Már gyártják a PlayStation 3-at
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most mar arrol van szo, hogy osszesen Novemberre jo ha 500k kesz lesz belole.
http://www.iht.com/articles/ap/2006/09/06/business/AS_FIN_COM_Japan_Sony_PlayStation.php
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
TAM TAM TAM TAM TÜCI TÜCI TÁM TÁMT MÁT MTÁ
Na most ezért tényleg jobb a bakelit, meg az audio cd, mert a ÁM TÁMTÁMTÁM az aztán nagyon cizellált.
Ajánlom Bachot és Strawinskij-t
(én meg a Smith and Wesson-t :)))
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én pl az lejátszómon inkább ogg-t hallgatok(aminek elég jó minõsége van), de hallgathatnél wma-t, meg asf-et, meg wav-ot is és mp3-mat is hallgatok, de azt is szeretem, ha minimum 192kbit-es...
"majdnem olyan ,mintha CD-t hallgatnál?(CD 320kbps)" audio cd az 1200kbps. :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Akárhogy vergõdhetsz, bukott az MD, mert nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket. (ezt nem én mondom, hanem ha jólemléxem a sonyék...)
Kit érdekel, hogy japánban mekkora siker? Ott minden ilyen elektronikus szarság nagy siker, ha még õk maguk gyártják akkor fõleg.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Ezzel azért vitatkoznék. Illetve itt nem mennék bele túl mélyen. Csak annyi, hogy sok SACD lejátszó már nem is az eredeti megoldás szerint megy a D/A konverzió (mert az bizony nem volt tökéletes), hanem visszakonvertálják PCM-re, és szokásos módon megy a konverzió (16-24 bites sigma/delta dac). Továbbá, a mai CD- (és DVD-) játszók 99.9%-ában ugyanilyen sigma/delta dac van, ami olcsón viszonylag jó minõséget ad, de nagyon fontos az a viszonylag, ugyanis igazán profi dac-okhoz képest mû hangja van. Nos, egy igazán profi multibit dac-os, eleve PCM rendszer tudja leginkább megközelíteni a bakelit hangot! Aki nem hiszi, meg tudom mutatni.
Sányiksz: a SACD nem bukott formátum (a PS3 és a jövõbeli BD lejátszók is támogatják ezt a formátumot), manapság is jönnek ki albumok SACD lemezen, mellesleg a bakelit mellett ez adja vissza a legjobban a hangokat.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
"Meg az mp3 csak egy 13 éves formátum... van sok sokkal jobb kódolás már :D" Miért nem elég, hogy van egy 192kbps-es ,5MB méretû MP3 fájlod, amit ,ha a hallgatsz az MP3 lejátszódon, majdnem olyan ,mintha CD-t hallgatnál?(CD 320kbps)Különben is ,van olyan zene mostanság, amit megérné hallgatni jobb minõségben is?
Nekem nagy sok ismerõsömnek van autója, de egyiknek sincs 600-as mercije, akkor a 600-as merci egy bukott dolog.
Bírom az ilyen "hogyan vonjunk le gazdaságtani következtetéseket a csóró baráti köröm alapján".
Nagyon sok olyan termék van, amirõl mi alig hallunk, de Japánban óriási siker, ez már sokszor elég az üdvösséghez.
Akkora lemezterületen meg persze hogy jó a minõsége, mert 80 perc az nemsok, magas bitrátával lehet rögzíteni ;) és gondolom te 128kbps-es mp3 al hasonlítod össze :) akkor meg semmi gond, meg abból sokkal több mint 80 perc fér rá egy minidiscre. Meg az mp3 csak egy 13 éves formátum... van sok sokkal jobb kódolás már :D
Amúgy akár milyen hihetetlen, nem nem mindenki tanul ilyen tantárgyat.
szerintem a ps3 érzékelõs irányítási állati!!! nem?
Na most biztos jön majd ,vmi matek b*zi és elkezdi számolgatni,hogy hány bit és akkor 234*23 Mega/Gigabyte és hasonlók. Az kösz, inkább ne reagáljon a kommentemre.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Olcsóbb, gyorsabb... Te is éppen máshol voltál gazdaságtan órán. Ja, olyan nincs a kisegítõben, bocsi. :)
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
1-2 hete láttam egy dokumentum filmet, ahol a tajvani IT iparban résztvevõ cégeket mutatták be és egy ottani kiállítást/vásárt. A riportokból kiderült, hogy több tajvani cég gyárt különbözõ eszközöket külföldi cégeknek, van pl. hogy egy mp3 lejátszót eladnak kb. 3-4 márkanév alatt, sõt olyan cég is van, aki csak beszállítással foglalkozik.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
A többieknek meg itt egy link, csakhogy mindenki tisztába legyen a Sony-val:
Sony History
www.digimomentsvideography.com
Jelenleg PS3at a Sony, nagyon kis mennyisegben gyart.
HWSW:
"Az Asustekkel kapcsolatban felmerülõ számokból egyértelmûnek tûnik, hogy nem a tajvani beszállító fogja egyedül biztosítani a PS3 globális rajtjának kezdõkészletét. A hírek szerint a másik szerzõdéses gyártó a szintén tajvani Foxconn lesz, amely a Hon Hai Precision elektronikai iparóriás tulajdona, igaz, itt a termelés csak késõbb, az igények felfutásával indul be. Ez azt sejteti, hogy a Sony saját üzemeiben is gyárt konzolokat, hogy biztosítsa az ellátást a kezdeti kritikus idõszak során, majd a már éretté vált és sztenderdizált gyártási folyamatot késõbb teljes egészében a tajvaniak veszik át, melyek a PlayStation 2 termelését is végzik."
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben, de akkor sem szívja!
Ez egy kicsit más, mint amikor egy kis(ebb-nagyobb) tajvani, stb. cég fejleszt valamit, gyártani is õk gyártják, aztán különféle márkajelzésekkel kerül a piacra.
Tévéstudiókban, videostudiókban alapvetõen kvázi mindenhol Betacam rendszer van (korábban analóg, manapság digitális). Studiómonitorok: Sony trinitron.
Star Wars 3-at, Pókember 2-t, stb. Sony HD-s kamerákkal vették fel.
Félprofi területen igen elterjedt a DV.
Nem tudom, milyen sok más cégrõl beszélsz a Blu-rayjal kapcsolatban, de azt igen, hogy már évek óta alkalmazzák a professzionális eszközeikben (persze nem pont azzal az adat-formátummal, védelemmel, mint a kommersz BD).
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Sanyix sztem pedig nem kellett volna belekötni hogy a Sony gyárak nem/alig járulnak hozzá a PS3-hoz... Akkor mi van? 8-) A Microsoft meg félkészen vette a DOS-t valami noname cégtõl. A Windowshoz a grafikus felületet meg az egeret pedig az Apple-tõl lopták, akik meg a Xeroxtól vették meg, mert õk micsoda dolognak gondolták hogy egy rágcsálóval kell kattintgatni összevissza. :) A lényeg az üzlet amit minél nyereségesebben kell végre hajtani, ha ehhez 20232 különbözõ cég segítsége kell, akkor úgy.
Az egyetlen sony-nak köszönhetõ dolog, amit használtam a walkman... vót valamikó :) még sok ember használhatja a discmant, de a többit nemnagyon.