Már gyártják a PlayStation 3-at

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzebi
Persze a felsorolt dolgok kozul nehany csak nagy presztizsu markanev, ami szinten a Sony markat oregbiti.
A lenyeg, hogy a Sonyhoz rengeteg ismert markanev kotheto es a legismertebb ezek kozul egeszen biztosan nem a Playstation.

zzebi
Nevetseges ez a vita.

A Sony nem csak megtervezni, hanem legyartani is kepes a sajat konzoljait.
Viszont az is teljesen termeszetes, hogy nem Japanban allnak neki a gyartasnak, mivel joval olcsobb ezt Tajvanban megtenni. A konzol gyartasa meg igy is veszteseges lesz, hulyek lennenek tehat otthon csinalni.

Meghogy a Sony-t a PS tette naggya?
Hallottal olyanokrol, hogy Walkman, Discman, MiniDisc, Trinitron, Betamax, Betacam, Camcorder, Video8, Hi8, DV, CD, DVD, SACD, Blu-ray, Cyber-shot, VAIO, stb...?
Ezek mind vagy Sony talalmanyok, vagy a cegnek komoly resze volt a kifeljesztesukben. Van ami kevesbe volt sikeres, de mindegyik komoly hatassal volt a technikai fejlodesre.
Amugy ezek kozul egy csomo van amit mindenki nap mint nap hasznal es mar nem is tudja, hogy mindezt nagyreszt a Sonynak koszonheti.
Persze a Playstation is ratett egy lapattal az ismertsegre, de az csak egy termek a sok kozul.

Öcsém tanuljá meg olvasni. A sony konzolokból a sony gyártja a legkevesebbet, több mint a 90%át külsõs cégek gyártják. NEmtom hogy jön ide a xbox meg egyéb, errõl szó se volt a kommentjében.
es ez nm csak az elektronikai iparra jellemzo manapsag. pl a z nevu tejipari valalat legyartatja xy-nal a tejet, z markaev alatt stb

na igen.mondj a mai vilagban olyan ceget ami sajat maga gyartja a termekeit.ma mar mindent kiadnak bermunkaba, es ok esetleg csak oszeszerelnek, de van amikor meg az se.

pl szombathelyen a philips-ben mikor dolgoztam gyartottak tobbfele markanev alatt monitorokat.ugyan ugy nezet ki mint a philips csak mondjuk az volt rairva h dell. Vagy pl a grundig videok = a philips videokkal stb.

UNREG
Akárhogy is érti, sehogy sem stimmel, mert még mindig PS2-bõl adnak el a legtöbbet világszerte, igen, többet mint x360-ból, ebbõl következik, hogy a gyártás is náluk a legnagyobb.

it's RIDGE RACER!
RIDGEEE RACER!

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Úgy érti h a sok cég közül akik a ps2-öt meg a ps3-at gyártják, a sony gyártja le a legkevesebbet.
UNREG
"A Sony egy márkanév, amit egy consol gyártó tett naggyá"

Ez egy marhaság, ne is haragudj. :)
Konzolt csak 1994 óta gyártanak, de a Sony már azelött is nagy volt. Más kérdés, hogy nagyon bejött nekik a konzolbiznisz és ez is öregbítette a hírnevüket, de a kijelentésed akkor is erõs.

OK, az alaplapot elhiszem, mondom tippeltem.
Az, hogy a cellt milyen részben gyártja az IBM az lényegtelen, arra reagáltam, hogy a Sony nem gyárt semmit.

Ha tudsz linket arról, hogy a BD-t ki gyártja akkor légyszi írd már be, mert én nem találtam semmit!

UNREG
"A Sony is gyart de talan, o keszitti a legkisebb volumenben konzolt mar."

Ezt a mondatot nem értem. Mit értesz volumen alatt, darabszámot? Mert a PS2-t gyártják még most is a legnagyobb darabszámban.
Vagy részegységet? Így sem stimmel, mert a másik két konzolgyártó sem maga gyártja a konzoljait.

Átlag user vagyok. Télen 1 évesnél öregebb dvd-vel fûtünk. A bluray állitólag jobban ég és kevesebb kell belõle.

A Microsoft egy márkanév, amit egy sw cég tett naggyá. A Sony egy márkanév, amit egy consol gyártó tett naggyá. Aki nem érti, tegye fel akezét (otthon).

Amúgy ha nemclusterezhetõ a ps3 nem is köll :)

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Alaplapot szerintem az Asus gyártja.

[Jakuza]
A Cellt joreszt az IBM gyartja.
A BD-t sem a Sony gyartja.
Sot az alaplapot sem mert az Asustek keszitti oket, meg a Foxconn.
A Sony is gyart de talan, o keszitti a legkisebb volumenben konzolt mar.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Most én se azt mondtam hogy Bill papa elkezd forrasztani, de akkor se szimplán egy szoftvercég. Lehet hogy mással gyártat de nem is ez a lényeg. Én maga az M$ „politikájára” értettem.

1 : és?
2 : a Cell-t a Sony is gyártja (vagy csak késõbb kezdi) a Nagasaki-i üzemében
(valószínû a BD meghajtót is õk fogják, de ha nem is, képesek lennének rá...)
(az alaplapot is gyaníthatóan õk gyártják majd, de ezt csak tippelem)

Nem értem mi értelme kiemelni ilyen szempontból az M$-t, mindenki másol mindenkirõl. Ez olyan mintha azon vitatkoznánk melyik kormány vagy politikus lopott többet.

Sanyix
Miért mit gyárt sajátmaga? Legyártat terveztet mással, és rányomnak egy M$ emblémát, ennyit csinál.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Napjainkban az M$ már nem csak szoftvercég.

Sanyix
Inkább te írsz hülyeségeket, ha összehasonlítod :) az M$ szoftvercég, de a sony viszont gyárt elektronikai cuccokat... ennyi.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[Jakuza]
Annak semmi koze a PS3 beepitett BD olvasojahoz.
A PS3ban csak olvaso lesz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

De egy 25GB-os BluRay lemez 6000Ft felett van.
Arjus matrica nélkül az Itmediánál a 2x-es egyrétegû TDK kb6100Ft (a forintárfolyamtól és rendelési mennyiségtõl függõen).

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Seaweed
"De DVD íróból sem ismerek SATÁ-sat"

Pedig letezik.... egybol 2 egy gyartotol: #1 #2
azért azt tegyük hozzá, hogy az átlag user sztem el lesz jó ideig 2-3 bd lemezzel :]
Azért várjuk meg mennyi lesz hozzá egy nyers lemez, mert ugyebár a duplarétegû dvd is elég húzós, bár mostanában azért már lejjebb ment az ára, de szerintem a bd lemezek ára csillagászati lesz, és nem hiszem, hogy olyan hamar lecsökkenne elfogadható szintre. Ha van saját íród akkor legalább az íratásért nem kell fizetned, de azért 5-25Gb adatot leszedni a netrõl az se öt perc.

UNREG
Ez egy félreérthetõ mondat a cikkben, az a fele már nem a PS3-ra vonatkozik, hanem a Sony BD olvasó-írójára.
Mondjuk nehéz félreérteni, elvégre ott a mondatban a link, ami egyértelmüvé teszi, hogy miröl szól. :)

Ez nem a PS3-ra vonatkozik, hanem PC-s íróra. Amit azért 750 dolcsiért nem fognak egyelõre nagyon elkapkodni. Egyébként más írók is vannak/lesznek. Csak még drágábban. De a másolásvédelem nem csak ennyibõl áll.

UNREG
Mert a 360-at az MS maga gyártja, igaz?
Hülyeségeket ne írkálj már...

Kandurex
volt = volna

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
A cik szerint:

"valamint Blu-ray korongokat egyaránt olvasó, író és újraíró készülék"

szóval írni is lehet majd vele? akkor nem sokáig fog tartani a másolás védelem, hisz a másolás elsõ védelmi vonala pont, hogy a drága író lett volt...

Sanyix
Tökjó ez is olyan, hogy csak ráírják, hogy sony :) processzor IBM, GPU Nvidia, kitudja kivel gyártatja bluray meghajtót, asus szereli össze... Mondjuk nem meglepõ, hogy ilyesmiket nem tud gyártani a sony maga :)

Szerinted nem? Miért tett volna HDDVD-t bele pont a Sony? Vagy nem arra gondolsz?

számos cikk van itt az sg-n is hogy ki és miért állt melyik formátum mellé...

nem arra gondolt...

Az a kivéve a második szakaszra vonatkozott, tehát hogy 800 dollár a többiek árainak alsó határa (ami nem jóval magasabb).

A sony meg 750-ert,az pedig olcsobb ugyebar:)
Van benne HDD, ha arra gondolsz... :)

"A Sony ezzel maga mögé utasítja saját táborának többi gyártóját, hiszen azok ennél jóval magasabb, 1000-1500 dollár között dobják piacra saját megoldásaikat."

Kivéve a Samsungot, akik 800 dollárért adják. :)

Kandurex
Nem tudom, de érzésem szerint bõven elég lett volna egy HD a Blue helyett...a jövõ biztos rámcáfol, de ez a 180.000,- Ft se egyszerû...

Az összes PC-s Blu-ray és HDDVD író is PATA-s jelen idõ szerint. (De DVD íróból sem ismerek SATÁ-sat.)

TothLaci
"A belsõ író érdekessége, hogy hagyományos PATA-csatlakozóval érkezik, miközben a legtöbb alaplapon már csak egyetlen ilyen csatolót találunk, vagy akár egyet sem, hiszen a szabvány éppen kivonulóban van az asztali számítógépek területérõl."

Én mindig is utáltam ezt a szabványt...
← ElőzőOldal 2 / 2