2501
-
#1221 #1140 -
#1220 emberek!!!elakadtam a annál a pályánál amikor elég sok fehér bunker van és még pár mutáns csávó ,és gondolom a bunkereket fel kéne robbantani csak azt meg nem lehet kiválasztam a robbantgatos csajt és semmi nem használ ezek a beton bunkik ellen:S -
#1219 Azt a gladiátort,hogy a rákba nyírtad ki?Mert én lövöm a hátát de meg se nyikkan neki. -
#1218 Akkor ez vmi driver hiba lesz, végső esetben tedd újra a Windózt. -
SSJ #1217 A zöld burokba lévő emberkét,hogy kell kinyirni? -
#1216 szörnyű ember vagyok, warezolok. tényleg kéne segitség.. kiprobáltam az flt vagy milyen változatot, és a clonedvd-set is. Az flt cracket, a vitality-t, a yasuval való indítást, minden lehetséges kombinációját ezeknek.
A végeredmény mindegyiknél ugyanaz. Játék indit, fekete képernyő, majd kidobja a hibaüzenetet: jericho.exe hibát okozott.
Mit tehetnék? -
#1215 OMG! megfagyott a gépem loading közben és minden savegamem elveszett... vhogy vissza lehet állítani? -
tibiszabo #1214 Sziasztok!elakadtam ez elejen egy nagy téren vagyok középen egy nagy szobor mit kell ott csinálni??
Hogy tudok ez emberek között váltogatni?? -
#1213 3 vagy 4 rövid pálya :D A SKIN-es pálya meg elég idegesítő :D -
#1212 Ja én is próbáltam de mindig megölt majd megpróbálom még ma. Utánna még sok van hátra? (gondolom nem:D) -
#1211 nézd meg a #1208 -
#1210 ja és pontosan akkor nyomd meg amikor elöjön a nyil és egyszer ne többször -
#1209 Amúgy kell a játékhoz segédprogi?? (pl.ageia, mic visual) -
#1208 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jonessal kell használni a képességét a középen lévő embereken és a körbe körbe kerringő koporsón kell használni a telekinézisét :) és utána meg szétkell lőni a hullát ami a koporsóban van -
#1207 SKIN pályát hogy csináltad meg? -
timantes #1206 sikerült átvinnem köszi!
DE MOST: ugyan ott vagyok elakadva ahol te ,a SKIN pályán, ha rájössz a megoldásra kérlek oszd meg velem is!! köszi előre is -
Gundark1234 #1205 Te jó ég ez az iránynyomkodás a Farenheit-nél még ok volt de az kalandjáték volt nem FPS. Ide vajh mér kellett berakni. Az a rohadt náci cafka már harmincadjára harapja meg az emberem kezét. Roppant idegesítő ráadásul mindig más a sorrend. -
#1204 Na vége is lett :) lehetett volna jobb is a vége na mind1 :D majd a második részben :P bár kétlem, hogy lesz ! -
#1203 A felvillanó irányokat kell nyomkodni. (jobbra-ballra-fel-le) -
#1202 Még nem. A SKIN pályán akadtam el. Azóta nem is próbálkoztam vele. Mer nem volt időm. 8 órám már bőven benne van. -
#1201 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Telekinézissel(asszem Cole tudja ezt a képességet) lögd meg a halott ipsét és középre begurúl. -
zero_cool51 #1200 Kellene egy kis segítség. Elakadtam a legelején, ammikor leszakad a talaj, a barlang bejáratánál. Lógok a sziklán, csúszok lefele, ill próbál felmászni. Kijön egy jobbranyíl, megnyomom a jobbra gombot, mászik fel egyet, majd kijön a balra nyíl, megnyomom balra, és lezuhan az ipse. Most akkor mit kell csinálni? -
crossy104 #1199 Köszi! Megtaláltam! -
timantes #1198 GYORS SEGÍTSÉG kellene!!!
A Római pályán ezt a főellenséget hogyan kell kinyirni.
Jelenleg kinyirtam a tér közepén lévő gladiátor segítőtársát és mostmár ez se mozog mert agyon lőttem a beleit , de msot akkor mit kell csinálni ???? semmi kijárat nincs
-
#1197 Ott Billy-re kell váltani alias Church-re az a kardos csajszi felmászol a létrán és ott már adott a dolog !! -
#1196 elakadtam!hogy lehet feljutni arra a kapura(vagy mi az)mert hiv az urge hogy már nemtudják sokat tartani!segitsetek!már mindent kiprobaltam! -
IgH #1195 AntiHero,végigvitted már? Ha még nem,akkor eddig hány órád van benne? -
#1194 olvas vissza sokszor volt már! -
crossy104 #1193 Sziasztok! Mit kell csinálni a géppuskás betonbunkereknél?
Gondolon robbantani, de hogy kell a gránátot állitani? Időzitő, stb.
Köszi!
-
#1192 Nem az a gyenge pontja hanem:
Csak akkor olvasd el ha nagyon tudni akarod.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A hátán van egy seb. Abba kell bele lőni párszor és egyre nagyobra nyílik a végén akkora már hogy belehal.
-
Mozes #1191 Sziasztok!
Segítsetek!!
Bejön a játék (még csak a demo) és nem látom a menüt. Az intro lemegy azt látom, de a játék menüjét nem.
Mi lehet a gond?
Köszi -
#1190 Találtam egy képet itten a Gladiátorról, és a keze végén van egy bunkóféleség. Mi van ha azt lövöd ki, véletlenül nem az a gyengepontja (lool tudom, de nekem a képen nagyon úgy tünik h lehet az a gyengepontja) De ez télleg LOL, ne is vegyétek észre mi írtam, gondolom az a "fegyvere" -
#1189 yaya most má én is kezdek rájönni a dolgokra, pl a nagy minigun-os/lágszorosokat is max 2 ghostbullet azt fexenek, fejre kell menni, ez a lényeg, persze nem mindnél, me ja az a robbanosnak mind3 sárga cuccát ki kell löni, azt fexik is a jokutya :) -
#1188 Pontosan + azoknak a futkosóknak a fejüket kell lőni és kész. stbstb..
Majd 1x leírom mindegyiket. -
#1187 Persze te már SEMI-PRO játékos vagy igy neked sokkal könnyebb a játék !!
-
#1186 MIlyen gyenge pontok?
Tudom, ott voltak a robbanó monszták az első pályán, annak valami sárga foltjára kellett lőni, de a többinél ilyet nem találtam eddig. -
#1185 Amik igazából nem gázak annyira csak meg kell szokni. -
#1184 Te is leírod a véleményedet, én is. Pont.
Nem azt mondom, hogy csapnivalóan szar. Csak vannak benne gáz dolgok. -
#1183 Nem kell játszani vele ha nem fekszik...ennyi. Sztem nagyon jó lett. -
#1182 Azzal lehet jól lemérni a dolgot, hogy mikor a Painkillerben megjelenik egy csapat monszta, akkor az ember azt gondolja magában :"Hehe, itt nagy vérfürdő lesz, uccu neki" a Jerichóban ha feltűnik egy csapat szörny, azt gondolom: "Ó baszki, már megint.."