2459
Portal
-
#1419 Az idei év egyik legpozitívabb meglepetésének bizonyult a The Orange Box-szal érkező Portal című logikai játék, amely a semmiből törve fel hódította meg az alapvetően egyáltalán nem rá váró gamerek szívét. S most az eddigieknél is több rajongóra tehet szert, hiszen. a Steam megállapodást kötött az NVIDIA-val, amelynek értelmében mindazok, akik a cég videókártyájával rendelkeznek gépükben, ingyen tölthetik le a program egy speciális változatát, a PortalT: First Slice-t. Az alábbi Steam oldalra elnavigálva nincs más dolgunk, mint hogy megvárjuk míg az automatikusan megállapítja valóban a megfelelő márka terpeszkedik-e a gépünkben, majd igen válasz esetén indulhat a letöltés. Forrás: pcdome -
#1418 most amugy ez a cucc vmi lebutitott változat, v mi?:) -
#1417 Én végignyomtam mégegyszer :D
Vagy a portal része kamu? :) -
#1416 Hmmm... Nem csak, hogy demo, de kamu is. Letöltöttem, a GCF fájla kemény 84,9 K!!! Nincsenek is benne modellek, sem textúrák... Kirakattam a telepítővel egy parancsikont az asztalra, ami nem csinál semmit. Steam pedig meg sem jeleníti. Vagy lehet, hogy 1 nap alatt lejárt volna a "limited time"... -
#1415 Jah... a peggle is "demo" -
#1414 Hát, próbálkozom importálni az episode 2 mappjait a portálba, de nem jön össze, a reslist fájlokat is átírtam oda-vissza, de meg sem nyikkan. Mindenhol tele van sakktáblákkal, meg error modellekkel:
Valakinek már sikerült? Vagy valami 5let? -
#1413 mvidia kártyákhoz is van eredeti játék, az én 8800gts-emhez volt ghost recon, Race, meg 3d mark -
#1412 Érdekes, ATI dobálja az ATI kari tulajdonosoknak az ingyen játékokat, az NVIDIA meg kiszúrja a szemünket ezzel a *******... Teljesen értelmetlen. -
#1411 Ja, demó, viszont kapsz egy peggle extreme-et hozzá... ha nem demó, akkor már megéri :D A demója addiktíííív volt :] -
#1410 Csak valami demó... -
#1409 NVIDIA tulajoknak
Ez most szerintetek a teljes játék? -
#1408 Egyébként van benne hiba; a gombokkal állítható ferde lapokon, ha portált nyitsz és ott próbálsz belemenni, akkor nem enged. Ilyenkor csak az egyik irányban működik a portál. De ez egy nagyon jó map, ettől függetlenül, én azért többet szenvedtem vele 8 percnél :D, de sikerült megcsinálni. -
#1407 Most fejeztem be pont, fasza map. -
#1406 8 perc első nekifutásra :) -
#1405 Én most ott tartok, hogy megnyomtam egy gombot és megfordult a szoba. :) Durva. -
#1404 Ja leszedtem, de még nem próbáltam.A pasas Portal fan, azt rebesgetik.. -
Egy igen nehéznek tűnő pálya (még csak elkezdtem), a Bethesda-s Daryl "RenStrike" Brigner készítette, szerintem vessetek rá egy pillantást, elég komoly munka.
INNEN letölthető. -
#1402 Köszönöm. -
#1401 Zsír, akkor egy jó ideig élvezni fogom a gamét. :) -
#1400 nem -
#1399 Erre gondolsz? #1362
Nem azt mondtuk, hogy nincsenek mappok a játékhoz, hanem, hogy nincs kiegészítője... -
#1398 nem,igen,nem -
#1397 Csak eredetibe lehet plusz mapeket berakni? Meg lehet venni külön a Portalt, vagy kell hozzá a HalfLife? -
#1396 Én a PC Guru oldaláról leszedtem 2 map packot.Eredeti játékhoz ugye ezeket fel lehet tenni?Nem majrézik a Steam vagy a Valve? -
#1395 Kösz, hogy azt mondtátok nincsenek mapek a játékhoz, most azt kérdem melyiket érdemes leszedni. -
#1394 The cake is fake! -
#1393 Kösz, végig is vittem.Nagyon jó game, rég szórakoztam ilyen jól. :) A végén az a zene betett, "When you are dead I'm still alive." :D
The cake is a lie! -
#1392 Magad alá lősz egy portált, aztán visszamész oda ahonnan jöttél és leugrasz, ekkor lövöd a másik portált szintén alád. -
#1391 Itt tényleg elakadtam, már fél órája szenvedek és ötletem sincs, hogy hogyan jutok oda fel. -
#1390 ÁÁ túljotottam, nem is szólok többet mert csak türelmetlen vagyok. :) -
#1388 Na azon túljottam, itt akadtam el és lövésem sincs merre, mert sikerült nyitnom fent egy portált, de nem láttam kijáratot.
-
#1387 Hát, 1-2 kép sokat segítene. -
#1386 Kösz.
Na a szemetek meg akartak ölni. :D De túljártam az eszükön, egy csomó cső és színfal mögötti mászkálás után jutottam el egy olyan helyre ahol felettem mozog egy cső, még feljebb pedig van egy rács ahova fel kellene jutnom, de nem tudok portált nyitni legfelülre, csak annyit értem el, hogy a mozgó csőre ráestem és semmi, még be tudok lőni egy portált a csővel egy szinten lévő kis lyukba, egy rács fedi, ott van egy ajtó de az nem nyitható, arról a helyről se tudok a legfelső szintre ugrani.A másik amit próbáltam, hogy nyitottam a falra legfelülre portált, hogy majd a lendület átdob, de sehogy nem jön össze mert vagy bénázok vagy nincs elég lendület.Máshogy kellene? -
#1385 Milyen pályák mik a nevük? -
kev #1384 http://rapidshare.com/files/82305864/Portal.Custom.Maps.7z.html
Plusz pályák a Portal-hoz, winrar / 7zip kitömöríti. -
#1383 Az ajtó mögé lősz egy portált, a másikat meg az ajtóra... -
#1382 Na megvan az uccsó pálya, elindítottam a liftet, átvergődtem az első csapóajtón, majd a lift előtt cikázó energialabdán, de aztán van még egy ajtó amin már nem jutok át csak a lift.Elakadtam... -
#1381 Lehet rájöttem, a placcokra kell portálokat nyitogatni, és mindig amikor felugrok a lendület miatt nyitok a magasabban lévőre. -
#1380 Király, sikerült is.Sejtettem, hogy lent az a terület azért van, de hogy pont a kinyíló ajtóra kell tenni a másik portált, azt nem hittem volna. :) Na most rátettem a kockát az ajtó nyitógombjára, átmentem az ajtón és most egy torony alakú helyen vagyok, előttem sav meg egy kis rész amire nem tudok ráugrani, mellettem meg egy nagyon mély terület, gondolom oda kell majd nyitni egy portált.Itt hogyan tovább? -
#1379 Megnyomod a gombot, utána gyorsan vissza a kinyílt ajtóhoz, nyitsz rajta egy portált, a másikat lent a mélyben, és leugrasz. Ha elegendő volt a lendület, akkor a kockához jutsz.