2459
Portal
  • Narxis
    Jaja, bár nagyon magyarítani se kellene, szerintem.
  • Zomil
    sztem meg ilyen jó hangokat aligha lehetne csinálni otthon :D
  • TreDoR
    GCF Scape-l ki lehete kapni. De miért kell?
  • VRSDM
    időm mint a tenger :D
  • Bexter
    de hangtpzitással lenne a legnagyobb gond
  • VRSDM
    ki kéne szedni a hangokat, fordítás már könyebb része szvsz. :C
  • Bexter
    magyar szinkronnal lenne a legjobb :)
  • Zomil
    akit érdekel itt van portal magyaritás még nme probáltam de a többi hl-hez is van, érdemes letöltés után a readme-ket elolvasni h nehogy valamit elrontsatok
  • Narxis
    Most nem tudom megnézni, mert ezen a gépen nincs fent a játék, de lehetséges.
  • Zomil
    ezekben a pack-okban benne van a Bethesda(remélem jol irtam) által készitett mapok is? mert itt olvastam valahol, h csináltak pár pályát hozzá és hogy elég jók lettek
  • Narxis
    Én innen szedtem:
    Pack1

Pack2
  • Humesz
    Te is ezt adtad volna meg amit a 1556-ban kaptam? Akkor köszi neked is. Megnéztem már azokat, nagyon jók.
  • Narxis
    LOL, mi történt itt? :D Én is Google-val találtam mapokat, de megadtam volna a közvetlen linket is. Más meg már látom, hogy megadta, szal akkor tárgytalan. :)
  • tombrady
    Ja, off: mondatelemzésben király vagy, de írni mégsem tudsz ha már itt tartunk?! Akkor milyen alapon furakodsz?
  • tombrady
    Ok elég legyen már, mert rajtad kívül szerintem mindenki értette!!! Lehetett volna máshogy kérdezni bár érthető volt, de minek szólsz bele? Mióta lett ilyen menő itt a nyelvtanozás? Menj off topic-okba ha kötekedni akarsz ha meg olyan okos vagy akkor segíts és ne szólj be egy kérdezőnek. Mellesleg nincs is FAQ :) Úgy unom már, hogy mindenki csak provokál de esze csak egy-két embernek van. Témát zárjad már le, értettük mi bajod, vissza a portálhoz!
  • Bexter
    ha azt irod hogy tudod nekem elküldeni vagy hol tudom letölteni amiket hazsnélsz, szavam nem lett volna. De ahogy kérdezted azok után amit irtál a stokásos pisinek tüntél aki itt bénázik.
  • Humesz
    És így teszed a legjobbat!

Bexter: Ha tudtam volna, hogy ilyen érzékeny vagy a szavakra akkor úgy írtam volna. De tudod mi van: akinek nem inge ne vegye magára, ezért nem kell beleszólni ha nem tőled kérdeztek valamit. De mint írtam már az értelmesebbje segített átmenetileg és nem mondatot elemzett.
  • Kicsikiraly
    akkor fogalmazz pontosabban. ha megkérhetnélek. ha azokra gondoltál volna amik nála vannak, azt írod hogy hol tudnád elküldeni nekem, vagy vmi ilyesmi. szt akkor is lehet h más válaszolt volna, de valszeg úgy hogy egy oldalt linkel. te csak kérdezted hogy hol a sok costum map, válasz ment hogy google.

a hsz-ed utolsó két mondatához pedig ha lehet nem szólnék hozzá

és többiektől elnézést, én is abbahagyom mostmár.
  • Bexter
    Ha magyar mondatanilag nézzük azt irta hogy "Van egy csomó custom map ha kell." A mondat azt mondja hogy van és nem azt hogy neki van.
    Innen már érthtő a mi álláspontunk is, nem de?
  • Humesz
    Na egy másik értetlen: te meg a 1557-et olvasd de segítek és elmagyarázom!
    "Van egy csomó custom map ha kell." Ezt úgy értelmeztem, hogy a hozzászóló birtokában vannak a map-ek és esetleg elküldené nekem is.
    NEM AZT KÉRDEZTEM, HOGY A NETEN HOL TALÁLOK AKÁRMILYEN MAP-ET HANEM KONKRÉTAN AZOKRA ÉRTETTEM, de minek kell neked is okoskodni, amikor már TreDoR megoldotta a szitut magától??? Lefekvés előtt még odaengedett apu a géphez és nincs jobb dolgod, mint seggarcoskodni? Nem kell közhelyeket durrogtatni én is szóvá teszem ha valaki lusta a kereséshez de az én esetem nem erről szólt.
  • Kicsikiraly
    hmm érdekes... amikor nekem kell valami, ELSŐ dolgom az hogy megnézem googlet, ha van akkor FAQ-t, és ha utána se találom meg amit keresek, csak AKKOR kezdek el nyavajogni... találd már fel magad, ne akard már hogy mindent helyetted csináljanak...
  • Humesz
    Köszönöm, magyarázd el bexter-segítségbajnoknak, hogy csak ennyit kellett volna tennie mielőtt nyálverésbe kezd :)
    Jó kis oldalak!
  • Humesz
    Miért van az, hogy mindig azok gyökereznek, akikhez senki nem szólt?
    #1485-öt olvasd el először, másodszor egy google.com beröfögése az igazi gyökérség használható segítség helyett, végül pedig azért kérdeztem Narxis-tól mert a hsz-a azt sugallta, hogy neki vannak map-ek! Majd ő válaszol, hogy van vagy nincs, addig te hasonló építő segítségek összegyűjtésére nyiss egy külön topic-ot
  • TreDoR
    Portal Maps net

FPSBanana Portal mappok
  • Bexter
    Tudom a gyökereknek mélyebben kell belemagyarázni hogyis kell netezni. Szoval az emlitett oldlaon bepötyögöd (ha nemmegy kérj me gmást) portal maps. Nah ha most mutatsz egy weblapot ami ennél több mapot ad neked megkapod tőlem a gamet eredetiben.
  • Humesz
    Te is úgy emlékszel, hogy nem tőled kérdeztem? Akkor jó!
  • Bexter
    google.com
  • Humesz
    Hol van az a csomó custom map? Nekem most nem ártana. Köszi!
  • Danecay
    Azon gondolkodtam, hogy milyen lenne egy HL2 Death Match, csak Garvity Gun-al és ezzel a Portal cuccal. Lehetne szivatni a népet és teleportálgatni egymást a halálba, vagy éppen a teleportkapuk segítségével egymáshoz vagdosni ráejteni stb. a különböző tereptárgyakat.
    Biztos jó móka lenne :D
  • TreDoR
    Nálam pont az volt bugos, átment az energiagömb a falakon... De szerintem nem nagy szám, akkor inkább már a Trap map.
  • Narxis
    Nekem hibás nem volt. PC Guru oldaláról töltöttem le Pack1 és Pack2-őt. Ami zavart, hogy nekem nehezek. :D Vagy csak türelmetlen lettem, de néha ötletem se volt, hogy hogyan tovább, eljutottam a feléig és úgy elakadtam, hogy elképzelésem se volt merre tovább. Mindegyikbe belekóstoltam, de nekem is a Ren Test 2 volt az etalon.
  • 30Dani
    Ti milyen kiegészítő pályával játszottatok, ami jó is volt? Párat kipróbáltam, de elég sok egyhangú, ami nagyobb baj: hibás mapet találtam, a legkomplexebb, igényes térkép a Ren Test 2 volt.
  • Narxis
    Arra én is.
  • Bexter
    Én inkább egy portal filmre lennék kiváncsi :)
  • TSL16b
    Azért megnéznék egy portált ráfeszítve valami ogréra.
  • TreDoR
    Mivel nem FPS hanem FPP, így az lenne az érdekes ha hentelni kéne benne.
  • Danecay
    Jó kis játék! :) Ugyanakkor szokatlan is hogy egy FPS-el nem hentelni kell, csak az a gond vele, ahogyan már sokan leírták, nagyon rövid. Éppen nálam volt 2 haver amikor ki akartam próbálni és a próbálgatás végén azt vettük észre, hogy 2 pálya + a 2 extra pálya híján végigvittük a játékot. Olvastam, hogy vannak Costum Mapok, majd rámegyek azokra is :D
  • VRSDM
    nem, nem ugrik be a neve.
  • 30Dani
    Ja, GCFScape-el már megoldottam, thx.
  • TreDoR
    A GCF Scape-re gondolsz?