2501
-
#700 pontosan így van, csak én is rácsodálkoztam, hogy ezek a vélemények mennyire egybecsengenek az enyémmel, ami a tegnap esti demozás alapján alakult ki -
#699 Ugyis az ember sjaát maga dönti el tetszik-e bejön-e neki az adott game nem holmi netes oldalak elmondása alapján itél meg egy gamet!
-
Rundstedt17 #698 Bizony a jó öreg undying hangulatához köze sincs... -
Rundstedt17 #697 Azt jelenti hogy nagyjából:Az akció egész jó.De csak ismétlődik és csak ismétlődik.(tehát hamar ráunsz)
Clive Barker's Jericho talán az egyik legunalmasabb és leglineárisabb akció játék.Jó ötlet lenne a karakter váltogatás,de elbukik a szörnyek desigjén?A zene meg az ötlet elég jó..Kb:D -
#696 Az azért érdekes, hogy eddig mindenki odáig volt 1-2 embert kivéve. Most, hogy 1-2 helyen letesztelték, mindeki átváltott az ááá annyira nem is érdekel lemezre. Jó lesz ez, csak nem kell az Undyinghoz hasonlítani, vége van már a régi szép időknek ebbe bele kell törődni. -
mikiking #695 ÉS pontosan az az angol szöveg mit jelent ? -
#694 Nekem is kb. ez jött le a demóból.Reménykedtem, hogy a demó csak afféle vicc :D
MIndegy, a lényeg, hogy ez a cucc sehol nincs a régi jó Undyinghoz képest.
Azért persze kipróbálom a fullt. Hátha. -
#693 Amúgy én se várom most már annyira. Akkor pont nem volt mivel játszani ezért vártam. De most lesz pár játék ami 1000x jobb ettől. Szval majd ezzel is fogok játszani 1x majd.... -
#692 érdekes, pont tegnap este játszottam végig a demot, és gyakorlatilag pontosan ugyanez a véleményem, ráadásul horror hangulat sincs egy másodpercig se. nem várom -
theclub #691 Vajon érdemes egyáltalán várni?
PC Zone UK - 68%
The action is quite a laugh and oddly refreshing. But it repeats and repeats and repeats.
Pelit (Finland) -60% (PS3)
Clive Barker's Jericho might be the most boring and linear shooter ever. The idea of switching between characters is nice, but it is wasted on dull monster design. Also, the guns are the most underpowered peashooters ever. A huge disappointment, since the idea sounded quite interesting.
-
#690 -
#689 Haggyadmá...sok faxkalap takony.
-
#688 Értem :S -
#687 nem -
#686 Senkinek nem fura, hogy még nem terjedt el a cucc????
Száljatok már le erről a hülyeségről! -
#685 Az a fura, hogy az egész Földön egyedül ennek a csókának van meg az állítólag működő verzió. Érdekes, na mindegy. -
strebacom #684 Hát ja ezért nem értettem hogy miröl beszélsz itt, de most már látod ugye?? -
Newfronter #683 ja hogy neked már többet mutat, így már értem, akkor valszeg nem is olyan fake ez. tévedni emberi dolog... :P -
#682 Pár mappába beleléptem egyenlőre ezek vannak benne!
-
haxoror #681 Hát sok sikert de nekem ez az egész úgy bűzlik ahogy van, én kivárom a RELOADED-et. -
Newfronter #680 Hogy osztanám meg? Nekem is olyan 6x %-ig jött le, belenéztem és ez volt benne, nforce-on is mondták hogy ez egy nagy kamu. Nem hiába törölték demonoidról. -
strebacom #679 És melyik az a két fájl oszd már meg velünk is légyszi, ha te tudod... -
Newfronter #678 Csak az a baj hogy FAKE. 2 fájlt tartalmaz ami egy nagy kamu. De nézz bele a RAR-ba és kiderül. -
#677 Tegnap óta 4,5%jött le ha igy meg akkor 4 nap és lentlesz sokaknak! -
#676 Mindegy várok... Úgyis rámjött a Hellgate beta láz. -
#675 Biztos egy remete aki feldobta, egy bányában él és nincs egy ismerőse sem, nem mozdulhat ki, mert napallergiás és csak 56k-s modemje van! -
#674 De ilyet 1 hete kitvan és nemszedte le még senki.
Bazz ha én fel akarnék valamit tölteni és látom hogy visszik sokan akkor lenne bennem annyi hogy átviszem a cuccot 3-4 haveromnak és akko seedelik ők is.De ez nevetséges hogy nemtudják megoldani sehogyse :(
83% amugy. -
strebacom #673 Hát ja ez igaz kibasz......tt lassú, meg már seed sincs 0/0.. -
#672 Azért mert ehhez már csak crack kell és lehet tolni.De mire ez leérne pff:( -
strebacom #671 "Lol maradjál már miért lenne felesleges legalább meglesz és csak a crack kell majd!Ennyi!Csak mire leér már lesz rendes verzió is lehet"--- na mester ha letörölted akkor mé irtad az elöbbit nekem, csak feleslegesen töltöttük neeeem!!! -
#670 Jól teszed..
Én is még várok vele, mert sokáig nem tudom hagyni a gépet tölteni...
Addig visszajátszok régebbi gémekkel... -
#669 Én is 79.6% vagyok nem törlöm le, de nem is megy most már mindig a letöltés. Majd ha felmegy 90%ra valakinek akkro megint elindítom. -
crossy104 #668 80% körül vannak.Én nem szedem, mert szerintem átverés. -
#667 Én le is töröltem :( 79.6% volt amúgy. -
#666 Azt mondták, hogy nagyon lassan jön, úgyhogy gyanítom, hogy még 75%környékén lehet csak... -
#665 na hol tart a letöltésetek, ill ha lent wan akko mi a heyzet wele ? -
#664 Sirály már kiváncsi vagyok erre a HL-ra!!!
Mert a videóban régen királyul nézett ki, így a mostani GP videókban már húztam a számat, nehogy RPG-t csináljanak belőle...
Ezért már kiváncsi vagyok rá nagyon!
Ja és nem Half Life akart lenni.... -
#663 Ez a beszéd!
Előre fel kell készülni, mert utána a pár MB-os crack már röpke pár perc....
Remélem nem kell sokat várni... -
#662 Lol maradjál már miért lenne felesleges legalább meglesz és csak a crack kell majd!Ennyi!Csak mire leér már lesz rendes verzió is lehet :D -
strebacom #661 Tényleg van benne paul dll mint a bioshockban, akkor lehet hogy feleslegesen töltjük!!