91
-
#11 Tökjó ez is olyan, hogy csak ráírják, hogy sony :) processzor IBM, GPU Nvidia, kitudja kivel gyártatja bluray meghajtót, asus szereli össze... Mondjuk nem meglepő, hogy ilyesmiket nem tud gyártani a sony maga :) -
dez #10 Szerinted nem? Miért tett volna HDDVD-t bele pont a Sony? Vagy nem arra gondolsz? -
Tibmanus #9 számos cikk van itt az sg-n is hogy ki és miért állt melyik formátum mellé... -
Tibmanus #8 nem arra gondolt... -
dez #7 Az a kivéve a második szakaszra vonatkozott, tehát hogy 800 dollár a többiek árainak alsó határa (ami nem jóval magasabb). -
Marlosh #6 A sony meg 750-ert,az pedig olcsobb ugyebar:) -
dez #5 Van benne HDD, ha arra gondolsz... :) -
dez #4 "A Sony ezzel maga mögé utasítja saját táborának többi gyártóját, hiszen azok ennél jóval magasabb, 1000-1500 dollár között dobják piacra saját megoldásaikat."
Kivéve a Samsungot, akik 800 dollárért adják. :) -
#3 Nem tudom, de érzésem szerint bőven elég lett volna egy HD a Blue helyett...a jövő biztos rámcáfol, de ez a 180.000,- Ft se egyszerű... -
dez #2 Az összes PC-s Blu-ray és HDDVD író is PATA-s jelen idő szerint. (De DVD íróból sem ismerek SATÁ-sat.) -
#1 "A belső író érdekessége, hogy hagyományos PATA-csatlakozóval érkezik, miközben a legtöbb alaplapon már csak egyetlen ilyen csatolót találunk, vagy akár egyet sem, hiszen a szabvány éppen kivonulóban van az asztali számítógépek területéről."
Én mindig is utáltam ezt a szabványt...