2459
Portal
-
gregtom6 #1659 Ezt nem hiszem el,te is ott akadtál el????? Most akartam képet feltenni,h itt h kell átjutni. -
#1658 jah igy már más :) -
#1657 Ja, nézd meg mire írtam, ott a link. -
#1656 Lehet egy hozzászólás bekerült egy tér-idő hasadásba és így a Portal 2 topik helyett a Portal topikba került a hozzászólása. :D -
#1655 portalban hajó? :O -
#1654 Van talán a vége fele, amikor kijutsz a pályáról, 4 barna kocka eltolásával egy szerelő járatba, majd irodákba, ablakból hajó látszódik, és valmai daru gombra pakol valmait.
Na ott amikor visszajutok a pályára, ahol egy droid kilövi nekem az üveget. Ott a lépcsőn hogy kéne átjutni? Mert az ajtó nem nyílik, más út meg nincs. -
#1653 Ahhoz a cheatland.hu/hl2 oldalról tölthető csomagot ajánlom, amiben a credits.txt további részeket magyarít a végefőcímben (ez a steameshez szánt csomagban nincs benne, mert a Steam úgysem törődik vele). A registry átállítása a Steam-Hungarian.reg futtatásával a legegyszerűbb. -
gregtom6 #1652 Ez GFC nélküli változat,és vmennyire magyar,de nem teljesen,tehát minden magyar benne,csak a dalszöveg nem.
És a Registríben hol állítható át???? -
#1651 A végefőcím csak kibontott (GCF nélküli) változaton változtatható teljesen magyarra, a játékmenü nyelve viszont a registryben (plusz a SteamEmu.ini-ben, ha van olyan) állítható át. -
#1650 gondolom nem eredeti...abban nem müködik az achievments -
gregtom6 #1649 Nemtom beállítani,h minden magyar legyen a játékban,ne csak a párbeszédek szövege. A Creditsben is csak félig magyar,a dal szövege nem:(PLS HELP
És az Achievements-t nem lehet vhogy elindítani? Nekem a telepítős Black Box van meg. -
#1648 Az a rész portal funnel nélkül az igazi , de úgy is könnyen meg lehet csinálni, ha rájössz a lényegre -
gregtom6 #1647 Hú,meg tudtam csinálni:) De csak úgy,h magam alá lőttem mindig újat,tehát a célra is,meg alám is mindig,és így ment:) -
gregtom6 #1646 Én értem a logikáját,csak ott könnyebb korrigálni,ha mellé esnék,mert csak bal meg jobb van.Itt meg mozgathatok 4 gombot is,h pont bele essen. -
gregtom6 #1645 azt nagyon egyszerűen végigvittem, itt is a fejtörős részek komolyan mondom könnyebbek,mint ez a 18.pálya végén.... -
#1644 ilyen problémákra ajánlom, h a portal flash játékkal játsz, az leegyszerűsíti 2d-re, és rájössz a momentum igazi logikájára, utána ezek elsőre sikerülnek majd. -
#1643 beállítod úgy "sok sok ide oda ugrálással" az egeret hogy pont a célpontot legyen mikor átfordul. ekkor várnod kell csak, mindig ugyan úgy fog beforogni (lábbal a föld felé) innentől már csak egy jó időzítés kell
ergó minig a csúcsponton kell mozgatni picitkét az egéren, majd várni hogy kidobjon újra ugyan az a portál a csúcspontra, és itt addig addig próbálkozol míg szépen jó helyen lesz, és lő :]
elsőre énis szenvedtem mostmár 2-3. ugrásra mevan. -
gregtom6 #1642 Hy! a 18.pálya végén amikor savas teremben a lépcsőkön kell felmenni magam alá lőtt portálokkal,azt hogy lehet egysdzerűen megcsinálni???Mert akárhogy próbálom,mindig mozognom kell a levegőben,nem marad egyensúlyban,h csak lőni kelljen.PLS HELP!! -
xido #1641 [URL=http://www.gamestar.hu/hirek/portal-uj-palyak-a-flash-jatek-alapjan.html]új "hivatalos" pályacsomag!![/URL] -
xido #1640 mindenképpen látni fogsz benne maps mappát..oda tedd be... -
#1639 vedd meg az orange boxot, megéri :D -
#1638 Akkor halvány segédfogalmam sincs. Ha kell hozzá Steam akkor lehet valahogy így ha nem akkor tényleg nem tudom. -
sonka18 #1637 De nekem nem eredeti a játék hanem az Unleashed-es változat van meg! -
#1636 Másold be az egészet a Steam főkönyvtárán belül (alapméretezett: C:\Program Files\Steam) található: SteamApps\<Steam accountod neve>\portal\portal mappába. -
sonka18 #1635 Hali mindenki!
Lenne egy kérdésem: nem tudja valaki hogy a Portalba hogy a fenébe tok betenni custom mapokat? -
#1634 jókérdés :D -
#1633 csak tudnám, hogy a videóban miért egy custom mapon rohangál. -
#1632 Ez jó, erre elvileg még az Exite Mod is képes -
#1631 Örök hálám :DD -
#1630 MP MOD -
#1629 Megvan, csak át kellett írni az ini-t -
#1628 ". Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Create shortcut on hl2.exe and add -steam -game portal
3. Play and Enjoy :)
"
Help, ezzel mit kell csinálni? Shorcutot csinálok, properties-be beírom, nem indul... -
#1627 http://www.gamestar.hu/portal-2-mar-hivatalosan-is.html
http://www.pcdome.hu/hirek/14625/portal_2 -
#1626 nooooo :) -
#1625 gondvanembör? -
#1624 Sztem ezzel kapcsolatban - " "amíg le nem hunyom örökre a szemem addig akarom
hogy szerelem hogy a kezed a kezemben éltet" - ZSIZSKO " - kezelőorvosát vagy nyelvtan tanárát :) -
#1623 így [flesh]http://bestflash.com/java32_mirror.swf[/flesh] -
#1622 ilyen tükröt hogy lehet sg-be beszúrni? -
#1621 -
#1620 need