2501
  • Maximus4
  • Pókmalac
    emberek!!!elakadtam a annál a pályánál amikor elég sok fehér bunker van és még pár mutáns csávó ,és gondolom a bunkereket fel kéne robbantani csak azt meg nem lehet kiválasztam a robbantgatos csajt és semmi nem használ ezek a beton bunkik ellen:S
  • Maximus4
    Azt a gladiátort,hogy a rákba nyírtad ki?Mert én lövöm a hátát de meg se nyikkan neki.
  • Blekk Síp
    Akkor ez vmi driver hiba lesz, végső esetben tedd újra a Windózt.
  • SSJ
    A zöld burokba lévő emberkét,hogy kell kinyirni?
  • Kmarha
    szörnyű ember vagyok, warezolok. tényleg kéne segitség.. kiprobáltam az flt vagy milyen változatot, és a clonedvd-set is. Az flt cracket, a vitality-t, a yasuval való indítást, minden lehetséges kombinációját ezeknek.

A végeredmény mindegyiknél ugyanaz. Játék indit, fekete képernyő, majd kidobja a hibaüzenetet: jericho.exe hibát okozott.

Mit tehetnék?
  • Dopti
    OMG! megfagyott a gépem loading közben és minden savegamem elveszett... vhogy vissza lehet állítani?
  • tibiszabo
    Sziasztok!elakadtam ez elejen egy nagy téren vagyok középen egy nagy szobor mit kell ott csinálni??

Hogy tudok ez emberek között váltogatni??
  • MrDevil
    3 vagy 4 rövid pálya :D A SKIN-es pálya meg elég idegesítő :D
  • AntiHero
    Ja én is próbáltam de mindig megölt majd megpróbálom még ma. Utánna még sok van hátra? (gondolom nem:D)
  • MrDevil
    nézd meg a #1208
  • Pókmalac
    ja és pontosan akkor nyomd meg amikor elöjön a nyil és egyszer ne többször
  • Prince23
    Amúgy kell a játékhoz segédprogi?? (pl.ageia, mic visual)
  • MrDevil
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jonessal kell használni a képességét a középen lévő embereken és a körbe körbe kerringő koporsón kell használni a telekinézisét :) és utána meg szétkell lőni a hullát ami a koporsóban van
  • AntiHero
    SKIN pályát hogy csináltad meg?
  • timantes
    sikerült átvinnem köszi!

DE MOST: ugyan ott vagyok elakadva ahol te ,a SKIN pályán, ha rájössz a megoldásra kérlek oszd meg velem is!! köszi előre is
  • Gundark1234
    Te jó ég ez az iránynyomkodás a Farenheit-nél még ok volt de az kalandjáték volt nem FPS. Ide vajh mér kellett berakni. Az a rohadt náci cafka már harmincadjára harapja meg az emberem kezét. Roppant idegesítő ráadásul mindig más a sorrend.
  • MrDevil
    Na vége is lett :) lehetett volna jobb is a vége na mind1 :D majd a második részben :P bár kétlem, hogy lesz !
  • AntiHero
    A felvillanó irányokat kell nyomkodni. (jobbra-ballra-fel-le)
  • AntiHero
    Még nem. A SKIN pályán akadtam el. Azóta nem is próbálkoztam vele. Mer nem volt időm. 8 órám már bőven benne van.
  • AntiHero
    Telekinézissel(asszem Cole tudja ezt a képességet) lögd meg a halott ipsét és középre begurúl.
  • zero_cool51
    Kellene egy kis segítség. Elakadtam a legelején, ammikor leszakad a talaj, a barlang bejáratánál. Lógok a sziklán, csúszok lefele, ill próbál felmászni. Kijön egy jobbranyíl, megnyomom a jobbra gombot, mászik fel egyet, majd kijön a balra nyíl, megnyomom balra, és lezuhan az ipse. Most akkor mit kell csinálni?
  • crossy104
    Köszi! Megtaláltam!
  • timantes
    GYORS SEGÍTSÉG kellene!!!

A Római pályán ezt a főellenséget hogyan kell kinyirni.

Jelenleg kinyirtam a tér közepén lévő gladiátor segítőtársát és mostmár ez se mozog mert agyon lőttem a beleit , de msot akkor mit kell csinálni ???? semmi kijárat nincs

• wesker24
    Ott Billy-re kell váltani alias Church-re az a kardos csajszi felmászol a létrán és ott már adott a dolog !!
  • tiburon26
    elakadtam!hogy lehet feljutni arra a kapura(vagy mi az)mert hiv az urge hogy már nemtudják sokat tartani!segitsetek!már mindent kiprobaltam!
  • IgH
    AntiHero,végigvitted már? Ha még nem,akkor eddig hány órád van benne?
  • AntiHero
    olvas vissza sokszor volt már!
  • crossy104
    Sziasztok! Mit kell csinálni a géppuskás betonbunkereknél?
    Gondolon robbantani, de hogy kell a gránátot állitani? Időzitő, stb.
    Köszi!
  • AntiHero
    Nem az a gyenge pontja hanem:

Csak akkor olvasd el ha nagyon tudni akarod.

A hátán van egy seb. Abba kell bele lőni párszor és egyre nagyobra nyílik a végén akkora már hogy belehal.

• Mozes
    Sziasztok!

Segítsetek!!

Bejön a játék (még csak a demo) és nem látom a menüt. Az intro lemegy azt látom, de a játék menüjét nem.

Mi lehet a gond?

Köszi
  • Prince23
    Találtam egy képet itten a Gladiátorról, és a keze végén van egy bunkóféleség. Mi van ha azt lövöd ki, véletlenül nem az a gyengepontja (lool tudom, de nekem a képen nagyon úgy tünik h lehet az a gyengepontja) De ez télleg LOL, ne is vegyétek észre mi írtam, gondolom az a "fegyvere"
  • tonyr #1189
    yaya most má én is kezdek rájönni a dolgokra, pl a nagy minigun-os/lágszorosokat is max 2 ghostbullet azt fexenek, fejre kell menni, ez a lényeg, persze nem mindnél, me ja az a robbanosnak mind3 sárga cuccát ki kell löni, azt fexik is a jokutya :)
  • AntiHero
    Pontosan + azoknak a futkosóknak a fejüket kell lőni és kész. stbstb..

Majd 1x leírom mindegyiket.
  • wesker24
    Persze te már SEMI-PRO játékos vagy igy neked sokkal könnyebb a játék !!
  • Voltan
    MIlyen gyenge pontok?
    Tudom, ott voltak a robbanó monszták az első pályán, annak valami sárga foltjára kellett lőni, de a többinél ilyet nem találtam eddig.
  • AntiHero
    Amik igazából nem gázak annyira csak meg kell szokni.
  • Voltan
    Te is leírod a véleményedet, én is. Pont.
    Nem azt mondom, hogy csapnivalóan szar. Csak vannak benne gáz dolgok.
  • AntiHero
    Nem kell játszani vele ha nem fekszik...ennyi. Sztem nagyon jó lett.
  • Voltan
    Azzal lehet jól lemérni a dolgot, hogy mikor a Painkillerben megjelenik egy csapat monszta, akkor az ember azt gondolja magában :"Hehe, itt nagy vérfürdő lesz, uccu neki" a Jerichóban ha feltűnik egy csapat szörny, azt gondolom: "Ó baszki, már megint.."