Clive Barker\'s Jericho
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit félek a külsõ helyszinektõl, hogy ott már kevésbé fog jól szerepelni sebesség ügyileg.
Mind a három csapattaggal végigvittem külön-külön (a végén mondogattam magamnak, hogy "Á, a ninjászos részt már nem viszem végig", mégse tudtam letenni 😄).
A sniper telekinézis képessége HATALMAS! Kár, hogy max három ellenfelet lehet egyszerreígy leszedni, de akkoris nagyon nagy mutatvány (kicsit felemás a hit-box, de hát oda se neki). 😄
A "heavy-guy" meg elég durván osztja az áldást. A csatornás rész után, mikor a lépcsõn betámolyog pár mókus, ott egyik se tudta elérni a lépcsõ közepét, olyan gyorsan bedarálta õket (az a hulleltüntetõ légyraj vagy mi is alig tudott lépést tartani velem 😛).
A ninjász kiasasszony meg kicsit felemás. Nagyon tetszik a közelharc, de zavaró, hogy alig lehet szemmel tartani az ellent és vagy túlfutok rajta, vagy mellé ütök. De ha betalál, akkor max két ütés és vége is a harcnak. :-)
Kellemes megoldás, hogy itt úgylátszik nincs "mana", szóval csak az újratöltõdést kell kivárni és máris lehet használni a spec képességeket (bár a "heavy-guy" képességeire még nem jöttem rá, hogyan is kellene használni, mert "charge-olja" õket és annyi). Meg végre egy játék ami rájött, hogy az idegesítésen kívül semmi haszna nincs a zseblámpa elem-fogyasztásának. 😛
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Nekem a Jericho úgynézki megfogott, bár nagyon válogatós vagyok horror téren, de ez tetszett. Karakterek átélik a szitut, nem faarcal gyilkolásznak, 1-2 jó ötlet amit a demó megmutatott bejöttek. Igaz nagyon nem paráztam, de a church csajszi magánakciója alatt már volt egy kis para. Kivéve talán ez a gombnyomizás, amitõl már idegbajt kaptam hogy 4x megdöglök mert nem látszik az a qrva gomb hogy mit nyomjak mert pont ott hadonásznak.
Bemutató alatt lehet látni miféle képeségekkel lesznek megáldva a karakterek, szvsz egész jónak néz ki.
Bár ez csak demó és a gépigénye tényleg meredek, de sajnos hozzá kell szokni mert ugye van valamiféle generációváltás a vga fronton és a prociknál is (dualcore).
Ja és játék közben eszembejutott mekkora királyság lenne, ha lehetne coop-ban tolni 😊
De nem veszem észre nagyon hogy a játékélményt zavarná a néha 25 alatti FPS szám.
Gyerekek nekem abszolute nincs bajom az igénnyel...
2800+ 6600Gt 1,5GB ram
vsync meg shadow off... 25-30fps böven jó! 😊
Lehet szemmel nem látod de bármibe fogadok 20 fps alatt van neked is!
Next PC upgrade: 2022
Az fps-t hogyan tudjátok nézni?milyen progi kell hozzá?
Az enyémen(3200+,7600gt,2gb ram)fullon ment 1024-esen,low blurral..semmi akadás
Trance&Friends nothing more..
Amugy érdekesek a beállítások:- > LOW és HIGH van csak medium valahogy kimaradt belõle vagy nemtom 😄
1024*768
Textura detail: HIGH
Shader Detail: HIGH
Shadows: LOW
Vsync: OFF
Motion Blur: NO
És így már elfogadhatóan játszható legtöbbször 19-26 fps között mozog de néha így is lement 13 fps-re.
Ha lenne medium jó lenne!
Képek alapján jól néz ki!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Szerintem a gépigény sem olyan vész, pedig nincs valami ûberbrutál vasam.
Itt van pár kép tõlem:

Ez meg 10-12 fps szánalom a köbön!
Jericho Ajánlott Gépigény:
Xbox360
5.1 Surround System
Night
😊
Már ezen görcsölök fél órája.
<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
Full is ilyen lesz demohoz képest nemszoktak változtani.
Codemastereseknek meg üzenek tanuljanak meg optimalizálni meg ugynézki elfelejtették mi is az.
És még ezek csodálkoznak hogy miért is van warez hát pl itt ez egy elég nyomos ok!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Gratulálok a codemastersnek sikerül kiadniuk egy optimalizálatlan szart!
Minden agyon van shaderezve csillog villog minden.

Két gyors kép! Na megyek játszani!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯