2459
Portal
  • gregtom6
    Ezt nem hiszem el,te is ott akadtál el????? Most akartam képet feltenni,h itt h kell átjutni.
  • Zomil
    jah igy már más :)
  • pointer4
    Ja, nézd meg mire írtam, ott a link.
  • Narxis
    Lehet egy hozzászólás bekerült egy tér-idő hasadásba és így a Portal 2 topik helyett a Portal topikba került a hozzászólása. :D
  • Zomil
    portalban hajó? :O
  • pointer4
    Van talán a vége fele, amikor kijutsz a pályáról, 4 barna kocka eltolásával egy szerelő járatba, majd irodákba, ablakból hajó látszódik, és valmai daru gombra pakol valmait.
    Na ott amikor visszajutok a pályára, ahol egy droid kilövi nekem az üveget. Ott a lépcsőn hogy kéne átjutni? Mert az ajtó nem nyílik, más út meg nincs.
  • TSL16b
    Ahhoz a cheatland.hu/hl2 oldalról tölthető csomagot ajánlom, amiben a credits.txt további részeket magyarít a végefőcímben (ez a steameshez szánt csomagban nincs benne, mert a Steam úgysem törődik vele). A registry átállítása a Steam-Hungarian.reg futtatásával a legegyszerűbb.
  • gregtom6
    Ez GFC nélküli változat,és vmennyire magyar,de nem teljesen,tehát minden magyar benne,csak a dalszöveg nem.
    És a Registríben hol állítható át????
  • TSL16b
    A végefőcím csak kibontott (GCF nélküli) változaton változtatható teljesen magyarra, a játékmenü nyelve viszont a registryben (plusz a SteamEmu.ini-ben, ha van olyan) állítható át.
  • Zomil
    gondolom nem eredeti...abban nem müködik az achievments
  • gregtom6
    Nemtom beállítani,h minden magyar legyen a játékban,ne csak a párbeszédek szövege. A Creditsben is csak félig magyar,a dal szövege nem:(PLS HELP

És az Achievements-t nem lehet vhogy elindítani? Nekem a telepítős Black Box van meg.
  • TreDoR
    Az a rész portal funnel nélkül az igazi , de úgy is könnyen meg lehet csinálni, ha rájössz a lényegre
  • gregtom6
    Hú,meg tudtam csinálni:) De csak úgy,h magam alá lőttem mindig újat,tehát a célra is,meg alám is mindig,és így ment:)
  • gregtom6
    Én értem a logikáját,csak ott könnyebb korrigálni,ha mellé esnék,mert csak bal meg jobb van.Itt meg mozgathatok 4 gombot is,h pont bele essen.
  • gregtom6
    azt nagyon egyszerűen végigvittem, itt is a fejtörős részek komolyan mondom könnyebbek,mint ez a 18.pálya végén....
  • Kicsikiraly
    ilyen problémákra ajánlom, h a portal flash játékkal játsz, az leegyszerűsíti 2d-re, és rájössz a momentum igazi logikájára, utána ezek elsőre sikerülnek majd.
  • VRSDM
    beállítod úgy "sok sok ide oda ugrálással" az egeret hogy pont a célpontot legyen mikor átfordul. ekkor várnod kell csak, mindig ugyan úgy fog beforogni (lábbal a föld felé) innentől már csak egy jó időzítés kell

ergó minig a csúcsponton kell mozgatni picitkét az egéren, majd várni hogy kidobjon újra ugyan az a portál a csúcspontra, és itt addig addig próbálkozol míg szépen jó helyen lesz, és lő :]

elsőre énis szenvedtem mostmár 2-3. ugrásra mevan.
  • gregtom6
    Hy! a 18.pálya végén amikor savas teremben a lépcsőkön kell felmenni magam alá lőtt portálokkal,azt hogy lehet egysdzerűen megcsinálni???Mert akárhogy próbálom,mindig mozognom kell a levegőben,nem marad egyensúlyban,h csak lőni kelljen.PLS HELP!!
  • xido
    [URL=http://www.gamestar.hu/hirek/portal-uj-palyak-a-flash-jatek-alapjan.html]új "hivatalos" pályacsomag!![/URL]
  • xido
    mindenképpen látni fogsz benne maps mappát..oda tedd be...
  • Kicsikiraly
    vedd meg az orange boxot, megéri :D
  • Narxis
    Akkor halvány segédfogalmam sincs. Ha kell hozzá Steam akkor lehet valahogy így ha nem akkor tényleg nem tudom.
  • sonka18
    De nekem nem eredeti a játék hanem az Unleashed-es változat van meg!
  • Narxis
    Másold be az egészet a Steam főkönyvtárán belül (alapméretezett: C:\Program Files\Steam) található: SteamApps\<Steam accountod neve>\portal\portal mappába.
  • sonka18
    Hali mindenki!

Lenne egy kérdésem: nem tudja valaki hogy a Portalba hogy a fenébe tok betenni custom mapokat?
  • VRSDM
    jókérdés :D
  • NEOreg3
    csak tudnám, hogy a videóban miért egy custom mapon rohangál.
  • TreDoR
    Ez jó, erre elvileg még az Exite Mod is képes
  • laca133
    Örök hálám :DD
  • VRSDM
    MP MOD
  • Voltan
    Megvan, csak át kellett írni az ini-t
  • Voltan
    ". Unpack the release with WinRAR or equivalent
    2. Create shortcut on hl2.exe and add -steam -game portal
    3. Play and Enjoy :)
    "
    Help, ezzel mit kell csinálni? Shorcutot csinálok, properties-be beírom, nem indul...
  • TSL16b
    http://www.gamestar.hu/portal-2-mar-hivatalosan-is.html
    http://www.pcdome.hu/hirek/14625/portal_2
  • pointer4
    nooooo :)
  • VRSDM
    gondvanembör?
  • pointer4
    Sztem ezzel kapcsolatban - " "amíg le nem hunyom örökre a szemem addig akarom
    hogy szerelem hogy a kezed a kezemben éltet" - ZSIZSKO " - kezelőorvosát vagy nyelvtan tanárát :)
  • VRSDM
    így [flesh]http://bestflash.com/java32_mirror.swf[/flesh]
  • Kicsikiraly
    ilyen tükröt hogy lehet sg-be beszúrni?
  • VRSDM
  • Narxis
    need