2501
-
#1181 AMERIKÁSODTOK ISTENEM!!!!!!!!!!! SZÁNALOM......
Minden szörnynek megvan a gyenge pontja és ah oda lösz akkor 1 vagy 2 lövés és meghalnak. Észre kéne venni ezeket és nem agyatlanúl játszani! -
#1180 Ja vettem észre !! -
#1179 Csapat játék könyörgöm. Érdekes én nem kezdem 5x újból a pályát!
Nehéznek nehéz pont ez a jó benne!
Taktikázni kell egyik csapatot ide irányitod másikat oda. Váltogatsz az emberek között stb...
Kezdtek el amerikásodni-.- -
#1178 Az idegesít benne nagyon, hogy egy qrva jó játék lehetett volna, de "apróságokon" elcsúszik a dolog.
A játékmenet tényleg olyan hogy: jönnek 50-en, legyakod őket, mész húsz métert, jönnek 50-en, és így tovább. Szóval hent az egész. Ezzel még nem volna baj, szerettem a Painkillert és a Serius Sam-et is, de ebben valahogy nem áll össze nekem a dolog. Túl sok muníciót kell belepumpálni az ellenfelekbe, olyan érzésed van, mintha csúzlival lőnél és nem egy kib*szott nagy Gatlinggel.
Tudom, fejre gyorsabb, meg robbanólövedék, meg ilyesmi is van, de akkor is. Ráadásul lehet érezni, hogy a szörnyeknek "fogy a HP"-ja. Úgy értem, lövöd, lövöd, semmi, semmi, aztán egyszercsak összeesik. Találkoztam az első bossal is, és vagy tíz percig (nem vicc) pumpáltam bele a muníciót az egész csapattal, és semmi jele nem volt, hogy bármire is mennénk ezzel :D Aztán tíz perc után fogja magát és lelép.
Ez mi ez már? :)
Az akció is elég kaotikus néha. Előfordul, hogy harcban csak a halott csapattársakat élesztgeted, lőni már nincs is időd szinte.
Ami mellette szól, hogy nagyon szép, meg azért hangulata is van, de a játékmenet számomra zavaró. Hangsúlyozom, nem a henttel van bajom, hanem azzal, hogy hogyan. -
#1177 Hiába az óvatosság ha az ellenfél túleröben pillanatok alatt meghal mindenki !! És kezdheted újból !! Ja municio van de ha az ellenfél túleröben van pillanatok alatt elfogy !! Municiót pedig mindig kapsz persze ha életben van a municiós csajszi !! -
#1176 Na de remélem, akkor munició van dögivel ennek ellenére?!! Vagy nincs?
A checkpointost xarokat én is utálom. fő az óvatosság ilyenkor -
#1175 A tények az hogy még easy fokozaton is legalább 2-3 tárat kell belelönni a monsterekbe mert még easyn is elég nehézre sikerültek az ellenfelek !! És mivel chekpoint van NO SAVE ezért ha már mindenki meghalt kezdheted újból az egészet volt olyan pálya amit én 5x-ször kezdtem újból !!
Ui: Erre ott van Antihero hsz-a hogy használjuk a Black csajszit akinek mesterlövésze van !! -
#1174 mondj tényeket is, h neked miért nem jött be. na skubizom:D -
#1173 Sajnos egyáltalán nem olyan jó. -
#1172 Bakker!!!!!!! Ez nagyon jó lehet akkor. Már alig várom -
#1171 de vannak, + lándzsások (spártaiak:D)+ robbanósok + szurkálosok + harapósok + stb.-. -
#1170 Ja persze, akkor parittyás zombik XDXD
Stukis zombik nincsenek? xd
Bocs, h nem ismerem a játékot, de hamarosan neki kezdek, még van 56 rar. -
#1169 parittyások helyet zombik meg szörnyek vannak:) -
#1168 Ácsiii
Tehát jövőbeli stukkerell mászkálok (vagy felváltva a karaktereket), közbe pl. az ókorban jönnek velem szembe parittyások, én meg belelövök egy tárat. Ennyi? valahogy így? -
#1167 -
gregtom6 #1166 Van benne római kor,középkor,2.világháború,meg még nemtom,ugyanis én még nem játszottam vele.....még. -
gregtom6 #1165 Legelőször a jövőben vagytok,és a városban haladtok vissza az időben a kezdetekhez. -
#1164 Részletezd már, pls. Milyen kor? ezt nem értem, ha a jövőben játszódik... -
gregtom6 #1163 Nem,a jövőben játszódik,csak több kor van benne. -
#1162 Heh ez télleg a 2. világháború idején játszik? Valaki azt írta. -
#1161 olvas viszza:) -
#1160 Köszi szépen!
Na és milyen a gém?
Valaki írhatna a teljesről első benyomást! (a demó nem érdekel!!!) -
#1159 aha -
#1158 Helló!
FLT verzsön tök nyugisan müxik? Nem fagyogatt? Tehát tökre megbizható??
thx -
#1157 Milyen a játék gépigénye? Bocs ha már kérdezték de a keresővel nemtaláltam. -
link78 #1156 Köszi :)
-
#1155 Várjatok vele..
Magyarországon magyar felirattal kerül 31-én a boltokba...
És a CDproject-nek köszönhetjük..
És még a többi sok sok magyarosítást majd..
Timeshift-UT3-Gears of War...stb..hogy csak néhány nagy címet megemlítsek... -
#1154 Melyik team csinálja a magyarítást? Honlap?
Mert én is eddig vagy 25 percet játszottam vele de ha lesz magyarítás inkább leállok és majd kezdem előről. -
#1153 komoly??? Juhééjjj!! :D Kibírom, persze, van valami weboldal, ahol fordításról olvashatok, vagy ez gyári lenne? -
#1152 31-én lesz hozzá magyar felirat, bírd ki addig. -
#1151 Valakinek nincs kedve lefordítani a játékot? :) Nagyon jó kis hangulata van és szép is, de a fűszer rajta a Clive Barker háttérszotrija lenne - alig értem sajnos, ráadásul egyfolytában pörög az egész, nem is igazán lehet elolvasni.
Undyingot is nagyon szerettem, ezt a játékot is nagyon szeretem - egy bajom van: miért nincs néha lazább rész, hogy megnézzem magamnak a tájat/várat? :) -
Tomy Lee #1150 Fejlövéssel hamar fekszik a Mob ;-) -
#1149 "bombát állitani a leérkezésre" Na ez micsoda és hogyan? -
strebacom #1148 Ja most cseréltem pelenkát, annyira félek.... -
#1147 yaya, w a szöke punci: bombát állitani a leérkezésre, azt predátor cuccal idölassitás, azt szorni a bombákat
ill dábl desert eagle-s ficko, mind2 fegyoba robbanolöszer, azt 4-5 löwéstöl fekszenek az enemyk :) -
#1146 Fejlövés és kész:) vagy robbanó lövés és kész. BLACK POWAAA! -
#1145 ez engem is érdekelne, főleg a menu theme :) -
Rundstedt17 #1144 Van olyan egyáltalán aki parázott ettől a játéktól?:D -
Gundark1234 #1143 Na, most jött le Steam-en. Jó kis gém. U3-as motor, szép bár kissé plasztik hatás, dehát ugye melyik nextgen motor nem olyan. Zene eddig jó bár még csak a templomi dallamokat hallottam eddig, bár az intoban hallani némi hellish metal-t vagy mit. Hangok azok átlagosak. Irányítás kissé fura főleg hogy a másodlagos fegyó(shotgun) a bal gombon van, bár ugye az változtatható. Még nagyon az elején vagyok így a sztori még nem bontakozott ki csak néhány zombi lézeng. A hangulat nem olyan mint az Undying, sajnos/szerencsére közel sem. Én amúgy az Undyinget a mai napig nem nyomtam végig mert olyan rohadtul paráztatós volt hogy kivert tőle a víz. Hogy ma hogy reagálnék rá nemtudom, de az tuti hogy a Jericho nem kapta el azt a fílinget, amit Baker mester korábbi remekműve. Viszont még korai a verdikt, meg álmos is vagyok. Szal jó éjszakát és/vagy jó parázást a játékkal mindenkinek. Over and kraut. -
#1142 Ja szerintem is az a legnagyobb baj az hogy rohat sok tárat kell bele lönni a szörnyekbe még easy fokozaton is !!!