2501
-
#1141 Hát nem is tudom. Most próbálom a játékot...
Szépnek valóban szép, meg végülis hangulata is van, na de a játékmenet??? Megyünk - Jaj! Jönnek. Leszedjük őket, megyünk - Jaj jönnek!
Még ezzel is kibékülnék, de mi a francnak kell nyolc tárat beleereszteni egy kurva szörnybe, hogy megnyúvadjon????? Olyan érzése van a az embernek, mintha semmi ereje nem lenne a fegyvereknek. Ez a leggázabb a dologban. -
#1140 mögéjük mész és gránátot halyítasz belájük a kis ablakon keresztűl (space) -
#1139 elértem egy részhez ahol ilyen gépkuska fészkek vannak páncélosan azokat hogy csinálom ki vagy mi a feladat?
-
#1138 Van 3 kik kiemelkedő csempe 1re te rá állsz majd a csapatodat a másik oldalon oda küldöd két másokhoz hogy áljanak rá! -
link78 #1137 Ja, az elfelejtettem írni, hogy a hidat nem tudom, hogyan kell aktiválni. -
#1136 ok -
link78 #1135 Van az a hatalmas gladiátor, aminek a hátát kell lőni utána nem sokkal, van, egy nagy gödör egy hidal, de amikor a bal oldalt átugrálok a csajjal, na, ott nem tudom, mit kell csinálni, segítsetek. köszi. -
#1134 ezután van a középkor, meg a római meg a pokol meg nem tom tovább -
#1133 érdekel a játék, szóval nekikezdtem újból, kérdésem hogy hány kor van? én most a másodikban vagy, a II. világháborúban, 1942. -
#1132 majd miután megpurcansz. utána tudsz repkedni az elmékben. -
#1131 a játék elején lehet embert választani?
mert hiába nyomom a Space-t nem enged....
Green-nél vagyok... -
MaggotCorpse #1130 Hi!
a játék soundtrack-jét lelehet szedni vhonnan?elöre is thx -
#1129 *nem = nincs... -
#1128 Clive.Barkers.Jericho.PROPER.CRACK.ONLY-ViTALiTY
PROPER NOTES
The FAKELiGHT release contains a crack that takes ~69mb of
ram more than our crack. This problem is caused by their
bad crackmethod.
Akinek nem vmi nagy erőműve (mint pl. nekem) annak segíthet ez a proper. amivel elvileg kevesebb memóriát fog enni a game.
Clive.Barkers.Jericho.PROPER.CRACK.ONLY-ViTALiTY -
#1127 Fergetegesen jó hangulata van a játéknak.Eddig nekem legjobban Black karaktere jött be,az a szellem golyó az beszarás. -
#1126 Szerintem is jó lett ,engem kicsit a Painkillerre emlékeztet ami a mai napig az egyik kedvencem ,megy a hentelés ezerel tökéletes kikapcsolodás. -
#1125 - "azt akko ujrakezdem hardon", me hisz nemkell -
#1124 remélem lesz hozzá magyaritás, azt akko ujrakezdem hardon... omg normalon is néha naon nehéz, azt ha towábbjutok nagynehezen, társaim mit mondanak: "that's wan easy" ya persze, 5x-re töltöm wissza, télleg könnyü wolt...
amugy néhány extrahoz kell a hard, gondolom igy lesz igazán nehéz az adott rész, me szerencsére nem kell az egészet elöröl kezdeni...
amugy a zenéi naon illenek a jelenetekhet, király a cucc... -
#1123 jaja nagyon sok szöveg van benne. -
#1122 Nem tom késöbb mi lesz de az elsö két pályán egy fps-hez képest volt duma böven. -
gregtom6 #1121 :) és Magyarországon kiadták már?Csak azért,mert az magyar feliratos lesz,és ha megjelent,akkor valószínű vki feltölti vhova a magyar szöveget tartalmazó fájlokat. De nekem egyenlőre jó angolul is,nincs olyan sok szöveg benne úgyse:)
Mikorra vihetem az üres dvd-t,és mikorra írod ki? -
#1120 úristen mik lesznek még itt. -
strebacom #1119 Oks, de akkor legyen egy karton..... -
#1118 Nem utasítom vissza:P -
strebacom #1117 Persze....max egy sör az áram számlába.....Ja és Antihero-nak is egy.. -
gregtom6 #1116 üreset viszek,persze. -
gregtom6 #1115 De ha ti küszködtétek le,akkor ingyen adod,ugye?:) -
#1114 A SKIN nevű pályán voltál már?
JA meg a mi az mini játék? mert sztem én már megcsináltam.
SPOILERBE jöhet:) vagy privátba. -
timantes #1113 Fájdalom Kamrája: szólok előre hogy egy őrült veszélyes manussal kell emgküzdeni utánan egy elég gondolkodtatós minijáték lesz , 10ből 9en elfognak akadni , majd segítek akkor ha szükség lesz rá.
Most a Pokol Kertjében járok és baromira tetszik a játék , nagyon eltalálták!!! -
#1112 Hát nem tudom mi bajuk a játékkal. Igaz sok a hent, de ez így van jól. A hangulat meg a pályák azok meg No1. -
strebacom #1111 Húú és milyen jó game, némelyik oldalon irják...3/10....na menjenek az anyjukba, és játszanak a Mario Forever-el.... -
#1110 Az eggyik behemótra (fent ameik lövöldöz) ránézel(E) és "átugrasz"(Q) bele. Majd megkeresed az olaj tartályat (fehér tartály ) és megnyomod a megjelenő gombot (asszem 1-es vagy 2-es gomb) -
#1109 jaja..:D de már van crack:D -
#1108 Flames of Anger pályán mikor a fal tetejéről rakétavetőznek mit kell csinálni? Jones-al kellene valahová telepotálni a leírás szerint de nem találom honnan és hová... -
#1107 Nem lőni kell. Tudom mit kell csinálni. D emivel időre kell meg közbe forog meg lő is meg jönnek ráma zombik ezért lehetelen. 2-en vagyunk szóval míg az eggyikkel teleportálok addig másik meg hal. Vagy én halok meg:S -
strebacom #1106 Ha kell a jövöhéten odadadom szivesen ha hozol egy üres lemezt, én torrentröl küzködtem le pár társammal együtt...igaz fiúk!!!!!Nekünk volt meg elsönek csak nem volt crack...... -
gregtom6 #1105 Ha lehetetlen kinyírni,akkor általában nem fegyver és varázslat kell hozzá.Nincs ott vmi lyuk,vagy csapda,vagy falat ráömleszteni,ilyesmi??? -
#1104 Csak gondolom hogy a főboss. Amúgy így jobban belegondolva nem is fő boss mert az a pálya elején elrepűlt. Meg ez nem is hasonlít rá:D Szval TUTI nem FŐ BOSS! (de akkor is lehetetlen kinyirni:()
Amúgy normálba megyek. De így is nagyon nehéz néhol. -
gregtom6 #1103 de ha az már a főboss,akkor vége van.
És et a 8 óra hardon sikerült??? -
#1102 hát itt nem hiszem. Vagy fene se tudja....HA nagyon ügyes vagy. Bár én is elég ügyes avgyok mert eddig 1x se akadtam még el. Viszont most a SKIN pályán igen:(