Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaveAir
NVIDIA tulajoknak

Ez most szerintetek a teljes játék?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

wantonly
Egyébként van benne hiba; a gombokkal állítható ferde lapokon, ha portált nyitsz és ott próbálsz belemenni, akkor nem enged. Ilyenkor csak az egyik irányban mûködik a portál. De ez egy nagyon jó map, ettõl függetlenül, én azért többet szenvedtem vele 8 percnél 😄, de sikerült megcsinálni.
30Dani
Most fejeztem be pont, fasza map.

thank you for helping us help you help us all

Bexter
8 perc elsõ nekifutásra 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

wantonly
Én most ott tartok, hogy megnyomtam egy gombot és megfordult a szoba. 😊 Durva.
Narxis
Ja leszedtem, de még nem próbáltam.A pasas Portal fan, azt rebesgetik..

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

wantonly

Egy igen nehéznek tûnõ pálya (még csak elkezdtem), a Bethesda-s Daryl "RenStrike" Brigner készítette, szerintem vessetek rá egy pillantást, elég komoly munka.

INNEN letölthetõ.
30Dani
Köszönöm.

Narxis
Zsír, akkor egy jó ideig élvezni fogom a gamét. 😊

TreDoR
nem

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Erre gondolsz? #1362

Nem azt mondtuk, hogy nincsenek mappok a játékhoz, hanem, hogy nincs kiegészítõje...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Bexter
nem,igen,nem

30Dani
Csak eredetibe lehet plusz mapeket berakni? Meg lehet venni külön a Portalt, vagy kell hozzá a HalfLife?

Narxis
Én a PC Guru oldaláról leszedtem 2 map packot.Eredeti játékhoz ugye ezeket fel lehet tenni?Nem majrézik a Steam vagy a Valve?

30Dani
Kösz, hogy azt mondtátok nincsenek mapek a játékhoz, most azt kérdem melyiket érdemes leszedni.

ocskoszilard
The cake is fake!

Narxis
Kösz, végig is vittem.Nagyon jó game, rég szórakoztam ilyen jól. 😊 A végén az a zene betett, "When you are dead I'm still alive." 😄

The cake is a lie!

TreDoR
Magad alá lõsz egy portált, aztán visszamész oda ahonnan jöttél és leugrasz, ekkor lövöd a másik portált szintén alád.

Narxis
Itt tényleg elakadtam, már fél órája szenvedek és ötletem sincs, hogy hogyan jutok oda fel.

Narxis
ÁÁ túljotottam, nem is szólok többet mert csak türelmetlen vagyok. 😊

Narxis
Na azon túljottam, itt akadtam el és lövésem sincs merre, mert sikerült nyitnom fent egy portált, de nem láttam kijáratot.

TreDoR
Hát, 1-2 kép sokat segítene.

Narxis
Kösz.

Na a szemetek meg akartak ölni. 😄 De túljártam az eszükön, egy csomó csõ és színfal mögötti mászkálás után jutottam el egy olyan helyre ahol felettem mozog egy csõ, még feljebb pedig van egy rács ahova fel kellene jutnom, de nem tudok portált nyitni legfelülre, csak annyit értem el, hogy a mozgó csõre ráestem és semmi, még be tudok lõni egy portált a csõvel egy szinten lévõ kis lyukba, egy rács fedi, ott van egy ajtó de az nem nyitható, arról a helyrõl se tudok a legfelsõ szintre ugrani.A másik amit próbáltam, hogy nyitottam a falra legfelülre portált, hogy majd a lendület átdob, de sehogy nem jön össze mert vagy bénázok vagy nincs elég lendület.Máshogy kellene?

Bexter
Milyen pályák mik a nevük?

http://rapidshare.com/files/82305864/Portal.Custom.Maps.7z.html

Plusz pályák a Portal-hoz, winrar / 7zip kitömöríti.
TreDoR
Az ajtó mögé lõsz egy portált, a másikat meg az ajtóra...

Narxis
Na megvan az uccsó pálya, elindítottam a liftet, átvergõdtem az elsõ csapóajtón, majd a lift elõtt cikázó energialabdán, de aztán van még egy ajtó amin már nem jutok át csak a lift.Elakadtam...

Narxis
Lehet rájöttem, a placcokra kell portálokat nyitogatni, és mindig amikor felugrok a lendület miatt nyitok a magasabban lévõre.

Narxis
Király, sikerült is.Sejtettem, hogy lent az a terület azért van, de hogy pont a kinyíló ajtóra kell tenni a másik portált, azt nem hittem volna. 😊 Na most rátettem a kockát az ajtó nyitógombjára, átmentem az ajtón és most egy torony alakú helyen vagyok, elõttem sav meg egy kis rész amire nem tudok ráugrani, mellettem meg egy nagyon mély terület, gondolom oda kell majd nyitni egy portált.Itt hogyan tovább?

wantonly
Megnyomod a gombot, utána gyorsan vissza a kinyílt ajtóhoz, nyitsz rajta egy portált, a másikat lent a mélyben, és leugrasz. Ha elegendõ volt a lendület, akkor a kockához jutsz.
Narxis
Na megcsináltam, elindítottam egy olyan liftszerûséget, a baj az, hogy így csak egy kapcsolóhoz tudok leugrani ami azt az ajtót nyitja ahonnan jöttem, a kacsoló felett van egy kocka, oda hogyan jutok?Mert azt a kockát kellene elvinnem, hogy nyitni tudjak majd egy ajtót.

Enosh Chan
Ugorj bea buraba, bezar "orokre" aztan kinyitja es nyitva is marad, igy mar egyszeru lesz 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Narxis
Jaja, értem.Kösz.

wantonly
Ja, és rosszul írtam, az a gomb a bal oldalon lesz, az üvegbúrával szemben kb.
wantonly
Nem, a robotokat is az energiagömb segítségével lehet elintézni, egyszerûen oda irányítod.
Narxis
Ok,így már értem, de ahhoz, hogy elintézzem a robotokat, nem kellett volna kijönnöm azon a csapóajtón?Amit csak belül lehet kinyitni és pár másodperc múlva visszazárul?

wantonly
Ha jól sejtem hol vagy.. elõszõr nem árt elintézni a robotokat, utána jobbra van egy gomb (portált kell nyitni, hogy elérd), azt kell megnyomni és kinyílik az üvegbúra. Persze elõbb oda kell terelni az energiagömböt, mert gyorsan bezáródik.
Narxis
Helló!A 18-as Testchamberben vagyok(asszem 😄), van egy csomó robot, meg egy nagy barlang szerû valami, a padlón savval, na itt elakadtam.Középen forog egy olyan energiakilõvõ ketyere, gondolom azt kell bevezetni a megfelelõ pontba, csak ez a pont mellettem van egy üvegbúrában elzárva.Na itt hogyan tovább?

davidka003
Nem akarod feltölteni? 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

TreDoR
#1363 - #1366. Mi van itt? <#idiota>

VRSDM
persze idõm mint a tenger 😄 NEM 😄

u dont have to listen anybody else but me

Bexter
Próbáltad már tablettel a gamet? 😊

VRSDM
nincs<#hehe>apró örömök az életben

u dont have to listen anybody else but me

Jim Morrison
nincs

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bexter
nincs 😊

TreDoR
nincs.

30Dani
Kivételesen nem lustaságból nem olvasok vissza, hanem a spoilereket kerülöm: van már akármilyen kiegészítõ a portalhoz?

TreDoR
Nem kell eredetinek lenni, a lényeg, hogy a játék mappájában a "maps" könyvtárban legyen.

ATS: Peelova
eredeti=bolti. of koz...
ATS: Peelova
csak az eredeti gamehez lehet letolteni mapokat? az osszes map, amit talaltam a steam mappa kene rakni...<#help>