Már gyártják a PlayStation 3-at
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lenyeg, hogy a Sonyhoz rengeteg ismert markanev kotheto es a legismertebb ezek kozul egeszen biztosan nem a Playstation.
A Sony nem csak megtervezni, hanem legyartani is kepes a sajat konzoljait.
Viszont az is teljesen termeszetes, hogy nem Japanban allnak neki a gyartasnak, mivel joval olcsobb ezt Tajvanban megtenni. A konzol gyartasa meg igy is veszteseges lesz, hulyek lennenek tehat otthon csinalni.
Meghogy a Sony-t a PS tette naggya?
Hallottal olyanokrol, hogy Walkman, Discman, MiniDisc, Trinitron, Betamax, Betacam, Camcorder, Video8, Hi8, DV, CD, DVD, SACD, Blu-ray, Cyber-shot, VAIO, stb...?
Ezek mind vagy Sony talalmanyok, vagy a cegnek komoly resze volt a kifeljesztesukben. Van ami kevesbe volt sikeres, de mindegyik komoly hatassal volt a technikai fejlodesre.
Amugy ezek kozul egy csomo van amit mindenki nap mint nap hasznal es mar nem is tudja, hogy mindezt nagyreszt a Sonynak koszonheti.
Persze a Playstation is ratett egy lapattal az ismertsegre, de az csak egy termek a sok kozul.
pl szombathelyen a philips-ben mikor dolgoztam gyartottak tobbfele markanev alatt monitorokat.ugyan ugy nezet ki mint a philips csak mondjuk az volt rairva h dell. Vagy pl a grundig videok = a philips videokkal stb.
RIDGEEE RACER!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Ez egy marhaság, ne is haragudj. :)
Konzolt csak 1994 óta gyártanak, de a Sony már azelött is nagy volt. Más kérdés, hogy nagyon bejött nekik a konzolbiznisz és ez is öregbítette a hírnevüket, de a kijelentésed akkor is erõs.
Az, hogy a cellt milyen részben gyártja az IBM az lényegtelen, arra reagáltam, hogy a Sony nem gyárt semmit.
Ha tudsz linket arról, hogy a BD-t ki gyártja akkor légyszi írd már be, mert én nem találtam semmit!
Ezt a mondatot nem értem. Mit értesz volumen alatt, darabszámot? Mert a PS2-t gyártják még most is a legnagyobb darabszámban.
Vagy részegységet? Így sem stimmel, mert a másik két konzolgyártó sem maga gyártja a konzoljait.
A Microsoft egy márkanév, amit egy sw cég tett naggyá. A Sony egy márkanév, amit egy consol gyártó tett naggyá. Aki nem érti, tegye fel akezét (otthon).
Amúgy ha nemclusterezhetõ a ps3 nem is köll :)
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
A BD-t sem a Sony gyartja.
Sot az alaplapot sem mert az Asustek keszitti oket, meg a Foxconn.
A Sony is gyart de talan, o keszitti a legkisebb volumenben konzolt mar.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
2 : a Cell-t a Sony is gyártja (vagy csak késõbb kezdi) a Nagasaki-i üzemében
(valószínû a BD meghajtót is õk fogják, de ha nem is, képesek lennének rá...)
(az alaplapot is gyaníthatóan õk gyártják majd, de ezt csak tippelem)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A PS3ban csak olvaso lesz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Arjus matrica nélkül az Itmediánál a 2x-es egyrétegû TDK kb6100Ft (a forintárfolyamtól és rendelési mennyiségtõl függõen).
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Mondjuk nehéz félreérteni, elvégre ott a mondatban a link, ami egyértelmüvé teszi, hogy miröl szól. :)
"valamint Blu-ray korongokat egyaránt olvasó, író és újraíró készülék"
szóval írni is lehet majd vele? akkor nem sokáig fog tartani a másolás védelem, hisz a másolás elsõ védelmi vonala pont, hogy a drága író lett volt...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kivéve a Samsungot, akik 800 dollárért adják. :)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én mindig is utáltam ezt a szabványt...