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
be kell másolni a mapokhoz és a consolon beírni a nevét.
pl: map pmn_brdstr_intermediate_v2
u dont have to listen anybody else but me
tudja vki hogy a netrõl letöltött mapokat hogyan lehet berakni és használni?
ha van vmi link ahol utána tok nézni, az is jó...
thx
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
de õszintén nem jönnek meg az advanced mapok. :]
Elvileg meglehet van annyi láda meg miegymás.
Kár hogy a fal mögötieket nem lehet cipelni cask teleportal vinni :)
http://bexter.hu Szép Fényeket!
http://bexter.hu Szép Fényeket!
hát ezen a körön most nemlehet átmenni. énis csak qrvagyorsan csináltam egy shot-ot, mert akármerre mész / teleportálsz, szétszednek pillanatok alatt :D
mi más hiányozhat egy jó buliból? :] - nem is csoda hogy így kiütötte magát szegénykém
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
fõleg a dumák benne...
a végén az a szám az létezõ(már valaki elénekelte) vagy õk irták a játékhoz?mert már amiatt az utolsó mentéstõl 3x végigcsináltam:)csak hoyg halhassam.ISTENI AZ A SZÁM!!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
de nemértem a kérdést. én is szenvedtem vele, most az sikerélmény ha elmondom? :S
THX
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
a netrõl letöltött mapokat hogyan lehet berakni és használni?
ha van vmi link ahol utána tok nézni, az is jó...
thx
így legalább olyan csendélet szerû lett :]
nah várom a következõ feladatot :D (de csak a robikkal kapcsolatosat adjatok) :D
am. én ott a legvégsõ teremig eljutok, az más kérdés hogy közbe pár belémeresztenek pár sorozatot :D de élek :]
én advancedben próbáltam ahol nem mozdíthatóak de a két szemben lévõnél elakadtam :S
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
de el ne áruld a technikád, akkor is rájövök :D
@